Clarins Skin Illusion

Olen runsaan viikon ajan testaillut Clarinsin uutta Skin Illusion -meikkivoidetta. Se sopi hyvin testattavaksi juuri Lancômen Teint Miraclen jälkeen, sillä meikkivoiteissa on paljon samaa. Kummatkin lupaavat luonnollista, läpikuultavaa ja valoisaa”bare skin” -tulosta.

SkinIllusion

Ehkä selkein ero Illusionin ja Miraclen välillä on se, että Skin Illusion tuntuu lopulta jopa hieman puuteriselta (etenkin kun sitä swatchaa sormella kämmenselkään), ja se peittää mielestäni kevyemmin kuin Miracle. Skin Illusion oli kokonaisuudessaan aika hyvä meikkivoide, mutta Miracle ”uppoaa” ihooni paremmin.

Joinain testiviikon päivinä Illusion ei levittynyt täysin kiitettävästi, vaan jäi paikoin näkyviin ihon pinnalle. Se kuitenkin kesti hyvin eikä painunut päivän aikana huokosiin, tai ”kadonnut” iholta. Ainoastaan nenä kiilsi lähes kaikkina päivinä. Pinta ei ollut yhtä valoaheijastava kuin Teint Miraclella, mutta kauniin kuulas kuitenkin. Kokeilemani sävy 104 Cream on käsittääkseni Suomen markkinoilla vaalein sävy, mutta ulkomailla on saatavilla myös 103 Ivory. Clarinsilla on mielestäni hyviä meikkivoidesävyjä suomalaiselle iholle, etenkin todella vaaleille.

IsaDora Spring Look -postauksessa nähty päivettynyt ihonsävy ei sitten tullutkaan Skin Illusionista, vaan ilmeisestikin irtopuuterin laittoon käyttämääni työpaikan puuterisivellintä oli juuri minua ennen käytetty aurinkopuuteriin. Eli ei,  sävy 104 ei todellakaan ole niin tumma kuin miltä IsaDora-meikkikuvissa näyttää, vaan sävy tuli kasvoilleni puuterisiveltimestä. Loppujen lopuksi sävy 104 oli minulle tällä hetkellä jopa pikkuisen liian vaalea, sillä olen testaillut viime viikolla myös asteittain päivettävää kosteusvoidetta joka on tuonut hieman väriä kasvoilleni.

Kokonaisuudessaan Skin Illusion vaikutti aika tavanomaiselta meikkivoiteelta, ei tullut mitään ”oooh”-elämyksiä, mutta ei mitään ”yäk”-reaktioitakaan. Oikein hyvä meikkivoide ohuiden, kuulaiden ja vesimäisten meikkivoiteiden joukossa. Mutta ihan Miraclen taikaa tässä ei ole – minun ihollani. Suosittelisin Illusionia sellaiselle asiakkaalle, jolla on sekaiho, ja joka ei välitä ihan niin valoaheijastavasta jäljestä kuin Miracle.

Kommentit (13)
  1. siis miten siitä siveltimestä irtoo väriä?

    1. Siveltimellä oli levitetty aurinkopuuteria, ja tätä aurinkopuuteria oli ilmeisestikin jäänyt siveltimeen. Kun sitten levitin tällä samaisella siveltimellä irtopuuteria, siirtyi siveltimeen jäljelle jäänyt aurinkopuuteri kasvoihini. Mitään muuta selitystä en sille päivettyneelle sävylle keksi, sillä sävy 104 on yksinään kasvoillani tosi vaalea, ja Clarinsin irtopuuterikin on väritöntä.

  2. Kerran aamulla töihin lähtiessä sipaisin irtopuuteria kasvoille samalla siveltimellä, jolla olin hetkeä aikaisemmin laittanut varjostusväriä… Uusiksihan se meni sitten… :D Tästä viisastuneena vaihdoin varjostussiveltimeksi ihan siihen tarkoitetun siveltimen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *