Celeb Luxury – nyt shokkiväri myös shampoon muodossa

 

Kerroin aiemmin, kuinka olen alkanut ylläpitää hiusteni liilaa sävyä mielestäni nerokkaan nopealla ja värinaamiota jopa tehokkaammalla tavalla, yhdistämällä shokkiväriä shampooseen. Tämä tapa on värinaamiota paljon nopeampi ja hämmästyttävää kyllä, ainakin minun hiuksissani tuo jopa värinaamiota intensiivisemmän ja tasaisemman tuloksen.

Nyt tämä tekniikka löytyy salongeista myös valmiina tuotteena.

Celeb Luxury

Celeb Luxury

 

Celeb Luxury (huh miten typerä nimi, anteeksi..!) sarja on ihan uusi Suomessa, ja merkin valikoimasta löytyy kaksi värjäävää shampoolinjaa: shokkivärien Viral Colorwash ja maanläheisten värien Gem Lites.

Sarjaan kuuluu myös perinteisen tyypin värjäävä hoitoaine, Viral Colorditioner.

Celeb Luxury Viral Colorwash

Celeb Luxury Viral Colorwash

Viral Colorwash -sävyjä on 10 erilaista.

Celeb Luxury Viral Colorditioner

Viral Colorditioner sävyjä on myös 10.

Sarjaan minut tutustutti kampaajani kun lokakuussa kävin leikkaamassa ja värjäämässä hiukseni. Tai teknisesti; leikkaamassa ja värihuuhteluttamassa hiukseni.

Olen löytänyt kampaajaltani uuden, värjäystä edullisemman mutta tuloksensa puolesta yhtä intensiivisen värinvirkistyspalvelun: värihuuhtelun. Se tehdään nopeasti pesupaikalla ja tuloksen pitäisi olla paljon miedompi kuin ”varsinainen” väri, mutta minun hiuksissani väri näyttää ihan samalta kuin kunnon värjäyksen jälkeen. Edellisellä kerralla ihastuin Revlonilla tehtyyn värihuuhteluun, tällä kertaa kampaajani esitteli heille juuri tulleen uuden sarjan, Celeb Luxuryn.

Kampaaja pesi hiukseni Viral Colorwashin sävyllä 5 Extreme Purple ja sekoitti kahta eri hoitoainetta, #9 Bright Purplea ja #4 Pastel Lilac’ia. Shampoo vaikutti päässä pari minuuttia, hoitoaine kymmenisen minuuttia. Kampaajan kommenteista päätellen jo shampoo olisi riittänyt värjäykseen mutta ihan uudesta tuotteesta kun oli kyse, hän innostui kokeilemaan myös hoitoainetta.

Celeb Luxury Viralwash

Tulos: erittäin intensiivinen, kirkas violetti sävy.

Makea, mutta vähän liiankin tumma minun pastelliseen makuuni. Tämän tyyppisen tumman violetin värin olen saanut muillakin väreillä.

Mikä Celeb Luxuryn värissä kuitenkin on poikkeuksellista, on sen kesto. Yleensä mikä tahansa violetti väri haalistuu hiuksissani jo parissa pesussa ja muuttuu laikukkaaksi jo yhdessä pesussa, jos en pesun yhteydessä lisää uutta väriä. Jos pesen hiukseni useita kertoja peräkkäin ilman värikäsittelyjä, tai teen värikäsittelyn ”laiskasti” ja suurpiirteisesti, takaraivolle alkaa välittömästi muodostua vaaleanharmaa alue jolta väri ensimmäisenä karkaa.

Nyt halusin antaa värin haalistua nopeasti (jep, se oli makuuni liian tumma), joten pesin hiuksiani vailla shampooseen tai hoitikseen lisättyä väriä. Vielä neljänkin väripigmentittömän pesun jälkeen hiuksissa oli edelleen tasainen sävy, ei harmaata aluetta..!

”Vasta värjätty” -kuvassa hiukset muuten näyttävät jostain syystä liian vaaleilta, ylempi syyslehtikuva kertoo todenmukaisemman värin. Ja ”4 pesua myöhemmin” -kuvassa hiukset ovat hirveässä, perinteisessä Kreikan ilmaston pörrössä… :P Mutta sävyn kaunis, tasainen haalistuminen tulee esiin. Ei laikkuja!

(Pään asennon takia hiukset näyttävät tokassa kuvassa lyhemmiltä…)

Olen kuullut että monilla muilla shokkivärit haalistuvat aina tällä lailla tasaisesti, mutta minulla väri pysyy erittäin huonosti ja häipyy aina ensimmäisenä takahiuksista. Siksi olen aika innoissani tästä Celeb-sävystä.

Celeb Luxury Viralwash

Saattaapa olla, että ostan tätä ehkä yhden pullon käytettäväksi reissuolosuhteissa (–> pienempään pulloon pullotettuna, tietenkin). Etsin aina helppoja ratkaisuja matkakosmetiikan suhteen, ja hiusvärin ylläpito matkoilla vaatii suoravärin mukaan oton. Tämä valmis väri + shampoo -cocktail vähentäisi yhden putelin verran tilaa pakaasissa :)

Tampereella Celeb Luxury -sarjaa myy tällä hetkellä ainoastaan kampaamo Rasta. Jälleenmyyjistä muualla Suomessa en valitettavasti tiedä. Lisätietoa sarjasta täällä.

Kommentit (30)
 1. Asioin myös Rastassa, ja samainen Celeb Luxuryn Viral-shampoo sävyssä Extreme Purple lähti viime kerralla minunkin matkaani. :) Tykkään, ihan hittituote! Hoitsikkaa en ole vielä hankkinut, enkä tosin keksi sille tarvetakaan shampoopesun jo tuottaessa sopivan intensiivisen sävyn. Tuoksukin näissä on omaan nenään oikein miellyttävä. Arvokkaitahan tuotteet ovat, mutta shampoota mulla ainakin kuluu sen verran hintsusti, että pullo kestänee kuukausia. :D

  1. Minäkin tykkäsin näiden tuoksusta :)

   Kiva kuulla myös muiden kokemuksia :)

   1. Tähän liittyen meillä oli muuten Rastan porukan kanssa puheita siitä, mitkä violetit suoravärit/sävytteet/jne. lähtevät haalistuessaan tai värinpoistoa yrittäessä vihertämään. Kerroin omasta kokemuksestani muutamia vuosia sitten, jossa moneen kertaan Crazy Colorilla kerrostetulle todella tummalle violetille värinpoistoa tehdessä sain hiukset huuhdellessa ”kivan” yllätyksen: aivan merilevänvihreä tukka! :D Itseäni tämä ei haitannut, sillä uusi väri oli jo valkattuna ja tarkoitus olikin vain purkaa violettia/sinisyyttä ja vaalentaa pohjasävyä, mutta voin kuvitella miten samassa tilanteessa jollakin hyppää sydän kurkkuun…!

    Henkilökunta siinä sitten jutteli, että Facebookin kampaajaryhmissä näistä on jatkuvasti keskustelua, ja ”piilovihreitä” värejä ilmiannetaan. Esim. joskus itsekin käyttämäni Biozellin Color Maskin violetti oli saanut tuomion, että kerran jos siihen erehtyy, vihreästä pohjasta ei eroon pääse kuin pois kasvattamalla. En ole itse kampaaja, mutta nämä ”hiuskosmetiikan” jutut kyllä kiinnostavat älyttömästi! Voisikohan tästä (hiusvärit/-sävytteet, kemialliset reaktiot, erilaiset taustavaikuttimet?) olla muuten juttuideaksi asti? Voisin kuvitella sinulta löytyvän kontakteja, joilta voisi totuuksia (tai edes valistuneita arvauksia) kaivella vähän samaan tyyliin kuin olet haastatellut asiantuntijoita esim. aurinkosuojista. :)

    1. Facebookin kampaajaryhmissä näistä on jatkuvasti keskustelua, ja ”piilovihreitä” värejä ilmiannetaan.

     Mielenkiintoista. Minullekin Rastassa puhuttiin tuosta Biozellin taipumuksesta vihertävyyteen, mutta itse en ole sellaista hiuksissani koskaan havainnut. Se lähtee haalistumaan ihan nätisti mennen harmaata kohti. Toisaalta – kun hiukseni vaalennettiin toukokuussa kokonaisuudessaan, olivat hiukset toimenpiteen jälkeen sellaiset kevyesti mintun vihertävät. Ehkä Biozellin ja muiden ”piilovihreiden” sinisten sävyjen vihreys tulee esiin vain tai erityisesti vaalennuksen/värinpoiston yhteydessä..?

     Crazy Colorin jälkeen hiukseni ovat olleet ihan karmeimman väriset, silloin niihin tuli se ”homeensini” eli vihertävä sinisyys. Vaalennus ei tähän vaikuttanut vaan haalistuessaan CC jätti tuon homeen värin. :(

     Voisikohan tästä (hiusvärit/-sävytteet, kemialliset reaktiot, erilaiset taustavaikuttimet?) olla muuten juttuideaksi asti?

     Varmasti :) Hyvä idea. Laitetaan muhimaan :)

 2. Kc professionalilla on kans color mask shampoota 😀 En oo kyllä koskaan testannu tuota shampoota, mutta parhain hoitoaine punasten ylläpitämiseen on kyllä tuon merkin color mask!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *