Dermosil-kesätuotteet

Kaupallinen yhteistyö: Dermoshop

Olen aloittanut kivan yhteistyön suomalaisen kosmetiikkabrändi Dermosilin kanssa; tulen esittelemään säännöllisin väliajoin merkin kausituotteita ja uutuuksia. Saan itse valita minua kiinnostavimmat tuotteet, mikä tekee yhteistyöstä erityisen mieluisaa. :)

Minulta on tasaiseen tahtiin pyydetty enemmän juttuja Dermosilin tuotteista, ja nyt niitä alkaa tulla aina sesongeittain.

Mukavaa arvontaakin pukkaa postauksen lopussa :)

Dermoshop_Sannin_lemppari
Vuosimallia 2012… Sanni @ Dermoshop

Minusta ja Dermosilista:

Oma historiani Dermosilin käyttäjänä liittyy vahvasti vuosiini Ahvenanmaalla, jolloin tilasin tuotteita ahkerasti työporukan kanssa. Samaan tapaan kuin Yves Rocherin kanssa, minua on aina kummasti viehättänyt kosmetiikan tilaus postimyynnin kautta ja Dermosil oli luontainen jatkumo teiniyden ja varhaisaikuisuuden YR-valtakaudelle. :) Dermosil-vuosien suuria suosikkejani olivat mm. yhä tuotannossa oleva Kasvopesu (jota pitelen kädessäni tuossa kuvassa) ja superpaksu Extra-voide jolla hoidin jalkapohjiani. Tämän hetken eniten käyttämäni Dermosil-tuote on blogissa monesti hehkutettu kulmakynä sävyssä Medium.

Tämän kesän uutuuksista erityisesti yksi tuote tulee liittymään Top-Dermosil-lemppareideni rinnalle, se on jo saanut vakiopaikan käsilaukustani.

Jos kiinnostaa kurkata miltä Dermoshopin tuotantotiloissa Pohjanmaan Korsnäsissä näyttää, kurkkaa juttuni syyskuulta 2012. :)

Dermosil kesätuotteet

Valitsin Dermosilin kesäuutuuksien joukosta Summer Dreams -matkapakkauksen ja Summer Dream -meikinpohjustusvoiteen.

Miksi matkapakkaus? Ne ovat kiva ja edullinen tapa tutustua tuotteisiin :) No, eipä noilla täysikokoisilla tuotteillakaan pääse valtavasti köyhtymään (esim. suihkugeeli 4,90€ / 300 ml), mutta minä tykkään älyttömästi mahdollisuudesta tilata tuotteita pienemmässä tutustumiskoossa. Ovat käteviä matkoillakin. Dermosil on aina tarjonnut paljon matkakokoisia tuotteita mikä on tosi hyvä juttu.

Mennään suoraan suosikkituotteeseeni, joka on täysikokoisenakin mukavan pieni ja helposti mukana kulkeva tuubi :)

Dermosil Summer Dream primer

Summer Dream Primer SK 20

6,50€ / 20 ml

Aaa, niin hyvän tuntuinen tuote..! Dermosilin Summer Dream Primer on ohut, suojakertoimellinen voide jota voi käyttää meikin alla tai yksinään aurinkosuojana kasvoilla. Voiteessa on sekä UVB- että UVA -suoja (tarkistin UVA-suojan Dermosililtä kun sitä ei näy pakkausteksteissä).

Haalean vaaleansininen voide on iholla väritön ja lähes tuntumaton. Se imeytyy hetkessä ja jättää himmeän mattaisen pinnan. Se auttaa meikkiä kestämään paremmin kesän kuumissa ja talvea kosteammissa olosuhteissa (–> hikoilu) tuoden samalla suojan UV-säteitä vastaan.

Rakastuin tähän! Se on iholla todellakin huomaamaton, ja – tätä en meinannut uskoakaan: silikoniton! Valtaosa primereistahan perustuu nimenomaan silikoniin, mutta Dermosilin tarjokas toimii ilman sitä. Silikoniyhdisteet tietysti blurraavat huokosia ja juonteita tehokkaammin, mutta silikoniton tuote on huomattavasti kevyemmän ja raikkaamman tuntuinen iholla, eikä kesällä ehkä ole niin haluakaan kuorruttaa ihoa vahvasti blurraavalla kalvolla. Hiki + vahvat kalvonmuodostajat ovat yksi ”resepti” näppyihin, joita monet (itse mukaan luettuna) kokevat saavansa paksuista aurinkovoiteista.

Summer Dream Primer on raikas, huomaamaton ja kaiken kaikkiaan tosi miellyttävän tuntuinen. Olen käyttänyt sitä kasvoilla (ja dekolteellakin) yksinään aurinkosuojana. Tuubi oli tehokäytössä viime viikolla anoppilassa kun nautin ulkona kesän ensimmäisistä kunnolla aurinkoisista päivistä :)

.

Dermosil Summer Dreams pakkaus

Sitten Summer Dreams -pakkauksen sisältöön. Pakkauksessa on viisi tuotetta: suihkugeeli, after sun -voide, aurinkovoide SPF 20, aloegeeli ja kylmävoide. Kaikki tuotteet ovat 40 ml koossa.

Pakkauksella on hintaa 10,90 €.

Dermosil Summer Dream

Summer Dream -suihkugeeli ja After Sun -voide

suihkugeeli 4,90€ / 300ml, After Sun Lotion 5,90€ / 300 ml (täysikokoiset tuotteet)

Hurmaavan hedelmäsalaatin tuoksuinen duo. Vaikka pulloihin on kuvattu kukkasia, tuoksu tuo mieleen kesäisen hedelmäsalaatin jossa omenaa, appelsiinia ja kiwiä… Tuoksu on ainakin minun nenääni miedon puoleinen.

After Sun -voiteessa on semitäyteläinen koostumus, se levittyy helposti ja imeytyy nopeasti. Voide toimii luonnollisestikin myös tavallisena vartalovoiteena, sen käyttöä ei tarvitse rajoittaa auringonoton jälkeisiin hetkiin :)

Dermosil kylmävoide ja aloegeeli

Kylmävoide ja aloegeeli

kylmävoide 5 € / 100 ml, aloegeeli 3,90€ / 100 ml (täysikokoiset tuotteet)

Klassiset kesän pikkuapurit sopivat niin hyönteisten puremien kuin auringon polttaman ihon hoitoon.

Kylmävoide hoitaa ja viilentää kipeytyneitä lihaksia  ja sopii paikallisesti myös nokkosen polttamien hoitoon.

Näistä kahdesta aloegeeli on minun lemppareitani kesällä, se on mielestäni kaikkein paras after sun -tuote jos iho on päässyt palamaan (mitä ei onneksi enää tapahdu usein ;)) Käytän aloegeeliä myös hyttysten puremien kutinan lievitykseen.

Dermosil aurinkovoide

Aurinkosuojavoide SK 20

8,60€ / 150 ml (täysikokoinen tuote)

Hajusteeton aurinkosuojavoide koko vartalolle ja kasvoille. Tässä olisi nyt siis tuote teille jotka ette tykkää perinteisesti tuoksutetuista aurinkosuojatuotteista tyyppiä eau de kookos tai gardenia :)

Voide levittyy hitusen jähmeästi sisältämänsä titaanidioksidin ansiosta. Tuotteessa on käytetty sekä kemiallisia että fysikaalisia UV-suodattimia mikä on hyvä asia UV-suojan kattavuuden suhteen (kummankin suodatintyypin käyttö samanaikaisesti tuo parhaan suojan), mutta fysikaaliset filtterit kuten titaanidioksidi tuovat koostumukseen sille tyypillisen jähmeyden.  Voiteessa on sekä UVA- että UVB-suoja.

Voide sisältää kasviperäisiä hoitavia ainesosia kuten manteliöljyä, soijaöljyä, beetakaroteenia ja kehäkukkauutetta, koostumus on kemikaalisia UV-filttereitä lukuunottamatta hyvin luonnollispainotteinen.

.

Halusin vielä poimia Dermosilin kesävalikoimasta yhden tuotteen:

Dermosil Solistica aurinkokapselit
Aurinkokapselit

13,70 € / 60 kapselia =  kahden kuukauden pakkaus

Miksi haluan nostaa nämä esiin on oma positiivinen kokemukseni aurinkokapseleista viime vuosilta. Olen käyttänyt eri merkkien vastaavia ”aurinkovitamiineja” ja tuoteselostetta vertaillessa huomaa, että kaikissa on samoja vaikuttavia aineita eli pääasiallisesti karotenoideja. Niin myös Dermosilin valmisteessa (niissä on viiden karotenoidin yhdiste sekä e-vitamiinia.) Tänä kesänä otan käyttöön nämä.

Olen aurinkofriikki ja auringossa oleilu on paheeni, se on myönnettu ja tunnustettu. En ehkä ole esimerkillisin aurinkokäyttäytyjä, mutta ainakin olen viime vuosina tajunnut alkaa suojaamaan ihoni paremmin ja kokonaisvaltaisemmin. Yksi askel on ollut suojakerrointen huomattava nostaminen, toinen sisäinen aurinkosuoja, eli elimistön oman suojautumiskyvyn vahvistaminen asianmukaisilla vitamiineilla.

Auringonpalvoja

Testattuani aurinkokapseleita ensimmäisen kerran kesällä 2014 havaitsin selvän eron ihoni aurinkosietokyvyssä ja vakuutuin myös vaaleahipiäisen kaverin kokemuksista (ennen pelkästään punoittanut iho oli kapseleiden myötä saanut tasaisen päivetyksen). Olen siitä saakka napsinut aurinkovitamiineja aina pidemmän ja voimakkaamman aurinkoaltistuksen (eli käytännössä Kreikan matkojen) yhteydessä.

Aurinkokapseleiden sisältämät vitamiinit auttavat soluja suojautumaan UV-säteilyn aiheuttamalta hapettumisstressiltä. Ne myös aktivoivat ihon pigmentin muodostusta nopeuttaen rusketusta. Itselleni tämä tosin on ihan toissijainen etu, sillä rusketun muutenkin todella helposti (punapigmenttisille, helposti palaville etu taas voi olla hyvin merkittävä). Minulle tärkein juttu aurinkokapseleissa on nimenomaan sisäisen suojan vahvistaminen. Kapselit eivät poista aurinkovoiteen tarvetta, vaan toimivat lisäsuojana.

Karotenoidien edut päivetykseen saa myös popsimalla läjäpäin porkkanoita ja tomaatteja, mutta harva meistä jaksaa syödä niitä päivittäin saman määrän (lienee jossain kilon tuntumassa..?) kuin mitä kapselit tarjoavat tiivistetyssä muodossa.

Dermosil_IMG_8412

Dermosilin Solistica-kapseleiden edut:

  • Nopeuttaa ja ylläpitää rusketusta
  • Vähentää yliherkkyyttä auringossa
  • Ehkäisee ihon kesimistä
  • Ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista (oksidatiivinen stressi)

Kapselit ovat 100% luonnollisia. Niiden kuori on kalagelatiinia eli kasvissyöjille ja vegaaneille ne eivät sovi. Lisätietoja voi lukea täältä.

Dermosilin tuotteita myydään merkin omassa Dermoshop-verkkokaupassa.

*

Huh, tulipa taas paljon asiaa :) Nyt viimein arvontaan :)

Saan arpoa kolmelle teistä Dermosil-kesäsetin, joka koostuu seuraavista tuotteista:

dermosil arvontavoitto

Summer Dream Primer SPF 20

yllä hehkuttamani tuote :)

Beautiful Summer Legs -voide

Kaunistava ja kosteuttava säärivoide joka sävyttää ihoa kevyesti tuoden iholle kesäisen hehkun. Voide ei sisällä glitteriä vaan hehku on maltillinen – ”kuin käyttäisi ohuita satiinisukkahousuja”.

Dermosil arvontavoitto

Summer Dreams -pakkaus

*

Osallistut arvontaan kertomalla, mikä esitellyistä Dermosil-tuotteista oli kiinnostavin, tai mikä on oma suosikkisi Dermosilin kesätuotteista :)

Osallistumisaikaa on ensi viikon perjantaihin 5.6 kello 24.00 saakka.

Edit. Voittajat arvottu Mr. Karkkipäivän toimesta :) Onni suosi nimimerkkejä tyttis, Ässsssä ja Zenios. Voittajiin on otettu yhteyttä.

Kommentit (333)
  1. beautiful summer legs!

  2. Primer on ehdottomasti kiinnostavin tuote!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *