Karkkipäivä
Karkkipäivä

Black & Green Eyeliner -meikki

Olen viime aikoina tykästynyt eyeliner-meikkeihin, kuten blogin kuvistakin on voinut päätelllä. Rajauksilla saa näyttävän meikin ilman luomiväriäkin.

Tein tässä yksi päivä kokeeksi tällaisen siipimeikin uudella Essencen geelieyelinerillani ja BeYu’n metallisenvihreällä eyelinerilla.

Uskoisiko, että ripsissä on kaksi kerrosta maskaraa..? Toisilla vaan on näin ohuet ripset…

Livenä Essencen musta on siis oikea ”kunnon” musta, eikä tuollainen harmaaksi haalentunut kuten kuvassa.

Kynsissä muuten BeYu’n oranssi lakka jonka ostin kesäkuussa alesta (niinkuin tuon vihreän eyelinerinkin).

Tässä taas todiste vedenkestävän geelieyelinerin kestävyydestä sisäluomella. Olen ennen kuvan ottamista puhdistanut meikin meikinpoistoaineella ja huuhtonut silmän vedellä kahdesti. Siellä vaan sisärajaus on ja pysyy. Itse asiassa mun piti lopulta ottaa öljy avuksi, ei lähtenyt Lumenen Sensitive Touchilla.

Minulta kysytään usein miten sisärajauksen oikein saisi kestämään, ja mikä olisi pysyvin kajal. Vastaan yleensä MACin Eye Kohl Smolder, joka onkin pysyvin ja intensiivisin kokeilemani kynä. Mutta jos puhutaan oikein megakestävästä sisärajauksesta, niin silloin se on vedenkestävä geelieyeliner. Kajal ei pysty tarttumaan limakalvolle yhtä voimakkaasti kuin voidemainen rajaus. Kokeilkaa joskus, jos etsitte jotain todella pysyvää sisärajausta. Geelieyelineriahan ei kuitenkaan yleisesti suositella limakalvolle, mutta jos silmä ei siihen reagoi niin go for it!

Kommentit (38)

 1. Anu

  Voih, tää on mennyt multa ohi. :o En tykkää käyttää sanaa ”sairaan”, mutta tämä on ihan _sairaan_ hieno! :)

 2. Inkku

  hei autahan vähän tietämätöntä, oon nimittäin tilaamassa Inglotilta geelieyelineria, mut mietin että onko noi tuolla nettisivulla niitä vedenkestäviä. en ainakaan nähny että siellä ois kerrottu missään. onko sulla tietoa? :) muistaakseni jossain postauksessa kehuit että Inglotin vedenkestävä geelilaineri on oikein superkestävä.

  ja toinen juttu, millaista sivellintä suosittelet geelieyelineriin? niissä on varmaan isoja laatueroja niin en viittis mitään ihan kökköä ostaa mut suht edullinen sais tietty olla.

  • Sanni

   Inglotilla on käsittääkseni vain yhdenlaisia geelilainereita, ja ne ovat vedenkestäviä.

   Geelieyelineriin käytän itse MACin 209- ja 210-siveltimiä, jotka ovat mielestäni parhaat, mutta on täysin makuasia käyttääkö mieluummin viistoa sivellintä. Monet nimittäin tykkäävät geelin kanssa enemmän viistosta. MACin siveltimet eivät ole edullisia, mutta ihan hyvän siveltimen saa L’orealin geelieyelinerin mukana. Vaikka maksat koko pakkauksesta, tulee sivellin edullisemmaksi kuin jos ostat siveltimen erikseen. ;)

   • Inkku

    okei kiitti! osaatko muuten sanoa, onkohan toi Maybellinen geelieyeliner samaa laatuluokkaa kun L’orealin? tota L’orealia ei nimittäin taida olla saatavilla Sokokselta täällä.

    • Sanni

     En ole koskaan kokeillut Maybellinen geeliä mutta kuullut siitä pelkästään hyvää palautetta.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.