Älyttömän hyvä: Dermosilin uusi BB-voide

Kaupallinen yhteistyö: Dermosil

Tämän piti olla Dermosilin syksyn uutuuksia esittelevä postaus, mutta siitä tuli pelkästään yhdelle uutuudelle omistettu rakkauslaulu: uusi Ideal BB-voide.

Jätän muut toiseen postaukseen sillä Ideal-voide ansaitsee nyt kaiken tilan. 💖

Sanotaan näin, että nyt taisi löytyä korvaava tuote Lumene Natural Code / Nordic Girlin lopetetulle huippu-CC-voiteelle. <3

Dermosilin uusi tuplakirjain tekee hyyyyvin samanlaista jälkeä, ja tuntumakin on lähellä. Ai että innostuin kun huomasin yhtäläisyydet heti ensi levittämältä! :)

Millainen on Ideal BB-voide?

Minun kokemukseni:

 • Tosi miellyttävän tuntuinen; voidemainen ja notkea
 • Helppo levittää
 • Yllättävän peittävä, odotin läpikuultavampaa jälkeä mutta tämä on jopa medium-peittävä
 • Kosteuttavan tuntuinen
 • Tekee ihosta kuulaan
 • Jälki luonnollista, ei näytä pakkelilta
 • Ei takerru ihon kuiviin kohtiin, levittyy tasaisesti vailla rantuja
 • Jättää mukavasti työstöaikaa voidemaisen koostumuksen ansiosta
 • Hyvät sävyvaihtoehdot

Sävyjä on neljä, joista sain testiin kolme. Vaalein Porcelain ja kuvassa näkyvä Natural Beige ovat neutraaleja sävyjä. Ivory on viileä vaalea, Honey lämmin vaalea.

Näistä Honeykin oli minulle (tällä hetkellä) liian vaalea, Natural Beige taas juuri passeli. Honey saattaa mennä talvella kun olen kalpeimmillani.

Sävyt ovat mielestäni tosi hyvät näistä löytyy varmasti monelle sopiva sävy. Vaalein sävy Porcelain on Dermosilin mukaan lähellä vanhan Aina-voiteen Fair-sävyä.

Dermosil Ideal BB-voide sävy Natural Beige, ennen ja jälkeen

Olen niin innoissani tästä meikkivoiteesta että olen ottanut parina eri päivänä meikkipohjasta about 100 kuvaa ja tässä sitä on arvottu tovi jos toinenkin mitkä niistä päätyvät blogiin :D

Yllä olevassa kuvaparissa on muuten itse asiassa näkyvissä myös Curly Girl scrunch out the crunch -ennen/jälkeen ^_^ Eli kovettunut geeli-cast, joka on hiusten kuivuttua puristeltu pehmeäksi. Hiukset alkavat pikkuhiljaa elpyä hyvällä hoidolla värioperaation kuivattavuus-shokista.

Katsokaa nyt miten hyvännäköinen iho tällä tulee…! Kuulas, tasainen ja tosi luonnollisen näköinen!

Kuvassa en ole laittanut BB-voiteen päälle yhtään puuteria. Pinta kuivuu aika samettiseksi mutta viimeistelen meikin kuitenkin (aina) sipaisulla irtopuuteria nenään ja poskipäille (niihin kohtiin joihin levitän poskipunaa).

Levitän BB-voiteen aina mieluiten BB-voidesiveltimellä, mutta sorminkin tämä asettuu oikein nätisti.

Uudella BB-voiteella on hintaa 9,90€ / 30 ml.

Jos jotain eroa haen tämän ja Nordic Girlin suosikki-CC-voiteeni välillä, niin Nordic Girl oli vieläkin voidemaisempi ja vieläkin kosteuttavamman tuntuinen. Mutta kun sitä ei nyt enää saa, niin tässä meillä on erittäin varteenotettava uusi vaihtoehto. Hyvä Dermosil! 👌

Ja vielä yksi ennen/jälkeen iho-kuva. Otsassani olevaa finniä BB-voide ei peittänyt enkä laittanut sen päälle peitevoidettakaan.

Peitevoiteesta puheen ollen, silmien alusilla on Laveran Natural Concealer, se joka tekee kivan valoisaa jälkeä vaikkei sellaista ominaisuutta lupaakaan.

Kulmakarvoissa on muuten myös Dermosil-uutuus, nestemäinen dip-in-kulmaväri. Vaikka sävy (neutraali harmaanruskea) on kämmenselälle swatchattuna hyvin läpikuultava, se näyttää kulmissani tosi tummalta. Toisaalta, alla on myös tummanruskeaa kestoväriä.

Taidanpa harjoitella vielä vähän tämän käyttöä :) Esittelen sen paremmin sitten seuraavassa Dermosil-postauksessa.

Myös nämä kivat syksyn limited edition -tuotteet (väri 💜) jäävät seuraavaan osaan. Tai no, oikeastaan ne on esitelty hyvin nopeasti, joten laitetaas tähän: tyylikäs kulta-violetti Body & Mind -trio sisältää suihkuvoiteen, vartalovoiteen ja deodorantin. Suihkuvoide vaahtoaa ylellisen pehmeästi ja vartalo/kasvovoide on mukavan semitäyteläinen ja miellyttävästi levittyvä.

Tuotteissa on (jälleen odottamaton, kuten Sauna Glow -tuotteissa!) mausteinen sitrustuoksu josta päällimmäisenä erottuu greippi, pakkausten ulkonäkö antaa odottaa ihan eri tyylistä tuoksua. Dermosilin kuvauksen mukaan tuoksussa on myös ripaus inkivääriä. Suhteellisen voimakkaan tuoksun vuoksi en itse käyttäisi Body & Mind -voidetta kasvoilla, ja muutenkin koostumus tuntuu enemmän vartalovoidemaiselta.

Deodorantti kuivuu todella nopeasti, mikä toisaalta johtunee myös sen sisältämästä alkoholista. Deodorantti ei kuitenkaan ärsyttänyt kainaloitani.

Tuotteet myydään yksittäin tai söpössä violetissa pussukassa edulliseen yhteishintaan 11,70€.

Uutuuksien tähti on kuitenkin BB-voide.

Love this stuff.

Onko joku muu jo kokeillut? :)

Dermosilin syysuutuudet löydät täältä.

kauneus meikkivoide
Kommentit (19)
 1. Mäkin tykästyin tähän BB-voiteeseen! :) Dermosilin lehden mukana tuli tästä testeri ja yllätyin tosi positiivisesti. Yhden testikerran perusteella olen sun kanssa samaa mieltä monessa asiassa, mm. siitä että sävyt ovat hyvät, voide tuntuu hyvältä iholla ja näyttää hyvältä pintakuivallakin iholla. Peittävyys oli iso yllätys, mutta mulle peittävyys on tärkeää, jotta saan epätasaisuudet piiloon.

 2. Muuten pidän kovasti tästä voiteesta, mutta ainakin minun kappaleeni on todella ohut. Valuu tuubista kämmenelle, ja joutuu tasapainoilemaan jotta se ei ehdi valua sieltä pois, ennen kuin on saatu vietyä kasvoille. Onkohan maanantaikappale?

  1. On minunkin Ideal BB-voide ohutta, sellaista lähes fluidimaista olomuodoltaan, mutta ei kuitenkaan ”litkumaista”. Iholla tuntuma on voidemainen, vaikka olomuoto on ohuempi. Itse säilytän kaikki nokalliset tuubimeikkivoiteet aina nokka ylöspäin ettei tule avatessa tuota valumisongelmaa, olen huomannut että aika usein juuri tämän mallisissa nokallisissa tuubeissa tuote valuu herkästi ulos kun korkin avaa, etenkin jos tuotetta säilyttää nokka alas päin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *