Karkkipäivä
Karkkipäivä

Coral Tangerine Lips

Uusi oranssi huulipuna in action.

Estee Lauder All-Day Lipstick Coral Tangerine.

Ja taas. Kuvien sävy laimeni puolella niiden latauduttua WordPressiin. >:-(

Aloin jo epäillä omaa näköäni, ja testasin ottaa kuvakaappauksen blogiin ladatusta kuvasta ja Photarissa avatusta kuvasta rinnakkain. Tässä ero:

Mitä ihmettä? Miten kuvakaapattu kuva ei laimennukaan WordPressiin ladattaessa? Miten jpeg-tiedosto kuvakaappauksesta voi olla latauksen jälkeen uskollisempi alkuperäisen kuvan väreille kuin lataus itse alkuperäisestä tiedostosta?? Selittäkää tämä joku mulle.

Voi huokaus. Mun pitää sitten näköjään alkaa tekemään meikkikuvistani kuvakaappaukset tästä eteenpäin, että väreistä saa jotain tolkkua.

Alempi kuva on kuin auringossa haalistunut versio ylemmästä. Tosin kuvakaappaus-version huulet ovat hitusen punaisemmat kuin alkuperäisessä.

Kuin kaksi eri huulipunaa. Way to go, WordPress!

Aikas kiva huulipuna joka tapauksessa. Tällaista oranssia mulla ei ole ollutkaan, vaikka muuten olen kuolaillut oransseja huulipunia jo kohta kaksi vuotta.

Lähti kuitenkin samantien salaattilounaan mukana, joten all-day lipstickistä ei voida puhua.

Kommentit (46)

 1. chloe

  Vielä yksi kysymys hiustuotteisiin liittyen. :) Pidätkö Redkeneitä hyväntasoisina vai onko maine korkeammalla laatuun verrattuna? Se ainakin tuntuu kovin tunnetulta muihin verrattuna ja esim. all soft tehohoitoa hehkutetaan monessa paikassa.

  • Sanni

   En ole Redkenin incejä tutkaillut nyt pariin-kolmeen vuoteen, mutta silloin kun viimeksi niihin enemmän perehdyin, niin eivät kyllä sisältäneet mitään kovin kummoisia aineita. Redkeniä on kai pidetty Kerastasen ohella yhtenä niistä todella ylihaipatuista merkeistä, joissa maksaa nimenomaan brändi, ei purkin sisältö. Redkenin tuotteet sisältävät ”vaikuttavana aineena” runsaasti silikoneja, eli muovisella siloituksella onneen. :)

 2. Fibula

  Moikka!
  Enpä edes yritä kommentoida tätä visaista kuvaongelmaa, ei mun taidot riitä! :> Mutta olisi kysymys kyllä ihan postaukseen liittyen: Osaisitko suositella jotain kivaa oranssia huulipunaa, joka olisi kohtuuhintainen (10-15 e)? Kivalla tarkoitan sitä, että puna pysyisi jonkun verran, mutta ei olisi kamalan kuiva. Entä sen kanssa rajauskynää…? Huulipunat on niin kamalan vieras alu, ihan pelottaa lähteä huulipunahyllyille! ;D

  • Sanni

   L’orealin uusissa Color Riche -mainoksissa olen bongannut todella ihanan näköisen oranssin huulipunan, se ainakin menee hintakategoriaasi. :) Livenä en tosin ole päässyt sävyä tsekkaamaan, sillä meille ei noita uusia Color Riche -sävyjä ole vielä tullut.

   Oransseja rajauskyniä ei tule vastaan ihan joka merkillä, mutta Make Up Storen My Precious Coral -sävy on ainakin kiva. Sekin tosin on enemmän koralli kuin kunnon oranssi.

   • milipili

    Mulla on tuo Lorkun Color Riche oranssi puna, koostumus on hyvä ja pigmenttinen, ei kuivata. Sävy saisi olla ehkä hieman oranssisempi, mutta mää tykkäänkin räväköistä sävyistä.

   • Fibula

    Jee, kiitos vastaukista, pitää mennä testailemaan tota Lorealin punaa! :))

   • Linda

    MAC:illa on kunnon oranssi rajauskynä, ostin sellaisen tänään, kun menin etsimään (aina liian myöhään) oranssia huulipunaa. Huulipunat oli loppu, niin päätin maalta huuleni ensi viikon juhliin rajauskynällä ja ostaa varsinaisen huulipunan sitten, kun niitä tulee taas lisää Stockalle :)

    • Sanni

     Oi, kiitos vinkistä!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.