Karkkipäivä
Karkkipäivä

Couleur Caramel -kilpailun voittajat

Couleur Caramel -kilpailussa 20€:n lahjakortit GreenStreet-verkkokauppaan voittivat nimimerkit nanna, MIH ja miumau. Onneksi olkoon! Olen välittänyt sähköpostiosoitteenne GreenStreetille, ja heiltä otetaan teihin yhteyttä. Nyt vain miettimään mitä kivaa tilaatte..! :)

GreenStreet

Haluan muuten nostaa vielä esiin yhden jutun, josta en ehtinyt (tai viitsinyt) postauksen pituuden vuoksi varsinaisessa Couleur Caramel -jutussa kirjoittaa. Nimittäin tyylikkäät ja luontoa aivan erityisesti kunnioittavat pakkausmateriaalit!

Caramelin pakkauksissa muovi on aina kuin mahdollista korvattu biohajoavalla tai uudelleen kierrätettävällä kartongilla tai selluloosalla. Minusta pakkaukset ovat tosi söpöjä! Useampi firma voisi alkaa pakata värikosmetiikkaa näin.

CC_eyeshadow

JA, Caramelin valikoimaan kuuluu myös itsetäytettäviä rasioita luomiväreille, puutereille ja poskipunille! Kätevää! Luomivärit, puuterit ja poskipunat irtoavat helposti alkuperäisistä pakkauksistaan, ja ne voi siirtää vaikka matkalle lähtiessä omaan palettiinsa. Rasioita löytyy viittä erilaista, ja suurimpaan niistä saa mahtumaan neljä luomiväriä, puuterin ja poskipunan.

CC_rasiat

Ainiin – olipa muuten hauskaa, kun suurin osa kilpailuun osallistuneista lukijoista valitsi kauneimmaksi meikiksi juuri sen itseni mielestä tylsimmän, eli minttuturkoosin Curacao/Bluish Green -yhdistelmän! Niin ne vain maut poikkeavat. Hassua. :)

Kommentit (3)

 1. Minna

  Mietinkin, ettet maininnut asiasta mitään. Pakkaukset nimittäin pilkistivät silmääni heti ensimmäisenä, ja olen niin samaa mieltä että useammat firmat voisivat menetellä näin. Eikä myös pelkästään kosmetiikkafirmat… Mutta, onnea voittajille :)

 2. Katjamaria

  Todella suloiset pakkaukset! Ne näyttävät siltä, että ne myös tuntuvat kädessä mukavan mattaiselta. Noihin minunkin huomioni ensimmäisenä kiinnittyi :)

 3. syysviiru

  CC:n pakkaukset ovat tosiaan sööttejä ja vaikuttavat ympäristöystävällisiltä.

  Ostin äskettäin Santen kivipuuterin, vaikuttaa hyvältä tuotteelta muuten mutta se pakkaus… Ilmeisesti kierrätysmuovista valmistettu pakkaus on iso, painava ja todella hankala avata. Kivipuuteri on useimmille sellainen mukana kannettava tuote, joten pakkaus saisi olla mieluiten kevyt. Hieman harmittaa.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.