Black Pearl in black & white

Kokeilin Barefaced Beautyn mineraaliluomiväriä Black Pearl, ja päädyin sitten muokkaamaan kuvat mustavalkoisiksi. Näyttää jännemmältä. :)

BFBEye_blackwhite_small

BFBEye_blackwhite5_small

BFBEye_blackwhite2_small

BFBEye_blackwhite4_small

Ja viimeiseen kuvaan olen sitten tekotaiteellisesti vetänyt huulipunat poskelle.

BFB_eyeshadows

Sain testiin neljä BFB:n mineraaliluomiväriä (merkitty kuvaan punaisella). Harmi vain, kolme niistä oli lähes samansävyisiä, joten mitään värikkäämpiä meikkejä en voinut niillä loihtia. White Marble ja Diamond ovat kummatkin valkoisia, sillä erotuksella että Diamondissa on seassa hopeista kimalletta. Rose Quartz on hento vaalea roosa, ja Black Pearl sitten upea, mielenkiintoinen vihreänmusta joka hohtelee myös hieman sinisenä.

BFBEye_

Koko luomella Black Diamond. Luomen keskellä valotäplänä Rose Quartz ja ripaus Diamondia, kulmaluulla Rose Quartz ja ripaus White Marblea.

BFBEye_2

Barefaced Beautya myy GreenLips. Ja hei, jos joku haluaa adoptoida Rose Quartzin ja Diamondin, niin hihkaiskaa kommenttilootassa. Arvon luomivärit halukkaiden kesken huomisiltana (29.3.) kello 21.00.

P.S. Huomasittehan uuden kyselyn sivupalkissa? :)

Kommentit (139)
  1. Uii, tuollainen diamond luomiväri olisi tosi hieno!
    Oot niin hyvä tekeen noita silmämeikkejä!

  2. Hip, halukas adoptoija :) Mineraaliluomarit on ihania, eikä itselle ole liikaa noita vaaleampi sävyjä kertynyt (sen sijaan vaikka mitä pelleoransseja kylläkin.. :D)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *