Keväinen meikkiarvonta ja katsaus Dermosilin meikkeihin

Kaupallinen yhteistyö: Dermosil

Tämänkertaisen Dermosil-esittelyn teemaksi valitsin värikosmetiikan. Meikkejä löytyy myös Dermosilin kevään uutuuksista, joista etenkin suojakertoimellinen, hoitava huulikiilto on suosikkini.

Postauksen lopusta löydät keväisen meikkiarvonnan :)

Dermosilin värikosmetiikka sopii erityisen hyvin herkälle iholle, yli 100 tuotteen valikoimasta 82 tuotetta on hajustamattomia ja 31 tuotteella on Allergiatunnus.

Valitsin kokeiluun niin uutuuksia kuin valikoimassa pitkään viihtyneitä asiakkaiden suosikkituotteita. Kevään uutuuksia ovat mm. Rise and Shine -ripsiväri, SPF 30 -huulikiilto sekä kolme eri luomivärisettiä. Huulikiillon ohella myös silmämeikinpohjustajasta muodostui yllätyssuosikki!

IDEAL TINTED DAY CREAM

9,40€ / 30 ml

Dermosilin Top Sellereihin (selleri, heh ^_^) kuuluva sävyttävä päivävoide levittyy mukavasti ja tasaisesti ja jättää himmeän pinnan. Se tasoittaa ihon sävyä näkyvästi luomatta kuitenkaan meikkivoidemaista pintaa. Voide imeytyy nopeasti eikä tunnu yhtään tahmealta.

Voiteesta on yksi universal medium-vaalea sävy joka on mielestäni hieman viileähkö. Ei sovi ihan vaaleimmalle iholle. Tuotteella on Allergiatunnus.

Ideal Tinted Day Cream iholla.

HELEYTTÄVÄ MEIKINPOHJUSTUSVOIDE

9,30€ / 20 ml

Heleyttävä meikinpohjustusvoide joka myös tasoittaa. Monesti heleyttävän ominaisuuden primerit ovat enemmän kosteuttavia ja vähemmän ihon pintaa tasoittavia, mutta Dermosilin Illuminating Primerissa on ihon epätasaisuuksia silottava silikonipohjainen koostumus sekä myös ihon kiiltelyä hillitsevä ominaisuus silican ansiosta.

Tuote onkin aika monipuolinen; sillä voi häivyttää kevyesti juonteita ja huokosia samalla kun se luo meikin kestoa pidentävän ja meikin levittymistä helpottavan pohjan ja tekee ihosta raikkaan näköisen. Tuotteella on Allergiatunnus.

Ennen ja jälkeen Dermosil-meikin

 

SILMÄMEIKINPOHJUSTAJA

5,50€ / 1,4 g

SUOSIKKI!

Ajattelin, että tämän kynämäisen pohjustajan koostumus muistuttaisi voidemaista jumbo pencil -tyyppistä luomiväriä, eli se olisi vahamainen ja paksuhko ja jättää kevyesti tahmean pinnan. Mutta tämä ei ole ollenkaan sellainen!

Tuotteessa on ohut koostumus joka ei tunnu yhtään tahmealta tai voidemaiselta, ja se kuivuu välittömästi silkkisen tasaiseksi pinnaksi. Kestävyys on moitteeton. Esimerkkinä kerron, että testattuani kynää ensimmäisen kerran kämmenselälle, pinta ei hievahtanutkaan kun muutaman minuutin kuluttua pyyhin sitä kasvopaperilla. Se ei itse asiassa irronnut kunnolla edes (Garnierin) misellivedellä..!

Tämä tuote yllätti todella (olen tunnetusti hyvin vaativa silmämeikinpohjustajien suhteen), ja se sai heti pysyvän kodin meikkipussistani. Pohjustajaa voi käyttää myös yksinään hyvin hillittynä, katsetta raikastavana vaaleanbeigenä luomivärinä. Tuotteella on Allergiatunnus.

LUOMIVÄRIPALETTI SPRING VIBES

16,90€ / 4 x 0,8 g

Spring Vibes on settihintaan myytävä tyhjän luomiväripaletin ja neljän magneettipohjaisen luomivärin muodostama kokonaisuus. Settiin kuuluvat sävyt Nude (3855), Lilac (9442), Cloudy Pink (9488) ja Purple Rain (9443). Lilac ja Purple Rain ovat olleet Dermosilin valikoimassa aiemmin ja palaavat nyt entistä pigmenttipitoisempina.

Nude on vaalea ihonsävyinen mattasävy. Cloudy Pink on vaalea mattainen vanha roosa. Lilac on erittäin hohtava savuinen harmaanliila, sävyssä on nimestään huolimatta hyvin vähän liilaa. Purple Rain on savuinen, mattainen tummanvioletti.

Meikissä olen levittänyt Cloudy Pink -sävyä koko liikkuvalle luomelle, ja Nude-sävyä kulmaluulle. Ulkonurkassa Purple Rain ja luomivaossa sekoitus Purple Rainia ja Lilac’ia. Rajauksen tein Dermosilin voidemaisella Moistproof-kulmavärin sävyllä Medium, jonka olen esitellyt täällä.

Kulmavärinä Dermosilin kulmakynä sävyssä Medium. Ripsissä Dermosilin Rise and Shine Mascara.

HELEYTTÄVÄ PUUTERI

9,50€ / 42 g

Tämä puuteri tuo kasvoille erittäin hillityn heleyttävän vaikutuksen, sanoisin enemmän kuulaan kuin hehkuvan. Puuteria voi käyttää koko kasvoilla tai vain korostuksena tietyillä alueilla kuten poskipäillä.

Highlighter-tyyppisiin selvästi valoaheijastaviin ja hehkuviin korostuspuutereihin tottuneelle, kuten minulle, Dermosilin heleyttävän puuterin efekti on supermieto. Olen itse sipaissut tätä kevyesti koko kasvoille ja vähän keskittyneemmin leukaan, otsaan ja poskipäille. Vaikutelma on luonnollisesti raikastava. Puuterihelmien sinertävät ja violetit helmet neutralisoivat sameutta ja ihon kellertävyyttä.

POSKIPUNA PINK

5,20 € / 2 g

Dermosililla on kaksi poskipunasävyä; lämmin Peach ja viileä Pink.

Vaaleanpunainen Pink-sävy osoittautui tosi kauniiksi, raikkaaksi sävyksi jossa ei ole liikaa pigmenttiä niin että sitä on helppo annostella arkimeikkiinkin. Tykkään tosi paljon, tämä jää säännölliseen käyttöön. Tuotteella on Allergiatunnus.

DUO-PEITEVOIDE 6,50€ / 2,6 g

NESTEMÄINEN PEITEVÄRI LIGHT 7,80€ / 4,5 ml

Kokeilin kahta Dermosilin peiteaineista. Duo on näistä peittävämpi ja sisältää kaksi sävyä joita yhdistelemällä voi sekoittaa itselleen sopivan. Koostumus on miellyttävän notkea ja voidemainen, nämä napit eivät ole vahamaisen jäykkiä.

Peiteaineen voi levittää sormella tai mukana tulevalla sivellinapplikaattorilla. Applikaattorilla sävyjen sekoitus on helpompaa kuin sormella. Duo-peitevoide kannattaa kiinnittää kevyellä puuterihunnulla tai se voi kasaantua silmänalusjuonteisiin, itselläni ainakin kävi niin.

Nestemäinen peiteväri on läpikuultavampi ja sopii niille joilla ei ole kovin paljon peitettävää. Light on keltapohjainen sävy, Beige punapohjainen.

Light sopii hyvin silmänalusten ja punoittavien kohtien peittoon ja neutralointiin. Nestemäinen peiteväri kiinnittyy myös ilman puuterointia ja on pysynyt silmänalusillani viiruuntumatta.

Dermosilin peiteaineilla on Allergiatunnus.

MINERAALIPUUTERI

9,50€ / 5 g

Halusin kokeilla myös Dermosilin mineraalipohjaa. Se on ainesosiltaan lähes 100-prosenttinen mineraalipuuteri, mineraalipigmenttien lisäksi mukana on kaoliinia ja arganöljyä.

Sävyjä on kolme joista valitsin Mediumin.

Luokittelisin Dermosilin mineraalipohjan peittävyydeltään kevyempään kastiin, koostumus ei ole vahvasti kerrostuva vaan asettuu iholle kevyesti ja antaa ihon oman sävyn kuultaa läpi. Pieni kerrostus kyllä onnistuu, mutta peittävimmän tuloksen saa laittamalla alle sävyttävän päivävoiteen, BB-voiteen tai meikkivoiteen. Dermosilin mineraalipuuteri sopii koostumuksensa puolesta siis myös nestemäisen meikkipohjan päälle, eikä tulos silti ole liian raskas.

Meikkivoiteen päällä käytettynä puuteri kannattaa levittää puuterisiveltimellä tiheän kabukisiveltimen sijaan, tai jos käytät kabukia, painele mineraalipuuteri paikoilleen, älä buffaa.

Medium on viileään päin oleva neutraali sävy. Tässä vertaus Everyday Mineralsin Golden Beigeen, joka myös sopii iholleni ja jota käytän säännöllisesti. Kuten näkyy, Dermosil on sen rinnalla viileä.

Mineraalipuuterilla on Allergiatunnus.

HUULIPUNA RETRO

6,90€ / 4 g

Roosaan taittava beigen sävyinen huulipuna. Oikein sievä huulipuna ja helppo sävy joka sopii arkeen.

HUULIKIILTO SPF 30

5,90€ / 9 ml

SUOSIKKI! 

Tosi miellyttävän tuntuinen lähes-väritön huulikiilto! Koostumus on jopa vähän huulirasvamainen, tuntuu hoitavan ja kosteuttavan huulia. Mukana on kevyesti persikkapinkin sävyistä mikrokimalletta. Efekti huulilla on hyvin hienovaraisesti hohtava, ei glitterinen.

Aurinkosuojakerroin 30 suojaa huulia palamiselta joten se sopii loistavasti kesäkäyttöön. Ihan kolmeakymmentä en usko suojan tavoittavan, koska silloin huulikiiltoa tulisi levittää tosi paksusti, mutta ilman muuta suoja on parempi kuin ei-lainkaan suojaa :) Itse olen onnistunut parina vuonna polttamaan huuleni vaelluksilla, kun en muista laittaa huulille suojakerrointa (eikä Carmexissa sellaista ole).

Huulikiillossa on kevyt Hypoparfum-tuoksu, jossa on aavistus vaniljaa.

KYNSILAKANPOISTOLIINAT 7,90€ / 20 kpl

KYNSILAKKA PARTY DRESS 4,50€ / 11 ml

Paljon matkustavana halusin jälleen esitellä matkaystävällisen tuotteen; kynsilakanpoistoliinat. Olen käyttänyt tällaisia aiemmin muiltakin merkeiltä, ja koen ne tosi näppärinä.

Dermosilin liinat osoittautuivat miellyttävän ja hoitavan tuntuisiksi; ne ovat asetonittomia ja sisältävät kynsiä ja kynsinauhoja hoitavaa auringonkukkaöljyä.

Ihanan heleän korallinsävyisen Party Dress -kynsilakkasävyn esittelin jo aiemmin <3

Dermosil-meikki:

Ideal Tinted Day Cream

Peitevoide-duo (silmänalusilla)

Heleyttävä Puuteri

Poskipuna Pink

Silmämeikinpohjustaja

Spring Vibes -luomiväripaletti

Moistproof-kulmaväri rajauksena

Rise and Shine -ripsiväri

Kulmakynä Medium

Retro-huulipuna

SPF 30 Sparkly Lip Shine -huulikiilto

.

ARVONTA :)

 

 

Saan arpoa yhden kappaleen Kevätmeikkipakkauksia.

Pakkauksen arvo on 43,20€ ja se sisältää Ideal -sävyttävän päivävoiteen, Ideal-puuterin,  Rise and Shine ripsivärin, ruskean silmänrajauskynän, Party Dress -kynsilakan (kuvassa väärä sävy, kuva Dermosilin sivulta) sekä Coral Dream -huulikiillon.

Edit 1.4. Arvonta suoritettu. Onni suosi nimimerkki Minnaa. Onnea! Voittajaan on otettu yhteyttä.

** A-Lehtien toimittaman GDPR:ään ja arvontoihin liittyvän linjauksen mukaan arvontojen yhteydessä ei tarvitse enää erikseen vaatia osallistujan sanallista suostumusta yhteystietojen käyttöön, vaan osallistuja antaa suostumuksensa osallistumalla arvontaan. **

ARVONNAN SÄÄNNÖT

  • Arvonnan järjestää Karkkipäivä-blogi yhteistyössä Dermosilin kanssa
  • Arvontaan voi osallistua 24.-31.3.2019
  • Arvontaan voi osallistua jättämällä kommentin ja sähköpostiosoitteen tämän postauksen kommenttilaatikkoon. Jätä sähköpostiosoite sille varatulle riville, se näkyy vain arvonnan järjestäjälle
  • Luovutettuja sähköpostiosoitteita käytetään ainoastaan arvonnan voitosta tiedottamiseen ja palkinnon toimittamiseen
  • Voittaja arvotaan 1.4.2019 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajan nimimerkki julkaistaan myös Karkkipäivä-blogin sivulla
  • Osallistuneiden kesken arvotaan paketti kosmetiikkaa (1 kpl) jonka arvo on 43,20 euroa
  • Arvontakommentteja säilytetään kaksi viikkoa arvonnan päätyttyä minkä jälkeen ne poistetaan WordPress-blogipohjasta
  • Mikäli osallistuja haluaa peruuttaa suostumuksensa yhteystietojensa käyttöön, sen voi tehdä jättämällä kommentti: ”Peruutan suostumukseni” tämän postauksen kommenttilaatikkoon tai ottamalla yhteyttä arvonnan järjestäjään: karkkipaiva (at) hotmail.co
  • Palkinnon vastaanottaja vapauttaa järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.
  • Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan arvonnan sääntöjä
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *