Karkkipäivä
Karkkipäivä

Bright Idea – pinkkiä, vihreää ja keltaista

WnWBrightIdea_eye

Eilinen meikki Wet’n’Wildin Bright Idea -paletilla. Tilasin paletin Jenkeistä melkein puolitoista vuotta sitten ja meikkasin sillä eilen ensimmäistä kertaa. :)

WnWBrightIdea

Paletti yhdistää fuksiapinkin, pistaasivihreän ja peruskeltaisen.

Muistan kun lukijani Mohn haastoi minut kerran meikkaamaan vihreällä ja pinkillä, mutta yrityksistäni huolimatta en vain saanut aikaiseksi ”järkevää” meikkiä. Kaikki kokeilut näyttivät aivan karmeille, enkä koskaan julkaissut yhtäkään blogissa. (Pahoittelut, Mohn, pahan pistit! ^_^)

Mielestäni pinkki ja vihreä ovat yksi vaikeimmin yhdistettäviä sävykombinaatioita sinisen ja keltaisen ohella. Nehän eivät häivyty toisiinsa, tai siis toki voi häivyttää mutta yhdistyskohtaan muodostuu todella ruma sävy, ne eivät siis liu’u harmonisesti toisiinsa. Näitä sävyjä yhdistäessä onkin siis ehkä parempi välttää laittamasta niitä vierekkäin vaan toista ylä- ja toista alaluomelle, tai sitten toista liikkuvalle luomelle ja toista banaanivarjostukseksi niin että yhdistyvä kohta jää ”piiloon” luomivakoon.

BrightIdea_face

Kasvomeikissä Flow Kosmetiikan Peach-mineraalipohja, Kicks Makeup -poskipunaa sävyssä English Rose (uusin poskipunahankintani, tarvitsin lisää viileitä poskipunasävyjä) ja huulilla Diorin Ultra-Gloss-huulikiilto sävyssä Fuchsia Poplin.

(Oletteko nyt tyytyväisiä kun laitoin taas kokonaamameikkikuvan? ;))

BrightIdea_eyes

En edes yrittänyt sen kummemmin häivyttää vihreän ja pinkin rajaa utuiseksi koska tulos on ainoastaan ruma.

Asettelin sävyt Wettiksen paletin ohjeiden mukaisesti, keltainen on paletin mukaan kulmaluun sävy. Aivan kulmakarvoihin saakkahan sitä ei kannata vetää ellei ole menossa karnevaaleihin. :) Tyydyin sipaisemaan keltaista hyvin ohuelle kaarelle vihreän yläpuolelle.

Kynnet_tammikuu2013

Joku kysyi kynsieni kunnosta – tuollaiset lyhyet ne nyt taas ovat. :/ Kreikan ilmastossa saavutettu pituus karsiutui pian jätettyäni kesän ja Kreikan taakseni. Nyt napsin taas tunnollisesti biotiinia ja msm:ää ja ostin Polishaholicin suosituksesta uuden hoitolakankin (Essie Nourish Me, kokemuksia myöhemmin). Täytyy myöntää että kaipaan pitkiä kynsiäni sen verran että alan jälleen joutua geelipinnoitteen kiusauksen valtaan…. Geeli kun piti kynteni vielä suorinakin eivätkä ne kasvaneet kieroon.

WnWBrightIdea_eye_lashes

Irtoripsirintamalle kuuluu sellaista, että alan epäillä etteivät ripsinauhat vain ehkä sovi herkille silmilleni. Silmäni eivät tunnu tottuvan niihin millään. Tunnen ripsinauhan läsnäolon koko ajan, etenkin kun räpäytän silmää tuntuu joka kerta jotenkin ”ikävältä”. Ripsirajassa tuntuu ikäänkuin ylimääräinen jännitys. Lisäksi ripsiraja punoittaa ja on kevyesti turvonnut aina ripsien poiston jälkeen iltaisin.

Mutta toisaalta, kyse voi tietysti edelleen olla vääränlaisesta liimasta. Käytän tällä hetkellä Grimasin ripsiliimaa. En ole vielä vuosien aikomustenkaan jälkeen saanut hankittua sitä eeppistä Duo-ripsiliimaa. *huokaus*

BrightIdea_face2

Bright Idea -paletin laadusta sanoisin sellaista, että pinkki sävy on kyllä jokseenkin surkea. Sen koostumus on kuiva ja variseva eikä pigmentti kerrostu millään. Vihreä ja keltainen ovat ihan hyviä. Päädyin lopulta laittamaan pinkin päälle kevyesti Pure Luxen Ultimate Pink Ice -mineraaliluomiväriä tuomaan eloisaa kimallusta Wettis-pinkin kuivaan ja epätasaiseen pintaan.

Tuo Kicks Makeup -linjan poskipuna on tosi kiva sävy, koostumus ehkä vähän pöllyävä. Mutta sävynä juuri sellainen mitä etsin, viileä liilahtava roosa

P.S. Taas olisi kosmetiikkaa myynnissä Huutiksessa! ;)

Kommentit (43)

 1. eekku

  Ihana meikki

  1. Terhi

   Moikkelis pitkästä aikaa :)
   En ole vielä ehtinyt liikkeeseen moikkaamaan , joten kommentoinpa sitten tätä.
   Suosittelen äärettömän lämpimästi Cesars Shopin omaa kynsien kovettajaa. Ah ja voih, mun geeleistä ja akryyleistä kärsineet kynnet on melkein yhtä pitkät ja hyväkuntoiset nyt :)

   Toiseksi suosittelen todellakin hankkimaan sen Duo-ripsiliiman. Ainoa, jota minä voin käyttää ilman, että silmät turpoavat. Tosin… onko nuo tekoripset edes tarkoitettu jatkuvaan käyttöön?

   1. Sanni

    Moikka Terhi!

    Ei mua liikkeessä enää näekään kuin satunnaisesti, kun käyn tekemässä tarpeen mukaan extravuoroja. :)

    Joo, kyllä se Duo nyt täytyy saada hankittua…. Entisenä nettitilailuhirmuna tuntuu hullulta, että nykyään ostan mieluummin kaupasta ja siksi tuon Duonkin hankinta on sysäytynyt loputtomiin kun en ole osunut kauppaan mistä sitä saisin… :P

    onko nuo tekoripset edes tarkoitettu jatkuvaan käyttöön?

    Tunnen ihmisiä jotka käyttää päivittäin, eivätkä ole ainakaan tunnustaneet kärsivänsä ongelmista… :)

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *