Dagens

Päivän meikissä reilusti hohtava, lämmin iho, luomilla metsäistä vihreää ja huulilla korallia.

 

Tykkään Flow’n mineraalimeikkipohjasta päivä päivältä enemmän, iho näyttää tosi kauniilta sillä meikattuna. Luulen, että se johtuu ennenkaikkea sävystä (Peach), joka on aivan nappiin tämänkesäisen ihonsävyni kanssa. Koostumushan on hyvin samanlainen kuin Lily Lolossa, eli muuten yhtä hyvät mutta tämä sävy Peach… :-* Sopii vain niiiin hyvin mun ihoon.

Kasvomeikissä siis Flow’n Peach-pohja, Laveran aurinkopuuteri Sunlight, MACin poskipuna Joyous ja sen päälle sipaistu hohtoa tuomaan L’orealin Natural Peach -luomiväriä.

Silmämeikissä sävyjä L’orealin Golden Green -paletista, Urban Decayn Graffiti (ja seassa jopa häivähdys kirkkaanturkoosia Peace-sävyä), Smashboxin metsänvihreä ja Yves Rocherin pistaasinvihreä. Rajaus Indeliblen voidemaisella luomivärillä, sävy Forest.

Huulilla Viva La Divan Chill Out. Olen niin rakastunut VLD:n huulipuniin ettette tytöt (ja pojat…?) tiedäkään. VLD:n punille on tulossa oma teemaviikkokin. <3

Vielä loppuun tällainen epätarkka, vähän tärähtänyt kuva…. Mutta tykkään jotenkin tän kuvan fiiliksestä, ihon jopa kostean näköinen hohto tulee tässä hyvin esiin. (Olinkin juuri ennen kuvien ottoa viimeistellyt ihon kosteussuihkeella.) Ja tässä on Chill Out -huulet sellaisina kuin niitä yleensä pidän, eli painan suurimman osan huulipunasta paperiin. VLD:n creme-huulipunissa on niin paljon pigmenttiä että tuo pohjasävy jää huulille käytännössä koko päiväksi. Ihan mieletön kestävyys!

P.S. Laitoin aamulla vähän kosmetiikkaa myyntiin Huutikseen. Vielä on muutama tuote jäljellä!

P.P.S. Suoritin äsken Guinot-arvonnan, ja voittajaksi arpoutui nimimerkki ani! Onnea anille.

Kommentit (22)
  1. Aivan ihana meikki, taitaa olla suosikkini kautta aikain! Pakko laittaa testiin itsellekin.

  2. Todella kaunis meikki! Tää inspiroi varmasti mun seuraavan vapaaillan meikkiä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *