Blogi muuttaa

Uutisia: Karkkipäivä-blogin koti vaihtuu kuun vaihteessa.

1. joulukuuta Karkkipäivän löytää Kauneus & Terveys -lehdestä:

http://blogit.terve.fi/karkkipaiva/

kauneus_ja_terveys_img_4222

Kuusi ja puoli vuotta olen viihtynyt Indiedaysilla, joka on ollut minulle rakas koti. Minulla on ollut täällä hyvä olla, ja niin henkilökunta kuin kollegat saavat kiitosta hienon yhteisön luomisesta. Erityisterveiset lähtevät it-Hannulle, joka on varmasti maamme blogimedian mahtavimpia it-tukihenkilöitä. Jokainen ID:ltä eteenpäin siirtyvä kiittää häntä ja sen on mies ansainnut. :)

Vaikka muutokset aina vähän pelottavat, ainakin minua, niin kehitys on hyvästä sekin ja haluan kokeilla millaisia mahdollisuuksia lehtitalolla bloggaaminen voi tuoda. Indiedaysin hyvästely tuntuu haikealta (kollegani tietävät mikä niiskunössö olen), mutta samalla olen tietysti innoissani tulevasta ja odotan uteliaana, miten asetun osaksi uutta kotia. Tämän muuton yhteydessä ei onneksi tarvitse riidellä kämppisten kanssa tapettien väristä tai sohvan paikasta..! ^_^

K&T:llä odottaa ainakin yksi tuttu naama – saan liittyä saman katon alle kauneusbloggauksen rautaisen ammattilaisen ja ystäväni Virven rinnalle. <3 Se tuntuu tosi kivalta. :)

kauneus_ja_terveys_1996_

Minulla ja K&T:llä on muuten yhteistä historiaa 20 vuoden takaa.

Kauneus & Terveys on ensimmäinen suomalainen kauneuslehti jota olen koskaan tilannut. Kotona on edelleen säilössä pari kansiollista vanhoja ”Kaunareita”.

kauneus_ja_terveys_1996_img_4245

Tässä lehtiä vuodelta 1996. :)

*

Vaikka osoite vaihtuu, Karkkipäivän tyyli ja sisältö eivät muutu. Täällä jatketaan edelleen samalla cocktaililla kauneusjuttuja, ruokaa ja matkailua maustettuna lapsenomaisella uteliaisuudella elämän ja kulttuurimme ilmiöitä kohtaan. Sekä tulisella halulla perehtyä asioihin pintaa syvemmältä. Kosmetiikka-arvioiden, ruokareseptien ja Kreikan saarten keskellä saatte varmasti edelleen lukea spontaaneja kommenttejani liittyen arjen havaintoihin maitorahkan markkinointiväittämistä kanssamatkustajien käytöstapoihin Ruotsin laivalla. Tiedätte minut, en voi pitää suutani kiinni kun jokin asia herättää tunteita.  :)

Juuri sitä bloggaus minulle on: tunteiden ja tunnelmien jakamista. Koen, tunnen, innostun, ihastun, välillä vihastunkin. Rakastan, välitän, suren. Ihmettelen. Kaikkea tätä jaan kanssanne jo kahdeksatta vuotta mylittleponien värisessä maailmassani nimeltä

KARKKIPÄIVÄ.

Toivottavasti seuraatte minua joulukuussa Kauneuteen & Terveyteen. :)

.

(P.S. Sivu on valmis vasta 1.12. eikä siellä vielä ole sisältöä vaikka linkki toimii. Joulukuun alussa näette uuden headerini – tulen nyt vihdoin hyvästelemään sateenkaaritikkaribannerin…)

Kommentit (52)
 1. Charming Nails
  15.11.2016, 16:43

  Onnea uuteen blogikotiin :)

  1. Kiitos Taina :)

 2. Anu / Aina lähelläni
  15.11.2016, 16:58

  Hei hienoa! Onnea uudelle osoitteelle :) Täältä kyllä seurataan perässä. Itsellänikin on pitkä historia K&T:n lukijana, taitaa olla yli 25 vuotta :D
  PS. Tulee kyllä ikävä sateenkaaritikkaribanneria, mutta jospa siihenkin tottuisi :D

  1. Kiitos Anu :)

   …kyllä mullakin tulee ikävä tikkaria… <3 Mutta toisaalta olen kokenut jo pitkään halua vaihtaa banneri.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *