Karkkipäivä
Karkkipäivä

Black Pearl in black & white

Kokeilin Barefaced Beautyn mineraaliluomiväriä Black Pearl, ja päädyin sitten muokkaamaan kuvat mustavalkoisiksi. Näyttää jännemmältä. :)

BFBEye_blackwhite_small

BFBEye_blackwhite5_small

BFBEye_blackwhite2_small

BFBEye_blackwhite4_small

Ja viimeiseen kuvaan olen sitten tekotaiteellisesti vetänyt huulipunat poskelle.

BFB_eyeshadows

Sain testiin neljä BFB:n mineraaliluomiväriä (merkitty kuvaan punaisella). Harmi vain, kolme niistä oli lähes samansävyisiä, joten mitään värikkäämpiä meikkejä en voinut niillä loihtia. White Marble ja Diamond ovat kummatkin valkoisia, sillä erotuksella että Diamondissa on seassa hopeista kimalletta. Rose Quartz on hento vaalea roosa, ja Black Pearl sitten upea, mielenkiintoinen vihreänmusta joka hohtelee myös hieman sinisenä.

BFBEye_

Koko luomella Black Diamond. Luomen keskellä valotäplänä Rose Quartz ja ripaus Diamondia, kulmaluulla Rose Quartz ja ripaus White Marblea.

BFBEye_2

Barefaced Beautya myy GreenLips. Ja hei, jos joku haluaa adoptoida Rose Quartzin ja Diamondin, niin hihkaiskaa kommenttilootassa. Arvon luomivärit halukkaiden kesken huomisiltana (29.3.) kello 21.00.

P.S. Huomasittehan uuden kyselyn sivupalkissa? :)

Kommentit (139)

 1. Tiia

  Miekin hihkasen! Ihania luomivärejä ;)

 2. Milla

  Mullekin kelpais luomivärit! :) Eli arvontaan osallistun ja toivon onnettaren suosivan!

 3. Minzu

  Osallistun arvontaan! :)

 4. Pippuri

  Tahtoo tahtoo, eli osallistun arvontaan :)

 5. Nebu

  Nätti meikki & vastasin kyselyy (=
  Mieki hihkasen sinnepäin, eli osallistun arvontaa.

 6. Harhakuvitelma

  Nätti meikki! Ja ehdottomasti kelpaisi adoptoitavaksi tollanen ihanuus! ♥

 7. Emilia

  Osallistuisin arvontaan :) Ihana meikki jälleen kerran!

 8. Saara

  Hihkun! Olisin niiiiin onnellinen jos nuo luomivärit tai edes toisen onnistuisin voittamaan.. olen etsinyt jo pitkään niitä juuri sopivia sävyjä, ja vaikuttavat nimenomaan sellaisilta.. piristäisivät niin tämän loskan ja jatkuvan kuumeiluni keskellä. jos vaikka näyttäisi hehkeämmältä, niin olotilakin muuttuisi mukavammaksi.. :)

 9. iinush

  Ooh, mikä meikki, todellakin osallistun! :)

 10. annika

  Minäkin osallistun! :)

 11. Satu

  Kaunis meikki :) osallistun arvontaan :)

 12. Anu

  Ihhih, näyttää ihanan dramaattiselta toi meikki noissa mustavalkoisissa kuvissa! :–) Ihanan oloisia/näköisiä/värisiä noi BFB mineraalit, nams! Vaikkakin hiukan liian vaaleita itelleni, i <3 colors!
  Olisko mitään ideaa jos toteuttaisit oman näköises "lava"meikin? Itellä on EHKÄ tulossa pieni laulukeikka, mutta en tiiä yhtään minkälaisen meikin laittais! Jos viitsisit heittää vinkkejä? (:

  Anu/ http://anunmeikkiblogi.blogspot.com/

  • Sanni

   Esiintymismeikin kannattaa olla tummahko, että silmäsi erottuvat lavalta katsojille. Eli tekisin itselleni tummat, siipimäiset varjostukset ja varjostaisin myös alaluomen. Vaatetuksesta riippuen tekisin meikin joko tummalla harmaalla tai tummalla violetilla. Rajaukset ovat tietysti myös tärkeät. :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.