Dermosilin kesässä syreenien sävyjä sekä uudistuneet Allergia-tunnuksen aurinkovoiteet

Kaupallinen yhteistyö: Dermosil

Esittelyyn pääsevät tänään valitut palat Dermosilin tämän kesän uutuuksista ja sesonkituotteista :)

Kesän tuotteista etenkin aurinkovoiteet ovat itselleni ajankohtaisia, sillä kumpikin Dermosilin uudistuneista aurinkovoiteista lähti mukaani Kreikkaan. ☀️🇬🇷

Aloitetaan niistä, kun ovat tätäkin kirjoittaessa konkreettisesti ihollani :)

Aiemmassa matkakosmetiikkapostauksessani kerroin ottavani mukaan vain Dermosilin vartaloaurinkovoiteen, jonka siirsin 100-millin Go-pusseihin. Vartaloaurinkovoide on 150 ml pakkauksessa, joten en voinut ottaa sitä sellaisenaan käsimatkatavaraan.

Päivää ennen matkaan lähtöä tajusin, että menomatkalla mulla on hyödynnettävänä enemmänikin kosmetiikka-kiintiötä, sillä meitähän oli viiden hengen porukka ja mm. 4-vuotiaan matkustajan neste-kiintiö täysin vapaana! 😄 Niinpä sujautin mukaan vielä lisää nestemäisiä tuotteita, kuten Dermosilin kasvoaurinkovoiteen.

SENSITIVE-AURINKOVOIDE VARTALOLLE SPF 30 14,90€ / 150 ml

SENSITIVE-AURINKOVOIDE KASVOILLE SPF 25 10,90€ / 50 ml

Dermosilin aurinkovoiteet ovat käyneet läpi täyden päivityksen ja entistä ehommat koostumukset ovat saaneet Allergia, Iho- ja Astmaliiton tunnuksen. Uudistuksen myötä aurinkovoiteet siirtyvät herkän ihon Sensitive-linjaan. Dermosilin aurinkovoiteet ovat hajusteettomia.

Vaikka olen tykännyt Dermosilin aiemmistakin aurinkovoiteista, pakko myöntää, että uudistuneet voidekoostumukset levittyvät vielä huiman paljon paremmin kuin aiemmat. Edellisessä SPF 30 -tason voiteessa oli aistittavissa ihan pientä jähmeyttä, uudet koostumukset ovat notkeita kuin mitkä. 😍 Ne tuntuvat iholla kosteusvoiteen-omaisilta, etenkin SPF 30-vartalovoide, jonka ihotuntumaa on ollut helpompi fiilistellä kun sitä levitetään isommalle alueelle. Näitä on todella miellyttävä käyttää! Vahva suositus! 

(Etenkin kun…. näinhän se homma lopulta menee, että miellyttävän tuntuista ja helposti levittyvää aurinkovoidetta tulee myös käytettyä – ja levitettyä asianmukainen määrä. Käytetty aurinkovoide on paras aurinkovoide 👍 Epämiellyttäviä voiteita tulemme levittäneeksi liian vähän, tai emme laita niitä ollenkaan. Ei hyvä.)

UV-FILTTERIT

Dermosilin aurinkovoiteissa käytetään neljää UV-filtteriä, joista kolme on uuden sukupolven erittäin fotostabiileja suodattimia tarjoten laajan kirjon suojan koko UVA/UVB-alueella. Fotostabiilius tarkoittaa, että UV-filtteri ei menetä tehoaan imettyään x-määrän UV-säteitä, mikä oli tyypillistä vanhan sukupolven UV-suoja-aineille. Uudemmissa aineissa tämä ongelma on selätetty. Neljäs filtteri toimii mm. muiden suodattimien liuottimena ja tukee uudempien filtterien SPF-tehoa.

Tulen kertomaan lisää erilaisista UV-filttereistä tulevassa suuressa aurinkovoidepostauksessani. Nyt kun olen täysin UV-nörttiytynyt ja tuijottanut läpi mm. 8 tunnin aurinkovoideseminaarin 😅, kerron tässä yhteydessä, että modernit 2000-luvun Tinosorb- sekä Uvinul -perheen UV-filtterit ovat parhaita, ja Dermosilin aurinkovoiteissa käytetään juuri niitä.

Dermosilin aurinkovoiteen hyvän tehon ja stabiiliuden on voinut todeta tällä matkalla. Yleensä kesäkauden ensimmäisinä päivinä iho saa ”aurinkoshokin” ja palaa herkästi, kun ei ole koko talvena altistunut auringolle. Matkalla on ollut pari tosi helteistä päivää, ja yksi niistä vietettiin Rhodoksen Lindosissa, jossa käppäilin Akropolilla suorassa auringonpaisteessa ja vieläpä keskipäivän aikaan. Olin aivan varma että palan, sillä iho ja eritysesti hartiat saivat suoraa porotusta monen tunnin ajan (ja myönnän, että en edes lisännyt voidetta päivän aikana 🙈). Mutta ei – iholla ei näkynyt illalla edes vienoa punoitusta.

Kysyin Dermosililta, miksi kasvoaurinkovoiteen SPF on uudistuneessa koostumuksessa 25, kun se aiemmin oli 30. Tähän vastattiin seikkaperäisesti, että Allergia-tunnuksen tarkat vaatimukset tekevät aurinkovoiteen kehittämisestä haastavaa, ja mm. hyvin matalan säilöntäainepitoisuuden seurauksena kasvovoiteen suojakerroin muuttui. Kasvovoiteessa on vielä erilaiset vaatimukset kuin vartalon iholla käytettävissä tuotteissa.

SYREENI-KÄSISAIPPUA 7,50€ / 500ml

SYREENI-SUIHKUGEELI 7,50€ / 500 ml

Tämän kesän väriteema Dermosililla on liila, ja kesäkokoelman tuoksuksi on valikoitunut syreeni. Kokoelman pakkauksissa sulostuttaa romanttis-henkinen syreeni-akvarelli, jonka muuten on maalannut Dermosilin henkilökuntaan kuuluvan henkilön äiti 💜

Karkkipäivää pidempään seuranneet tietävät lempivärini olevan violetti, ja kesäkokoelman värit ovatkin kuin suoraan mun värimaailmasta. Tykkään, kun Dermosilin kausituotteiden lookit vaihtelevat laidasta laitaan ja ovat aina jonkinlainen yllätys, välillä tarjolla on modernia grafiikkaa, välillä hempeää söpöstelyä ja välillä riisuttua minimalismia. Edullisissa sarjoissa olisi helpompi jumittua toistamaan samaa kaavaa mutta Dermosil ilahduttaa tällaisilla pienillä yksityiskohdilla. :) Ainakin mä ilahdun! Neljän vuoden takainen hiusvärini olisi muuten sopinut täydellisesti Syreeni-tuotteiden kaveriksi! :)

Kokoelman virallinen nimi Syringa tulee syreenin latinan kielisestä nimestä syringa vulgaris. Tuotteissa käytetään syreeniuutetta. Tuotteiden tuoksu on voimakkaan kukkainen, kuten syreenissä luonnostaan. Käsisaippua on ollut meillä mökillä ahkerassa käytössä huhtikuusta saakka, suihkugeelin olen ujuttanut saunan eteiseen jos se vaikka pikku hiljaa korvaisi saunan aiemmat haamut

LILAC-KYNSILAKKA 4,50€ / 6 ml

Kesän kynsilakka on suoraan My Little Pony -maailmasta. Ihana, klassinen pastelliliila! 🥰

Sävy on peittävää creme-laatua vailla helmiäistä.

Mulla on Kreikassakin liilat kynnet. ☺️ Tässä pinkimmän liilan kanssa Dermosilin siniseen taittava syreeniliila.

SEA SALT -HIUSTENHOITOAINE 9,90€ / 200 ml

Dermosilin supersuosittu Suolashampoo on saanut kaverikseen hoitoaineen. (Lähes kolmen vuoden takainen, suolashampoota esittelevä postaukseni oli muuten viime vuonna yhä Karkkipäivän luetuimpien postausten joukossa..! Ilmeisesti Dermosilin suolashampoota googlataan paljon, ja jengi päätyy mun postaukseen… Jos kiinnostaa, niin täältä löytyy! Kyseisessä shampoossa on erittäin koukuttava koostumus!)

Sea Salt -hoitoaine on kosteuttava ja pehmentävä lyhyen incin hoitoaine, joka sopii herkälle hiuspohjalle ja minimalistiseen, silikoneja ja suurta kemikaalikuormaa välttävään hiustenhoitoon. Sea Salt -hoitoainetta voi levittää myös hiuspohjaan, jossa merisuola toimii hiuspohjaa tasapainottaen. Kuten olen blogissa aiemmin suolan yhteydessä kirjoitellut, kyseessä on kosmeettisilta ominaisuuksiltaan hämmentävän monipuolinen aine, jolla on sekä kosteuttavia, desinfioivia, antibakteerisia sekä puhdistavia vaikutuksia.

Sea Salt -hoitoaineessa on raikas, vieno tuoksu. (Muistakaa, että tuoksujutut on aina yksilöllisiä!)

HIGHLIGHTER & EYE SHADOW WARM GLOW 9,90€ / 6 ml

Kesän limited edition -meikkituote yllättää mukavan läpikuultavalla sävyllään. Odotin kuvan perusteella tämän olevan voimakkaan pronssinen ja vähän mietin, miten se soveltuu highlighteriksi. Todellisuudessa sävy onkin iholla paljon vaaleampi ja hillitympi kuin hylsyn läpi kuultava sävy antaa ymmärtää.

Koostumus on voidemaisiin luomiväreihin tottuneelle todella kevyt ja ohut, ohuuttakin hämmästyin – positiivisesti. Monet voidemaiset luomivärit ovat aika paksuja, koska tarkoituksena on tehdä peittävää jälkeä. Dermosilin Warm Glow’n taas on tarkoitus olla hyvin läpikuultava. Se sopii sekä silmämeikkiin että kasvoille – sekä huulille! Sipaise highlighteria huulten keskelle luomaan kolmiulotteista vaikutelmaa.

Tässä meikissä minulla on Dermosilin Warm Glow -highlighteria poskipäillä, kulmakarvan alla sekä huulten keskellä.

Ylemmässä swatch-kuvassa olen levittänyt Warm Glow’ta kämmenselälle häivyttämättä, jolloin tulos on vahvasti hohtava. Kun sävyn häivyttää, jälki muuttuu täysin. Meikkikuvasta näkee, että hehku on poskillakin erittäin mieto. Toki määrä ja häivytysaste vaikuttaa.

Dermosilin kesäkokoelman tuotteet ovat nyt myynnissä.

Joko te olette hankkineet kesän aurinkotuotteet? ☺️

☀️☀️☀️

kauneus ihonhoitotuotteet
Kommentit (11)
 1. Syringa sarjan käsisaippuaa tilasin heti ja on kyllä ihana saippua pestä käsiä. Vahva tuoksu jää käsiin pesun jälkeen. Ihana kun perannut kaloja tai kaivellut kompostia, poistaa epämiellyttävät tuoksut, jättää yhden kevääntuojan tuoksun käsiin (aika lähellä vanhaa perinnelajiketta tuoksu) ja ei edes kuivata käsiä.
  Pesin myös koiran tuolla, kun oli kierinyt jossain pihakamaisessa hirrveeltä haisevassa kakassa ja pystyi ottamaan syreenintuoksuisen koiran sisälle…se koiran valkkaama haju oli hirveä.
  Ei kyllä sovi mun mielestä tuoksuherkille syringa sarja.
  Kivaa vaihtelua sille omenantuoksuiselle käsisaippualle.

  Ihanaa kevättä kaikille.

  1. Pesin myös koiran tuolla, kun oli kierinyt jossain pihakamaisessa hirrveeltä haisevassa kakassa ja pystyi ottamaan syreenintuoksuisen koiran sisälle…

   😍🤗

   Ei kyllä sovi mun mielestä tuoksuherkille syringa sarja.

   Tuoksu on tosiaan vahva.

 2. Huvittavaa, kun sekä postauksessa että kommenteissa puhutaan, kuinka vahva Syreeni-sarjan tuoksu on.

  Ja sitten itse tuotearvioissa 2/5, ”Toivoin voimakkaampaa tuoksua.” 😂

  Ei siinä, ajattelin itsekin tilata. Lapsuudenkodissani oli ihanat, vanhat syreenipensaat joita aina tuoksuteltiin keväällä ja kesällä.

  1. Ja sitten itse tuotearvioissa 2/5, ”Toivoin voimakkaampaa tuoksua.” 😂

   Tuoksuasiat on NIIN yksilöllisiä..! 😂 Välillä mietin omia tuoksukuvailuja laittaessa, että miksi edes kuvailen tuoksuja kosmetiikkajutuissani, kun kaikki kuitenkin haistavat ne omalla tavallaan ja kokemus voi olla täysin eri kuin mun. 🤷‍♀️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *