Ihan paras syväpuhdistava shampoo, ”olen koukussa”

Kuulin juuri niin mieletöntä hehkutusta uudesta shampoosta, että tämä juttu piti välittömästi nostaa esiin :D

Kyseessä on Dermosilin syksyn uutuus, syväpuhdistava suolashampoo.

Pyysin tuotteen esiteltäväksi Dermosililta, koska se vaikutti kiinnostavalta uutuudelta ja minulla on itselläni hyviä kokemuksia Lushin (paljon kalliimmasta) suolashampoosta monen vuoden takaa.

En kuitenkaan enää käytä sulfaattipitoisia shampoita, koska noudatan Curly Girliä, joten shampoon varsinaisen testiajon hiuksissa sai suorittaa sisareni.

Koska hiuspohjani ja hiukseni myös huutavat kuivuuttaan, en käytä tällä hetkellä lainkaan syväpuhdistavia shampoita – (syväputsauskin kyllä kuuluu Curly Girliin aika ajoin).

Suolashampoon koostumus on äärimmäisen yksinkertainen: se sisältää merisuolaa, puhdistavia ainesosia (SLS ja kaksi aputensidiä), paksuntavaa ainetta, tuoksuainetta, pH:n tasapainottajaa sekä säilöviä aineita. That’s it, ei muuta.

Syväpuhdistavana tuotteena sitä suositellaan käytettävän kerran viikossa, ei jokaisessa pesussa.

Olen odotellut sisareni kommentteja, ja laitoin hänelle eilen viestin.

Sanalliset, kuvaavat kokemukset sain äsken puhelimessa. Sisareni on täysin hullaantunut suolashampooseen!

Sisareni hiuksista kerrottakoon, että ne ovat hennot ja hauraat, polkkapituiset, värjätyt ja hyvin helposti takkuuntuvat. Hiuspohja rasvoittuu nopeasti. Hiusten pituuksien kunnon puolesta sisarelleni sopisivat hoitavammat shampoot, mutta hän kokee niiden lätsäyttävän hentoa tukkaa ja hiukset likaantuvat nopeammin. Niinpä hän suosii normaalien tai hentojen hiusten vähemmän hoitavia shampoita. Toiveena on kunnolla puhdistava shampoo joka jättää hiukset ilmaviksi.

Dermosilin suolashampoo on mitä ilmeisimmin juuri tällainen. 👍


Sisareni kuvaili, että shampoo pesee hiukset narskuvan puhtaiksi, mutta ei silti jätä hiuksia takkuisiksi. Kuulema hoitavammatkin shampoot jättävät hänen hienoisen ja hauraan hiuslaatunsa lähes aina hattaraiseksi ”takkupalloksi”, ja sisareni pitää aivan ihmeellisenä, että suolashampoo ei käyttäydy näin. Täytyy sanoa, että inciä katsoessa minäkin pidän tätä erikoisena; shampoossa on 0% hiuksia selvittäviä ainesosia.

Vaahto on pehmeää ja runsasta, tuoksu aivan ihana ja tulos ”ihan paras”. ”Koukuttava tunne, kun hiukset jäävät niin perusteellisen puhtaiksi ja samalla sileiksi..!” sisareni kuvaili.

Ja tunnusti:

”Mä käytän tätä kyllä monta kertaa viikossa suositusten vastaisesti, kun se on niin ihanaa..!”

Okei. Tuon hehkutuksen jälkeen alan jo itsekin toivoa, että hiukseni kaipaisivat syväpuhdistavaa shampoota…! :D

Puhelun taustalta kuului myös sisareni miehen peesaavia kommentteja – perheessä on kaksi suolashampooseen koukuttunutta. 😄 ”Siinä on tosi hyvä tuoksu”, sanoi mieskin.

Luin asiakkaiden kommentteja shampoosta Dermosilin sivulta, ja kas, se on saanut pelkkää viittä tähteä ja yhtä ylistävää palautetta kuin sisareni antoi.

Joku jakoi saman havainnon kuin sisareni, että hiukset oli helppo selvittää jo ilman hoitoainetta. Mikähän ihme tuotteessa saa tuon aikaan… suola on toisaalta myös kosteutta sitova ainesosa, mutta ei sen pitäisi selvittää… Tosi erikoista. Asia jäänee mysteeriksi.

Kommenttien perusteella ei yllätä, että shampoo on tällä hetkellä loppuunmyyty. ”Palaa alustavasti myyntiin viikolla 40”. Höh. No, en kuitenkaan halunnut odotella tämän hehkutuksen kanssa lokakuulle saakka..! Aika harvoin sitä kohtaa näin varauksetonta innostusta kosmetiikkatuotteista, ja tällaista iloa on ihana jakaa..! Sitä on Karkkipäivä..! 🤗

Joko joku Karkkipäivän lukija on ehtinyt testaamaan Dermosilin suolashampoota? Ainiin, shampoon hinta on muuten 7,90€ ja purkissa tavaraa 200 ml. :)

kauneus hiusten-hoito
Kommentit (17)
  1. Joo, ihan mun tukalle siis!

    1. Ei muuta kuin lokakuussa tilaukseen :D

  2. Ostin tätä heti, kun se tuli myyntiin. Laitoin polkkamittaisiin hiuksiini teelusikallisen, mutta kolmannes siitä olisi riittänyt. Shampoo vaahtoutuu todella helposti , ja vaahto on paksua ja kermaista. Aivan mahtava shampoo! Laitoin kyllä hoitoainetta, koska hiukset tuntuivat natisevan puhtaille. Todella edullista ja riittoisaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *