Dermablendiä heti naamaan!

Vichyn Dermablend-paketti saapui eilen. Olen niin innoissani kun pääsen pitkästä aikaa testaamaan jotain todella erilaista (minähän en suoranaisesti ole voimakkaasti peittävien ja väriä korjaavien meikkipohjatuotteiden ykköskohdeyleisöä) että en malta olla laittamatta ensimmäisiä kuvia saman tien! (…vaikka pizza voitti aamulla kyllä nämäkin…! :D)

dermablend.test1

Meikkaamaton puoli – meikattu puoli

Ensimmäisenä kokeiluun pääsi kevyintä peittoa lupaava Fluid Corrective Foundation. Jos tämä on se kevyin, niin miltähän muut kaksi Dermablend-pohjaa sitten näyttää..? Olin nimittäin aika vakuuttunut jo tämän peittokyvystä.

Fluid Corrective Foundation tuntui notkealta ja peittävän koostumuksen aisti heti. Peittävissä tuotteissa oikea sävy on erityisen tärkeä, siis vielä paljon tärkeämpi kuin kevyissä meikkipohjissa joissa meikkituotteen sävy mukautuu ihoon helpommin ihon oman sävyn kuultaessa läpi.

dermablendFluidCorrectiveFoundation25Nude

Kokeilin ensin vaaleinta Opal-sävyä, joka vaikutti hitusen liian vaalealta. (Mitä, kai ihon sävyni on oikeasti jotenkin tummunut vanhemmiten tai sitten oma makuni/visuaalinen käsitykseni ihonsävystäni on muuttunut…) Keskimmäinen sävy 25 Nude tuntui sopivan paremmin. Verrokkikuvistakin huomaa ettei se ole juurikaan omaa ihonsävyäni tummempi, vaikka kämmenselällä voide näytti arveluttavan tummalta.

Ehkäpä kaikkein paras sävy olisi Nuden ja Opalin sekoitus..? Täytyy kokeilla.

Huh – enpä ole koskaan postannut näin isoja kuvia naamastani – jokainen huokonen suunnilleen näkyy! :D Mutta ajattelin, että tämän tuotteen kohdalla isot verrokkikuvat ovat tarpeen jotta meikkivoiteen tekstuuri ja peittokyky todella tulevat esiin.

dermablend.test1.1

Meikitön puoli. Aika kaukana Annan ihosta, vaikka minunkin ihoani hyvänä pidetään. ;) Löytyy punoitusta, pigmenttiläiskää ja läpikuultavaa suonta…

dermablend.test1.2

Dermablend-puoli. Sieraimessa vähän huolimaton levitys, tämä täytyy todellakin häivyttää hyvin.

Ensivaikutelma Fluid Corrective –meikkivoiteesta: yllättävän notkea ja kostean tuntuinen koostumus ollakseen kestomeikkivoide. Peittävyys korkea, vastaa mielestäni vähintään selektiivisten brändien täyttä peittoa lupaavien meikkivoiteiden tasoa (esim. Clarins Everlasting, Lancôme Teint Idole Ultra), mutta on ehkä hitusen paksumpi. Levitin meikkivoiteen kosteuttamattomalle iholle (itse asiassa ihan vahingossa, kun olin niin innoissani että unohdin laittaa alle kosteusvoiteen..!) eikä pinta näytä yhtään kuivalta.

Iho kuitenkin näyttää mielestäni meikatulta. Ei mitenkään pakkeloidulta, mutta selvästi meikatulta. Ehkä kokemus johtuu siitäkin että en ole tottunut käyttämään näin peittävää meikkipohjaa. Tosin en usko että todella peittävällä tuotteella voi missään tapauksessa saada täysin luonnollisen näköistä tulosta, ohuen ja joustavan pinnan kuitenkin.

Kestosta raportoin lisää sitten kun olen käytellyt Dermablendia pidemmän aikaa.

Ihan sormet syyhyää päästä testaamaan näitä muiden iholle!

P.S. Ja näitähän saa siis valikoiduista apteekeista, esim. Yliopiston Apteekista. Ovat jo myynnissä.

P.P.S. Lounasterkut Hämeenlinnasta. Postaan juuri salaatin lomassa Green Laurell’issa, kiitos vinkistä. :) Oli muuten halvin salaatti ;) 

Kommentit (23)
 1. Peittävyys vaikuttais aika hyvältä omalle iholle. :) Mutta mitenhän nää käyttäytyis kuivalla/pintakuivalla iholla? Kun mulla yleensä tulee sen kanssa ongelmia, jos muuten ois hyvä meikkivoide.

  1. Mutta mitenhän nää käyttäytyis kuivalla/pintakuivalla iholla?

   Ehkä joku Dermablendiä käyttävä lukija osaisi vastata tähän…? Itsellä vasta kokemusta omalta iholta niin en osaa valitettavasti sanoa…

  2. Ostin tämän Yliopiston apteekista ja eilen kokeilin ekaa kertaa. Levitin siveltimellä ja en meinannut saada meikkivoidetta levittymään tasaisesti, jäi ”läiskiä”. Myös nenän vierustan ihohuokoset näytti kolme kertaa suuremmilta, kun niihin jämähti tiukkaan liian paksu pakkelikerros. Voi olla, että iho oli liian kuiva kun sipaisin vain puolihuolimattomasti kosteusvoidetta alle. No, en tästä kuitenkaan lannistunut, vaan levitin aamulla tuotteen sormin ja johan rupesi levittymään kuin unelma. Tätä ei tarvi laittaa todellakaan paljoa ja peittävyys on hyvä. Minulla on vähän pintakuivuutta ja nahkarepaleita naamassa, mutta ei ne korostuneet sen enempää kuin muillakaan meikkivoiteilla.

 2. Googlasin heti Dermablendin, ja tajusin, että olen jossain vaiheessa nähnyt youtube-mainoksen miehestä, joka peitetään kokonaan tuolla Dermablend-vartalomeikkivoiteella! Täytyy myöntää, että kiinnostus heräsi. Tätä kasvoille levitettävää voisin joskus kokeillakin. Jään erityisesti odottamaan kokemuksiasi peiteväri-puikosta, siitä olen eniten kiinnostunut :)

  Pieni vinkki vielä loppuun, että kauneusblogissani on huomisesta alkaen käynnissä HUIKEA 150€ arvoisen tuotepaketin arvonta Beauty Highlights’in lukijoille, joten uudetkin kauneudesta kiinnostuneet lukijat ovat tervetulleita blogini pariin! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *