Dermosilin kesä 2022 – ja yllättävä kasvoöljylöytö..!

Kaupallinen yhteistyö: Dermosil

Luvassa tänään katsaus valikoituihin Dermosilin kesäkauden uutuuksiin sekä pariin muuhun mielenkiintoiseen ja valokeilan arvoiseen Dermosil-tuotteeseen. :)

Nostoni näyttävät tältä. Ihanan värikäs porukka, eikö..! :) Kesän kausituoksuna on tällä kertaa escadamaisen makeaa hedelmäisyyttä ja suosikkini Sparkly Lip Shine SPF 30 tekee paluun.

Kiitos muuten teille Dermosilin vakiovalikoiman tuotteisiin liittyvistä vinkeistä. Valikoima on niin laaja, että minulta menee väkisinkin ohi osa tuotteista, joten otan ilolla vastaan vinkkejänne hyvistä tärpeistä! Nyt löytyi laadukas kasvoöljy sekä ihana vartalokuorinta!

SUNNY APRICOT

Aloitetaan hedelmäisistä kesätuotteista. Tämän kesän kausikokoelma on nimeltään Sunny Apricot, ja täytyy sanoa, että rehellisen makea aprikoosin ja persikan liitto kolahti minuun tällä kertaa täysillä!

Kutkuttavan makea, jopa jälkiruokamaisia nuotteja omaava hedelmäinen tuoksu tuo minulle vahvasti mieleen Escadan legendaaristen kesätuoksujen hengen. Minulla on kaksijakoinen suhde makeisiin tuoksuihin: en lähtökohtaisesti ole hurjan makeiden tuoksujen ystävä ja monet niistä ovat liikaa, kun taas jotkut vetävät puoleensa selittämättömällä tenholla. Löytyypä omastakin historiastani Escadan trooppisia ananas-persikka-kesätuoksuja..! ☺️ Ehkä juuri siksi Sunny Apricot -tuotteet löysivät minusta nyt ystävän! Aprikoosi ja persikka muodostavat vastustamattoman gourmand-cocktailin. Olen tuoksutellut näitä ihan autuaana….

Tilasin sarjan käsisaippuan (6,90€ / 500ml) sekä suihkugeelin (6,90€ / 500 ml).

SUNNY APRICOT BODY SOUFFLÉ 7,90€ / 200 ml

Sarjan täyteläinen vartalovoide on ihanan kuohkeaa ja tuntumaltaan kuin oikein tiheäksi vatkattua kermavaahtoa. Se sisältää hoitavina aineina glyserolia, kookosglyseridejä, aprikoosiöljyä ja -uutetta, soijaöljyä, skvaleenia sekä -mielenkiintoisesti – niasiiniamidia.

Tämä tuoksu on kyllä kuin karkkia… Minua ihan naurattaa, että olen niin ihastunut tuoksuun, kun näin hedelmäinen tuoksu on tavallaan minulle epätyypillinen ihastus. Mutta minkäs teet, tuoksujen ja aivojen välinen yhteys on välillä mystinen…! :D Ehkä Sunny Apricotin välittämä tuoksuassosiaatio vie minut aikaan, kun olin huoleton 20-jotain, ja suihkuttelin ylleni Escadan Island Kiss’iä Maarianhaminan kesässä…

SUNNY APRICOT ALOE-GEELI 4,50€ / 100 ml

Sunny Apricot -geeli edustaa Dermosil-klassikkotuotetta, eli kosteuttavaa after sun aloe-geeliä. Näitä on näkynyt kesän kausikokoelmissa eri tuoksuversioina. Tämän kertainen versio toistaa muiden Sunny Apricot -tuotteiden vastustamatonta tuoksua, ja on mielestäni keskivertoa paksumpi aloe geeli. Ainakin se tuntuu minusta täyteläisemmältä ja pehmeämmältä kuin aikaisemmat kokeilemani Dermosilin Aloe-geelit.

Koostumuksessa on glyserolia, aloe veraa ja rauhoittavaa allantoiinia. Yksinkertainen tuote joka kosteuttaa ja rauhoittaa, ja ilahduttaa persikan ja aprikoosin tuoksullaan. Vaikka tuote on voimakkaasti hajustettu, myönnän, että olen käyttänyt tätä myös kasvoilla. Oma ihoni ei reagoi vahvoihinkaan tuoksuihin kasvotuotteissa.

Kaikki Sunny Apricot -kausituotesarjan tuotteet löydät täältä.

SPA & SAUNA BODY SCRUB 4,90€ / 150 g

Tätä tuotetta minulle suositteli eräs lukijani, ja hups, se onkin ilmeisesti jäämässä pois Dermosilin valikoimasta, sillä se löytyy verkkokaupasta tällä hetkellä Last Chance -merkinnällä. Napatkaa siis äkkiä talteen, jos innostutte..!

Lukija piti minulle Spa & Sauna -sarjan vartalokuorinnasta niin vakuuttavan ’myyntipuheen’, että pakkohan se oli tilata testiin: ”(kuorinnassa on) täydellisen kokoisia ja reilulla tiheydellä olevia rakeita, todella mieto ja hienovarainen tuoksu, ja kaiken lisäksi voide vaahtoaa ihan miedosti kun sen huuhtelee vedellä. Kuorinnoissa rakeiden optimaalinen tiheys ja koko ovat niin vaikea saada samaan tuotteeseen, joten suuri kumarrus tässä Dermosilille!”

Totesin itsekin sekä raetiheyden että tuoksun erittäin miellyttäväksi (virallinen kuvaus kuuluu ”aisteja hivelevässä virkistävässä vihreän teen tuoksussa on mukana sitruunan vivahteita”), mutta lisäksi huomioni kiinnittyi vaikuttaviin aineisiin: kappas, tässäkin on AHA-happoja..! (Esittelin hiljattain Mádaran uuden AHA-happovartalokuorinnan.) Spa & Sauna -kuorinnan kuorivat aineet ovat glykolihappo, silica-rakeet sekä biohajoava selluloosa. Muovirakeita tässä ei siis ole.

Onpa sääli että tämä on jäämässä pois – ja että tajusin tuotteen olemassaolon vasta nyt -, tätähän olisi voinut suositella jo aikaisemminkin. Onkohan tämä ollut talven kausituote, jonka ei ole ollut tarkoituskaan jäädä valikoimaan..? Joka tapauksessa, tässä olisi nyt tehokas tuplakuorinta tarjolla todella hyvään hintaan..!

GOODWILL MIELI-KÄSISAIPPUA 8€ / 500 ml

Toinen käsisaippuanosto: Goodwill-hyväntekeväisyyssarjan limited edition -saippua tukee tällä kertaa kriisiapua tarjoavan ja mielenterveyttä tukevan Mieli Ry:n työtä.

Käsisaippuan myynnistä 30% suunnataan Mieli Ry’n työn tukemiseen. Tuin itse kauneusvaikuttajien starttaamaa Mieli Ry’n kampajaa aiemmin talvella, ja koska kuulun itsekin Mieli Ry’n palveluista apua saaneisiin, nostan aina erityisen mielelläni mahdollisuuksia tukea järjestön toimintaa. ❤️

Mieli-saippuassa on mieto, pehmeänraikas kukkaistuoksu.

SPARKLY ROSÉ LIP SHINE SPF 30 4,90€ / 8 ml

Tämä suojakertoimellinen huulikiilto tulee ja menee Dermosilin kausikokoelmissa. Nyt se on jälleen saatavilla!

Tutkimusten mukaan huulet ovat alue, joka herkimmin unohtuu suojata auringossa, ja sehän on loogistakin: harva levittää aurinkovoidetta huulilleen. Erityisesti alahuuli kerää paljon UV-altistusta kesän aikana, luin juuri erään apteekin asiakaslehdestä, jossa muistutettiin huultenkin UV-suojaamisen tärkeydestä.

Dermosilin läpikuultava Lip Sine -huulikiilto tarjoaa miellyttävän keinon suojata huulet auringossa. Roosan sävyisessä huulikiillossa on hyvin miedosti pigmenttiä ja se värjää huulia vain aavistuksen. Se sopii siis loistavasti myös no make-up -lookkeihin. Hoitava ja kosteuttava koostumus tuntuu huulirasvamaiselta eikä jätä huulia tahmeiksi.

POHJUSTUSVOIDE & NUDE-LUOMIVÄRI 6,90€ / 2,9g

Nappasin tämän testiin toiveena löytää silmämeikkiin hyvä yleis-nudesävy, ja taisin löytää etsimäni..! Minulla on meikkikokoelmassani liian vaaleita highlight-luomivärejä ”perintönä” ajalta, kun ihonsävyni oli vielä vaaleampi (ja ehkä meikkimakunikin erilainen). Olen yrittänyt löytää uusia, enemmän ihon sävyisiä murrettuja vaaleita käytettäväksi koko luomen perusvaaleana sävynä ja erityisesti kulmaluulla korostuksena. Aiemmin ostamani ja suosimani vaaleat sävyt luovat nykyisellä ihonsävylläni liian suuren, epäluonnollisen kontrastin.

Dermosilin uuden pohjustus & puuteriluomiväri-paletin vaalea persikan sävy on syvyydeltään hyvin lähellä ihoni omaa sävyä ja on aika täydellinen persikkainen ihonsävy. Lisäksi sen koostumus on vain miedosti valoa heijastava, ns. satiininen, mikä sekin oli minulla toiveissa. En halua nykyään kulmaluulle vahvasti hohtavia ja helmiäisiä luomivärejä, vaan luonnollisempia miedosti kuultavia. (Täysimattainen ei sekään muuten näytä ihan luonnolliselle… satiinikoostumus on minusta paras kulmaluulla…!)

Pohjustusvoide on toiminut minulla vaihtelevasti. Toisina päivinä se on pitänyt luomivärin moitteettomasti paikoillaan, toisina se on hieman pettänyt.

Lopuksi…. kasvoöljy, joka minun olisi varmaankin pitänyt tajuta jo aikaa sitten, öljyintoilija kun olen…!

Skin Comfort linjan FACIAL OIL 11,90€ / 30 ml on helmi! 😍

Osalla teistä on ehkä tuoreessa muistissa, kun huhtikuussa intoilin ruusunmarjaöljylaadusta nimeltä Rubiginosa. Kosmetiikassa käytetään kahta ruusunmarjansiemenöljylaatua: yleisempää Rosa Caninaa ja harvinaisempaa, chileläistä Rosa Rubiginosaa, joista jälkimmäisessä on paremmin todistettu pitoisuus anti-age-vaikutteista a-vitamiinia. Vaikka kummatkin öljyt ovat todella hyviä, jos haluaa hifistellä, valinta on Rubiginosa-laatu.

Dermosilin kasvoöljyssä on Rubiginosa-lajin ruusunmarjaöljyä..! Tätä laatua oikeasti näkee niin harvoin, että hämmästyin, kun tajusin Dermosilin tuotteen sisältävän sitä. Toinen miellyttävä havainto on se, että tämä öljy on itse asiassa luonnonkosmetiikkaa, se on 100% luonnollinen ja koostuu ainoastaan kokonaisista kasviöljyistä sekä sitrushedelmien eteerisistä öljyistä.

Rubiginosa-ruusunmarjaöljyn lisäksi Dermosilin kasvoöljyssä on purasruohon siemenöljyä ja auringonkukansiemenöljyä. Tämä cocktail tekee siitä erittäin anti-age-vaikutteisen: ruusunmarjansiemenöljy sisältää ihoa uudistavaa retinoiinihappoa ja purasruohoöljy on luonnon rikkaimpia gammalinoleenihapon lähteitä.

Sitrushedelmien eteeriset öljyt lisäävät öljycocktailiin ihanan aromaterapeuttisen ulottuvuuden. Niiden vaikutuksesta tämä kasvoöljy kuitenkin sopii ihanteellisesti vain iltakäyttöön, sillä sitrusöljyt (erityisesti kuoresta puristetut öljyt, joita Dermosilin Facial Oil sisältää), herkistävät ihoa auringonvalolle.

11,90€ hinnallaan ja 100% luonnollisella, kokonaisia kasviöljyjä sisältävällä kokoonpanollaan Dermosilin Facial Oil on hämmentävän edullinen ja hyvä kasvoöljy. Se sopii aikuiselle iholle kiinteyttämään, ravitsemaan ja hidastamaan ikääntymisen merkkejä. Löytö!

*

Tässä tämän kertaiset Dermosil -tärppini. :) Laittakaa ihmeessä vinkkejä Dermosil-suosikeistanne joita en (mahdollisesti) ole vielä testannut, niistä on minulle ja tuhansille muille Dermosilista kiinnostuneille lukijoille hyötyä..!

kauneus ihonhoito ihonhoitotuotteet
Kommentit (10)
 1. Dermosilin spf-huulikiilto on mun suosikki. Helppo ja vaivattomalta tuntuva tapa suojata huulet. :)

  Osaatko sanoa uskaltaako tuota öljyä käyttää edes iltaisin, jos kasvoihin tulee helposti maksaläiskiä ja iho on vuosien varrella altistunut auringonvalolle?

  1. Osaatko sanoa uskaltaako tuota öljyä käyttää edes iltaisin, jos kasvoihin tulee helposti maksaläiskiä ja iho on vuosien varrella altistunut auringonvalolle?

   Mä sanoisin että uskaltaa, koska eteeristen öljyjen vaikutus haihtuu kehosta muutamasta tunnista kuuteen tuntiin. (Opin tämän ammattitason aromaterapiakurssilla, joten uskallan pitää tietoa pätevänä.)

 2. Joo, kaikki tollaset hedelmäjutut on jees, tilaukseen!

  1. 🍉🍑🍊🥭🍋☺️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *