Daviia vs. Foreo Luna

Foreo Luna

Muistatte, kun esittelin tammikuussa hypetetyn Foreo Luna -kasvoharjan. No joku ainakin muistaa.

Jos tuote ei vielä ole jollekin tuttu: kyseessä on elektroninen, värähtelyyn perustuva silikoninen, erittäin pehmeä harja joka syväpuhdistaa ja kirkastaa ihoa. Käytetään meikinpoiston jälkeen yhdessä kasvoputsarin kanssa. Se on kuin kasvohieronta, kuorinta ja puhdistus yhdessä.

Daviia-kasvoharja ja Foreo Luna
Daviia vs. Foreo Luna

Helmikuussa sain testiin ”halpisversion”, Daviian.

Olisin voinut kirjoittaa vertailun jo saman tien, mutta noh, juttu on jäänyt moneksi kuukaudeksi lojumaan luonnoksiin kun… rehellisesti sanottuna kasvoharjat eivät ole itselleni niin huippukiinnostavia gadgetteja ja koko ajan on jotain kiinnostavampaa kirjoitettavaa :) Koska moni muu kuitenkin on rakastunut elektronisiin kasvoharjoihin, ja jättäväthän ne kieltämättä ihon todella hyvän tuntuiseksi, niin kampean nyt viimein ulos kokemukseni edullisemmasta versiosta.

Kokemus on lopulta aika lyhyesti kerrottu: Daviia tuntuu ihan samalta kuin Foreo Luna. Näin ainakin minun ihollani. Lunastahan on olemassa useampia versioita erilaisilla harjaksilla soveltuen eri ihotyypeille, kun taas Daviia on saatavilla vain yhtenä perusversiona. Minusta se vastaa aika lailla täysin testiin saamaani Foreo Luna 2:sta.

”Halpis”versiokaan ei tosin ole mikään huippuhalpa, Daviia maksaa 79 euroa. On se kuitenkin 50 euroa halvempi kuin Luna 2.

Daviia-kasvoharja

Daviian ja Lunan yhtäläisyydet:

 • Samaa materiaalia, pehmeää silikonia
 • Kummatkin ladattavia
 • Kummatkin vedenkestäviä
 • Kummassakin voi säätää värähtelytehoa
 • Harjakset ovat saman tuntuiset, kokoiset ja malliset. Etupuolella hellävaraisemmat nystyt jokapäiväiseen puhdistukseen, takapuolella isommat ja jäykemmät nystyrät syväpuhdistukseen tai rasvoittuvan ihon päivittäiseen puhdistukseen.
 • Laitteet jättävät ihon ihan yhtä hyvän tuntuiseksi

Daviia-kasvoharja

Daviian ja Lunan erot:

 • Luna ilmaisee pienin sykäyksin, milloin harja tulisi siirtää iholla seuraavalle käsittelyalueelle (itse en tosin koskaan seuraa näitä sykäyksiä ja pyörittelen harjaa naamalla paljon kauemmin kuin suositellun minuutin, koska harja tuntuu niin kivalta ^_^). Daviia ei ”ilmoittele” mitään vaan surisee menemään tasaisesti kunnes sammutat sen.
 • Daviian harjakset ovat sormituntumalla aavistuksen jäykemmät kuin Lunan, mutta käytössä kasvojen iholla eroa ei tunne.
 • Hinta
 • Brändi; toinen on tunnettu merkkituote, toinen ”merkitön” massatuote jota myydään eri maissa eri nimillä. Suomessa se on nimetty Daviiaksi, maailmalla harjan löytää mm. nimillä Skinray, Pujun ja Quimat.

Daviia_kaytto

Kummanko ostaisin?

No halvemman tietysti :) Ellei sitten erityisesti halua tukea ruotsalaista teknologiaa, eikä siinäkään mitään vikaa. Ruotsalaista tehdastyöllisyyttä et Lunan ostamalla kuitenkaan tue, sillä niin Daviia kuin Lunakin valmistetaan Kiinassa.

Daviia-kasvoharja

Daviian (ihan selvästi kiinalaisten keksimä ^_^) tehdasnimi on Super Cool Washing Machine. :)

”Coolia kasvopesukonetta” Suomessa myy Kauneuskauppa. (Ei ole mainoslinkki ;))

Kommentit (10)
 1. Tosta siis puuttuu sensitive versio (jollasen ostaisin jos erehtyisin ostamaan).

  Todennäköisesti ostaisin kans tuon halvemman jos olisi pakko valita. Mua etenkin sähköhammas harjan kanssa raivostuttaa se että vihjaa toiselle alueelle siirtymisestä. Minkäköhän vuoks tuon ominaisuuden on kuviteltu tuovan arvoa kuluttajalle… mulla ainakin se flow ja tekeminen alkaa takkuamaan niistä merkeistä.

  1. Minkäköhän vuoks tuon ominaisuuden on kuviteltu tuovan arvoa kuluttajalle…

   Sanopa muuta…. Aika turha. Mutta eipä se tuossa Lunassa mitään haittaakaan, siinähän ilmoittelee, minä jatkan niin kauan kuin haluan ^_^

  2. Whaat siis mää RAKASTAN sitä ominaisuutta. Käytän aina 3 minuutin harjausta eli 45 sekkaa per neljännes. Niin neuvon myös potilaita, paras tulos tulee sillee! Varsinkin teineillä jotka ei vielä malta harjata huolellisesti kaikkia kohtia.

  3. Myy / Nutturapää
   22.6.2017, 23:10

   Mäkin rakastan sitä ominaisuutta niin kuin Roosa tuossa yllä! Etenen suussa sektoreittain, jotta kaikki hampaat saa yhtä paljon harjausta ja ilman värähdysmerkkiä pitäisi kytätä ajastinta.

 2. Hei Sanni!

  Tämä laite kiinnostaa minua kovasti, mutta hinnan takia en ole aiemmin raaskinut sitä ostaa. Tämäkin on juuri kipukynnyksellä.. Tämä olisi kylläkin iholleni loista, sillä miulla on näppyjä, pintakuivuutta ja couperosaa joten ihon”stimulouminen” ehkä tekisi hyvää. Kysyisin vain että millaista putsaria suosittelisit kaveriksi? Puhdistismaitoa/geeliä tms?

  1. Käsittääkseni näitä laitteita voi käyttää ihan minkä tahansa puhdistusaineen kanssa, eli valitse se putsari jota tykkäät muutenkin eniten käyttää ja joka sopii ihotyypillesi :) Itse olen käyttänyt näitä niin geelien, vaahtojen kuin maitojen kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *