Dermablend-lukijameikkaukset, osa 1

Laitetaanpa vihdoin kuvia Dermablend-meikkisessiosta! :) Luulen, että tätä postausta on moni odottanut. ”Virallinen” kampanjapostauspäiväni on vasta 31. maaliskuuta, mutta koska kuvamateriaalia on tarpeeksi kahteenkin postaukseen niin laitan ensimmäisen osan ulos jo nyt.

Olen siis mukana Indiedaysin ja Vichy Dermablendin kampanjassa, jossa sai haluamallaan tavalla toteuttaa meikin Dermablendin meikkipohjatuotteilla. Minä halusin toteuttaa meikin lukijoilleni, ja päädyin lopulta valitsemaan kuusi mallia hieman erityyppisillä ihotilanteilla. On aknea, punoitusta, syntymämerkkiä, näppyjä ja arpia.

Katsotaan miten Dermablend selvisi! :) Meikkipohjatuotteita on neljää erilaista, joiden peittoasteet menevät näin:

Fluid Corrective Foundation: kevyin, vähäisten ja keskivaikeiden ihovirheiden peittoon (itse pidän jo tätäkin tuotetta erittäin peittävänä). Aurinkosuojakerroin 35.

Corrective Compact Cream Foundation: keskivaikeista vaikeiden ihovirheiden peittoon (kiinteä ja hitusen kuivempi koostumus kuin fluidissa, sisältää myös talkkia). Aurinkosuojakerroin 30.

Total Body Corrective Foundation: vartalomeikkivoide keskivaikeista erittäin vaikeiden ihovirheiden peittoon (vedenkestävä). Aurinkosuojakerroin 15.

Corrective Stick: peiteväri pienten alueiden korjaukseen, kaikkein korkein peittävyys. Aurinkosuojakerroin 30.

Osassa 1 mukana Elina, Kirsi ja Heidi.

  Elina_makeover_tuotteet

Elina_makeover1_700px_teksti

Kokeilin Elinalle toiselle puolelle kiinteää, toiselle puolelle nestemäistä meikkivoidetta vaaleimmassa sävyssä 15 Opal, tarkoituksena testata mahdollista sävyeroa. Rasiassa Compact-versio näyttää hitusen erisävyiseltä kuin Fluid, mutta kasvoilla eroa ei huomannut.

Elina_makeover2_700px

Elinan kasvoille riitti yksi kerros meikkivoidetta. Meikkipohja kiinnitettiin Dermablendin irtopuuterilla.

En laittanut malleille lainkaan aurinkopuuteria tai poskipunaa jotta meikkivoiteiden sävy iholla tulisi mahdollisimman selkeästi esille.

Kirsi_makeover_tuotteet_

Kirsi_makeover_700px_txt

Kirsillä on oikealla puolella kasvoillaan voimakkaasti punoittava syntymämerkki. Vasemmalla puolella iho on hyvässä kunnossa ja iholla on näkyvissä vain aavistus couperosaa.

idKirsi_makeover2_700px

Aloitin Kirsin syntymämerkin peiton kiinteällä meikkivoiteella. Levitin meikkivoidetta 2-3 kerrosta sientä käyttäen. Levitin päälle seuraavaksi kaksi kerrosta Body Corrective -meikkivoidetta. Lopuksi lisäsin tarvittaviin kohtiin Corrective Stick -peiteainetta.

Toiselle puolelle kasvoja riitti yksi kerros Fluid Corrective -meikkivoidetta.

Syntymämerkki peittyi erittäin hyvin, mutta pinta jäi -odotetustikin – suhteellisen voimakkaasti meikatun näköiseksi. Tämäntyyppistä osittain kohollaan olevaa ihovirhettä on hyvin haasteellista saada peitettyä niin, ettei pinta näyttäisi meikatulta. Mitä tasaisempi pinta = sitä luonnollisempi tulos. Epätasaisuudet ihossa tuovat meikin aina selvemmin näkyviin.

Uskon, että tulos olisi ollut vieläkin parempi, mikäli syntymämerkin punaisuutta olisi ensin neutraloitu vihreällä peiteaineella (jollaista Dermablendin valikoimaan ei kuulu). Tällöin päälle olisi todennäköisesti tarvinnut levittää vähemmän meikkivoidekerroksia. Mikäli iholla on voimakkaita värivirheitä, suoritetaan niiden neutralointi aina ensimmäiseksi ennen varsinaisen meikkipohjan levitystä.

Heidi_makeover_tuote

Heidi_makeover_700px_txt

Heidin kasvot nähdessäni menin vähän hämilleni, sillä edessäni oli vallan upea iho, enkä nähnyt siinä käytännössä mitään peitettävää. Heidin kohdalla voidaan puhua ihosta, joka on kauneimmillaan ilman meikkiä, tai niin vähällä meikillä kuin mahdollista. Näin tasaista persikkaihoa tapaa yleensä vain lapsilla..! :)

Heidi haki Dermablend-malliksi toivoen saavansa apua silmien ympärillä sijaitsevien, onnettomuudesta aiheutuneiden arpien peittoon. Arvet erottuvat ihosta vain hienoisen epätasaisina kohtina. Yksi arvista alkaa auringonvalon vaikutuksesta Heidin mukaan punoittaa ja muuttuu maksaläiskän väriseksi, mutta tähän aikaan keväästä tätä värimuutosta ei ollut vielä havaittavissa.

Heidi_makeover2_700px

Koska arvet eivät väriltään poikkea ympäröivän ihon sävystä hienoista vaaleutta lukuunottamatta, ei niitä käytännössä pysty meikkivoiteen keinoin juuri peittämään. Ja koska Heidillä on luonnostaan niin kaunis iho, ei peittävästä meikkipohjasta olisi hänelle etua muutenkaan. Luonnostaan tasaisen ja kuulaan ihon hehkua ei kannata sammuttaa meikillä – ”vähemmän on enemmän” pätee todellakin tällaisissa tapauksissa! :)

Niinpä meikkasin Heidin ihoa vain paikallisesti; tasoitin nenän ja huultenympärysalueen punoitusta sekä silmien alusten varjoja Total Body Corrective -meikkivoiteella. (Miksi Total Body eikä kevyempi Fluid Corrective? Koska Fluidista tai Compactista ei löydy sopivaa sävyä Heidin lämpimälle oliivi-iholle.) Levitin meikkivoidetta myös arpien alueelle, mutta sillä ei käytännössä ollut vaikutusta. Arpien erottuvuus tulee siitä kun valo osuu niihin tietyssä kulmassa, ei värivirheestä. Kesällä UV-säteilyn tummentaessa arpia on peiteaineesta jo eri lailla hyötyä.

Muualle kasvoihin levitin primer-tuotetta (toisen merkin, Dermablendillä ei ole primeria) joka ikäänkuin näkymättömästi ”viimeisteli” Heidin ihon. Kerron tästä tuotteesta omassa jutussaan, en yleensä ole kovin innostunut primereista mutta tuo kyseinen tuote on saanut minut aika lailla ihastumaan.

.

Kiitokset vielä Elinalle, Kirsille ja Heidille! Suuri kiitos myös ystävälleni Ninalle Kauneushuone Blinkistä joka tarjosi Blinkin tilat käyttöömme! :)

Kuun viimeinen päivä katsellaan sitten toiset kolme Dermablend-meikkausta, ja tällöin teillä on myös mahdollisuus osallistua tuotearvontaan.

Vichy Dermablend-tuotteita myydään valikoiduissa apteekeissa ja hinnat ovat noin 22-29 euroa. Tuotteet ovat hajusteettomia ja testattu herkälle iholle sopiviksi.

Lisätietoa Dermablendistä täällä.

Kommentit (45)
  1. Mulla on nyt ollut hetken verran toi fluid corrective ja mulle se ei vaan peitä näppyjä oikein ollenkaan, punaisuuden se sentään peittää.. Teenköhän mää jotain väärin? :(

    1. En osaa sanoa :/ Minun malleillani näpyt peittyivät aika hyvin jo yhdellä kerroksella (kun levitin Fluidia koko kasvoille), ja sitten tietysti lisäsin Fluidia vielä paikallisesti peiteainesiveltimellä ja näpyt peittyivät käytännössä kokonaan.

  2. Kiitos hyvästä postauksesta, ja erityiskiitos ihanille, rohkeille ja upeille malleille!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *