Karkkipäivä
Karkkipäivä

Dermablend-lukijameikkaukset, osa 1

Laitetaanpa vihdoin kuvia Dermablend-meikkisessiosta! :) Luulen, että tätä postausta on moni odottanut. ”Virallinen” kampanjapostauspäiväni on vasta 31. maaliskuuta, mutta koska kuvamateriaalia on tarpeeksi kahteenkin postaukseen niin laitan ensimmäisen osan ulos jo nyt.

Olen siis mukana Indiedaysin ja Vichy Dermablendin kampanjassa, jossa sai haluamallaan tavalla toteuttaa meikin Dermablendin meikkipohjatuotteilla. Minä halusin toteuttaa meikin lukijoilleni, ja päädyin lopulta valitsemaan kuusi mallia hieman erityyppisillä ihotilanteilla. On aknea, punoitusta, syntymämerkkiä, näppyjä ja arpia.

Katsotaan miten Dermablend selvisi! :) Meikkipohjatuotteita on neljää erilaista, joiden peittoasteet menevät näin:

Fluid Corrective Foundation: kevyin, vähäisten ja keskivaikeiden ihovirheiden peittoon (itse pidän jo tätäkin tuotetta erittäin peittävänä). Aurinkosuojakerroin 35.

Corrective Compact Cream Foundation: keskivaikeista vaikeiden ihovirheiden peittoon (kiinteä ja hitusen kuivempi koostumus kuin fluidissa, sisältää myös talkkia). Aurinkosuojakerroin 30.

Total Body Corrective Foundation: vartalomeikkivoide keskivaikeista erittäin vaikeiden ihovirheiden peittoon (vedenkestävä). Aurinkosuojakerroin 15.

Corrective Stick: peiteväri pienten alueiden korjaukseen, kaikkein korkein peittävyys. Aurinkosuojakerroin 30.

Osassa 1 mukana Elina, Kirsi ja Heidi.

  Elina_makeover_tuotteet

Elina_makeover1_700px_teksti

Kokeilin Elinalle toiselle puolelle kiinteää, toiselle puolelle nestemäistä meikkivoidetta vaaleimmassa sävyssä 15 Opal, tarkoituksena testata mahdollista sävyeroa. Rasiassa Compact-versio näyttää hitusen erisävyiseltä kuin Fluid, mutta kasvoilla eroa ei huomannut.

Elina_makeover2_700px

Elinan kasvoille riitti yksi kerros meikkivoidetta. Meikkipohja kiinnitettiin Dermablendin irtopuuterilla.

En laittanut malleille lainkaan aurinkopuuteria tai poskipunaa jotta meikkivoiteiden sävy iholla tulisi mahdollisimman selkeästi esille.

Kirsi_makeover_tuotteet_

Kirsi_makeover_700px_txt

Kirsillä on oikealla puolella kasvoillaan voimakkaasti punoittava syntymämerkki. Vasemmalla puolella iho on hyvässä kunnossa ja iholla on näkyvissä vain aavistus couperosaa.

idKirsi_makeover2_700px

Aloitin Kirsin syntymämerkin peiton kiinteällä meikkivoiteella. Levitin meikkivoidetta 2-3 kerrosta sientä käyttäen. Levitin päälle seuraavaksi kaksi kerrosta Body Corrective -meikkivoidetta. Lopuksi lisäsin tarvittaviin kohtiin Corrective Stick -peiteainetta.

Toiselle puolelle kasvoja riitti yksi kerros Fluid Corrective -meikkivoidetta.

Syntymämerkki peittyi erittäin hyvin, mutta pinta jäi -odotetustikin – suhteellisen voimakkaasti meikatun näköiseksi. Tämäntyyppistä osittain kohollaan olevaa ihovirhettä on hyvin haasteellista saada peitettyä niin, ettei pinta näyttäisi meikatulta. Mitä tasaisempi pinta = sitä luonnollisempi tulos. Epätasaisuudet ihossa tuovat meikin aina selvemmin näkyviin.

Uskon, että tulos olisi ollut vieläkin parempi, mikäli syntymämerkin punaisuutta olisi ensin neutraloitu vihreällä peiteaineella (jollaista Dermablendin valikoimaan ei kuulu). Tällöin päälle olisi todennäköisesti tarvinnut levittää vähemmän meikkivoidekerroksia. Mikäli iholla on voimakkaita värivirheitä, suoritetaan niiden neutralointi aina ensimmäiseksi ennen varsinaisen meikkipohjan levitystä.

Heidi_makeover_tuote

Heidi_makeover_700px_txt

Heidin kasvot nähdessäni menin vähän hämilleni, sillä edessäni oli vallan upea iho, enkä nähnyt siinä käytännössä mitään peitettävää. Heidin kohdalla voidaan puhua ihosta, joka on kauneimmillaan ilman meikkiä, tai niin vähällä meikillä kuin mahdollista. Näin tasaista persikkaihoa tapaa yleensä vain lapsilla..! :)

Heidi haki Dermablend-malliksi toivoen saavansa apua silmien ympärillä sijaitsevien, onnettomuudesta aiheutuneiden arpien peittoon. Arvet erottuvat ihosta vain hienoisen epätasaisina kohtina. Yksi arvista alkaa auringonvalon vaikutuksesta Heidin mukaan punoittaa ja muuttuu maksaläiskän väriseksi, mutta tähän aikaan keväästä tätä värimuutosta ei ollut vielä havaittavissa.

Heidi_makeover2_700px

Koska arvet eivät väriltään poikkea ympäröivän ihon sävystä hienoista vaaleutta lukuunottamatta, ei niitä käytännössä pysty meikkivoiteen keinoin juuri peittämään. Ja koska Heidillä on luonnostaan niin kaunis iho, ei peittävästä meikkipohjasta olisi hänelle etua muutenkaan. Luonnostaan tasaisen ja kuulaan ihon hehkua ei kannata sammuttaa meikillä – ”vähemmän on enemmän” pätee todellakin tällaisissa tapauksissa! :)

Niinpä meikkasin Heidin ihoa vain paikallisesti; tasoitin nenän ja huultenympärysalueen punoitusta sekä silmien alusten varjoja Total Body Corrective -meikkivoiteella. (Miksi Total Body eikä kevyempi Fluid Corrective? Koska Fluidista tai Compactista ei löydy sopivaa sävyä Heidin lämpimälle oliivi-iholle.) Levitin meikkivoidetta myös arpien alueelle, mutta sillä ei käytännössä ollut vaikutusta. Arpien erottuvuus tulee siitä kun valo osuu niihin tietyssä kulmassa, ei värivirheestä. Kesällä UV-säteilyn tummentaessa arpia on peiteaineesta jo eri lailla hyötyä.

Muualle kasvoihin levitin primer-tuotetta (toisen merkin, Dermablendillä ei ole primeria) joka ikäänkuin näkymättömästi ”viimeisteli” Heidin ihon. Kerron tästä tuotteesta omassa jutussaan, en yleensä ole kovin innostunut primereista mutta tuo kyseinen tuote on saanut minut aika lailla ihastumaan.

.

Kiitokset vielä Elinalle, Kirsille ja Heidille! Suuri kiitos myös ystävälleni Ninalle Kauneushuone Blinkistä joka tarjosi Blinkin tilat käyttöömme! :)

Kuun viimeinen päivä katsellaan sitten toiset kolme Dermablend-meikkausta, ja tällöin teillä on myös mahdollisuus osallistua tuotearvontaan.

Vichy Dermablend-tuotteita myydään valikoiduissa apteekeissa ja hinnat ovat noin 22-29 euroa. Tuotteet ovat hajusteettomia ja testattu herkälle iholle sopiviksi.

Lisätietoa Dermablendistä täällä.

Kommentit (45)

 1. Elli

  Mulla on nyt ollut hetken verran toi fluid corrective ja mulle se ei vaan peitä näppyjä oikein ollenkaan, punaisuuden se sentään peittää.. Teenköhän mää jotain väärin? :(

  • Sanni

   En osaa sanoa :/ Minun malleillani näpyt peittyivät aika hyvin jo yhdellä kerroksella (kun levitin Fluidia koko kasvoille), ja sitten tietysti lisäsin Fluidia vielä paikallisesti peiteainesiveltimellä ja näpyt peittyivät käytännössä kokonaan.

 2. Ansku

  Kiitos hyvästä postauksesta, ja erityiskiitos ihanille, rohkeille ja upeille malleille!!!

 3. Chatte

  Hain apteekista näytteen tuosta nestemäisestä meikkivoiteesta ja olin vähän… pettynyt tai ihmeissäni? Ihoni on aikalailla samanlaisessa kunnossa, kuin Heidin. Silti en saanut kahdella ohuehkolla kerroksella kaikkia epätasaisuuksia peitettyä. Pitäisikö siis vaan rohkeasti laittaa enemmän? En haluaisi kasvoista kylläkään aivan pakkeloidun näköisiä.. Entä voiko alla käyttää primeriä aivan nornaalisti

  • Sanni

   Silti en saanut kahdella ohuehkolla kerroksella kaikkia epätasaisuuksia peitettyä.

   Millaisia epätasaisuuksia tarkoitat..? Minusta Heidillä ei oikeastaan ollut mitään ”kunnon” epätasaisuuksiksi kutsuttavaa (tietysti arpia lukuunottamatta, mutta niitähän ei voinut peittää), tuo pieni punoitus oli niin mietoa että varmaan sävytetty päivävoidekin olisi sen tasoittanut. :)

   Kakkososan meikkausjutussa on muutama malli, jolla on jo huomattavasti Heidiä voimakkaammat punoitukset kasvoillaan, ja heidän ihonsa saatiin tasaiseksi yhdellä Fluid Corrective -kerroksella. Vaikka nyt itse sanonkin, niin ennen- ja jälkeen kuvat ovat aivan mielettömät. Onpa outoa ja harmillista että voide toimii toisilla eri lailla. :/

   Pitäisikö siis vaan rohkeasti laittaa enemmän?

   Suosittelen kerrostusta vain paikallisesti erityistä peittoa vaativiin kohtiin, en koko kasvoille (etenkin jos ihosi on Heidin tyyppinen), sillä kyllä tulos alkaa useammalla koko kasvoille levitetyllä kerroksella olla vahvasti meikatun näköinen koska tuotteessa on niin paljon pigmenttiä. Minulla oli itsellä alussa oppimista Dermablendin annostelun kanssa (siis kun aloitin testailut omille kasvoille), kun en meinannut tajuta miten älyttömän vähän sitä piti laittaa kerralla, annostelemalla saman verran kuin ”normi”meikkivoidetta sain aikaan ”pakkelin”.

   Primeria voi käyttää alla normaalisti.

   • Chatte

    Ohops anteeksi, meni mallien nimet väärin! Tarkoitin siis Elinaa! Ongelmana mulla on siis ollut juuri se, että näpyt eivät peity kunnolla, eivätkä haaleat aknearvetkaan. Benefitin primerin kanssa koko pohjasta tulee oudon tönkkö, meikkivoide jämähtää todella pian paikalleen. Yritän kyllä häivytellä hyvin ja käytän Shiseidon meikkivoidesivellintä, että en uskoisi sen olevan ongelma. Ehkä kaipaa vain harjoitusta! Tai sitten testaan vielä kompaktiversion, jos se passaisi paremmin. :) Kiitos kuitenkin vastauksesta ja kivasta kamppiksen toteutustavasta! :)

    • Sanni

     Oletko kokeillut töpötellä Fluidia vielä lisäkerroksina näppyjen ja arpien päälle..? Pienellä peiteainesiveltimellä..? Jos siitä olisi apua..?

 4. Tuuli

  Moikka! Ostin tota nestemäistä meikkivoidetta ja oon todennu sen käytössä muuten tosi hyväksi, mut mun naama alkaa päivän mittaan kiiltämään tosi paljon kyseistä meikkivoidetta käyttäessä. Osaisitko sanoo mikä siihen vois auttaa? Oliskohan siitä dermablendin irtopuuterista hyötyä? oon normaalia puuteria kokeillu, mutta siitä ei ainakaan tunnu apua olevan.

  • Sanni

   Puuterointi on aika lailla ”must” Dermablendin meikkivoiteen kanssa. Dermablendin oma puuteri on 100-prosenttista talkkia eli imee kyllä kosteutta ja rasvaa todella tehokkaasti, mutta vaikea sanoa toimiiko se paremmin kuin sinun puuterisi. Olethan käyttänyt nimenomaan irtopuuteria? Se kiinnittää meikin paremmin kuin kivipuuteri –> partikkelit ovat hienojakoisempia ja levittyvät iholle tasaisemmin kuin puristepuuterin.

 5. Hannanen

  En ole koskaan ymmärtänyt, miten tuon neutraloivan peitevoiteen värivirheisiin saa pysymään niissä kohdissa missä tarvetta on, kun päälle levitetään vielä meikkivoide?

  • Sanni

   Oikein hyvä kysymys! On totta että etenkin rasvaiset/vahamaiset peiteaineet voivat liueta irti paikaltaan kun päälle levittää meikkivoiteen. Oma meikkaustyöni kun on rajoittunut vain asiakasmeikkauksiin myymälässä ja Lavera-keikkoihin, en ole käytännössä päässyt tuollaista vahamaista vihreää peiteainetta koskaan käyttämään (–> myymälän valikoimassa ei sellaista ollut). Olen käyttänyt Make Up Storen voidemaisia neutraloijia, ja ne ikäänkuin vähän ”kuivahtavat” iholla niin että eivät heti liukene irti kun päälle levittää meikkivoiteen.

   Aionkin muuten kysyä tästä Saara Sarvakselta kun tapaamme parin viikon päästä, hänellä on aivan varmasti kokemusta kaiken maailman peiteaineiden käytöstä! :)

   • Hannanen

    Hienoa, kerrothan sitten meille täällä. Kiitos todella hyvästä blogista! :)

 6. Maria E.

  Tee pian Se primeri-postaus

  • Sanni

   Tarkoitus olisi tehdä se ensi viikon aikana :)

 7. katri

  Mä oon ollut ihan pähkinöinä onnesta kun tuli tuo Dermablend Suomeen. Kävin heti ostamassa Fluid corrective fondationin ja on tykännyt tosi paljon. Laitan sitä yleensä vain nenälle ja näpyille, muuten tasoitan kasvojen värin kevyellä bb-voiteella. Mullakin olkaa kiiltää iho helposti, eikä fluid-meikkivoide tunnu hillitsevän kiiltoa. Ostin Dermablendin puuteria ja se toimii aika hyvin ja jättää ihon todella kauniin mattaiseksi. Sitä kyllä joutuu lisäämään kerran pari työpäivän aikana.

 8. Jonttu

  Tosiaan hieno postaus, ja myös sitä seuraavaa täällä jo odotellaan.

  Miten muuten tuon vartalolle tarkoitetun peitevoiteen kanssa, koetko puuterin lisäämisen vielä sen päälle tarpeelliseksi?

  Saako näistä kaikista näytteitä apteekista. Olisi kyllä hyvä saada testata tuotetta ennen ostopäätöksen tekemistä.

  • Sanni

   Miten muuten tuon vartalolle tarkoitetun peitevoiteen kanssa, koetko puuterin lisäämisen vielä sen päälle tarpeelliseksi?

   Body Corrective ei vaadi puuterointia vaan kiinnittyy itsestään tosi napakasti. Sen täytyy antaa kuivua 10 minuuttia ennenkuin pukee päälle (jos siis käyttää vartalolla eikä kasvoilla).

   Saako näistä kaikista näytteitä apteekista.

   Tähän en valitettavasti osaa vastata.

 9. Essi

  Mikä Dermablend-tuote olisi paras tummien silmänympärysten ja parin paikallisen couperosa-verisuonikeskittymän piilottamiseen kasvoista ja nenästä? Kannattaako tätä varten ostaa stikki vai joku noista voiteista?

  • Sanni

   Stick on hyvä mutta oma suosikkini silmänympäryksillä on Body Corrective koska sitä ei tarvitse puuteroida ja pysyy niin älyttömän hyvin. :) Voi tietysti ehkä tuntua ”tuhlaukselta” ostaa iso kroppameikkivoidetuubi vain pienten paikallisten alueiden peittoa varten, ja tuote ei kyllä siinä käyttötarkoituksessa lopu varmaan koskaan kun on niin superriittoisaa. :D Mun valinta olisi Body Corrective, mutta asiaan vaikuttaa olennaisesti myös sävy; Stickissä ja Body Correctivessa on ihan eri sävyt (stickissä kolme; Opal, Nude ja Sand ja Bodyssa vain kaksi; Light ja Medium).

   Eli kannattaa valkata sopivimman sävyn mukaan.

 10. Helo

  Mitä veikkaat, saisinko pyöreän muotoisen arven selästä peitettyä tuolla meikkivoiteella niin, että se ei näytä meikatulta? Tatuointejahan tosiaan voi peittää muillakin meikkivoiteilla, koska ne ei ole koholla ihon pinnalta. Entä oletko kokeillut/nähnyt kokeiluja tästä raskausarpien päällä?

  • Sanni

   En osaa valitettavasti sanoa tuosta selän arvesta :/ Pitäisi kokeilla sävyn sopivuus, se on kaikkein olennaisin seikka. Mikäli sävy ei mätsää ihoosi täydellisesti, ei peittokyky auta mitään. Kokeilin peittää käsivarren palovamman yhdeltä lukijalta Body Corrective Lightilla, mutta sävy oli niin väärä että vaikka palovamma peittyikin, ei tuloksesta ollut mitään hyötyä koska arven sijaan käsivarrella näkyi meikkivoideläntti. :)

   Raskausarpiin en ole Dermablendiä kokeillut.

 11. tuidi

  mitä mieltä olisit tästä tilanteestani:

  olen 21-vuotias nuori nainen ja kasvoilleni putkahtelee näppyjä vaikka kuinka yrittäisin ihoani hoitaa. Minulla tällä hetkellä olevat meikkivoiteet tai peitevoiteet eivät peitä punoittavia näppyjä ja olenkin näitä Dermablendin tuotteita miettinyt. Ja tässä siis se kysymys;

  Kumpaa suosittelisit? Meikkivoidetta (tuo mikä on rasiassa) vai peitepuikkoa näpyille? ;o

  • Sanni

   Kumpaa suosittelisit? Meikkivoidetta (tuo mikä on rasiassa) vai peitepuikkoa näpyille? ;o

   Riippuu ihosi kokonaistilanteesta ja sävystä.

   Jos ihosi on kauttaaltaan kirjava ja tasoitettavaa on paljon, valitsisin kompaktimeikkivoiteen. Jos taas ihosi on muuten hyvässä kunnossa ja tasaisen värinen muuten kuin näppyjen kohdalta, valitsisin stickin ja käyttäisin sitä paikallisesti. Stickissä ja meikkivoiteessa on kuitenkin eri sävyt (eivät mätsää vaikka ovatkin samannimiset), joten kokeile mikä sävy sopii sinulle parhaiten. Kompaktimeikkivoidettakin voi toki käyttää paikallisesti peiteaineen tavoin pienellä siveltimellä. :)

   • tuidi

    kiitos vastauksestasi! tosiaan, kasvoni ovat muuten ihan hyvässä kunnossa, mutta otsassa, poskilla ja leuassa on näppyjä jotka kaipaisivat peittoa.

    Ihoni on vaalea, käytän esim. Loreal True Match meikkivoiteessa Ivory sävyä ja Lumenen CC-voiteessa Lightiä.

    Pitää mennä apteekkiin testailemaan :)

 12. Mira

  Hei Sanni! Ihanaa, kun teet näitä Dermablend-postauksia! Mielestäni tuotteet ovat kiinnostavimpia uutuuksia kosmetiikkamarkkinoilla pitkiin aikoihin. Onko tuo Body Correctiven Light-sävy samaa tummuusastetta kuin Compactin ja Fluidin Opal-sävyt?

  • Sanni

   Onko tuo Body Correctiven Light-sävy samaa tummuusastetta kuin Compactin ja Fluidin Opal-sävyt?

   On se hitusen tummempi ja ainakin selvästi kellertävämpi (kävisin vaikka samantien vertaamassa livenä mutta en ole nyt viikkoon samassa osoitteessa noiden purkkien kanssa :)).

 13. suvis

  Heippa! Kiitos kivasta postauksesta :)

  Kävin hakemassa apteekista tästä nestemäisestä meikkivoiteesta näytteen (opal) mutta voi pettymys.. Minulla on vaalea iho, Lily lolon meikkipohjasta sävy china doll. En joko osannut annostella dermablendin voidetta tai sitten se on vain todella oranssin värinen minun kasvoillani :/ Poskillani on couperoosaa leukalinjaan asti ja haluaisin saada punoituksen kuriin. Muutenkin silmänympärykset on tummat + muuta pientä.

  • Sanni

   Minulla on vaalea iho, Lily lolon meikkipohjasta sävy china doll. En joko osannut annostella dermablendin voidetta tai sitten se on vain todella oranssin värinen minun kasvoillani :/

   Opal on tosiaan paljon tummempi ja lämpimämpi kuin China Doll. Annostelussasi ei varmaankaan ollut vikaa, Dermablendin valikoimaan vain ei harmillisesti kuulu todella vaaleaa sävyä.

 14. maija

  Mulla näyttäisi olevan samanlainen ongelma, kuin parilla muullakin kommentoijalla.. Nimittäin Fluid Corrective ei riitä millään peittämään näppyjä kasvoistani. Ihoni punoittaa hieman sieltä täältä, ja kasvoissa on pieniä punoittavia aknearpien jäämiä ja silloin tällöin epäpuhtauksia. Yksi kerros fluidia ei tunnu riittävän millään peittävän kunnolla edes pienempiä näppyjä. Kerrostin sitä pahimpien näppyjen ja aknearpien päälle jopa viidesti, ja tulos on samalainen kuin millä tahansa markettimeikkien peiteaineella. Eli huono, punaisuus kuultaa edelleen vahvasti läpi. Iho näyttää muuten hyvältä, mutta jokainen epäpuhtaus ja punoittava aknearpi vain kuultaa läpi eikä suostu peittymään.

  Minua hämmästyttää se, miten tämä voide tuntuu toimivan niin eri tavalla eri ihmisillä. En itse sillä saa peittoon juuri mitään näppyjä, kun taas toisilla se näyttää toimivan kuin unelma. En kuitenkaan koe, että kasvojeni peittoa vaativat kohdat olisivat mitenkään normaalia ärhäkämmät. PItäisiköhän sitten siirtyä siihen sarjan kiinteään meikkivoiteeseen, sehän peittää enemmän kuin fluidi versio? Nyt tuntuu siltä että olisi sittenkin pitänyt hakea mukaan tähän testiryhmään, en vain ymmärrä miksen itse saa näitä peitettyä millään tuotteilla.. :D

  • Sanni

   Minua hämmästyttää se, miten tämä voide tuntuu toimivan niin eri tavalla eri ihmisillä.

   Todellakin, täällä yksi lisää ihmettelijöitä. Alkaa jo kuulostaa vähän samalta kuin palashampoon kanssa… :D Yksi saa saippualla tahmean tukkaklimpin ja toinen täsmälleen samalla tuotteella ilmavan puhtaan kuontalon….

 15. Elina

  Mulla on ollut muutamana päivänä kasvoilla tuo fluid corrective. Se kyllä peittää hyvin, mutta tarttuu rumasti ihon kuivimpiin kohtiin. Kestävyys ei kyllä ole kovin hyvä, koska minulla kasvot rasvoittuu jonkin verran päivän mittaan ja meikkivoide kerääntyi otsaryppyihin sekä muuttui laikukkaaksi. Eli siis tietyistä osista kasvoja meikkivoide oli sulanut ties minne ja kuivissa kohdissa näkyi kunnon meikkiläiskä.
  Kyllä Cliniquen Anti Blemish kepittää tämän mennen tullen.

  • Sanni

   Kiinnititkö Fluid Correctiven puuterilla..?

   • Elina

    Puuteria laitoin, mutta en Fluid Correctiven puuteria. Meikkivoideputeli odottaa vielä kaapissa, joten jospa investoisin siihen puuteriin ja annan tuolle meikkivoiteelle uuden mahdollisuuden.
    Fluid Corrective puuteri kai menee ihan minkä meikkivoiteen kanssa tahansa?

    • Sanni

     Tarkoitatko Dermablendin omaa irtopuuteria? Sillä ei ole mitään nimeä, lukee vain ”Setting Powder”. Ja voi käyttää minkä tahansa meikkivoiteen kanssa. :)

 16. Minna

  Mulla on itselläni käytössä compact, ja laitan sen kasvoille kicks’in bb-siveltimellä. Pienten näppyjen jne. peittämisessä käytän ehdottomasti pientä sivellintä, jostakin syystä näin toimien compact tarttuu ja peittää näpyt /punoittavat kohdat. Kun yritän tehdä samaa sormea käyttäen, en saa näppyjä peittoon vaan ne jäävät selvästi kuultamaan läpi… Voisiko tämä kikka olla vielä testattava juttu aiemmin kirjoittaneille, ennenkuin luovutatte tämän tuotteen suhteen? :)

  Itselläni on myös rasvoittuva iho enkä ole ikinä selvinnyt päivää ilman paperipuuteria… En siis myös tämän tuotteen kanssa. Itse olen huomannut että irtopuuterin kanssa saa olla tarkka jos haluaa mahdollisimman hyvin välttää kiiltoa; vain kevyt kerros niin kiilto ei ole suuri ongelma, mutta jos innostuu tupsuttelemaan liian paksun kerroksen puuteria niin kyllähän alkaa kiilto puskea läpi. Kevyellä kädellä siis. :)

  • Minna

   Piti vielä tulla täydentämään omia kokemuksia; päätin vihdoin ostaa sarjan oman irtopuuterin, ja mielestäni toimii paljon paremmin compactin kanssa kuin aiemmin käyttämäni, toisen merkin irtopuuteri. Vaihdoin vielä kosteusvoiteeksi kaappien kätköistä löytämäni lumenen 24 h tasapainottava emulsion, ja avot, kiilto-ongelmaa ei juurikaan enää ole! Ja yllättävää kyllä, tuo irtopuuteri toimii mulla paljon paremmin nimenomaan rasian vipalla aika reilustikin iholle paineltuna, kuin kevyesti puuterisiveltimellä pyyhkien. Tällä kombolla pötkii kyllä jo pitkälle, jee! :)

   • Sanni

    Aina kiva kuulla kun joku löytää oikein toimivan kombon iholleen! :)

 17. Johanna

  Itsekin olen vähän pettynyt Fluid Correctiveen. Käytän yleensä Clarinsin Everlastingia, joten olen tottunut peittävään ja kestävään meikkipohjaan. Ihoni on reilusti rasvoittuva (joskin talviaikaan myös pintakuiva), ja näppyjä ja niistä jääneitä arpia on reilusti etenkin poskissa. T-alueella saisi siis matata, poskilla peittää.

  Everlastingiin verrattuna kahden päivän käyttökokemuksella…
  Fluid Corrective on tummempi ja keltaisempi (Everlastingista sävy 103, tästä 15). Häivyttyy kohtalaisen hyvin, mutta kerrostaessa on tulee tummaksi ja tunkkaisen näköiseksi.

  Kuitenkin FC vaatii kerrostusta: yhdellä ohuella kerroksella ihon väri kyllä tasoittuu, mutta arvet eivät häivy sitten minnekään. Olen kerrostanut vaikeille alueilla ja vielä sen jälkeen – tavalliseen tapaani – töpötellyt arpia piiloon pienen siveltimen avulla. Päällä samoin normaaliin tapaani irtopuuteria. Levitykseen olen kokeillut toistaiseksi normaalia meikkivoidesivellintä ja BB-sivellintä.

  Koskaan ei nassuni säily kiillottomana turhan pitkään (ei edes Everlastingin kanssa), mutta FC saa aikaan huomattavasti rasvaisemman tunnun ja iho tekisi mieli pestä jo muutaman tunnin kuluttua (tulee vähän jopa mieleen parin vuoden takainen Joe Blasco -fiaskokokeilu). Valitsin tämän fluidin enkä kompaktia kestolupauksen (16 vs. 12 tuntia) perusteella, peitto-ominaisuuksia olisi kompaktilla kai ollut enemmän.

  Sanottakoon kuitenkin, että kun astahtaa kauemmas peilistä, iho näyttää valoisalta ja tasaiselta. ;)

  Ja moi vaan, olen tässä viikonlopun aikana kahlannut blogia läpi. Olen joskus aiemminkin piipahtanut mutten jäänyt. Nyt on käsitys blogista ja bloggaajasta syventynyt, minkä seurauksena aion seurailla jatkossakin. Vanhassakin materiaaliassa tosin kahlattavaa riittää. :)

  • Sanni

   Moi Johanna!

   Kiva kuulla että olet jäämässä lukijaksi :)

   Everlasting on tosiaan minunkin mielestäni ohuempaa ja ”vähärasvaisempaa” kuin Fluid Corrective, ja siitä löytyy vaaleampia sävyjä. Mutta peittoasteen koin FC:ssä parempana, tosin en ole niitä rinnakkain kokeillut joten tämä perustuu vain ”mutu”-tuntumaan. :) Olisi kyllä kiinnostavaa tehdä kaikenlaisilla erilaisilla meikkivoiteilla samanlainen vertailu kuin mitä hiljattain tein peiteaineilla avomieheni mustaan silmään.

 18. tintti

  moi, olen huomannut että ylähuuleni iholle( hehe viiksien kohdalle) on tullut hieman tummempi alue.Tarkasti kun katsoo niin näyttäisi olevan verisuoni joka siitä kohdasta kuultaa läpi. Millä luulet, että sen saisi peittoon, kovin vahvasti se ei ainakaan vielä näy mutta häiritsee itseäni kun huomaan tumman osan ylähuulen iholla. Tavallinen meikkivoide ( natural code ) ei peitä sitä juurikaan. Saisikohan sitä kokonaan piiloon jollakin noista voiteista?

  • Sanni

   Hei tintti! Sitä en osaa sanoa, saisiko tumman alueen kokonaan peittoon Dermablendillä, mutta Dermablend on varmasti about 20 x peittävämpi kuin Natural Code joten ehdottomasti kannattaa kokeilla :) Apteekeissa on Dermablendeistä testerit, joten peittävyyden testaus onnistuu ilman ostamista.

   Ylähuulen iho on sen verran ohutta, että valitsisin sille mieluiten ohuimman koostumuksen, joka Dermablendillä on Fluid Corrective. Stick on kaikkein peittävin, mutta saattaa paksumman koostumuksensa vuoksi jäädä näkyväksi kerrokseksi.

 19. Heidi

  Heip. Onko dermanlend meikkivoide keltapohjainen vai punapohjainen??

  • Sanni

   Dermablendillä on kolme eri sävyä, mitä niistä tarkoitat? :)

   • Heidi

    Kävin tänään hakemassa testerin.
    Norm. käytössä on mac studiofix fluid, vaalein ja on keltapohjainen. Siit olen tykännyt mutta on kyllä pidemmän ajan käytön jälkeen ruvennut tuntumaan paksulta/raskaalta.. plussaa siitä että on peittävä. Mutta kun luin tätä sun postausta ja oon muutenki törmännyt tähän vishy:n netissä, nii pakko kokeilla :) niin sain sävyn nude 25. Kotona liian tumma, näkyy kaulalla rajat ja ehkä hitusen oranssii taittava. Ei ollut testeireissä sitä opal 15 mutta meinas apteekkari, että se vaalein on punapohjaisempi ja nude25 keltapohjainen.. Eli eikö tästä ihanasta voiteesta sitten löydy iholleni sopivaa sävyä. Koska olen vaalea ja tarvin keltapohjaisen. Tämä kyllä peitti ihan huippu hyvin, on kevyt ja täydellisen pehmeä ja levittyi tosi hyvin.. Kuin einolis kasvoissa mitään. Kasvoista tuli kyllä ihanan sileät.

    • Sanni

     Dermablend-meikkivoiteissa on tosiaan se heikko puoli että sävyjä on niin älyttömän vähän, kolme sävyä harvemmin kattaa kovin monipuolisen kirjon ihonsävyjä etenkin kun kyseessä on aika peittävä tuote. Läpikuultavammat tuotteet antavat enemmän anteeksi ja niissä sävyjen ei tarvitse olla yhtä ”yksi yhteen” ihon kanssa kuin peittävämmissä.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.