Karkkipäivä
Karkkipäivä

Blogi muuttaa

Uutisia: Karkkipäivä-blogin koti vaihtuu kuun vaihteessa.

1. joulukuuta Karkkipäivän löytää Kauneus & Terveys -lehdestä:

http://blogit.terve.fi/karkkipaiva/

kauneus_ja_terveys_img_4222

Kuusi ja puoli vuotta olen viihtynyt Indiedaysilla, joka on ollut minulle rakas koti. Minulla on ollut täällä hyvä olla, ja niin henkilökunta kuin kollegat saavat kiitosta hienon yhteisön luomisesta. Erityisterveiset lähtevät it-Hannulle, joka on varmasti maamme blogimedian mahtavimpia it-tukihenkilöitä. Jokainen ID:ltä eteenpäin siirtyvä kiittää häntä ja sen on mies ansainnut. :)

Vaikka muutokset aina vähän pelottavat, ainakin minua, niin kehitys on hyvästä sekin ja haluan kokeilla millaisia mahdollisuuksia lehtitalolla bloggaaminen voi tuoda. Indiedaysin hyvästely tuntuu haikealta (kollegani tietävät mikä niiskunössö olen), mutta samalla olen tietysti innoissani tulevasta ja odotan uteliaana, miten asetun osaksi uutta kotia. Tämän muuton yhteydessä ei onneksi tarvitse riidellä kämppisten kanssa tapettien väristä tai sohvan paikasta..! ^_^

K&T:llä odottaa ainakin yksi tuttu naama – saan liittyä saman katon alle kauneusbloggauksen rautaisen ammattilaisen ja ystäväni Virven rinnalle. <3 Se tuntuu tosi kivalta. :)

kauneus_ja_terveys_1996_

Minulla ja K&T:llä on muuten yhteistä historiaa 20 vuoden takaa.

Kauneus & Terveys on ensimmäinen suomalainen kauneuslehti jota olen koskaan tilannut. Kotona on edelleen säilössä pari kansiollista vanhoja ”Kaunareita”.

kauneus_ja_terveys_1996_img_4245

Tässä lehtiä vuodelta 1996. :)

*

Vaikka osoite vaihtuu, Karkkipäivän tyyli ja sisältö eivät muutu. Täällä jatketaan edelleen samalla cocktaililla kauneusjuttuja, ruokaa ja matkailua maustettuna lapsenomaisella uteliaisuudella elämän ja kulttuurimme ilmiöitä kohtaan. Sekä tulisella halulla perehtyä asioihin pintaa syvemmältä. Kosmetiikka-arvioiden, ruokareseptien ja Kreikan saarten keskellä saatte varmasti edelleen lukea spontaaneja kommenttejani liittyen arjen havaintoihin maitorahkan markkinointiväittämistä kanssamatkustajien käytöstapoihin Ruotsin laivalla. Tiedätte minut, en voi pitää suutani kiinni kun jokin asia herättää tunteita.  :)

Juuri sitä bloggaus minulle on: tunteiden ja tunnelmien jakamista. Koen, tunnen, innostun, ihastun, välillä vihastunkin. Rakastan, välitän, suren. Ihmettelen. Kaikkea tätä jaan kanssanne jo kahdeksatta vuotta mylittleponien värisessä maailmassani nimeltä

KARKKIPÄIVÄ.

Toivottavasti seuraatte minua joulukuussa Kauneuteen & Terveyteen. :)

.

(P.S. Sivu on valmis vasta 1.12. eikä siellä vielä ole sisältöä vaikka linkki toimii. Joulukuun alussa näette uuden headerini – tulen nyt vihdoin hyvästelemään sateenkaaritikkaribannerin…)

Kommentit (52)

 1. Anni

  Voi ei, tikkaribanneri on jo legendaarinen. Ehkä samasta teemasta voisi kehitellä uuden version? :) Juuri ne iloiset ”karkkimeikit” on se mikä alkujaan kiinnitti huomion ja sai blogia seuraamaan.

  • Sanni

   Tikkaribanneri on kyllä omalla tavallaan vahva osa Karkkipäivää ja heijastaa värikkyydellään Karkkipäivä-henkeä, mutta toisaalta itse sateenkaarimeikkejä ei ole blogissa nähty enää moneen vuoteen. Siksi banneri on tuntunut jo pitkään huonosti sopivalta. En vain ole tsempeistä huolimatta saanut tehtyä asialle mitään… Nyt blogikodin vaihdon myötä tuli luontainen sauma hoitaa banneriasiakin ajantasalle :)

 2. Pinkpepper

  Perässä seurataan, oikein odotan uuden bannerin näkemistä :)

  Osaisitko suositella jotain luonnonmukaista kosteusvoidetta tosi pintakuivalle iholle? Paksut ja rasvaiset voiteet ei tunnu imeytyvän. Öljyjen kanssa vähän sama juttu. Ihoni kaipaa kai kosteutta, ei niinkään mitään öljyä/rasvaa.

  Tällä hetkellä käytössä Ekopharman mustaherukka seerumi ja Estelle&Thild rauhoittava päivävoide. (Putsarina Ekopharman mustaherukka puhdistusemulsio ja kasvovetenä vadelma kasvovesi. Kuorintana voidemainen Ekopharman mustaherukka.)

  • Sanni

   Perässä seurataan, oikein odotan uuden bannerin näkemistä :)

   :) Niin minäkin ^_^

   Osaisitko suositella jotain luonnonmukaista kosteusvoidetta tosi pintakuivalle iholle? Paksut ja rasvaiset voiteet ei tunnu imeytyvän. Öljyjen kanssa vähän sama juttu. Ihoni kaipaa kai kosteutta, ei niinkään mitään öljyä/rasvaa.

   Seerumi päivävoiteen alla on paras tapa tuoda lisäkosteutta pintakuivaan ihoon. Käytössäsi onkin jo seerumi, mutta voisit kenties kokeilla jotain toista merkkiä, itse esimerkiksi en kokenut EkoPharman Mustaherukka-seerumia erityisen kosteuttavaksi. Oletko kokeillut Estelle & Thildin seerumeita? Ne ovat ainakin omaan makuuni aivan loistavia.

   Muuten, jos mieluummin kokeilet uutta voidetta seerumin sijaan, niin sitten vinkkini on merkkien suhteen päinvastainen, eli kokeile EkoPharman kasvovoidetta :) Vadelma- ja Mustaherukkavoiteet ovat todella kosteuttavia ja koostumukseltaan aavistuksen täyteläisempiä kuin E&T:n päivävoiteet, mutta eivät rasvaisia.

 3. Nainen Hämeestä

  Onnea uusille tuulille!
  Toivottavasti blogiin ei tarvitse jatkossa jotenkin kirjautua tunnareilla, tai vaadi tyyliin Kaunareitten tilausta, jotta voit lukea blogia.
  Seuraan kyllä perässä, koska olen jo seurannut tätä viimeiset 6 vuotta. Ja myös aluperin värikkyyden kautta eksyin tätä blogia lukemaan. Minä kun itsekin pidän väreillä leikkimisestä meikeissä.

  • Sanni

   Toivottavasti blogiin ei tarvitse jatkossa jotenkin kirjautua tunnareilla, tai vaadi tyyliin Kaunareitten tilausta, jotta voit lukea blogia.

   Ei missään tapauksessa :) Kun tulet osoitteeseen http://blogit.terve.fi/karkkipaiva/, se on lukukokemuksen kannalta ihan sama kuin tulisit tähän nykyiseen osoitteeseen :) Tosiaan, lukijan kannalta käytännössä mikään muu ei muutu kuin että osoiteriville täytyy indiedays-osoitteen sijaan naputella kauneusjaterveys-osoite :)

   Ja myös aluperin värikkyyden kautta eksyin tätä blogia lukemaan. Minä kun itsekin pidän väreillä leikkimisestä meikeissä.

   Kun nyt tuli puhe värikkyydestä, niin eilen ostin Kat Von D’n ärtsyn shokkikeltavihreän luomivärin… Pitäisi sopia yhteen violetin tukan kanssa :) :)

 4. Anna-Maija

  Onnea uuteen kotiin! :)

  • Sanni

   Kiitos :)

 5. Etusormi

  Onnea kovasti uusiin haasteisiin, vaikka ne taitavat melko samoina pysyäkin blogin sisällön puolesta! :D Ja niin tulee ikävä banneria täälläkin. Se on ollut niin ihanan raikas tuulahdus kaikessa viileänvaaleassa trendimaailmassa. Tosin eihän sen uuden bannerin tarvii yhtään huonompi olla. ;) Jos joskus pidät jonkun nostalgia-viikon ja vaihdat siksi aikaa bannerin takaisin?! Mutta onneksi varoitit, tällaisella hitaalla (käyvällä?) ihmisellä kestää aikansa tottua muutoksiin. :P

  • Sanni

   Jos joskus pidät jonkun nostalgia-viikon ja vaihdat siksi aikaa bannerin takaisin?!

   Hahah, hauska idea ^_^

 6. Mira

  Onnea uuteen blogikotiin :) Mukana seurataan, tottakai!

  • Sanni

   Jei :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.