Karkkipäivä
Karkkipäivä

Colmar!

Nopeat terveiset kuvankauniista Colmarista.

Tämä jos mikä oli oikea osoite! <3

Colmar_IMG_8995

Luulin ehtiväni tehdä tänään kunnon postauksen reilulla kuvasadolla eilisestä päivästäni, mutta enpä ehtinytkään. Nyt on jo kiire lounaalle – Airbnb-emäntäni varasi minulle pöydän toisesta Colmarin Michelin-tähden ravintolasta. :)

Halusin kuitenkin laittaa nopeat kuvaterveiset, sillä en tiedä ehdinkö enää tehdä tänään illallakaan postausta, tai huomenna. Aamuyöllä on herätys kello 4, ja koko perjantain vietän junassa. Juna lähtee Colmarista 5.21, ja kolmen junanvaihdon jälkeen saavun illalla 18.31 Ljulbljanaan.

Colmar_IMG_8937

Colmar_IMG_8895

Colmar_IMG_8868

Colmar_IMG_8911

Minulla oli eilen niin mukava päivä että kelpasi hymyillä! :) Olin liikenteessä 10.30-21.30 ja päivään sisältyi viininmaistelua, kosmetiikkashoppailua, hyvää ruokaa ihanilla maisemilla ja nukkekotimaisen kaupungin ihastelua.

Colmar_IMG_8983

Kävin Sephorassa ja Yves Rocherilla.

Colmar_IMG_8974

Sephorasta tarttui mukaan jälleen kaksi eyelineria… Tällä kertaa vähän kalliimmat kuin Essencen, mutta en voinut vastustaa…. Rakastan värikkäitä eyelinereita! Mun suosikkimeikki kesäisin, mitä muuta sitä tarvitsee? :)

Colmar_IMG_8813

Mutta nyt on riennettävä, kuvan ravintola odottaa…!

Halein,

Iloinen Ranskan matkaaja :)

Kommentit (1)

  1. Arlene

    Mulla arkimeikki on yleensä vaan silmien rajaus, ripsari ja huulipunaa. (en osaa vieläkään oikein käyttää luomivärejä näillä huppuluomillani :D)
    Värikkäät eyelinerit <3 Olen kyllä vähän kranttu värien suhteen, joten kunhan tuo Essencen meikkipiste tulee paikalliseen Tokmanniin, niin olen tikkana ostamassa linereita ja kynsilakkoja :)
    Ihanan aurinkoisia kuvia :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.