Karkkipäivä
Karkkipäivä

Clarins Skin Illusion

Olen runsaan viikon ajan testaillut Clarinsin uutta Skin Illusion -meikkivoidetta. Se sopi hyvin testattavaksi juuri Lancômen Teint Miraclen jälkeen, sillä meikkivoiteissa on paljon samaa. Kummatkin lupaavat luonnollista, läpikuultavaa ja valoisaa”bare skin” -tulosta.

SkinIllusion

Ehkä selkein ero Illusionin ja Miraclen välillä on se, että Skin Illusion tuntuu lopulta jopa hieman puuteriselta (etenkin kun sitä swatchaa sormella kämmenselkään), ja se peittää mielestäni kevyemmin kuin Miracle. Skin Illusion oli kokonaisuudessaan aika hyvä meikkivoide, mutta Miracle ”uppoaa” ihooni paremmin.

Joinain testiviikon päivinä Illusion ei levittynyt täysin kiitettävästi, vaan jäi paikoin näkyviin ihon pinnalle. Se kuitenkin kesti hyvin eikä painunut päivän aikana huokosiin, tai ”kadonnut” iholta. Ainoastaan nenä kiilsi lähes kaikkina päivinä. Pinta ei ollut yhtä valoaheijastava kuin Teint Miraclella, mutta kauniin kuulas kuitenkin. Kokeilemani sävy 104 Cream on käsittääkseni Suomen markkinoilla vaalein sävy, mutta ulkomailla on saatavilla myös 103 Ivory. Clarinsilla on mielestäni hyviä meikkivoidesävyjä suomalaiselle iholle, etenkin todella vaaleille.

IsaDora Spring Look -postauksessa nähty päivettynyt ihonsävy ei sitten tullutkaan Skin Illusionista, vaan ilmeisestikin irtopuuterin laittoon käyttämääni työpaikan puuterisivellintä oli juuri minua ennen käytetty aurinkopuuteriin. Eli ei,  sävy 104 ei todellakaan ole niin tumma kuin miltä IsaDora-meikkikuvissa näyttää, vaan sävy tuli kasvoilleni puuterisiveltimestä. Loppujen lopuksi sävy 104 oli minulle tällä hetkellä jopa pikkuisen liian vaalea, sillä olen testaillut viime viikolla myös asteittain päivettävää kosteusvoidetta joka on tuonut hieman väriä kasvoilleni.

Kokonaisuudessaan Skin Illusion vaikutti aika tavanomaiselta meikkivoiteelta, ei tullut mitään ”oooh”-elämyksiä, mutta ei mitään ”yäk”-reaktioitakaan. Oikein hyvä meikkivoide ohuiden, kuulaiden ja vesimäisten meikkivoiteiden joukossa. Mutta ihan Miraclen taikaa tässä ei ole – minun ihollani. Suosittelisin Illusionia sellaiselle asiakkaalle, jolla on sekaiho, ja joka ei välitä ihan niin valoaheijastavasta jäljestä kuin Miracle.

Kommentit (13)

 1. malla

  siis miten siitä siveltimestä irtoo väriä?

  • Sanni

   Siveltimellä oli levitetty aurinkopuuteria, ja tätä aurinkopuuteria oli ilmeisestikin jäänyt siveltimeen. Kun sitten levitin tällä samaisella siveltimellä irtopuuteria, siirtyi siveltimeen jäljelle jäänyt aurinkopuuteri kasvoihini. Mitään muuta selitystä en sille päivettyneelle sävylle keksi, sillä sävy 104 on yksinään kasvoillani tosi vaalea, ja Clarinsin irtopuuterikin on väritöntä.

 2. Milla

  Kerran aamulla töihin lähtiessä sipaisin irtopuuteria kasvoille samalla siveltimellä, jolla olin hetkeä aikaisemmin laittanut varjostusväriä… Uusiksihan se meni sitten… :D Tästä viisastuneena vaihdoin varjostussiveltimeksi ihan siihen tarkoitetun siveltimen.

 3. Ruu

  ”irtopuuterin laittoon käyttämääni työpaikan puuterisivellintä oli juuri minua ennen käytetty aurinkopuuteriin.”

  käytätkö samoja siveltimiä kun asiakkaat? ja eikö niitä putsata joka asikkaan välillä, minä en ainakaan haluaisi että samoja siveltimiä käytettäisi kenenkään muun kun minun naamaani, ja että ne desifioitaisiin joka asiakkaan välillä, oli suti kun suti kyseessä..

  • Sanni

   Kyllä, siveltimet desinfioidaan joka asiakkaan välillä (ainakin itse teen niin), ja siksi ihmettelenkin tuota mun ”päivettymisefektiä”. Periaatteessa siveltimen olisi pitänyt olla puhdas, mutta koska meikkivoide on vaalea ja irtopuuteri puolestaan väritön, niin en keksi muuta selitystä ihooni ilmestyneelle sävylle kuin puuterisiveltimeen jääneen aurinkopuuterin. Pitänee vielä joku kerta testata Clarinsin irtopuuteri uusiksi, jos se muka jotenkin muuttuisi kasvoillani noin tummaksi.

 4. Evep

  Hei! Etsiskelin blogistasi juttua kasvomeikinpohjustustuotteista (primereista), muistelen joskus jonkun vertailun lukeneenikin täältä, mutta en millään löytänyt. Laittaisitko linkin tähän, jos sellainen postaus löytyy :-) Kiitos! Ja kiitos myös selkeistä meikkitutoriaaleista, ovat hyödyllisiä ja hienoja!

  • Sanni

   En ole tehnyt sellaista juttua blogiin, mutta Indiedaysin etusivulle kylläkin. Tästä pääset lukemaan jutun:

   http://indiedays.com/kauneus/meikinpohjustuksen-salat/

   • Evep

    Se olikin siis tuttu juttu etusivulta, kiitos! Olen käyttänyt itse nyt Lumenen Beauty Base Matifying Primeria, mutta pitää varmaan testata tuota Bare Mineralsin tuotetta. Minulla on sekaiho, T-alue rasvoittuu helposti, eikä tuo Lumenen tuote ole toiminut omalla ihollani kovin tehokkaasti. Jos osaat vinkkailla muita kuin jutussa esiintyviä tuotteita (esim. jotain uutuuksia), niin otan mielelläni neuvoja vastaan :-)

 5. mariav.

  Muistaakseni joskus kerroit täällä että tykkäät sellaisista luonnollisista ”läpikuultavista” huulikiilloista, joten ajattelin vinkata yhdestä tällaisesta kiillosta, jos jotakuta sattuu kiinnostamaan.

  Tilasin Avonilta hauskan Onyx Lustre -kiillon, joka on ”raidallinen” ja ihanan karkkivärinen.
  kuva: http://avonshop.co.uk/shop/Assets/images/prod/prod_1115146m.jpg
  Vasemmanpuolimmainen, sävyä en muista, mutta nettisivuilta varmaan löytyy… Putkilo on hirveän hauskan näköinen ja kiilto on huulilla aika luonnollinen, persikkainen ja läpinäkyvä. Hieman kimaltava ja helmiäismäinen. Kevyt vaniljantuoksu.

  Sävyä pystyy hieman muuttelemaan sillä että mitä väriä saa aplikaattoriin enemmän, mutta ei sitä huulilla niin näe sitä eroa.

  Hintaa oli jotain kuutisen euroa.

 6. malla

  siis käytitkö jonkun kaa samaan sutia? ilman et tiiät kuka sillä on meikannu ja ketä?

  • Sanni

   Liikkeissä on siveltimet, joita käytetään asiakkaille. Ne puhdistetaan joka asiakkaan välillä. Jos henkilökunta haluaa kokeilla itse jotain meikkiä, käytämme luonnollisestikin samoja siveltimiä.

 7. Jaana

  ei ihan liiity aheeseen mutta mietitytää että tuleeko aurinko meikkien läpi. että voiko ruskettua vaikka onkin meikit naamassa?:D

  • Sanni

   Meikki antaa tietyn aurinkosuojan, ja mineraalimeikeissä ja joissain meikkivoiteissa on jo ihan kunnon suojakerroin. Voit silti ruskettua meikin läpi.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.