Karkkipäivä
Karkkipäivä

Ceralan-pesuöljy – ei ihan mitä odotin

Tässä tuote, jonka kohdalla oletukseni sen koostumuksesta, pesutuloksesta ja ihotuntumasta meni ihan metsään. Se on vieläpä tuote, josta olen vinkannut joillekin lukijoille heidän etsiessään kuivalle (ja herkälle) iholle sopivaa vaahtoavaa putsaria. Ceralan-pesuöljy.

Ceralan_IMG_9844

Vinkkaus pohjautui lukemaani markkinointitekstiin ja tuotekuvaukseen, joiden pohjalta innostuin tuotteesta kun se viime vuonna (vai olikohan sitä edellisenä..?) lanseerattiin.

”Vaahtoava voidemainen koostumus”. Ja nimessä sana ”öljy”. Haa, tämän täytyy olla hyvä tuote kuivaihoiselle joka tykkää vaahtoavasta, veden kanssa käytettävästä putsarista..! Valtaosa kuivalle ja atooppiselle iholle tarkoitetuista kasvoputsareista on emulsiomaisia, koska ne kuivattavat vähiten, mutta kuivaihoistenkin joukossa on veden kanssa vaahdotettavista tuotteista tykkääviä. Siksi on kiva juttu että heillekin on vaihtoehtoja.

Minulla on kokemusta muutamasta oikein ihanan tuntuisesta vaahtoavasta, öljymäisestä puhdistustuotteesta ja tein niiden pohjalta jostain syystä oletuksen, että Ceralankin tuntuisi samalta. No, jos olisin kokeillut sitä heti kun se tuli myyntiin, en ehkä olisi vinkannut siitä kuivaihoisten putsarivinkkien kyselijöille.

Pakkausteksti: ”Ceralan-pesuöljyn koostumus on voidemainen ja se sisältää runsaasti ihoa kosteuttavia öljyjä. Voide vaahtoaa miellyttävästi. Pesevät ainesosat ovat hellävaraisia ja pesuöljy sopii normaalille, kuivalle ja atooppiselle iholle”.

Ceralan_IMG_9849

Ensinnäkin, tuote ei vaahtoa juuri lainkaan. Pettymys #1. Koostumus on laihan maitomainen, ja mikäli haluaa saada jotain latteaa vaahdonkaltaista aikaan, täytyy maitoa hieroa kostealle iholle aika pitkään. Silloinkin vaahto on kaukana ”oikeasti” vaahtoavien tuotteiden käyttäytymisestä. En tiedä onko Ceralanin triglyseridipohja (rasvaa) sitten niin ”raskas” etteivät vaahtoavat ainesosat yksinkertaisesti jaksa paljon ”kuplia”.

Toisekseen, ja tämä oli suurin hämmästys: Ceralan tuntuu minun ihollani kuivattavalta. Tunne on selvästi kiristävä verrattuna suureen osaan muita putsareita joita käytän. Iho on joidenkin pesujen jälkeen ollut jopa hilseilevän kuiva (jos päälle ei parin minuutin sisällä levitä kosteusvoidetta jolloin kaikki pesuveden jättämä kosteus karkaa iholta).

Yritin ikuistaa Ceralan-ihoa yhden pesun jälkeen:

Ceralan_ihokuivuus_IMG_4704

Yleensä ihoni näyttää pesun jälkeen tältä vain talven kylmimpään aikaan jolloin ihon on kaikkein pintakuivimmillaan.

Ceralan_IMG_9849

Olen hämmentynyt. Miten rasvapohjainen putsari voi tuntua iholla kuivattavalta? Ceralanin pesevissä ainesosissa ei ole sulfaatteja ja lisäksi siinä on paljon hoitavina tunnettuja, kosteutta sitovia ainesosia kuten keramideja, kolesterolia ja fosfolipidejä.

Toisaalta, kosmetiikan kemian kurssin muistiinpanojeni mukaan sulfosuccinate-ainesosat ovat samaa vahvuustasoa kuin sulfaatit, kummatkin kuuluvat anionisiin tensideihin. No, mene ja tiedä. Pitoisuus ja muut formulassa käytetyt ainesosat ovat lopulta olennaisempi tekijä vahvuuden suhteen kuin minkä niminen puhdistava aine incissä koreilee. Kuulimmehan juuri myös kemisti Outi Tarakkamäen toteavan, ettei sulfaatiton putsari aina ole miedompi kuin sulfaatillinen.

Ceralan_IMG_4690

Joka tapauksessa, useimmat käyttämäni luonnonkosmetiikan putsarit tuntuvat huomattavasti hellävaraisemmilta ja vähemmän kuivattavilta kuin Ceralan.

Minulla oli Ceralanin ostaessani juuri käytössä YA Naturae -puhdistusvaahto (sekin apteekkikosmetiikkaa, mutta sertifioitua luonnonkosmetiikkaa), ja tunne iholla näiden kahden putsarin välillä on kuin eri planeetoilta. Jos näistä pitäisi jompaa kumpaa suositella kuivalle iholle, sanoisin ilman muuta YA Naturae. Ja se vielä oikeasti vaahtoaa ;)

.

Heitänpä tähän loppuun vielä vinkin yhdestä niistä vaahtoavista öljyputsareista joista olen tykännyt valtavasti, tätä merkkiä tosin ei saa Suomesta:

   Uriage_Xemose_CleansingOil

Ranskalainen apteekkimerkki Uriage ja heidän kuivalle ja atooppiselle iholle tarkoitetun Xémose-linjansa Soothing Cleansing Oil. Ihanan tuntuinen. Tämä vaahtoaa kunnolla täyteläisellä, pehmeällä vaahdolla jossa tuntee öljyjen liukkauden ja pehmeyden. Sain Xémose-putsarin kerran vastalahjaksi ahvenanmaalaiselta työkaveriltani (kun välillä kannan työkavereillekin blogin ylijäämäkosmetiikkaa), ja ihastuin. Xémosen vaahdon salaisuus tosin ei ole salaisuus: tässä putsarissa on sulfaatteja.

Napatkaa ostoskoriin vaikka Ruotsin reissulla. :)

Jos teillä on jakaa omia vinkkejä kuivalle iholle tarkoitetuista öljymäisistä, vaahtoavista putsareista niin kertokaa, niitä on markkinoilla edelleen tosi vähän.

Ja hei – onko jollain muulla samanlaisia kokemuksia Ceralanista..?

Kommentit (36)

 1. Joh

  Mulle kelpaisivat suositukset vaahtoamattomistakin ja mieluiten luonnonkosmetiikan puhdistusöljyistä, joilla kuitenkin lähtee meikit ja synteettiset arskarasvat hyvin naamasta ja jotka saa poistaa vedellä eikä millään musliiniliinoilla tai kasvopapereilla askarrellen. :) Tulossa aktiiviloma auringossa, joka on naamanahalle kovaa hommaa!

  • Niina

   Mullekin kelpais kyllä myös suositukset tuotteista millä lähtee vettä sietävät arskarasvat. Mulla on yks testikoko Elizabeth Ardenin triple action protector spf 50 -voiteesta, jossa kyllä on fysikaalinen suoja eikä väitetä edes vettä kestäväksi, mutta sitä ei meinaa saada irti millään. En olekaan sitten käyttänyt sitä kasvoilla sen jälkeen, kun tajusin ettei se lähde. Enkä ole löytänyt ohjetta sen puhdistamiseen. Kuvittelenko mä sitten vaan ettei se lähde…? :D

  • Mirri

   Melvitan puhdistusöljy on toiminut minulla. Ihanan täyteläinen mutta huuhtoutuu kuitenkin hyvin vedellä.

 2. Hanna

  Onhan tuossa hirmuisesti puhdistavia ainesosia. Ei ihme että kuivattaa.

  • Sanni

   Niiden määrä ei kuitenkaan kerro pitoisuuksista, sitä on mahdoton nähdä incistä :/

 3. Sisko

  Itse itken l’orealin Sublime Glow Sensational Cleansing Glown perään. Mistään ei saa ja oli niin (liian?) hyvä. Vielä jos jostain saisi, hamstraisin.

 4. lusene

  Tosi kiva, että testaat ja kerrot mielipiteitä muistakin kuin ns. brändituotteista. Tällaisia mitäänsanomattoman näköisiä apteekkituotteita ei varmaan esitellä ihan joka blogissa :)

  Minäkin tykkään tuosta YA Naturae -vaahdosta. Se ja ne kaikki muutkin purkit ovat vielä niin kauniitakin, että tekee mieli ostaa ihan senkin takia.

 5. Ohis

  Ceralanin pesuöljyllä ei tulisi mieleenkään pestä naamaa, mutta atooppisten lasten ihon pesuun se on ollut pelastus talvisin. Rasvajankkikerros irtoaa ja pesun jälkeen ehtii rauhassa laittaa uudet rasvat. Meikinpoistoa en sillä yrittäisi, sillä soveltuu minun mielestäni parhaiten kehon pesuun.

  • Sanni

   Ohoh, minkähän takia mulla ei käynyt mielessä että tuo onkin ehkä tarkoitettu kropalle..? :P Olisikohan assosiaatio Uriagen Xemoseen (joka on face & body) kummitellut taustalla…

   • Ammi

    Ei ihme, että oli kasvoputsarina pettymys, kun se ei yritä sellainen edes olla! Ensisijaisesti vartalotuote, korvaamaan suihkugeeliä tms. Tuotetietoa esim.
    http://www.perusvoide.fi/tuotteet/ceralan_pesuoljy.html

    Kasvoille sitä ei mun mielestä ole missään vaiheessa markkinoitukaan, vaikkei kielletäkään. Oli melko uusi tuote kesällä -15, eli ainakin pari vuotta markkinoilla ollut.

    Tuotteesta muutoin sen verran, että mun mielestä pesuvoide olisi kuvaavampi nimi. Mutta liekö öljyjen trendikkyys vaikuttanut taannoin nimivalintaan. Ja toisaalta useat pesuvoiteet on suunniteltu vesipesun korvaajiksi mm. petipotilailla. Ehkä ei haluttu yhdistää markkinoinnissa samaan ryhmään. (Ja tämä kuuluu pestä vedellä poies).

    Oman havainnon mukaan vartalon iholle käyttäessä tuntui hieman vastaavalta kuin perusvoiteella pesu, mutta pesuöljy huuhtoutuu hieman paremmin. En suuresti ihastunut, mutta ihan ok varsinkin talven kuivimpaan aikaan.

    • Sanni

     Hassua kyllä tosiaan että mä en tullut ajatelleeksikaan etteikö se sopisi myös kasvoille… Nyt kun luen näitä kommentteja en voi kuin ihmetellä logiikkaani :D Mutta kuten tuossa aiemmin samasta asiasta kommentoineelle vastasin, luulen, että jostain syystä tuo ihana Xémose, joka taas on tarkoitettu sekä kasvoille että vartalolle, oli jäänyt mun mieleen vaikuttamaan tulkintaani muita apteekin öljypesuja kohtaan. Luulen myös sen vaikuttaneen, että kun pakkauksessa ei lue ”vartalolle”, niin tulkitsen sen automaattisesti sopivan koko keholle.

     • Ammi

      Totta kyllä, että pakkaus ei ole kovin informatiivinen. Olikohan sitäkään sanottu, että pestään vedellä pois (ei ole tuubia josta tarkistaa)..? Itse olisin voinut tulkita tuon samankaltaiseksi kuin pesuvoiteet, eli ei välttämättä tarvitse huuhdella.

      Vedettömään pesuun sopiva tuote tuubissa ois muuten näppärä kuljettaa retkireissuissa mukana. Mutta toistaiseksi en ole löytänyt kuin isoja pumppupakkauksia, joten ohut perusvoide on ajanut asiaa.

 6. Annamari

  Ceralan on mun talven pelastus suihkuun. Meikkejä en ole koittanut poistaa tällä kylläkään. Minulla on atooppinen iho .

  • Elli A

   Ceralan on tarkoitettu suihkukäyttöön vartalolle. :) Mielestäni se myös kuivattaa, mutta sillä lähtee hyvin kaikki lasten vedenkestävät aurinkovoiteet, jotka tarttuvat ihoon voimakkaasti. Pelkkä öljy ei poista niitä hankaamatta. En ostanut silti uutta tuubia, eli en tykännyt. Eucerinin suihkuöljy on paljon parempaa samaan tarkoitukseen. :)

 7. Minna

  Uriagea on ainakin aiemmin saanut joistain apteekeista Suomessa – onko myynti loppunut?!

  • Sanni

   Ei ole ainakaan minun silmiin osunut eikä Googlekaan anna mitään Suomen jälleenmyyjiä.

  • Susanna K.

   Maahantuonti on valitettavasti loppunut jossain vaiheessa. Kyseinen merkki piti sisällään aivan huikean hyviä muitakin tuotteita ja harmittaa ihan tosissaan, että sitä ei enää Suomeen tuoda. :(

 8. Hanni

  Biothermin Total Renew Oil on vaahtoava puhdistusöljy, josta tykkäsin kovasti. Ostin nyt Kicksin puhdistusöljyä, mutta näköjään vaahtoavuus on mulle mieluinen ominaisuus. Ostan kyllä uuden törpön tuota Biothermiä, kunhan saan tuon toisen tyhjäksi, vaikka se aika arvokasta onkin.

  • Sanni

   Kiitos Biotherm-vinkistä :)

 9. Smiley

  Mulla ei oo Ceralanista kokemuksia, mutta tosta YA:n putsarista kyllä ja näin kuiva- ja herkkäihoisena en ainakaan ite voi sitä suositella toisille kuivaihoisille, koska omaa nassuani se kiristää ja kuivattaa ihan huolella! Tykkäsin kyllä muista YA:n luonnonkosmetiikan tuotteista ja on tosi kiva, että heiltä tollanen sarja ylipäätään löytyy, mutta toi putsari ei kyllä harmillisesti toimi ainakaan mulla itsellä kovinkaan hyvin. Ehkä jollain muulla herkkä-/kuivaihoisella on toisenlaisia kokemuksia?

 10. mari

  Moikka Sanni, aiheen vierestä…mut innostuin Rautakauppaostoksestani (valitin ostamastani tuotesetistä puuttuvista tuotteista ja sain puuttuvat osat ja rasvan hyvitykseksi). Motonetissä näyttäisi olevan 9,9€ putilo.
  http://www.okeeffescompany.com/healthy-feet
  Valehtelematta vähään/vuosiin paras kokeilemanijalkavoide, tuoksuton ja jättää ei tahmaisen fiiliksen ja korppukäntapäät oli kertavoitelulla esittelykynnossa. Holvasin myös käsiin ja älypuhelimeen vastaus onnistui minuutti rasvauksen jälkeen.

  Ottaisitko tuon kokeiluun ja kertoisit fiilikset? (oma lehmä ojassa, toivon voiteelle paljon ostajia, jotta säilyy kauppojen tuoterepesrtuaarissa).

  • Sanni

   Moi mari! Loistavaa että olet löytänyt toimivan voiteen! :) Tutustuin O’Keeffesin inceihin ja purkki- ja tuubivoiteen (näissä perus-For Healthy Feet -voiteissa) ero on tärkkelyksessä, joka aikaansaa tuubivoiteen ei-tahmaisen fiiliksen. Kosteuttavat aineet kummassakin ovat samat. Ainesosien perusteella kiinnostuin itse eniten saman sarjan Exfoliating Moisturising Creamista, koska siinä on mun jaloile tärkeää karbamidia (urea). Huomasin että O’Keeffesiä saa myös iHerbistä (5,46€), joten voisin jossain vaiheessa tilata niitä muiden iHerb-juttujen kanssa kun anyway tulee säännöllisesti tilattua iHerbiltä :) Motonetissä taas ei oikein tule asioitua ^_^

 11. mari

  Sori, jatkan vielä tuosta okeeffers jalkavoidelöydöstä…
  Googlailin ja löysin sarjan käsivoiteesta vertailun Burts:n mehiläisvoiteeseen, jotenkin kiva: https://www.youtube.com/watch?v=D_IqZAX2N9Y.

  Ja saamani jalkavoide on tuubissa, kaikki netistä löytämäni noissa purkeissa.
  Sisältö pikavilkauilulla käsi-ja jalkavoiteissa sama. Oma koklailuni siis vain jalkavoiteesta.
  Mut se eka kokeilu oli jo omalla ihollani wauuuu!!!

 12. Soffi

  Joo, minustakin tuo öljy-nimitys on harhaanjohtava, enkä ole saanut tuotetta vaahtoamaan kun anoppilassa olen kokeillut ja muutenkin tuote jopa haisee tympeälle :D Ihan sama ois pestä vaikka perusvoiteella sitten? Mutta kylläpä sitä ihmiset ostavat jonkin verran… Avenen XeraCalm-pesuöljy sentään on öljymäistä balmia. Se vaahtoaa eikä kuivata, vaikka tuoksuukin vähän tunkkaiselle sekin. Että näin apteekissa. Ei minustakaan ihan pidä paikkaansa markkinointiteksti Ceralanin kohdalla…

  • Sanni

   Joo, minustakin tuo öljy-nimitys on harhaanjohtava, enkä ole saanut tuotetta vaahtoamaan kun anoppilassa olen kokeillut ja muutenkin tuote jopa haisee tympeälle :D

   Haju on kyllä tosiaan aika tympeä, ei ainakaan miellyttävä. Ja itse asiassa nimi ”öljypesu” on tosiaan väärä siinä mielessä, että Ceralanissa ei varsinaisesti ole öljyjä. Sen sisältämät triglyseridit ja keramidit ovat rasvoja, eivät öljyjä, jos tarkkoja ollaan. Vaikka ehkä sillä ei ole merkitystä kuluttajalle ^_^

 13. Aija

  Ei kyllä ole tullut mieleenkään, että Ceralan -pesuvoidetta olisin käyttänyt naaman pesuun. Tosin olen ollut apteekissa töissä niin on tullut kaikki purkit syynättyä tarkkaan ja monet testattua. :D itsellä talvisin ceralan- pesuvoiteesta on ollut iso apu. Kärsin talvisin käsien kuivasta ihosta ja viime talvena käsien iho oli jo pienillä haavoilla. Korvasin käsisaippuan ceralanin-puhdistusvoiteella niin käsien iho korjaantui hetkessä,kun lisäksi käytti käsirasvaa. :)

 14. Peikkorukka

  Itse suosin omalle atooppiselle naamalleni talvisin Decubalin face washia. Ei siis ole öljypitoinen, mutta ihanan kermaista ja paksua vaahtoa ja ainakin omalla iholla toimii todella hyvin.

  Toinen hyvä tuote on Avenen cleanance hydra soothing cleansing cream. Voidemainen putsari jota käytetään aknelääkityksen yhteydessä. Sisältää kookospähkinää, voipuun voita ja jojobaöljyä.

  • Sanni

   Itse suosin omalle atooppiselle naamalleni talvisin Decubalin face washia.

   Minäkin olen muinoin testannut Decubalin vaahdon, ja yllätyin, kun en näköjään ole arviossani kommentoinut vaahdon koostumusta muuten kuin toteamalla että siinä on ”mukava liukuva laatu” (kun vaahdon koostumus on minulle yleensä niin tärkeää :)) Tai ehkä mä olen tuolla liukuvuudella viitannut kermaisuuteen..? Vaahdon paksuuden kokemuksesta en muista.

 15. Miama

  Öljypohjaisia vaahtoavia pesuaineita voisi metsästää markettien ja apteekkien vauvaosastolta. Olen pitkään käyttänyt koko kropan ja kasvojen puhdistuksen ainu-pesunestettä. Ripsaritkin lähtee helposti ja iho ei jää kiristäväksi. Minulla on sukuvikana äärimmäisen herkästi kuivuva iho joten vauvasaippuat ovat olleet pelastus. Toinen hyvä on ollut ihan jostain tokmanneistakin ostettava lacto plus -pesuneste.

  • Sanni

   Kiitos Ainu-vinkistä, voisi joskus testata :) Siinä on SLESiäkin niin varmasti vaahtoaa mukavasti.

   Lacto Plus vaikuttaa saman tyyppiseltä kuin Lacto Line -pesuneste (ja hauskasti; kummatkin ovat Ylöjärvellä toimivien kotimaisten valmistajien tuotteita ^_^)

 16. Ananas

  Heippa Sanni. Olen nyt muutaman päivän aikana lukenut kaikki postauksesi (ja myös mielenkiintoisimpien postausten kommentit) hieman reilun puolen vuoden taakse, ja voi mikä surku kun en aiemmin ole blogiasi löytänyt ja seurannut! Rakkautesi luonnonkosmetiikkaan on kyllä käynyt selväksi, mutta rivien välistä olen ymmärtänyt, että suhtaudut hieman varauksella apteekkikosmetikkaan. Mistä moinen? Itse käytän apteekkikosmetiikkaa (lähinna dermalogia ja favoraa sekä satunnaisesti acoa ja la-roche posayta), mutta mielelläni kuulisin asiasta sinun suoran mielipiteesi. Korjaa toki ihmeessä, jos olen väärin ymmärtänyt! Iloisia kesäpäiviä :)

  • Sanni

   Hei Ananas! Mukava kuulla että olet löytänyt blogini :)

   Mitä apteekkikosmetiikkaan tulee, olen entinen apteekkikosmetiikan suurkuluttaja (monivuotisia suosikkeja Aqualan L, Sebamed-pesuneste, Bepanthen-voide) joten mitenkään lähtökohtaisesti en suhtaudu siihen varauksella. Saamasi mielikuva todennäköisesti johtuu vain siitä, että koska nykyään pidän luonnonkosmetiikkaa niin paljon miellyttävämpänä ja sopivana omalle iholleni, niin blogissa ei tule mitenkään erityisesti enää nostettua esiin apteekkikosmetiikkaa. Kun erilaisia sarjoja on kosmetiikkamarkkinoilla sadoittain ellei tuhansittain, ja yhden hengen ”kauneustoimituksessa” aikaa ja mahdollisuuksia kokeilla tuotteita rajallisesti, niin testailtaviksi valikoituu pääosin minua itseäni eniten kiinnostavia sarjoja eli luonnonkosmetiikkaa. :) Minulla ei ole mitään apteekkikosmetiikkaa vastaan ja mielelläni apteekkisarjoa ja -tuotteita välillä testailenkin, mutta rajallisen ajan puitteissa huomioni kosmetiikkabloggaajana keskittyy eniten luonnonkosmetiikkaan joka on minulle mieluisinta :)

 17. —m—

  Ei ole öljy, mutta voin hyvällä omatunnolla suositella apteekin Avecydiä. En tiedä mikä tuon varsinainen ”koostumus” on nimeltään, jonkun mielestä laihaa maitomaista ainetta varmaan, mutta itse olen tykännyt. Vaahtoaa sopivasti iholla, ja kerran kokeilin toisen pesuaineen vaahtoa muodostavan korkinkin kera, toimihan tuo vaahtoputsarinakin. Ei kuivata, voi pestä koko kropan hiuksia ja herkempiä paikkoja myöten, itse käytän kasvojen pesuun yleensä. Silmäluomia en yleensä pese pesuaineilla herkkyyden takia, mutta välillä pitää niihinkin käyttää jotain ainetta ja Avecyd on se millä kestää pestä ilman polttelua ja kuivumista.
  Kyseessä on niin vanha aine, että vauvana josku 35+ vuotta sitten jo käyttänyt tätä, ja lapsena kampaaja ihmetteli miten minulla ja siskoilla on niin hyvä hiuslaatu, että mitähän shampoota käytetään. No tuota samaista ihmeainetta. :D
  Ja vaikka kyseessä on miedon tuntuinen tuote, niin kyllä sillä lähtee iholta meikit ja rasvat.

  • Sanni

   Avecyd näyttäisi olevan saman tyyppinen tuote (koostumusta kutsutaan pesunesteeksi) kuin Lacto Plus ja Lacto Line, eli maitohappoon perustuva putsari. Olen Lacto Linea ainakin noista joskus kokeillut, ja olisikohan yhdellä (hyvin rasvoittuvaihoisella) kaverillani ollut Avecydiä, ja minulla on muistikuva että pidin niitä hyvin miellyttävän tuntuisina. Eivät jätä ihoa narskuvaksi ja huuhtoutuvat mukavan helposti, se on muuten pesunesteiden suurimpia plussia (minun kannaltani) pesugeeleihin verrattuna, en voi sietää useille geeleille ominaista niljaisuutta joka jää iholle pyörimään joskus todella runsasta huuhtelua vaativaksi ajaksi. Tykkään siitä että pesuaine huuhtoutuu iholta todella helposti, säästää myös vettä kun ei tarvitse huuhtoa pitkään niljaisuuden takia.

 18. Elli A

  Hei! Oletko törmännyt tällaiseen tuotteeseen tai kuullut siitä?:
  https://www.alimapure.com/products/eye-primer

  Tuota on kovasti kehuttu, mutta arvosteluja on aika vähän, sillä taitaa olla aika uusi tuote. Nyt käytössä perinteinen UDPP, mutta se on ihan loppusuoralla. Tuo Alima Puren tuote on hyvin hintava, mutta ero UDPP:iin on kuitenkin vain muutama euro. Hitsi kun noista ei ikinä ole saatavilla näytteitä.. Itselläni on tuon saman merkin sävyttävä huulihoito ja siinä on todella laadukas koostumus + pigmentti, joten peruskuvitelma merkistä on hyvä, mutta vain kokeilumielessä tuollaisen hinnan maksaminen ei houkuttele. Varsinkaan jos sen päälle joutuisi kuitenkin ostamaan sen Primer Potionin.

  • Sanni

   En ole kuullut tästä aiemmin, täytyy ehdottomasti joskus testata! Vaikka valitettavasti en usko että mikään luonnollinen tuote voi toimia yhtä hyvin kuin synteettinen kun kyseessä on silmämeikinpohjustaja. Uteliaisuudesta testaan kuitenkin innolla kaikki luonnolliset yrittäjät tällä alueella :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.