Boostereita, aurinkotuotteita, hiustuotteita, uusia putsareita….

Kaupallinen yhteistyö: House Of Organic, *sis. mainoslinkkejä

Ja niin on jälleen aika alepäivien..!

Tämänkertaisessa Luonnonkosmetiikkapäivät-postauksessa erityishuomion saavat Bioearth-brändin tuotteet. Olen halunnut jo pitkään esitellä enemmänkin sarjan miniboostereita (esittelin C-Vitamiinin ja Niasiiniamidin helmikuussa), ja nyt tuli hyvä sauma perusteellisemmalle katsaukselle. Esittelyyn pääsevät myös sarjan hiustuotteet. Bioearth on italialainen, AIAB-luomusertifioitu luonnonkosmetiikkasarja.

House Of Organicin Luonnonkosmetiikkapäivät kestävät keskiviikosta sunnuntaihin ja joka päivä julkaistaan uusia tarjouksia.

Koodilla YHDISTÄ saa ilmaiset postikulut kaikkien päivien tilauksiin. (Myös, vaikka tilaisit vain yhtenä päivänä.) Tilaukset yhdistetään automaattisesti.

* KESKIVIIKON TARJOUKSET

* TORSTAIN TARJOUKSET

* PERJANTAIN TARJOUKSET

* LAUANTAIN TARJOUKSET

* SUNNUNTAIN TARJOUKSET

–> erityistärppi sunnuntaille: hiljattain esittelemäni äärettömän ihana mutta (harmillisesti) myös todella kallis Yin Your Skin Salva-puhdistusbalmi on tarjouksessa 59€ (norm. 78€).

Mutta ENSIN… 😎 On aurinkotuotteiden suurin sesonki, ja moni hakemassa itselleen ja perheelleen kesän aurinkosuojatuotteita, joten olisi ”synti” olla heittämättä tarjoustärppejä parhaista aurinkotuotteista. Kirjoitin viime vuonna postauksen luonnonkosmetiikan parhaista aurinkovoiteista, ja olen päivittänyt tuohon postaukseen tarjous-speksit niiden tuotteiden osalta, jotka ovat mukana tämän kevään tarjouksissa. Vielä laajemman otannan luonnonkosmetiikan aurinkovoiteista löydät täältä.

Tässä kuitenkin nopean palvelun ystäville koottuna ne parhaat aurinkovoiteet, jotka kuuluvat tämän kevään tarjouksiin.

* ALGA MARIS SÄVYTETTY KASVOAURINKOVOIDE SPF 30 21€ / 50 ml (norm. 27,90€) – tarjouksessa torstaista eteenpäin

Alga Mariksen sävytetty SPF 30 -voide oli ilmestyessään ensimmäinen laatuaan, tämä on se ensimmäinen, alkuperäinen sävytetty luonnonkosmetiikan kasvoaurinkovoide. Koostumus on ohutta, levittyy notkeasti ja tasoittaa ihon sävyä kevyen meikki- tai BB-voiteen tavoin. Markkinoilla on tätä nykyä paljon muitakin sävytettyjä aurinkovoiteita, mutta Alga Maris on peittävin ja BB-voidemaisin. Se on monelle kuin meikkituote.

Alga Mariksen voide poikkeaa valtaosasta kilpailijoita vähärasvaisella ja ihon himmeäksi jättävällä koostumuksellaan. Alga Mariksen Tinted SPF 30 on kaikkein ”kuivimman” tuntuinen kasvoaurinkovoide, jonka tunnen. Samettinen on oikea sana. Se sopii kaikista testaamistani luonnonkosmetiikan aurinkovoiteista parhaiten rasvoittuvalle ja sekaiholle. Voiteen sisältämät talkki ja silica tekevät voiteesta mattaisen ja auttavat imemään iholta talia.

Alga Maris -sävyt

* ALGA MARIS SÄVYTETTY KASVOAURINKOVOIDE SPF 50 21€ / 50 ml (norm. 28,90€) – tarjouksessa perjantaista eteenpäin

Alkuperäinen sävytetty hittivoide sai pari vuotta sitten rinnalleen myös SPF 50 -version. Korkeamman suojan versio on hajusteeton ja siinä on hieman emollienttisempi eli pehmentävämpi koostumus kuin kolmikymppisessä. Tinted SPF 50 levittyy oikein nätisti ja on miellyttävän tuntuista. Kuten aina SPF 50-tason voiteissa, mineraalifiltterin läsnäolon voi aistia jonkin verran, mutta tuntemus on niin mieto, ettei se verota voiteen kosmeettista miellyttävyyttä.

* ALGA MARIS FACE & BODY -AURINKOVOIDE SPF 30 19€ / 100 ml (norm. 26€) – tarjouksessa keskiviikosta eteenpäin

Haluatko mieluummin sävyttämättömän voiteen kasvoille? Tsekkaa silloin tämä. Alga Mariksen Face & Body -voiteessa on hämmentävää kyllä ohuempi ja voisiko sanoa kosmeettisesti elegantimpi koostumus kuin pelkästään kasvoille kehitetyssä värittömässä Face-voiteessa. Ei Face-versiokaan huono ole, mutta Face & Body on miellyttävämmän tuntuinen (ja halvempi, kun pullossa on 2 x enemmän tavaraa!). Ihotuntuma on jopa aika lähellä Patykan legendaarista hyvin ohutta ja helposti levittyvää SPF 30-aurinkovoidetta.

* ALGA MARIS -AURINKOSUOJASUIHKE SPF 30 21€ / 100 ml (norm. 28€) – tarjouksessa keskiviikosta eteenpäin

Tämä maitomainen suihke on niin ohut, kevyt ja olemattoman tuntuinen iholla kuin olla voi. Klassikko jo syntyessään! Suihke on öljypohjainen, mutta käytetyt öljyt ovat kuivaöljymäisiä ja vesimäisen ohuita. Iholle ei jää minkäänlaista vaaleaa kajoa.

* ALGA MARIS AURINKOSUOJASUIHKE SPF 50+ 22€ / 100 ml (norm. 30€) – tarjouksessa lauantaista eteenpäin ja  * SUUREMPI PERHEKOKO SPF 50+ 27€ / 150 ml (norm. 35,90€) – tarjouksessa keskiviikosta eteenpäin

Erinomainen levittyvyys ja aivan nestemäinen koostumus. Hajusteeton.

UUTTA ALGA MARIKSEN VALMISTAJALTA! Kasvojenpuhdistusaineet.

Laboratoires de Biarritz on lanseerannut putsarilinjan, josta löytyy loistotuote myös aurinkovoiteen poistoon. Linjaan kuuluu puhdistusmaito, puhdistusöljy, misellivesi sekä kaksifaasinen silmä- ja huulimeikin poistoaine. Mun suosikit ovat puhdistusöljy ja Bi-Phase-putsari.

* PUHDISTUSÖLJY 17€ / 200 ml (norm. 23,90€) – tarjouksessa keskiviikosta eteenpäin

Tsekatkaa tämän koko – NYT löytyi todella edullinen ja samalla erinomainen puhdistusöljy! Pullossa on tuplasti saman verran tavaraa kuin muissa puhdistusöljyissä, ja normihintakin on silti edullisesta päästä. Jes! Now we’re talking! 🤩

LdB:n putsarissa on täydellinen huuhtoutuvuus sekä ihastuttava kukkaistuoksu – itse asiassa tuoksu tuo mulle ihan mieleen Estelle & Thildin anti-age-linjan tuotteet kauan sitten…! (Ja tykkäsin siitä tuoksusta tosi paljon.) Koostumus mukailee niiden kaikkein parhaimpien öljyputsareiden ”reseptiä”: auringonkukkaöljypohja + polyglyceryl-4 oleate -emulgaattori + hoitava aktiiviaine, LdB:n tapauksessa ruskolevä. Todella hyvä putsari, joka varmasti löytää tiensä monien meistä kasvoille tänä kesänä! Supertuote poistamaan iholta mineraaliaurinkovoiteet.

* BI-PHASE MAKEUP REMOVER 12€ / 125 ml (norm. 16,90€) – tarjouksessa keskiviikosta eteenpäin.

Loistava silmämeikinpoistoaine: ei kirvele mun superherkissä silmissä vaikka avaisin silmät kesken meikin poiston, JA, tämä poistaa meikin nopeasti ja tehokkaasti. Suuri peukku meikäläiseltä!

Sitten… BIOEARTH.

ELEMENTA-SARJAN BOOSTERIT

Bioearth-sarjan Elementa-linja koostuu ihonhoidon täsmätiivisteistä tai boostereista, mitä nimeä näistä nyt haluaa käyttää. ’Seerumikin’ on ihan passeli nimitys, ero seerumin ja boosterin välillä on tyypillisesti vain se, että seerumia käytetään yksinään omana kerroksenaan, boosteria taas voi sekoittaa voiteeseen ja räätälöidä näin voiteen kohdentumaan paremmin omiin iho”huoliin”. Boosteria voi kuitenkin myös käyttää yksinään seerumin tavoin. Boosterit myydään yleensä pienemmissä pulloissa kuin seerumit, ja tuotteesta riippuen ne voivat olla aktiiviainekonsentraatioltaan seerumia tehokkaampia.

Elementa-linjassa on huikean tehokkaita ja hyviä tuotteita ja ne ovat mukavan hintaisia: normaalihintakaan ei ole paha (13,90€), mutta Luonnonkosmetiikkapäivien hinta 10€ on vielä kivempi! ☺️ Laajassa valikoimassa on kosteuttavia, kirkastavia, kuorivia, tasapainottavia ja antioksidanttisia boostereita. Osa niistä multi-taskaa ollen esimerkiksi pigmentaatiota vaalentavia sekä samalla yleisesti ihoa vapailta radikaaleilta suojaavia. Maininnan arvoinen juttu on myös se, että näissä on lyhyet incit, ei ”krumeluureja”. Koostumuksessa on vain se mikä tarvitaan: aktiiviaine tai -aineet sekä nestepohja, joka kuljettaa aktiiviaineet ihoon. Riippuen aktiiviaineen liukoisuudesta, boostereissa on vesi-, öljy tai propanediooli-pohja. Pohja on valittu optimoimaan aktiiviaineen imeytyminen.

Kaikki boosterit ovat tarjouksessa keskiviikosta eteenpäin niin kauan kuin varastoa riittää.

KOSTEUTTAVAT

* HYAURONIC ACID SOLUTION 2% 10€ / 15 ml (norm. 13,90€)

Kuuden (!) ainesosan hyaluronihappotiiviste. Tämän simppelimmäksi ei juuri mene: pullo sisältää vettä, hyaluronihappoa ja aloe veraa sekä nesteen tihentäjän, pehmentäjän sekä säilövän aineen. Erittäin nestemäinen koostumus, hulahtaa ihoon hetkessä.

* NATURAL MOISTURIZING FACTOR + SUGARS 10€ / 15 ml

Monipuolisempi kosteuttaja sitoo ihoon kosteutta yhdistelmällä NMF-ainesosia (5%) sekä sokereita (3%). Tämä on tosi hyvä! (Hyaluronihappo on standardi klassikko, mutta suosittelen kokeilemaan monipuolisempiakin kosteusboostereita.) Pullosta löytyy mm. karbamidia, natrium-pca:ta, fruktoosia, sorbitolia, glysiiniä ja aloe veraa.

KIRKASTAVAT

Elementa-linjassa on monia ihoa kirkastavia boostereita hieman eri teknologioilla ja vahvuuksilla. Osa sopii ihon yleiseen heleyttämiseen ja sävyn kirkastukseen, osa hillitsee tehokkaasti liikapigmentaation muodostumista. Voit valita klassisen C-vitamiinin, järeän ja kuorivan glykolihapon, fantastisen multitasker-niasiiniamidin tai hienostuneita melaniinisynteesiä hillitseviä antioksidantteja kuten resveratrolia ja merinarsissia.

* MANDELIC ACID 2% + SEA DAFFODIL 10€ / 15 ml (norm. 13,90€)

Kiinnostavan ainesosayhdistelmän boosteri kuorii ihoa lempeästi ja vaalentaa sekä hillitsee pigmenttiläiskien muodostumista. Merinarsissi on yksi kosmetiikkateollisuuden luottoainesosia anti-pigmentaatio-tuotteissa, viimeksi tästä ainesosasta oli puhetta Novexpertin Polyphenols-tuotteiden yhteydessä. Merinarsissi kuuluu tyrosinaasin hillitsijöihin ja auttaa näin ehkäisemään liiallisen melaniinin syntymistä.

Hellävaraisesti kuoriva mantelihappo puolestaan on persoonallinen tapaus hydroksihappojen leirissä; se omaa sekä AHA- että BHA-happojen ominaisuuksia, ollen osittain rasvaliukoinen. Akneihollekin sopiva mantelihappo on antibakteerinen, ja vaalentaa joidenkin tutkimusten mukaan tulehduksen jälkeistä hyperpigmentaatiota.

Kenelle? Hellävaraisen antipigmentaatiotuotteen etsijälle.

*  GLYCOLIC ACID 10% 10€ / 15 ml (norm. 13,90€)

Tämä kaveri onkin sitten kuorivuudeltaan toista ääripäätä, eli hyvin tehokkaasti kuoriva ja ihoa silottava ja kirkastava. Glykolihappo sopii erityisen hyvin ikääntyneen ja aurinkovaurioituneen ihon hoitoon. Huom: en missään tapauksessa suosittele tätä tuotetta päivittäiseen käyttöön, vaikka pakkausteksteissä tällainen käyttöohje annetaan.

Kenelle? Ikääntyneelle, epätasaisen sävyiselle ja valovaurioituneelle iholle, joka on tottunut happoihin. (Toimii myös miliumien poistoon..! Nimimerkillä kokemusta on.)

* RESVERATROL 3% + VITIS VINIFERA STEM CELL 14€ / 15 ml (norm. 18,90€)

🔥❤️ Tämä boosteri on mun TÄHTISUOSITUS! Wow mikä sisältö! Tämä erittäin tehokas tiiviste omaa arvokkaammat ainesosat ja on siksi muita kalliimpi. Resveratrol on syystäkin maineikas antioksidantti, jota kuka tahansa voi tervehtiä ilolla ihonhoitotuotteessaan: se suojaa ihosoluja vapaiden radikaalien vaurioilta, rauhoittaa ja häivyttää liikapigmentaatiota. Kuulkaapa tätä: resveratrol kirkastaa pigmenttiläiskiä jo 0,5-1% pitoisuudella, ja tässä boosterissa sitä on peräti 3%. Vaikka ihollasi ei olisikaan hyperpigmentaatiota, resveratrol on erinomainen antioksidantti suojaamaan ihoa kokonaisvaltaisesti ennenaikaiselta ikääntymiseltä.

Resveratrol-boosteriin on leivottu mukaan myös 3% ferulahappoa, toinen superantioksidantti, joka mm. ehkäisee UV-säteilyn aikaansaamia valovaurioita – sekä viinirypäleen kantasolu-uutetta, joka yhä vain vahvistaa muiden timanttisten antioksidanttien tiimiä. Todella hieno tuote!

* ZINC + NIACINAMIDE 11% 10€ / 15 ml (norm. 13,90€)

Niasiiniamidi: ihonhoidon parhaita multitaskaajia! Tämä ainesosa sopii ihan kaikille ihotyypeille, se tasapainottaa, korjaa, kirkastaa, puhdistaa ja elvyttää ihoa. Niasiiniamidia markkinoidaan sekä epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle että anti-age-ihmeaineena. Se on sitä kaikkea! Niasiiniamidi on yksi tutkituimpia kosmetiikan aktiiviaineita ja retinolin tavoin sen hyödyt iholle on tunnettu jo vuosikymmeniä.

Niasiiniamidi toimii jo 2-5% pitoisuudella, ja Bioearthin tiivisteessä sitä on 11%. Niasiiniamidin kaverina on 1% sinkkiä, joka hillitsee talintuotantoa.

Bioearthin Niasiiniamidi-tiiviste on toistaiseksi ainoa luonnonkosmetiikan niasiiniamidituote. Niasiiniamidia ei tavallisesti näe luonnonkosmetiikassa, sillä sitä valmistetaan kosmetiikan käyttöön synteettisesti. Niasiiniamidia esiintyy myös luonnossa, mutta sitä ei ainakaan toistaiseksi pystytä kestävällä tavalla hyödyntämään kosmetiikkateollisuudessa. Minua kiinnostikin selvittää, mistä Bioearthin niasiiniamidi on peräisin. Odotetusti kävi ilmi, että myös tämä niasiiniamidi on labra-valmisteinen. Se luokitellaan ns. luontaisen kaltaiseksi aineeksi, sillä molekyylirakenteeltaan se on sama aine kuin luonnon niasiiniamidi. AIAB-sertifikaatti hyväksyy tämän raaka-aineen käytön.

KLASSIKKOANTIOKSIDANTIT

E-vitamiini ja Q10, kaksi antioksidanttien ”työhevosta”, voisi sanoa antioksidanttien household-nimiä. Nämä ovat luotettavia ja hyvin siedettyjä yleisantioksidantteja, jotka sujahtavat mihin tahansa ihonhoitorutiiniin ja melkeinpä mihin tahansa tuotteeseenkin, ne sopivat yhteen käytännössä kaikkien ainesosien kanssa ja sopivat myös herkälle iholle.

Valitse Bioearthin E-Vitamiini tai Q10 -boosteri, jos haet hyvää ja herkällekin iholle sopivaa antioksidanttilisää minimalistiseen ihonhoitorutiiniin joka ei pursua kymmenittäin eri kemikaaleja.

* VITAMIN E 2% 10€ / 15 ml (norm. 13,90€)

Erinomainen vitamiini joka mm. suojaa ihoa UVB-säteilyn rasituksilta. Antioksidantit ovat ihan huippuja, ei voi muuta sanoa. Rasvaliukoinen E-vitamiini myös ravitsee ja pehmentää ihoa. Vedetön koostumus on koostumukseltaan kuin äärimmäisen ohutta kuivaöljyä.

* COENZYME Q10 10€ / 15 ml (norm. 13,90€)

Q10 eli ubikinoni on ihosoluissamme luonnostaan esiintyvä antioksidantti, joka mm. osallistuu solujen energiantuotantoon. Sitä käytetään paljon anti-age-tuotteissa ihon nuorekkuutta ylläpitävänä aktiiviaineena. Siinä missä E-vitamiini sopii ihan kaiken ikäisten ihonhoitoon, Q10:iä suosittelen vanhemmalle iholle. Vedetön, ohuenohut kuivaöljykoostumus.

VIRKISTÄVÄ TURVOTUKSEN NAPAKOITTAJA

Tämäkin kaveri kuuluu antioksidantteihin, eli sillä on yleisesti ihoa ympäristörasitteilta suojaava vaikutus, mutta sen lisäksi tämä boosteri virkistää ihoa ja auttaa madaltamaan turvotusta. Saatattekin arvata mikä aktiiviaine on kyseessä: tietysti kofeiini.

* CAFFEINE & GINSENG SOLUTION 3% 10€ / 15 ml (norm. 13,90€)

Kofeiinia, ginseng-uutetta sekä hyaluronihappoa sisältävä raikas antioksidanttiseerumi kosteuttaa ja voi laskea turvotusta. Olen käyttänyt tätä menestyksekkäästi silmien alla. Kofeiini ja ginseng-uute piristävät ihon mikroverenkiertoa ja buustaavat ravintoaineiden imeytymistä.

BIOEARTH HAIR

Luonnonkosmetiikassa ei ole valtavan paljon hiustuotesarjoja, ja etenkin edullisemmassa hintaluokassa on väljää nyt, kun Organic Shop otti ja poistui meidän markkinoilta (ymmärrettävistä syistä; venäläinen sarja). Uudet sarjat ovat tervetulleita, ja Bioearth on yksi uudemmista. Sarjan hiustuotteet ovat hintapisteeltään edullisen ja keskihintaisen välimaastossa.

Jos vertaan Bioearthia esimerkiksi edullisempaan Laveraan, Bioearthin hoitoaineet ovat selvästi hoitavampia ja toimivat itselläni paremmin, jos taas vertaan kalliimpaan Brunsiin, Bruns voittaa muotoilutuotevalikoimallaan ja shampoot ovat hoitavampia. Toisaalta Bioearthin ei-niin-hoitavat shampoot saattavat olla enemmän perussuomalaisen hiustyypin omaavien mieleen.

Pidän Bioearthin Hair-kokoelman valttina tasaista laatua shampoissa ja hoitoaineissa: koostumukset ovat tiheitä ja käyttäjäystävällisiä (shampoot niin paksuja, etteivät tosiaan valu kämmeneltä lattialle) ja suoritukseltaan tasaisen hyviä. Sellaisia luotettavia perustuotteita, joita on mukava käyttää. Hiuksista tulee puhtaat, sileät ja pehmeät.

Sarjan muotoilutuotteista en ihan löytänyt omille hiuksilleni sopivia, mutta muotoilutuotteet ovatkin haastava laji. Omat suosikkini olen löytänyt Brunsilta. Kaipaisin Bioearth-sarjaan myös jätettävää hiustenhoitoainetta, mutta onneksi on * Brunsin Balsam Spray  (tarjouksessa hintaan 16€, norm. 21,50€, siitä on myös hajusteeton versio.)

SHAMPOOT

Olen testannut Bioearthilta kolme shampoota, ja niiden suoritus ja vaahtoavuus olivat hiuksissani hyvin samankaltaiset. Suosikki muodostuikin ennen kaikkea tuoksun perusteella :) Bioearthin hiustuotteissa on hyvin mielenkiintoisia tuoksuja.

Shampoot ovat tarjouksessa torstaista eteenpäin.

Koostumus kaikissa testaamissani shampoissa on ihanan paksu ja jämäkkä. Vaahto on miedohkoa, mikä kertoo tensidien maltillisesta käytöstä. Shampoot sisältävät sulfaatteja sekä aputensidejä. Bioearthin shampoissa on myös kosteuttavia ja silottavia ainesosia, mutta ne eivät lukeudu ns. hoitavien shampoiden tyyppiin, jotka myös esiselvittävät hiuksia. Nämä sopivat siis hennolle hiustyypille, joka helposti lässähtää liian hoitavasta shampoosta.

* MOISTURIZING SHAMPOO kuiville hiuksille 10€ / 250 ml (norm. 14,90€) – raikas eukalyptuksen ja sitruunan tuoksu hurmaa! 😍 Tässä shampoossa käytetään magnesium lauryl-sulfaattia, joka on minulle uusi sulfaattityyppi, mutta nopea googlaus kertoo sen olevan tavanomaista SLS:ää miedompi. Moisturizing-shampoossa on myös pantenolia ja hydrattua vehnäproteiinia, jotka kosteuttavat ja silottavat hiusta.

Ihanan paksu koostumus valuu pullosta hitaasti… ☺️

* NO FRIZZ SHAMPOO kiharille hiuksille 10€ / 250 ml (norm. 14,90€) – kaurauutetta ja glyserolia sisältävä shampoo on yllättävän pesevä ollakseen kiharien hiusten ”no frizz” -shampoo. Aromaattinen tuoksu tulee bergamotista ja niaoulista. (Tämän shampoon no frizz -lupaus ei toteudu ainakaan minun kutreissani, mutta myisin tämän hyvänä perusshampoona normaaleille hiuksille :))

* PROTECT SHAMPOO värjätyille hiuksille 10€ / 250 ml (norm. 14,90€) – appelsiinin tuoksuinen mukava perusshampoo, joka sulfaateistaan huolimatta pesee hellävaroin. Värjättyjen hiusten shampoissa sulfaattitaso yleensä säädetään matalammaksi kuin muissa shampoissa.

* DISCIPLINE SPRAY LOTION 10€ / 100 ml (norm. 13,90€) – tarjouksessa perjantaista eteenpäin

Tästä muotoilutuotteesta pidin, vaikka koen efektin enemmänkin ryhtiä, rakennetta ja kevyttä pitoa tuovana kuin kiharoita korostavana. Tuote kuuluu Bioearthin Curls-linjaan, ja kuvauksen mukaan se sopii kiharan hiuksen viimeistelyyn. Itse myisin tämän tuotteen kevyen pidon rakennesuihkeena. Kyllä se kiharoitakin vähän erottelee, mutta efekti on enemmän tekstuurillinen kuin kimmoisa – jälkimmäisen vaikutuksen saa kosteuttavilla geeleillä, kute * Brunsin suosikillani (sekin tarjouksessa 10€, norm. 14,50€).

Suihkeen muotoileva ainesosa on sodium polyitaconate, tämäkin minulle uusi ainesosatuttavuus. Tärkkelyksestä kuten maissista johdettu ainesosa antaa luonnollista, ei-tahmeaa ja kevyttä pitoa hiuksille.

HOITOAINEET

Bioearthin hoitoaineissa on ihanan paksu koostumus sekä oivallisen kvatti-pitoisuuden tarjoama erinomainen selvittävyys. Kasviuutteet ja öljyt peesavat tuoden kosteutta ja pehmeyttä, ja kasvista riipuen esimerkiksi kirkkautta (kamomilla kirkastaa hiusta).

Bioearth-hoitikset ovat tarjouksessa lauantaina.

* RESTRUCTURING CONDITIONER värjätyille hiuksille 10€ / 150 ml (norm. 14,90€) – kamomillaa, kehäkukkaa ja kookosöljyä sisältävä hoitoaine selvittää hiukset erittäin tehokkaasti. Muhkean kermainen koostumus on ilo levittää hiuksiin. Hedelmäinen tuoksu tulee appelsiinin eteerisestä öljystä.

* NOURISHING CONDITIONER kuiville hiuksille 10€ / 150 ml (norm. 14,90€) – vehnäproteiinia, arganöljyä ja kaurauutetta sisältävä hoitis on suoritukseltaan yhtä hyvä kuin värjättyjen hiusten versio, tässä kaverissa vain on iiihana eukalyptys & sitruuna -tuoksu! En muista koskaan törmänneeni hiustuotteissa eukalyptukseen, ja se kuuluu suosikkituoksuihini kosmetiikassa.

* NOURISHING & DETANGLING OIL 10€ / 50 ml (norm. 13,90€) – tarjouksessa sunnuntaina

Silottava ja kiiltoa tuova kuivaöljy hiuksille taikoo kuivista ja karheista latvoista sileät ja eloisat. Tätä tuotetta olen kerrankin onnistunut annostelemaan sopivan määrän ilman että se lähmää hiusta, tämä on selvästi ohuempi ja ”kuivempi” kuin monet muut testaamani hiusöljyt.

Tykkään hiusöljyistä, koska niillä saa niin kauniin kiillon hiuksiin ilman silikonia, mutta hentohiuksisena on vaarana yliannostus ja rasvaisen näköiset latvat. Bioearthin öljyä olen annostellut 2-3 tippaa ja tulos on ollut kaunis ja luonnollinen. Tässä öljyssä on kuivien esteriöljyjen pohjassa kookos- ja arganöljyä.

Huom, vaikka nimi on ’detangling’, öljyjä ei kannata käyttää takkujen sevittelyyn, ellei sinulla ole paksut ja karkeat hiukset jotka imevät selvittelyyn käytetyn öljyn määrän.

*

Joko sinä ole tehnyt tuttavuutta Bioearthin tuotteiden kanssa? 🙂

kauneus luonnonkosmetiikka
Kommentit (27)
 1. Luonnonkosmetiikkapäivät on kyllä pahat kun tulee ostohimoja kaikesta ihanasta… :D Toisaalta niin kivaa löytää tarpeelliset tuotteet edullisemmin ^_^

  Ei mitään stressiä vastailla kun olet matkalla! Reissusta nauttiminen on tärkeämpää kuin kommentteihin vastailu :) Mutta jos jossain välissä ehdit. Miten arvioisit tuon Bi-Phasen puhdistustehoa silmämeikin puhdistamisessa verrattuna vaikka Cattierin misellivesiin? Mulla jostain syystä Cattierin misellivedet ei tunnu putsaavan meikkiä, tosin mulla on sama ongelma kaikkien putsareiden kanssa vaikka miten lupaavat tehota vedenkestäväänkin meikkiin :/ En tiedä, onko mun tekniikassa jotain pielessä, koska tuskin silmäni voivat olla sen kummallisemmin meikit imaisevaa sortimentia kuin muidenkaan :’D Tuntuu, että on aina pakko hangata, ja pelkään ihan kamalasti mekaanisen rasituksen aiheuttamaan silmänympärysten rupsahdusta :D Putsaamisen kamaluuden takia olen luopunut meikkaamisesta lähes kokonaan, mikä on surku, koska muuten nauttisin suuresti meikkaamisesta! Mietin pitäisikö ostaa tuo Bi-Phase testiin. Eli osaatko arvioida putsaustehoa?

  Ihanaa ja rentouttavaa reissua Sanni! <3

  1. Vastailen illemmalla Momo! ❤️

  2. Miten arvioisit tuon Bi-Phasen puhdistustehoa silmämeikin puhdistamisessa verrattuna vaikka Cattierin misellivesiin?

   Mä käytän Cattierilta meikinpoistoon vain sitä miselligeeliä, misellivedellä en koskaan poista silmämeikkiä sillä mielestäni misellivedet ovat aika heikkoja meikinpoistajia. (Miselliveteen kastettua vanulappua saa pitää meikin päällä pitkään ennenkuin meikki lähtee liukenemaan, tämä on mun kokemus.)

   Cattierin miselligeeli on ihan omaa luokkaansa ja se on paras, koska se sekä liukuu iholla miellyttävästi että poistaa meikin nopeasti. LdB:n Bi-Phase, kuten myös Cattierin Bi-Phase, tulevat ihan Cattierin miselligeelin kintereillä suorituksessaan. Meikki lähtee yhtä nopeasti eikä mikään näistä ärsytä silmiä. Geelit vain ovat luontaisesti pehmeämmän tuntuisia iholla kuin vedet, ja siksi olen pitänyt itse eniten geeleistä silmämeikin poistossa. Puhtaasti sensorisista syistä. ☺️

   Mietin pitäisikö ostaa tuo Bi-Phase testiin. Eli osaatko arvioida putsaustehoa?

   Teho on ollut mun silmissä yhtä hyvä kuin Cattierin miselligeelissä. Eli mun käytössä äärimmäisen hyvä, ei mitään huomauttamista. :)

   Bi-Phaset itse asiassa hakkaavat geelit yhdessä asiassa: matkalle on helpompi ottaa mukaan Bi-Phase kuin geeli, koska Bi-Phase on nestemäistä. Geeliputsari vaatii joko tuubin tai pumpun, mutta mun matka-silmämeikinpoistoainepullo on kovaa muovia ja normikorkillinen. Bi-Phase toimii tällaisessa pakkauksessa, geeli ei.

   Ihanaa ja rentouttavaa reissua Sanni! <3

   Kiitos Momo! 🥰

 2. Käytätkö tuota kuvassa näkyvää aurinkohattua vai onko se vain kuvausrekvisiittaa?

  1. Se on vain rekvisiittaa :)

   Suojaan pääni auringossa tuubihuivilla, en ole vielä oppinut aurinkohattujen käyttäjäksi.

   1. Itse ostin tuollaisen hatun, mutta en tiedä, uskallanko käyttää.

    1. Vinkki: jos siinä ei ole valmiiksi nauhoja joilla solmia se kiinni, kannattaa ommella sellaiset itse. Niin pysyy päässä :) (Muuten ihan pienikin tuuli heittää sen pois päästä..)

     1. Aa, enpä ollut tullut ajatelleeksi!

      1. Bybin Eye Plump on muuten aika huippua kasvovoiteena. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *