Chill-päivä

Jäin sitten asumaan tähän rannalle.

Sain neuvoteltua edullisemman hinnan kun jäin neljäksi yöksi. Ja – – onhan nyt tosiaan low season. ;)

Skyros on jännä paikka. Ja ihan tyhjä. Olen viettänyt täällä kaksi mainiota päivää, ja taas minulla kävi ihan mielettömän hyvä tuuri. Olen ehtinyt lyhyen vierailuni aikana saada jo matkailualan työtarjouksenkin..! ^_^ Kirjoittelen pian saaresta enemmän. Nyt tällainen random-ajatuksia-aamutunnelma-postaus.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänään vietän chill-päivän. Onnistuin pitämään ruoat sisälläni yön ajan vaikka nukkumaan mennessä kuvotti niin että oikeasti päässä pyöri vain ”Ei enää koskaan-koskaan mustekalaa...” Nukuin hyvin ja heräsin hyvävointisena ennen auringonnousua, niinkuin minulla jostain syystä on Kreikassa aina tapana. Ei ole poikkeuksellista että herään virkeänä jo viideltä.

Tein aamujumpan terassilla aamun valjetessa ympärillä ja keittelin aamukahvit. Miten niin yksinkertainen asia kuin kuuma kahvikuppi kämmenten välissä voi tehdä aamuista aina parhaat… Odotan aamukahvihetkeäni jo iltaisin nukkumaan mennessä.

Ympärillä oli hiljaista aaltojen tasaista kohinaa ja heräileviä lintuja lukuunottamatta. Rannalla kulki mies kahden pienen koiran kanssa. Istuin parvekkeellani ja annoin hetken vain jatkua.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kahden kahvimukillisen jälkeen aloin hoitaa sähköpostiasioita. Laitoin viestiä pankilleni – jo viidennen kerran, tällä kertaa peittelemättömän kiukkuiseen sävyyn, vaikka se aamun lempeyden keskellä väärältä tunnelataukselta tuntuikin -, vaatien selitystä siihen miksi en saa nostettua käteistä Debit-puolelta.

Nälän alkaessa pikkuhiljaa poreilla vatsanpohjassa keittelin tuttuun tapaan munia ja pilkoin niiden kaveriksi vihannes- ja juustolautasen. Taisi siinä yksi jogurttipurkkikin lipsahtaa.

Yhdeksän jälkeen tassuttelin alas katsomaan olisiko domatia-emäntäni jo hereillä. Oli hän. Kysyin, olisiko mahdollista saada kyytiä huomisaamuna kylän bussiasemalle, biitsi kun sijaitsee vähän kauempana Skyros Townista. Kuvasta voitte ehkä päätellä, ettei tuonne kukkulalle oikein tee mieli roudata matkatavaroita kävellen. Emäntä lupasi ajaa minut bussille puoli seitsemältä. Laivani lähtee klo 8.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Seuraavana ohjelmassa on pyykin pesua. Tänään on hyvä päivä pyykille. Ulkona tuulee aika napakasti, mutta samalla aurinko kuitenkin porottaa. Pyykki kuivuu hetkessä. Jos tuuli vähän tyyntyy iltapäivästä niin ehkä menen myöhemmin torkkumaan rannalle.

Mieheltä tuli aamulla viestiä että Suomessa jo jossain päin sataa lunta… Ja vielä viime viikolla teillä oli kuulema jopa 20 astetta..? Katsoin sääkameran kuvaa Kuopiosta. Tuntuu tällä hetkellä hyvin kaukaiselta…

Mukavaa päivää teille sinne Suomeen rännästä huolimatta! :) Minä taidan vielä keittää yhden kupin kahvia.

Kommentit (21)
 1. Saako ihan pikkuisen olla kade? ;)
  Ihana kuulla muuten, että on muitakin jotka jo illalla aamun kahvihetkeä odottavat! Joskus menen sen vuoksi jo aiemmin nukkumaankin, että aamu pian vain tulisi… Ihanaa loppulomaa!

  1. Joskus menen sen vuoksi jo aiemmin nukkumaankin, että aamu pian vain tulisi…

   Asiaa! :)

 2. Aivan ihanan kuuloinen aamu! Juuri tuollaista chillailua sen pitää välillä ollakin. Ai että, tekisi itsekin mieli matkalle. Olet saanut minut innostumaan Kreikasta ja luenkin suurella mielenkiinnolla näitä reissupostauksia ja saariesittelyitä.

  Tuli mieleen, millaiset nettiyhteydet sinulla on käytössä? Onko noissa domatioissa aina nettiyhteys saatavilla joko ilmaiseksi tai maksua vastaan? Vai oletko puhelimen yhteydellä? Onko sinulla joku Kreikan liittymä vai käytätkö suomalaista?

  1. millaiset nettiyhteydet sinulla on käytössä? Onko noissa domatioissa aina nettiyhteys saatavilla joko ilmaiseksi tai maksua vastaan?

   Domatioissa on nykyään aina nettiyhteys, vielä pari vuotta sitten (syksyllä 2012:kin) tilanne oli toinen. Saaretkin saavuttavat moderneja aikoja… :D Netti on myöskin kaikkialla aina ilmainen.

   Onko sinulla joku Kreikan liittymä vai käytätkö suomalaista?

   Käytän suomalaista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *