Coral flash! Uusi tukka!

Niin sitten väri vaihtui taas meikän päässä!

Pinkki tukka oli kiva, mutta rehellisesti, se ei ole paras kaveri ihoni sävylle. Erityisesti haalistumaan päässyt pinkki tekee minusta aika, hmmm, kulahtaneen näköisen, tai nätisti sanottuna vähintään kalpean.

Myös tyvikasvu on baby-pinkin tukan kanssa paljon haasteellisempi kuin violetin; kontrasti tummanvaalean tyven ja pastellipinkin tukan välillä on aika kamala, ja näiden yhdistelmä ei tosiaan saa ihoa ja olemusta hehkumaan.

Toinen ”rehellisesti”: olen kaivannut liilaa tukkaa tosi paljon.

Yhtä vähän sen sävyn odottaisi sopivan minun lämpimänvaalealle iholleni kuin pinkin, mutta niin vain liila toimi minulla todella hyvin. En ole koskaan saanut yhtä paljon hiuskohteliaisuuksia kuin violetin tukan aikana. ”Jos violetti voi kellään näyttää luonnolliselta sävyltä, niin sinulla se näyttää!” sain kuulla, ja samaa mieltä olin itsekin. Violetti on mun väri. 

Mutta se ylläpito… Sitä en kyllä kaipaa. Ja siirtyessäni Curly Girl -tyyppiseen hiustenhoitoon, värin ylläpito vaikeutui entisestään. Curly Girlin vesipitoiseen hoitoon eivät värinaamiot oikein istu, ja kun halusin tehdä Curly-hoidon lisäksi värikäsittelyn, piteni jo valmiiksi aikaa vievä CG-pesusessio vielä entisestään.

En muista kuka minulle jokin aika sitten sanoi, että miksi et palaisi lämpimään hiussävyyn. Aluksi olin ihan että ”No en, haluan olla viileä..!” Mutta sitten ajatus alkoi tuntua yhä vähemmän pöljältä.

Ja siis… minähän rakastan persikkaa meikkien maailmassa…! Ja enkö muka joskus ollut katsellut ”sillä silmällä” jotain mehukkaan korallista tukkaa värivalmistajan brosyyrissä..? Olin..!

Lähdössa kampaajalle

Joten: good-bye pinkki.

Ja tervetuloa koralli.

”Kylmästä lämpimään….”

Hiuksista tuli mielestäni tosi kivat! Ja mikä muutos ihon sävyyn..! Kampaajakin sanoi, että näytin värin jälkeen siltä kuin olisin juuri tullut suihkurusketuksesta tai etelän lomalta..! :D

(Okei – en tuossa hyvin valottuneessa kuvassa kylläkään…)

Hiukseni värjättiin jälleen Celeb Luxurylla; kampaajani Saara miksasi Coral-värinaamioon tujauksen ruusukultaa ja ihan pienen tipan kirkasta pinkkiä ettei tuloksesta tulisi liian oranssi.

Tulihan siitä kyllä aika porkkanainen, mutta mukana on juuri sopivasti pinkkiä että tulos on kuitenkin koralli! Niin ihana!

En liilan tukan aikana osannut käyttää persikkaisia meikkejä lainkaan, ja ne ovat levänneet viimeiset 3,5 vuotta.

Nyt pääsen taas leikkimään toisella lempimeikkisävylläni…!

Hauskasti – minulla on lempiluomiväreistäni sama parivaljakko sekä liilana että persikkaisena :) Urban Decay & vanhat Yves Rocherit – lyömätön kaksikko! Vuoden kuluttua ehkä UD:n Fireball on kuopalla samalla lailla kuin Tonic. <3

Laveran lemppariposkipunani sopivat nekin nyt ihan täydellisesti tukkaan…! Columbine Pink on kuin Urban Decayn Fireballin sisar; kummassakin on sekä pinkkiä että persikkaa. <3 Käytän Columbine Pinkiä myös luomivärinä :)

Ehdin muuten hankkia kolme paria uusia silmälaseja ennen hiusvärin vaihtoa. Niistä kahden sävy oli sovitettu pastellipinkkiin tukkaan. D’ough!

Nämä puuteriset Guccin sangat sopivat onneksi tosi hyvin myös korallin tukan kanssa. Ne näyttävät ikäänkuin muuttavan sävyä hiusten mukaan – kun sovitin niitä optikolla, ne näyttivät vaaleanpunaisemmilta. Nyt ne näyttävät vesimeloniselta haalealta korallilta…! Ehkä ne hejastavat hiusten sävyä..?

(Näytänpäs mä nörtiltä näissä rillikuvissa..! :D)

Edit. Joku kysyi (syystäkin) Instagramissa tyvikasvusta – miksei sitä värjätty. Se itse asiassa raidoitettiin. Kampaaja ehdotti raidoitusta vaalennuksen sijaan, jotta tyvikasvu olisi jatkossa miedompi ja jotta säästäisimme mun superkuivaa tukkaa.

Mullahan ei enää hiuspohja rasvoitu ollenkaan (!!) ja hiukset ovat todella kuivat. Se, että tukka ei rasvoitu, on tietysti kivaa siinä mielessä ettei enää tarvitse kärsiä ”limatukka”päivistä, mutta nyt todella huomaa, kuinka tärkeitä hiuspohjan omat rasvat ovat hiuksen voitelussa – ilman omia rasvoja hiukset ovat entistä kuivemmat  :/

Nämä Hilfigerin puuteriroosan sävyiset kehykset taas eivät oikein sovi korallien hiusten seuraan… Hmmmh…

No, ehkä ne sopivat paremmin kun koralli haalistuu…?

Mitä te tykkäätte mun uudesta hiussävystä?

Pinkki, liila vai koralli? Mikä paras? ^_^

Kommentit (29)
  1. Tämä väri on niin kaunis sulla! Ehdottomasti lempparini kaikista hiusvärikokeiluistasi. :) Ihanan raikas ja mukailen myös kampaajan mielipidettä, että se lämmittää kasvojasi ja olemustasi ihanasti. Oot niin kaunis! ✨

  2. (・o・) Siis VAU! Upea väri! Sopii todella hyvin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *