Black Friday? Surkea esitys

* Sis. mainoslinkkejä

Joo siis. Nyt olen pettynyt. Musta perjantai? No musta ainakin oli väri kuvaamaan tarjousten aikaansaamaa innostusta eilen Las Vegasissa. Buuuuu.

En tiedä pätevätkö Vegasissa eri ”lait” tällaisten kansallisten tarjouskampanjajippojen suhteen koska kaupunki on niin erikoinen ja siellähän ihmiset shoppaavat ja kuluttavat rahaa hulluna muutenkin 24/7/365, mutta Black Friday ei tosiaankaan näkynyt kaupungissa juuri nimeksikään. Ainakaan Stripin eli turistikeskustan alueella.

Suurin osa kaupoista ei mainostanut Black Fridayta millään tavalla ja ne liikkeet jotka mainostivat, tarjosivat niin epäinspiroivia tarjouksia että päivän ei voinut sanoa poikkeavan mitenkään tavallisesta viikonpäivästä. Sephora oli luonnollisestikin kohteeni numero yksi, ja mikä oli Black Fridayn tarjous? ”Selected items $15”. Ja nämä ”valitut tuotteet” oli koottu yhdelle hyllylle eikä joukossa ollut mitään minua kiinnostavaa. (Pettymyksissäni en tajunnut edes ottaa kuvia kuin Urban Decayn hyllystä, jonne vaelsin toiveikkaana).

BlackFriday_IMG_7627

Urban Decayn tuotteista kolme oli tarjouksessa. Ei mitään niistä joita itse olisin kiikaroinut (luomivärit, Primer Potion, rajauskynät.)

Minulla on muutenkin käynyt tällä matkalla huono tuuri Sephoran suhteen. Los Angeles -viikolla yksi USAssa oleva lukijani vinkkasi, että sen viikon torstaina Sephoroissa olisi -40% -kampanja. No, ei ollut ainakaan Los Angelesin Sephoroissa. :( Mööö.

GAP_IMG_7585
”This person should be banned from entering stores selling tricot material”

Mun ruhtinaalliseksi Las Vegas -shoppailusaldoksi jäi – drum roll – jälleen uusi trikookerrasto GAPistä (no ne sentään oli -50%) sekä tämä normaalihintainen tuote Sephorasta:

BlackFriday_ostos_IMG_3484

Benefitin Soft & Natural Brows.

Kulmakarvasetti jonka hankintaa olen suunnitellut siitä saakka kun joskus vuosi sitten luin siitä Virven blogista. Jospa minäkin onnistuisin muotoilemaan symmetriset kulmat tämän kitin avulla…! :D

BlackFriday_Ostos_IMG_3490

Pakkaus sisältää kulmavärin, highlighter-kynän, kulmageelin ja kulmasabluunan. Virven kuvissa tulos näytti niin hyvältä että kiinnostus heräsi välittömästi. Ja meikäläiselle tyypillisesti; välitön kiinnostus –> ostotapahtuma vuoden päästä…! :D

Mihinkäs tässä on kiire? ^_^ I live the slow lifestyle. :)

Orem_IMG_3489

Olen muuten nyt täällä tutulla ”koti”kadulla Oremin pikkukaupungissa Utahissa. :)

Vielä ei näy lunta mutta viime vuonna se satoi näihin aikoihin. Serkkuni kertoi, että syksy on ollut Utahissa vuosisadan lämpimin. Vegasissakin oli koko viikon ihan kesäsäät, viimeiset kolme päivää asteet olivat kolmissakymmenissä…

.

BiodellyBlackFriday

Hei, kun nyt on Black Fridaysta puhetta niin heitänpä vielä omat mattimyöhäsvinkkini. Varmasti olette nämä tarjoukset jo bonganneet itsekin mutta laitan tähän kuitenkin parit tärpit. Aina voi olla joku myöhäishavahtunut…! ^_^ Onneksi tarjoukset ulottuvat pidemmälle kuin vain perjantaille.

Biodellyllä * on koko valikoima -20%. Alennuksen saa koodilla black ja se on voimassa viikonlopun ajan. Nyt kannattaa tsekata mahdollisuus napata vaikkapa ihana Nui Cosmeticsin * meikkivoide alennushintaan. Ja Lily Lolo * on totta kai kestosuositus <3 Mádara, Suki, Lué by Jean Seo (ne halvat tehotuotteet epäpuhtaalle iholle) Naturativ…. Biodellyllä on paljon ihania brändejä.

Ja heeei – Biodellyllähän on myös myynnissä juuri Suomeen rantautunut superkiinnostava korealainen luonnonkosmetiikkamerkki Whamisa.* Minua Whamisa-testituotteet odottavat kotona kun palaan reissusta, vielä en ole päässyt niitä kokeilemaan. Toivotaan että niistä olisi joku tarjous meneillään myös silloin kun pääsen niitä teille esittelemään :)

House Of Organicilla * on myös läjä hyviä tarjouksia maanantaihin saakka. Linkin takana on lista alennetuista brändeistä, mm. Neal’s Yard Remediesin tuotteista on hyviä tarjouksia.

Jos muuten Evolve kuuluu teitä kiinnostaviin merkkeihin, minulla on antaa Evolven tuotteille oma House Of Organic -alennuskoodi seuraavassa postauksessani. Postaus tulee ulos sunnuntaina tai maanantaina, joten jos Evolve kiinnostaa, kannattaa odotella sinne ja katsoa, saako minun koodillani paremman alennuksen :) Black Friday -tarjoukset ovat joka tapauksessa voimassa vielä silloin. Minun koodillani alennus on 15%, ja HOO’n Black Friday -alennukset Evolven osalta vaihtelevat 7% ja 28% välillä.

BlackWeekend_MAC_kicks

Sokerina pohjalla:

Kicksin verkkokauppa on avautunut vihdoin ja viimein kaikkien vuosien odotuksen jälkeen (sen piti alkujaan avautua vuonna 2012…. ;)). Bongasin Black-tarjouksista MACin, joka on maanantaina 27.11. Kicksissä 25% tarjouksessa, niin myymälöissä kuin verkkokaupassakin.

Toivottavasti teette/olette tehneet vähän parempia Black Friday -löytöjä kuin meikäläinen täällä Black Fridayn kotimaassa…..

Kommentit (20)
  1. Kanadassa Sephorassa oli sama juttu. Pieni hyllyllinen valikoituja tuotteita, määh… :(

    1. Noniin, siis muutkin ovat keinuneet samassa pettymyksen veneessä. Ironista että tällä kertaa olisi ilmeisesti ollut hedelmällisempää viettää Black Friday’ta Suomessa kuin Pohjois-Amerikassa….

  2. Ooh, odotan kiinnostuneena kommentteja tuosta kulmasabluunasta! Helpotti tosiaan omaa elämää suuresti!

    1. Kiitos vain vinkistä :) <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *