Karkkipäivä
Karkkipäivä

Celeb Luxury – nyt shokkiväri myös shampoon muodossa

Kerroin aiemmin, kuinka olen alkanut ylläpitää hiusteni liilaa sävyä mielestäni nerokkaan nopealla ja värinaamiota jopa tehokkaammalla tavalla, yhdistämällä shokkiväriä shampooseen. Tämä tapa on värinaamiota paljon nopeampi ja hämmästyttävää kyllä, ainakin minun hiuksissani tuo jopa värinaamiota intensiivisemmän ja tasaisemman tuloksen.

Nyt tämä tekniikka löytyy salongeista myös valmiina tuotteena.

Celeb Luxury

Celeb Luxury

Celeb Luxury (huh miten typerä nimi, anteeksi..!) sarja on ihan uusi Suomessa, ja merkin valikoimasta löytyy kaksi värjäävää shampoolinjaa: shokkivärien Viral Colorwash ja maanläheisten värien Gem Lites.

Sarjaan kuuluu myös perinteisen tyypin värjäävä hoitoaine, Viral Colorditioner.

Celeb Luxury Viral Colorwash

Celeb Luxury Viral Colorwash

Viral Colorwash -sävyjä on 10 erilaista.

Celeb Luxury Viral Colorditioner

Viral Colorditioner sävyjä on myös 10.

Sarjaan minut tutustutti kampaajani kun lokakuussa kävin leikkaamassa ja värjäämässä hiukseni. Tai teknisesti; leikkaamassa ja värihuuhteluttamassa hiukseni.

Olen löytänyt kampaajaltani uuden, värjäystä edullisemman mutta tuloksensa puolesta yhtä intensiivisen värinvirkistyspalvelun: värihuuhtelun. Se tehdään nopeasti pesupaikalla ja tuloksen pitäisi olla paljon miedompi kuin ”varsinainen” väri, mutta minun hiuksissani väri näyttää ihan samalta kuin kunnon värjäyksen jälkeen. Edellisellä kerralla ihastuin Revlonilla tehtyyn värihuuhteluun, tällä kertaa kampaajani esitteli heille juuri tulleen uuden sarjan, Celeb Luxuryn.

Kampaaja pesi hiukseni Viral Colorwashin sävyllä 5 Extreme Purple ja sekoitti kahta eri hoitoainetta, #9 Bright Purplea ja #4 Pastel Lilac’ia. Shampoo vaikutti päässä pari minuuttia, hoitoaine kymmenisen minuuttia. Kampaajan kommenteista päätellen jo shampoo olisi riittänyt värjäykseen mutta ihan uudesta tuotteesta kun oli kyse, hän innostui kokeilemaan myös hoitoainetta.

Celeb Luxury Viralwash

Tulos: erittäin intensiivinen, kirkas violetti sävy.

Makea, mutta vähän liiankin tumma minun pastelliseen makuuni. Tämän tyyppisen tumman violetin värin olen saanut muillakin väreillä.

Mikä Celeb Luxuryn värissä kuitenkin on poikkeuksellista, on sen kesto. Yleensä mikä tahansa violetti väri haalistuu hiuksissani jo parissa pesussa ja muuttuu laikukkaaksi jo yhdessä pesussa, jos en pesun yhteydessä lisää uutta väriä. Jos pesen hiukseni useita kertoja peräkkäin ilman värikäsittelyjä, tai teen värikäsittelyn ”laiskasti” ja suurpiirteisesti, takaraivolle alkaa välittömästi muodostua vaaleanharmaa alue jolta väri ensimmäisenä karkaa.

Nyt halusin antaa värin haalistua nopeasti (jep, se oli makuuni liian tumma), joten pesin hiuksiani vailla shampooseen tai hoitikseen lisättyä väriä. Vielä neljänkin väripigmentittömän pesun jälkeen hiuksissa oli edelleen tasainen sävy, ei harmaata aluetta..!

”Vasta värjätty” -kuvassa hiukset muuten näyttävät jostain syystä liian vaaleilta, ylempi syyslehtikuva kertoo todenmukaisemman värin. Ja ”4 pesua myöhemmin” -kuvassa hiukset ovat hirveässä, perinteisessä Kreikan ilmaston pörrössä… :P Mutta sävyn kaunis, tasainen haalistuminen tulee esiin. Ei laikkuja!

(Pään asennon takia hiukset näyttävät tokassa kuvassa lyhemmiltä…)

Olen kuullut että monilla muilla shokkivärit haalistuvat aina tällä lailla tasaisesti, mutta minulla väri pysyy erittäin huonosti ja häipyy aina ensimmäisenä takahiuksista. Siksi olen aika innoissani tästä Celeb-sävystä.

Celeb Luxury Viralwash

Saattaapa olla, että ostan tätä ehkä yhden pullon käytettäväksi reissuolosuhteissa (–> pienempään pulloon pullotettuna, tietenkin). Etsin aina helppoja ratkaisuja matkakosmetiikan suhteen, ja hiusvärin ylläpito matkoilla vaatii suoravärin mukaan oton. Tämä valmis väri + shampoo -cocktail vähentäisi yhden putelin verran tilaa pakaasissa :)

Tampereella Celeb Luxury -sarjaa myy tällä hetkellä ainoastaan kampaamo Rasta. Jälleenmyyjistä muualla Suomessa en valitettavasti tiedä. Lisätietoa sarjasta täällä.

Kommentit (30)

 1. Meu

  Asioin myös Rastassa, ja samainen Celeb Luxuryn Viral-shampoo sävyssä Extreme Purple lähti viime kerralla minunkin matkaani. :) Tykkään, ihan hittituote! Hoitsikkaa en ole vielä hankkinut, enkä tosin keksi sille tarvetakaan shampoopesun jo tuottaessa sopivan intensiivisen sävyn. Tuoksukin näissä on omaan nenään oikein miellyttävä. Arvokkaitahan tuotteet ovat, mutta shampoota mulla ainakin kuluu sen verran hintsusti, että pullo kestänee kuukausia. :D

  • Sanni

   Minäkin tykkäsin näiden tuoksusta :)

   Kiva kuulla myös muiden kokemuksia :)

   • Meu

    Tähän liittyen meillä oli muuten Rastan porukan kanssa puheita siitä, mitkä violetit suoravärit/sävytteet/jne. lähtevät haalistuessaan tai värinpoistoa yrittäessä vihertämään. Kerroin omasta kokemuksestani muutamia vuosia sitten, jossa moneen kertaan Crazy Colorilla kerrostetulle todella tummalle violetille värinpoistoa tehdessä sain hiukset huuhdellessa ”kivan” yllätyksen: aivan merilevänvihreä tukka! :D Itseäni tämä ei haitannut, sillä uusi väri oli jo valkattuna ja tarkoitus olikin vain purkaa violettia/sinisyyttä ja vaalentaa pohjasävyä, mutta voin kuvitella miten samassa tilanteessa jollakin hyppää sydän kurkkuun…!

    Henkilökunta siinä sitten jutteli, että Facebookin kampaajaryhmissä näistä on jatkuvasti keskustelua, ja ”piilovihreitä” värejä ilmiannetaan. Esim. joskus itsekin käyttämäni Biozellin Color Maskin violetti oli saanut tuomion, että kerran jos siihen erehtyy, vihreästä pohjasta ei eroon pääse kuin pois kasvattamalla. En ole itse kampaaja, mutta nämä ”hiuskosmetiikan” jutut kyllä kiinnostavat älyttömästi! Voisikohan tästä (hiusvärit/-sävytteet, kemialliset reaktiot, erilaiset taustavaikuttimet?) olla muuten juttuideaksi asti? Voisin kuvitella sinulta löytyvän kontakteja, joilta voisi totuuksia (tai edes valistuneita arvauksia) kaivella vähän samaan tyyliin kuin olet haastatellut asiantuntijoita esim. aurinkosuojista. :)

    • Sanni

     Facebookin kampaajaryhmissä näistä on jatkuvasti keskustelua, ja ”piilovihreitä” värejä ilmiannetaan.

     Mielenkiintoista. Minullekin Rastassa puhuttiin tuosta Biozellin taipumuksesta vihertävyyteen, mutta itse en ole sellaista hiuksissani koskaan havainnut. Se lähtee haalistumaan ihan nätisti mennen harmaata kohti. Toisaalta – kun hiukseni vaalennettiin toukokuussa kokonaisuudessaan, olivat hiukset toimenpiteen jälkeen sellaiset kevyesti mintun vihertävät. Ehkä Biozellin ja muiden ”piilovihreiden” sinisten sävyjen vihreys tulee esiin vain tai erityisesti vaalennuksen/värinpoiston yhteydessä..?

     Crazy Colorin jälkeen hiukseni ovat olleet ihan karmeimman väriset, silloin niihin tuli se ”homeensini” eli vihertävä sinisyys. Vaalennus ei tähän vaikuttanut vaan haalistuessaan CC jätti tuon homeen värin. :(

     Voisikohan tästä (hiusvärit/-sävytteet, kemialliset reaktiot, erilaiset taustavaikuttimet?) olla muuten juttuideaksi asti?

     Varmasti :) Hyvä idea. Laitetaan muhimaan :)

 2. Jenni

  Kc professionalilla on kans color mask shampoota 😀 En oo kyllä koskaan testannu tuota shampoota, mutta parhain hoitoaine punasten ylläpitämiseen on kyllä tuon merkin color mask!

 3. Heluna

  Kampaamo Roma Espoon Lintuvaarassa myi ainakin kesällä näitä. Kampaaja sanoi itse, että shanpoo värjää tosi voimakkaasti.
  Ostin itse hoitoaineen olikohan sävyssä ”rose gold” kokeilin kerran, mutta en pitänyt yhtään hiuksiin jäävästä voimakkaasta tuoksusta (aikaisemmin ei tällaista ongelmaa ole ollut ikinä). Eikä sävykään ollut mieleinen.

 4. Koulu oppilas

  Tuleeko tästä paljon keskusteluita?

  • Sanni

   Mitä tarkoitat?

 5. Riikka

  Heippa Sanni, voisinko pyytää neuvoa ihonhoitoon? Käsitykseni mukaan minulla on pintakuiva sekaiho.

  • Sanni

   Hei Riikka,

   Millaisia neuvoja kaipaat? :)

 6. Nimetön

  Hei Sanni, voisinko pyytää neuvoa toisesta aiheesta? Käsitykseni mukaan minulla on pintakuiva sekaiho, ja kosmetologi on suositellut minua käyttämään kosteuttavia ihonhoitotuotteita. Ongelmani on syksyisin ja talvisin ihon kuivuus, johon kosteuttavat tuotteet (esim L3000) eivät tunnu auttavan. Kokonaisuudessaan iho tuntuu ihan ok:lta ajoittaista kiristämisen tunnetta lukuunottamatta, mutta hilseilee nenän ympäriltä ja välillä myös alahuulen alapuolelta. Iho on myös nyt syksyn mittaan mennyt huonompaan kuntoon, ja mietin johtuuko jatkuva finnien puskeminen suun ympärille jotenkin ihon kuivuudesta. Osaisitko suositella jotain ihonhoitotuotetta tai sarjaa tähän ongelmaan? Iso kiitos! :)

  • Sanni

   Hei Nimetön!

   Aloitan esittämällä sinulle vastakysymyksiä:
   1) Kuoritko ihoasi (säännöllisesti)?
   2) Käytätkö muita kosteuttavia tuotteita kuin voidetta? Kuten seerumia ja kosteuttavaa kasvovettä?
   3) Käytätkö tehohoitoja kuten naamioita?

   Jos vastaat kaikkiin kyllä, olet jo omaksunut rutiiniisi kaikki ne askeleet joilla ylläpidetään ihon hyvää kuntoa, enkä valitettavasti osaa antaa muuta vinkkiä kuin kokeilla vaihtaa tuotteita erityyppisiin ja kokeilla vastaako iho niihin paremmin (esimerkiksi vaihda raekuorinta entsymaattiseen, kasvovesi tehokkaammin kosteuttavaan, kevyt seerumi täyteläisempään).

   Jos taas vastasit yhteen tai useampaan kysymykseen ei, kokeile lisätä nämä puuttuvat kohdat ihonhoitorutiiniisi. Moni ei yhdistä kuorinnan laiminlyömistä ihon kuivuusoireisiin, mutta kuorimatta jättäminen voi oireilla myös hilseilevänä kuivuutena. Etenkin iholla jolta kuolleet ihosolut karisevat normaalia hitaammin (ihosolujen irtoaminen vaihtelee yksilöittäin), voi kuorimattomuus vaikuttaa merkittävästi aineiden imeytymiseen. Kun kosteuttavat aineet eivät pääse kunnolla imeytymään, iho kuivuu. Kuorinnan olisi hyvä kuulua jokaisen perusihonhoitoon.

   Nestemäiset kosteustuotteet kuten seerumit ja kosteuttavat kasvovedet ovat toinen loistava tapa tuoda ihoon rutkasti helposti imeytyvässä muodossa olevaa kosteutta. Lisää L300-voiteesi alle syksyisin ja talvisin reilusti kosteuttavaa kasvovettä sekä aamuin illoin kosteuttavaa seerumia (esimerkiksi kotimaiselta Dermosililta löytyy mahtava, edullinen sellainen).

   Näpyt voivat johtua monista syistä, joista jotkin vaativat ihotautikääkärin konsultointia (ja joskus näpyt voivat johtua vaikka vain stressistä), mutta näin yleisenä kauneudenhoitovinkkinä suosittelen kiinnittämään huomiota ihon perusteelliseen puhdistamiseen sekä näpyille taipuvaisen alueen hoitamista epäpuhtauksia nitistävillä ja huokosia syväpuhdistavilla aineilla kuten salisyylihappoa, bentsoyyliperoksidia, niasiiniamidia tai atselaiinihappoa sisältävillä tuotteilla. Salisyyli- eli BHA-happo on näistä yleisin ja on loistava pintakuivalle sekaiholle.

   • Nimetön

    Iso kiitos perusteellisesta vastauksestasi Sanni! <3 Muut keinot minulla onkin ollut käytössä, mutta lisään kosteuttavan kasvoveden ja naamion rutiineihini. Olisiko sinulla suositella jotain hyvää ja keskihintaista kosteuttavaa ihonhoitosarjaa tai yksittäisiä tuotteita tuon Dermosilin seerumin lisäksi?

    • Sanni

     Dermosilin tuotteilla on L300-sarjan ohella mielestäni Suomessa myytävien sarjojen parhaita hinta-laatusuhteita, mutta myös korealaiset tuotteet ovat ihan killereitä jos etsii jotain oikein kosteuttavaa ja samalla edistyksellistä teknologiaa. Niitä löytyy myös keskihintaisina, kurkkaa vaikka Mizonin tuotteet jos paikkakunnallasi on Yliopiston Apteekki tai Ego-myymälä:

     https://www.yliopistonapteekki.fi/tuotemerkit/mizon.html

     Tsekkaa esimerkiksi Mizonin Water Volume First Essence (kasvoveden ja kosteusseerumin hybridi):

     https://www.yliopistonapteekki.fi/mizon-water-volume-ex-first-essence-150-ml-76027.html

     ”Kaikkien tutulla” Lumenellakin on oikein hyviä kosteuttavia tuotteita, tsekkaa esimerkiksi Lähde-sarjan Arctic Dew -kosteusseerumi ja kosteuttava kasvosuihke, ja naamiokin sarjasta löytyy :)

     • Nimetön

      Kiitos taas, oot huippu! :)

      • Sanni

       <3 :-*

       • Nimetön

        Heippa! Halusin vain tulla kertomaan että olen nyt pari viikkoa hoitanut ihoa uudella tavalla ja tuotteilla, ja iho voi tosi hyvin! Kuivuus, kiristyksen tunne ja myös finnit ovat poissa. Eli iso kiitos vielä sinulle Sanni <3

        • Sanni

         Ihan mahtava kuulla 🙂☺️👍

  • Unkki

   Minulla on samanlainen iho (finnejä, mutta kuiva talvella). Minulla auttaa kun vaihdan pesuaineen talvella geelimäisestä kermaisempaan. Käytän Exuviancen gentle cleansing creme -puhdistusainetta.

   • Nimetön

    Kiitos paljon vinkistä! :)

 7. Kukka

  Ihana tuo vaahteranlehtikuva :) Piti tulla moikkaamaan sua, kun tuli jo ikävä, kun en tässä välissä pariin viikkoon päässyt lukemaan blogiasi. Niin on Karkkipäivästä näköjään tullut osa elämää, että puutoksen huomaa.

  • Sanni

   <3 <3

   Yritän palata siihen meilitse lähettämääsi ehdotukseen lähiaikoina. :) Se oli kyllä tosi hyvä.

   • Kukka

    Jep, mutta ei edelleenkään hoppu :)

 8. Kukka

  Ai niin, piti muuten kysyä, että mitä kirjaa käytätte siellä kreikan kurssilla? Mietin tässä vaan, että onko tullut joku uusi hyvä tuon Oristen jälkeen. Kirjastosta ei oikein muuta löytynyt (jos ei lasketa sellaisia matkailijan fraasi-kirjoja).

  • Sanni

   Meillä on käytössä Ellinika A josta en valitettavasti tykkää yhtään :( Syy? Siinä ei ole mitään käännöksiä, vain kreikkaa. Se on tarkoitettu Kreikkaan muuttaville maahanmuuttajille. Opetustyyli ja -metodi on ihan erilainen kuin perinteinen (suomalaisessa) koulussa käytetty opetusmetodi. Koen tämän todella vaikeaksi eikä tämä sovellu minun oppimistavalleni parhaalla mahdollisella tavalla, haluaisin opetella sen perinteisen tavan mukaan taivuttamaan verbejä ja pänttäämään uusia sanoja sanaston mukaan. Ellinika A:n kanssa opiskellessa käännökset saa vain opettajalta tunnilla ja esim. kotona läksyjä tehdessä on käytettävä sanakirjaa tai Google Translatea että saa edes selvää mitä tehtävänannossa lukee…

   • Kukka

    Ai niin, lainasin tuon Ellinika A:n kesällä kirjastosta ja totesin saman kuin sinä, että eihän tästä tajua mitään. Joten tyydyn sitten tuohon perinteiseen Oristeen. Tsemppiä sinne opiskeluihin!

 9. Sini Musta

  Moikka Sanni!
  Kuulostaa tosi lupaavalta tuotteelta, ja sun hiukset näyttävät kivoilta noissa syksyisissä tunnelmissa :)
  Mulla on itsellä hiuksissa oma väri, ja tykkään kyllä näistä kun ovat luonnostaan tällaiset vivahteikkaat. Mutta välillä kaipailen vaihtelua ;-D Luuletko, että tuota Gem Lites – sarjaa voisi käyttää oman luonnollisen hiusvärin sävyttämiseen? Oma hiusväri on lähinnä keski-/tummanruskea piilevällä punapigmentillä, ja haluaisin sitä hiukan tummemmaksi. Kävin tuolla linkkaamallasi nettisivustolla, mutta en löytänyt sieltä tietoa luonnollisen värin sävyttämisestä, enkä myöskään listaa jälleenmyyjistä. Tietäisikö vaikka joku lukijoista, missä tätä myydään Kuopiossa?

  • Sanni

   Luuletko, että tuota Gem Lites – sarjaa voisi käyttää oman luonnollisen hiusvärin sävyttämiseen?

   Uskon näin, sillä tuote ei vaadi vaalennettua pohjaa :) Ja kun näissä kuitenkin on tosi runsaasti pigmenttiä, niin kuvittelisin että ne varmasti tuovat sävyä oli lähtötilanne omassa hiuksessa mikä hyvänsä; luonnollinen oma väri tai värjätty väri.

   Täältä lisää tietoa Gem Lites -sävyistä:

   https://www.headbrands.fi/hiustuotteet/celeb-luxury/gem-lites/

   (Täytyy klikata erikseen kutakin sävyä nähdäkseen tuotetiedot ja Gem Lites -konseptin yleisesittelyn)

   • Sini Musta

    Kiitos Sanni!
    Sä olet kyllä niin huippu kun aina jaksat vastata meidän lukijoiden kysymyksiin, isot sydämet sinne <3<3<3
    Ajattelin tilata tuon brown diamond sävyn amazonilta, kun olen muutenkin tekemässä tilausta sinne. :)

    • Sanni

     Ollos hyvä vain :)

     Toivottavasti shampoo toimii odotusten mukaisesti :) Jos vain jaksat, olisi kiva kuulla myöhemmin kokemuksiasi Gem Litesista :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.