Karkkipäivä
Karkkipäivä

Delirious Vol. 2

Uah, inhoan kirjoittaa Delirious, siitä jää melkein aina jälkimmäinen ’i’ pois! Vaikeaa! :) Mutta tässä joka tapauksessa viiden sävyn Delirious-meikki IsaDoran mainoskuvan tyyliin toteutettuna. Jos ihan rehellisiä ollaan niin pidän kyllä enemmän omasta aiemmin postaamastani versiosta. Turkoosi on paletin sävyistä voimakkain joten se on outo valinta sisänurkan väriksi. Samoin keltainen kulmaluulla on aika karun näköinen. Ei toimi kovin hyvin ainakaan mun vaalealla värityksellä.
IsaDora


Näyttääpä nää mun kuvat kalpeille tuon mainoskuvan rinnalla….

Meikissä siis turkoosia luomen sisäkolmanneksella, vihreää keskellä ja ruskeaa ulkonurkassa. Vaaleanpunaista turkoosin yläpuolella häivytettynä kulmaluuta kohti. En saanut vaaleanpunaisesta niin voimakasta kuin se on IsaDoran kuvassa, tosin epäilen saako kukaan ilman Photoshopin apua… ;) Sävy on paletissa aika kevyt ja ”sheer”. Kulmaluun ulko-osassa keltaista, joka ei sekään juuri erotu. Yläluomen rajaus Dermosilin musta kynä ja alaluomen sisärajaus IsaDoran ruskea kynä.
Mainoskuvan lookkiin olisi tietysti vielä tarvinnut muhkeat tekoripset, mutta sellaisiahan en (vielä) omista.
Tässä toinen IsaDora-meikki jossa on käytetty vihreää ja keltaista Delirious-paletista ja violettia Blooming Spring -paletista. Kuvat ovat ikävän sinisävyisiä johtuen kuvausajankohdan kylmästä valaistuksesta. Mun silmät näyttää ihan humaltuneille tuossa ekassa kuvassa…! ^__^Kommentit (10)

 1. Blushing

  Alempi meikki on mun mieleen :)

 2. Jana

  Ihan kiva meikki mielestäni! Enkä itsekään usko että aivan noin voimakasta meikkiä paletilla saa ilman tekniikan apua. ;o)

  Mutta ehkä tuo alempi, "oma" meikkisi on vielä kauniimpi. Ihanat nuo sävyt!

  PS. Viitsisitkö käydä blogissani vilkaisemassa tekemääni meikkiä. Olen aina kuvitellut tekeväni silmämeikin banaanivarjostuksella, mutta ei se kyllä siltä kuvassa näytä. =oD Että mikäköhän tuo varjostus on vai onko se mikään?? *naur*

  Nimessäni/profiilissani linkki heti oikeaan postaukseen. =o)

 3. Inkivääri

  Jana – olipa muuten pirteä tuo sun huomislahjameikki! Ihanan sävyinen persikka! Mitä varjostukseen tulee, tuo sun käyttämä on nimeltään ns. suljettu banaanivarjostus. Perinteisempi versio on avoin banaanivarjostus, jossa varjostussävyä levitetään ainoastaan luomivakoon ja liikkuva luomi jätetään vaaleaksi. Suljetussa tummaa sävyä levitetään myös liikkuvan luomen ulkonurkkaan, niinkuin sun meikissä. Se ei yleisilmeeltään ehkä näytä niin "banaanimaiselta" koska liikkuvan luomen tumma sävy vie pois banaanimaista muotoa.

  Selvensikö tämä mitään..? :)

 4. milipili

  Minusta tuo turkoosi ei yhtään "huuda", oikein hieno.

 5. Anonymous

  Hei! Tässäpä yksi blogi, joka puuttui inspiraatiopostauksestasi, joten ajattelin vinkata, jos et ole kyseisessä blogissa vieraillut. Meikit menevät huimasti yli sen, mitä ainakaan minä arkena haluan käyttää, mutta ovat todella kauniita ja taidokkaasti tehtyjä! Myös kuvaaminen on kyseisellä bloggaajalla hallussa. http://padmitasmakeup.blogspot.com

 6. Inkivääri

  ^ Kiitos linkistä, anonyymi! Jessus miten upeita kuvia tuolla on…!! Tuollaisia blogeja katsellessa tulee vaan aina vähän kömpelö olo ja tuntuu hölmöltä ajatukselta edes itse pitää mitään meikkiblogia…. :/

 7. Sikri

  Hankin kanssa tämän Deliriouksen, mm. sinun innoittamanasi ja nyt katsellaan, mitä sillä saan aikaiseksi. Ihanat sävyt olivat!!

 8. MouMou

  Voi, muistan kun Isadoralta tuli joskus vuosia sitten samantyylinen mainoskuva, jossa luomivärit hehkuivat tropiikin väreissä. Se oli silloin kauneinta, mitä tiesin.:)

 9. Anonymous

  Voi ei, tarkoitukseni ei ollut todellakaan saada sinua ajattelemaan noin, rakastan blogiasi ja meikkejäsi! :)

  -sama anonyymi kuin yllä

 10. Jana

  Selvensi vastauksesi! Nyt osaan käyttää oikeaa termiä. =o) Teen siis kaikki meikkini liki samalla mallilla (tosin eri väreillä! *wirn*), välillä vähän tylsää mutta ne muutamat muut kokeilut on päättyneet niin noloihin tuloksiin että olen aina luovuttanut. Ehkäpä joskus opin muutakin kuin suljetun banaanin. ;o)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.