Dermosilin uutuuksissa huikea seerumi, hienoja aurinkotuotteita sekä innostava after sun -geeli kasvoille

Kaupallinen yhteistyö: Dermosil

On jälleen Dermosilin alkukesän uutuuksien katsauksen aika :)

(Voi miten nopeasti aika menee… siitä, kun kuvasin saaristossa vuoden takaisia Dermosil-kesätuotteita, tuntuu olevan vain hetki…! Noihin kuvauksiin liittyy paljon kivoja muistoja..! ❤️)

Valitsin uutuuksista esittelyyn Limited Edition Wildflower -sarjan tuotteita, uusia aurinkotuotteita (itsestäänselvästi!), superkiinnostavan uutuusseerumin sekä herkullisen highlighter- & luomiväriduon.

Aloitan eniten innostusta aikaansaaneesta Wildflower-perheen tuotteesta:

❤️ AFTER SUN -KASVOGEELI (5,30€ / 30 ml)

Miksi niin innostuin tästä? Tuotteessa on perinteisen, pelkästään vesikosteuttavan geelikoostumuksen sijaan pehmentävämpi, kasviöljyjä sisältävä koostumus, mikä tekee geelistä ihanasti hoitavan! 👌 Rasvainen tämä ei missään tapauksessa ole, vaan ihotuntuma on vesimäisen raikas, ja koostumus muistuttaa enemmän kasvoseerumia kuin perinteistä after sun -geelikoostumusta. Koostumusta voi parhaiten kuvata fluidiksi.

Incin alkupää näyttää tältä: vesi, glyseroli (kosteuttaa), auringonkukansiemenöljy (pehmentää, hoitaa, E-vitamiinipitoinen), triglyseridiyhdiste (pehmentää), sheavoin esteri (pehmentää), sclerotium-kumi (sakeuttaa), natrium-pca (kosteuttaa), skvalaani (kosteuttaa, pehmentää). Lisäksi koostumuksessa on iho-hyviksiä kuten pantenolia, hyaluronihappoa, aloe veraa, ruiskaunokkia, kamomillaa sekä lumpeen ja lootuksen kukkien uutteita. Tuote on silikoniton. 

Wildflower After Sun -kasvogeeli jättää ihoon jo yksinään tosi pehmeän pinnan, toisin kuin perinteiset, täysin vesipohjaiset geelit tekevät. Näkisin tämän tuotteen kesäisenä, kevyenä kasvojen kosteusseerumina. ☀️😙 Tosi ihana tuote!

Vinkki: miksaa Wildflower After Sun -kasvogeeliin tippa Dermosil Nature -porkkanaöljyä, ja saat erinomaisen hoitavan cocktailin, jolla korvaat kasvovoiteen. Kevyt ja helposti imeytyvä, samalla kosteuttava sekä ravitseva kasvogeeli & porkkanaöljy -cocktail tuo iholle kaikkea mitä se tarvitsee; vesipohjaista kosteutta, lipidipohjaista kosteutta, runsaasti tärkeitä vitamiineja ja antioksidantteja sekä ihon omaa suojamuuria vahvistavia aineita.

Porkkanaöljyllä buustaat myös kevyiden vartalovoiteidesi hoitavuuden korkeammalle tasolle, ja toki porkkanaöljy sopii niin kasvoille kuin vartalolle myös yksinään. Sen koostumus on ohut ja helposti imeytyvä. Suosikkituotteitani! 🥕🧡

NIASIINIAMIDISEERUMI 7% 13,20€ / 30 ml

Wow! Tässä jälleen esimerkki Dermosilin huikeasta hinta-laatu-suhteesta: tehokas niasiiniamidiseerumi alle 14 euron hintaan..!

Niasiiniamidi on yksi viime vuosien it-ainesosista kosmetiikassa. Sitä on käytetty ihonhoidossa jo pitkään, mutta kuten monet muut pitkän linjan tunnetut tehoaineet, kuten a-vitamiini ja hyaluronihappo, se nousee tasaisin väliajoin uuteen kukoistukseen ja valokeilaan. Viime vuosien ainesosatiedostavuus-trendi vaikuttaa ilman muuta niasiiniamidin uuteen tulemiseen :) Nyt sen ovat löytäneet myös ne kuluttajat, jotka aiemmin eivät juuri olleet kiinnostuneita kosmetiikan aktiiviaineista.

Niasiiniamidi eli B3-vitamiini on fantastinen aine, joka ”tekee kaikkea”; se kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyä, napakoittaa laajentuneita huokosia, häivyttää juonteita, vaalentaa pigmenttiläiskiä, vahvistaa ihon suojamekanismia, tasapainottaa talineritystä ja ehkäisee ihon valovaurioita.

Ei siis oikeastaan ole ihotyyppiä, joka ei hyötyisi niasiiniamidista. Niasiiniamidia näkee kuitenkin eniten suositeltavan rasvoittuvalle ja laajahuokoiselle iholle, ja yleisesti iholle, jonka rasva/kosteus-tasapaino on epätasapainossa. Niasiiniamidi sopii myös herkälle ja akneiholle.

Niasiiniamidin lisäksi Dermosilin uutuusseerumissa on antioksidanttista spirulina-uutetta, antibakteerista taikapähkinävettä sekä sinkki-pyrrolidonikarboksyylihappoyhdistettä, joka tasapainottaa ihon talin tuotantoa ja ehkäisee epäpuhtauksia.

Kesän limited edition -tuoksusarja Wildflower myy tuttuun tapaan ”kuin häkä”, ja Dermosilin verkkokaupasta huomaan, että sarjan käsisaippua on jo loppumassa. Jos kesäinen käsisaippua kiinnostaa, ole nopea. :)

Wildflower-sarjan makean hedelmäisessä tuoksussa on raparperia ja seljankukkaa. Tuoksussa on mukana myös vivahteita mustasta viinimarjasta, orvokeista ja punaisista hedelmistä. Minulle kolahti enemmän viime kesän marjainen ja viileän tyylikäs ”shampanjatuoksu”, mutta Widlflowerin runsaan makea hedelmäisyys varmasti vetoaa tuoksuvan kosmetiikan ystäviin.

Wildflower-käsisaippua 6,90€ / 500 ml

Wildflower-suihkugeeli 6,90€ / 500 ml

🌸 Tiesitkö? Wildflower-sarjan käsisaippua ja suihkugeeli on valmistettu Dermosilin uudella, omalla tehtaalla Korsnäsissä? 🙂 Tuotteille on myönnetty Avainlippu-tunnus suomalaisesta työstä.

Kurkataan sitten aurinkovoiteita. :)

Otin kuviin mukaan myös viime kesänä lanseeratun Spray-aurinkovoiteen, koska se on minusta niin hyvä että ansaitsee noston uutuuksien rinnalla!

SPF 30 AURINKOVOIDE KASVOILLE 9,90€ / 50 ml

Uutuusaurinkovoide kasvoille on helposti kuvailtava tapaus: hajusteeton, miellyttävästi levittyvä ja notkea emulsio. :) UV-suoja on kemiallinen ja suojaa sekä UVA- että UVB-säteilyltä, kuten kaikki uskottavat aurinkovoiteet nykyään toki tekevät. (Tuntuu muuten hullulta ajatella, ettei siitä ole montakaan vuotta, kun aurinkovoiteissa oli usein pelkkä UVB-suoja…)

Voide ei jätä ihoon minkäänlaista vaaleutta, mutta UV-suojafiltteri, oli se sitten fysikaalinen tai kemiallinen, tuntuu iholla aina jonkin verran korkeammissa suojakertoimissa, joihin SPF 30 kuuluu.

Koostumus on myös vedenkestävä sekä vegaaninen.

SPF 30 AURINKOVOIDE VARTALOLLE 12,90€ / 150 ml

Uusi vartaloaurinkovoide on todella miellyttävän tuntuinen, levittyy niin helposti kuin olla voi, tuntuu ohuelta ja kosteuttavalta. Tykkään tosi paljon! Ei jätä tahmeutta eikä minkäänlaista vaaleutta.

Myös vartaloaurinkovoide on hajusteeton, vedenkestävä ja vegaaninen, ja suojaa sekä UVA- että UVB-säteiltä.

Kun olen luonnonkosmetiikan aurinkovoiteiden yhteydessä puhunut koostumusten huimasta parantumisesta viime vuosien aikana, niin samaa voi mielestäni sanoa myös normikosmetiikan aurinkovoiteista. Luulen, että UV-suoja-aineiden formuloinnissa on tehty suuria innovaatioita ihan yleisestikin koko kosmetiikka-alalla. Hienoa! 👏 Miellyttävän tuntuiset ja helposti ja nopeasti levittyvät aurinkovoiteet laskevat aurinkovoiteiden käytön kynnystä, mikä puolestaan näkyy toivottavasti globaalisti UV-säteilyn aiheuttamien ihosairauksien vähenemisenä. 🙏🏻

Muistetaan aina suojata iho auringossa! :)

❤️ SPF 30 AURINKOSUOJASUIHKE VARTALOLLE 11,90€ / 150 ml

Viime kesänä ilmestyneet Dermosilin spray-aurinkovoidekoostumukset, sekä SPF 30 että SPF 50, ovat mielestäni miellyttävyydessään aurinkovoiteiden aatelia.

Oikeastaan uusi, tuubissa ilmestynyt voidemainen aurinkovoide ei ohuudessaan ja helpossa levittyvyydessään juuri häviä spray-koostumukselle, mutta jostain syystä itse tykkään tästä suihkutettavasta vielä enemmän.

Myös spray-koostumus on vedenkestävä, vegaaninen ja hajusteeton. Kaikki Dermosilin aurinkovoiteet sopivat myös yli 3-vuotiaille lapsille.

Kesän meikkiuutuuksiin kuuluu tämä herkullisen sävyinen korostuspuuteri- & luomiväriduo (7,90€ / 2 x 1,5 g).

Paletin kumpikin sävy, huurteinen vaaleanpunainen ja kuparinen kulta, sopivat sekä luomiväreiksi että kasvoille highlighteriksi. Sävyt ovat erittäin hohtavia.

Tässä meikissä olen käyttänyt kesän uutuuspalettia silmämeikissä. Levitin kultaan taittavaa sävyä koko liikkuvalle luomelle ja vaaleanpunaista sävyä luomivakoon. Ulkonurkkaan tein kevyen varjostuksen Dermosilin mattaisia ruskeita sisältävän luomiväripaletin keskiruskealla sävyllä.

Kesäinen Dermosil-look:

Silmät: korostuspuuteri & luomiväri -paletti
Kulmakarvat: kulmakynä sävyssä Medium
Kasvot: Ideal BB-voide sävyssä Natural Beige
Poskipuna: Soft Apricot
Huulilla: huulikiilto Soft Nude

Tässä olen lisännyt Soft Apricot -poskipunan päälle korostuspuuteri & luomiväri -paletin kullanhohtoista sävyä. :)

Dermosilin meikeillä saa todella kauniin, luonnollisen meikin! :) Tykkään siitä, että valikoima on harkittu eikä sisällä ihan valtavasti eri tuotteita, ja tästä harkitusta joukosta löytyy kuitenkin poikkeuksellisen hienoja ja laadukkaita helmiä.

Omia kestosuosikkejani ovat kulmakynä, ihan paras BB-voide Ideal, poskipunat sekä luomiväripaletit.

Sannin suosikit -paketin meikeillä tehty look

Käytän tilaisuuden hyväkseni ja muistutan, että Sannin Dermosil meikkisuosikit -paketti tarjoushintaan on saatavilla vielä toukokuun loppuun :)

Paketti sisältää kuvassa näkyvät tuotteet, Ideal BB-voiteen, Medium-kulmakynän, Soft Apricot-poskipunan, mattaisten ruskeiden luomiväripaletin sekä miedosti vaahtoavan, hajusteettoman meikinpoistoaineen hintaan 29,90€ (norm. 34,70€). Paketin tuotteet on esitelty perusteellisesti täällä.

BB-voiteen sävyn voi valita, muuten paketissa on samat tuotteet.

Sannin suosikit -paketti PORCELAIN BB-voiteella (hyvin vaalea, aavistuksen viileä sävy)

Sannin suosikit -paketti IVORY BB-voiteella (viileän taittava vaalea)

Sannin suosikit -paketti HONEY BB-voiteella (lämpimään taittava vaalea)

Sannin suosikit -paketti NATURAL BEIGE BB-voiteella (neutraali keskivaalea)

kauneus ihonhoito
Kommentit (16)
 1. Dermosil on kyllä petrannut viime vuosina aivan valtavasti! Tilaan heiltä usein ja mielelläni.
  Hiukan harmittaa sesonkituotteiden nopea loppuminen, onneksi perustuotteissa on paljon hyviä herkkuja.
  Vielä kun toisivat takaisin myös sen vanhan Nature-sarjan kasvoseerumin, jonka koostumus oli loistava.

  1. Vanhan Nature-seerumin koostumuksen muutos oli kyllä suuri harmi. Ilmeisesti vanhaa koostumusta ei kuitenkaan ole mahdollista saada takaisin ainakaan aivan sellaisenaan, koska seerumien tuottajaa vaihdettiin. Jospa he kuitenkin toisivat jonain päivänä uuden emulsiopohjaisen Nature-seerumin nykyisen nestemäisen rinnalle, ainahan voi kehittää uuden emulsio-pohjaisen reseptin seerumille, vaikkei vanhaa enää saisi takaisin :)

 2. Kiva kuulla, että tuo Dermosilin spf30-voide vaikuttaa hyvältä. Tilasin sitä itsekin kokeiluun, sillä kerrankin oli valittu laadukkaat ja hyvät kemialliset suoja-aineet (hienoa Dermosil!) ja voide on lisäksi hajusteeton.:) Ostin sen ihan mielenkiinnosta ja ns. koko perheen perusaurinkovoiteeksi.

  Toi meikki on muuten tosi nätti ja raikas. Ihana!

  1. Kiitos ☺️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *