Cattierin ihanat käsivoiteet + voita Cattier-paketti!

Ranskalainen luonnonkosmetiikkamerkki Cattier on sarja, joka on tavallaan tehnyt minulle ”Evolvet” – eli tehnyt uuden tulemisen ihan erilaisella kokemuksella.

 

Kun viisi vuotta sitten tutustuin sarjaan, kokemus oli ihan myönteinen mutta kokonaisuutena kuitenkin vaisu, sellainen ”kokeiltu, pian unohdettu”. Mikään sarjan tuote ei varsinaisesti saanut minua hyrisemään innosta ja kurottumaan sitä kohti. (Tiedättehän; paras tae jonkun tuotteen mielekkyydestä on se, kun automaattisesti hapuilet sitä kohti kylppärin kaapilla ihonhoitohetken aikaan ;))

Nyt kun viime syksynä tutustuin Cattieriin uudestaan, kokemus oli kutakuinkin päinvastainen. Koostumukset ovat niin miellyttäviä ja tuoksut niin erilaisia että mietin, voiko kyseessä tosiaan olla sama sarja? Ja on se, Cattier vain on edellisen kohtaamisemme jälkeen päivittänyt koostumukset, laajentanut valikoimaansa ja uudistanut sarjan tuoksumaailman.

Olen jo aiemmin hehkuttanut sarjan geelimäisen miselliveden, nyt ovat vuorossa käsivoiteet.

Olen saanut tuotteet Cattierin maahantuojalta.

Edellisellä kerralla testiin saamani käsivoide oli liian kevyt ja jotenkin hassun tuntuinen enkä lopulta edes käyttänyt sitä loppuun. Nyt olen ihan rakastunut näihin kahteen! En osaa sanoa olivatko ne viisi vuotta sitten edes valikoimassa mutta väliäkö sillä – nyt ne ovat..! ❤️

ULTRA-NOURISHING-käsivoidetta hehkuttivat myös Biodellyn tytöt. Kosmetiikkamyyjän ammatissa tulee hardcore-testattua kaikki liikkeen käsivoiteet, sen voin vahvistaa omankin myyjämenneisyyteni kokemuksella, – myyjän suositukselle kannattaa tosiaan höristää korviaan.

Cattierin Ultra-Nourishing on vähän liian täyteläistä sopiakseen kesken-työtehtävän-rasvaukseen, mutta kun kädet ovat kiristävän kuivat ja tarvitset runsaan ja ihanasti pehmentävän voiteen, Ultra-Nourishing tuo helpotuksen. Testattuani tuubin en voi olla kuin samaa mieltä: aivan älyttömän IHANA voide! Todella onnistunut koostumus. Pääasiallisina hoitavina rasvoina ovat oliiviöljy ja sheavoi kera safloriöljyn. Mukana myös valkoista savea jolla on kosteutta sitova ja ihoa pehmentävä vaikutus.

Voiteen hinta on jälleenmyyjästä riippuen noin 13€ / 75 ml.

ANTI-DARK SPOT / ANTI-AGE -käsivoide on kevyempi kuin Ultra ja sopii myös päiväkäyttöön. Myös se on kuitenkin ihanan suojaavan ja pehmentävän tuntuinen, ei ”vetisen ohut”, ja sopii siis kuiville käsille joille ohuet voiteet eivät riitä. Hoitavina rasvoina incin kärjessä jälleen oliiviöljy ja sheavoi, mutta Anti-Dark Spot -voiteessa niiden rasvaisuutta on kevennetty esteriöljyllä.

Luvattu pigmenttimuutoksia häivyttävä vaikutus tulee merililjasta. Epäilevänä erkkinä syötin kasvin nimen EU:n Cosing-ainesosatietokantaan, mutta kappas, uutteella todellakin on tutkitusti valkaiseva vaikutus. Pitoisuudesta ei toki ole tietoa, mutta ainakin käytetyllä aktiiviaineella on potentiaali pigmenttiläiskien haalentamiseen!

Voiteen hinta on jälleenmyyjästä riippuen noin 14,30€ / 75 ml.

Mainoslinkkejä: Cattieria myyvät mm. Biodelly, House Of Organic, Ruohonjuuri ja Hyvinvoinnin Tavaratalo.

LOPUKSI ARVONTA :)

Jollain onnenpekalla tai -pirkolla on nyt mahdollisuus tutustua Cattierin ihaniin koostumuksiin tämän lahjapakkauksen myötä. Pakkaus sisältää Cattierin bestsellereihin kuuluvan miselliveden, herkän ihon päivävoiteen sekä herkän ihon savinaamion. Savinaamiot ovat Cattierin tunnetuimmat tuotteet ja savi on sarjan ”the” ainesosa joka kulkee mukana kaikissa tuotteissa. Mm. herkän ihon tuotteissa käytetään vaaleanpunaista savea.

ARVONTA SUORITETTU. Voittaja on nimimerkki SannaKoo, onnea :) Sannaan on otettu yhteyttä.

Arvonnan säännöt (muistattehan taas sen GDPR:n mukaisen lupa-hommelin…)

  • Arvonnan järjestää Karkkipäivä-blogi
  • Arvontaan voi osallistua 30.1.-3.2.2019
  • Arvontaan voi osallistua jättämällä kommentin ja sähköpostiosoitteen tämän postauksen kommenttilaatikkoon. Kerro onko Cattier sinulle ennestään tuttu sarja.
  • Luovutettuja sähköpostiosoitteita käytetään ainoastaan arvonnan voitosta tiedottamiseen
  • Voittaja arvotaan 4.2.2019 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajan nimimerkki julkaistaan myös Karkkipäivä-blogin sivulla
  • Osallistuneiden kesken arvotaan paketti kosmetiikkaa jonka arvo on noin 31 euroa
  • Arvontakommentteja säilytetään kaksi viikkoa arvonnan päätyttyä minkä jälkeen ne poistetaan kokonaisuudessaan WordPress-blogipohjasta
  • Osallistujan tulee osallistumiskommentissaan antaa suostumus siihen, että hänen yhteystietojaan saa käyttää arvonnasta tiedottamiseen
  • Mikäli osallistuja haluaa peruuttaa suostumuksensa yhteystietojensa käyttöön, sen voi tehdä jättämällä kommentti: ”Peruutan suostumukseni” tämän postauksen kommenttilaatikkoon tai ottamalla yhteyttä arvonnan järjestäjään: karkkipaiva (at) hotmail.com

 

kauneus luonnonkosmetiikka
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *