China Glaze Sun Worshiper

Jokohan saatte tarpeeksenne näistä oransseista lakoista? Dependin 161 sai nyt haastajan kesän upein lakka -tittelille. China Glazen Sun Worshiper on suunnilleen saman värinen kuin kauppojen neon-oranssit alennushintalaput. Koostumus ei ole yhtä tasainen kuin Dependin 161:ssä, mutta sävy on jotenkin todella uniikki. Neonoranssejahan löytyy markkinoilta muitakin, mutta tällaiseen kellertävään varianttiin en ole ennen törmännyt. Yleensä kynsilakkani eivät herätä kenessäkään mitään kommentteja, mutta tästä lakasta kyselivät töissä niin kollegat kuin asiakkaatkin.

Saanko esitellä; Auringonpalvoja.

CGSunWorshiper8

Alivalotin kuvat hieman tarkoituksella, jotta oranssin sävy toistuisi mahdollisimman luonnonmukaisena.

CGSunWorshiper3

Näyttää kivalta denimiä vasten! :)

CGSunWorshiper4

CGSunWorshiper2

CGSunWorshiper6

Tietyssä valossa lakka ei näytä ollenkaan niin neonilta vaan ennemminkin puhtaalta mandariinin sävyltä.

Juhannus on ollut kyllä aivan mainio, ja siitä tulossa pieni postaus huomenna. Mullakin naama vihdoin helottaa kun pääsin ensimmäistä kertaa tänä kesänä auringonottoon…! :) Loistavaa. Toivottavasti säät suosivat muuallakin Suomessa.

Kommentit (28)
  1. Onks noi oikeesti sun kynnet? Miten ne kestää kasassa?!:D

    1. En ihan tajua mitä tarkoitat… :D Mihinkäs ne tästä hajoaisi? Paitsi että – etusormen kynnen juureen tuli pian kuvien oton jälkeen halkeama, ja se siis katkeaa jonain kauniina päivänä ensi viikolla. :)

  2. Onpas hyvän sävyinen lakka ja todella herkullinen farkkujen kanssa! Montako kerrosta olet laittanut lakkaa? Muutamissa kuvissa näyttää peittävän aika huonosti. Tai siis niin, että näkyy missä kohden kynsi on kiinni ihossa ja missä kohden se valkoinen alkaa :)

    Minä en ainakaan ole kyllästynyt vielä oranssiin :)

    1. Kolme kerrosta tarvitsi tähän tulokseen. Kaksikin olisi toisaalta ollut jo riittävä, mutta kolmas kerros syvensi sävyn.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *