Bikiniraja-update

Muistattehan valoimpulssilaitekokeiluni Venus Naked Skin –laitteella? Joka ensin toi niin lupaavia tuloksia ja sitten karvat alkoivatkin kasvaa takaisin?

Aiemmat jutut aiheesta löydätte täältä:

Venus Naked Skin

Karvoille tuli nukkumatti – vai tuliko?

Jatkoin sitten aloitusvaihetta vielä kolmen käsittelyn verran, ja nyt viimeisestä käsittelystä on… hetkinen, olisikohan siitä kolme viikkoa..? Laskin, että seuraava ylläpitovaiheen käsittely menee sopivasti Kreikan reissun yli. (Ylläpitovaiheessahan käsittely tehdään vain kahden kuukauden välein.) Ja ainakin toistaiseksi bikiniraja on kuin onkin pysynyt siistinä.

En ottanut tänne reissuun mukaan mitään karvanajovälineitä kun painoraja laukussa paukkui, ja nyt onkin jo korkea aika uhrata muutama euro höylään. Verrokkikuva säärikarvoista tässä (sääriähän en ole Naked Skinilla käsitellyt, ainoastaan bikinirajaa):

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun taas bikiniraja on karvaton:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toivottavasti kenestäkään ei ole jotenkin epäsopivaa joutua näkemään bloggaajan haaroväli..! ^_^ Ei tätä oikein muuten voi paremmin havainnollistaa tulosten tukemiseksi.

Josko siis Naked Skinin tulos nyt jäisi lupausten mukaisesti pysyväksi…?

Nyt minulla on kiire laivaan! Tänään on edessä piiiitkä 17 tunnin laivamatka Miloksen saarelle, jonne saavun vasta aamuyöllä. Hei sitten, Dodekanesia! Huomenna herään Kykladeilla!

idTheBlueDoors_Kassos

Siniset ovet Kassoksella.

.

P.S. Menin kuin meninkin eilen vihdoin ulos syömään. :) Grillattu kala, runsas salaatti ja lasi valkoviiniä maksoivat yhteensä 6€. Pikkuisten, ei-turistillisten saarten etuja… ;)

Kommentit (12)
 1. Ihan uteliaisuudesta haluaisin kysyä, että kuka esimerkiksi nämä kuvat on ottanut? :D Itselaukaisin vai kenties joku paikallinen?

  1. Viittaan siis tuohon viimeiseen kuvaan enkä karvademonstraatiokuviin. *reps*

  2. Ihan itse + itselaukaisin :)

 2. Olen todella kateellinen sun tolle alapään kuvalle. Itse kärsin runsaasta karvoituksesta, olen tummahiuksinen ja vaaleaihonen, kaikki paikat täynnä karvaa, alapää tulee täyteen punasia näppejään ja jalat myös kun ajan. Jopa kosmetologi ihmetteli karvojani. Tämä pilaa naiseuttani. Ole onnellinen.

  1. Olen kohtalontoverisi :(

   Et ole ainoa karvainen nainen, tummahiuksinen/karvainen, vaaleaihoinen… Itse ajoin eilen kainalokarvani ja en saa niitä kokonaan ajettua koskaan, koska ne ovat niin tummat niin näkyy aina sellaisen sänki tai mikä se onkaan.
   Kaikki karvani (paitsi hiukset:() kasvavat todella nopeasti ja se ärsyttää ja ovat vielä mustiakin, napakarvani ovat aivan kauheat ja rinta… ärsyttää kun pitikin alkaa ajaa napa-, jalka- ja käsikarvoja kun ne olivat silloin vaaleita, eivätkä näkyneet ja ajelun myötä ovat tummentuneet ja paksuntuneet. (5lk aloitin)
   Ja olen sentään 16.. oon sanonu äitille, että jos on aikuisena ylimääräistä rahaa niin hankin sen laserkarvanpoistolaitteen, joka on kotikäyttöön. Maksavat n. 200-500€. Koska höylällä karvat eivät pysy kurissa kuin päivän ja en jokapäivä aja, kun ihoni kuivuu ja tulee punaisia näppyjä aina. Tykkään enemmän ladyshaveristani, joka on niinkuin naisten partakone, koska sillä ei tule punaisia näppyjä, mutta sillä ei pysty ajamaan karvoja yhtä lyhyeksi kuin höylällä ja bikinirajaa sillä ei voi ajaa.

   Koetetaan kestää!

   1. Minulla tulee jopa ladyshaverilla näppyjä eli ihan joka konstilla. Olen haaveillut yläasteelta (tai ala-asteelta) saakka että olisin yhtä karvaton kuin muut. Mut tää on mun kirous ollu aina. Luulen että jopa mieheni ei tykkää karvoistani,ei kehtaa sanoa. On varmaan tottunut että ei muilla naisilla oo ollu. Mulla on sitäki enemmän. Kävin jopa lääkärissä joskus nuorempana ja tarkastettiin että kaikki hormoniarvot oli ok.

    1. Okei. Mie en oo koskaan käyny lääkärissä vielä :D Mutta en usko, että mikään on vinksallaan, koska oon tullu iskään kun kasvot ja pääkin on sen ja karvatkin… -.-
     Äitillä on semmoset vaaleet ja harvat karvat ni ei näy, mutta miulla mustat ja paksut niinku iskällä ja miehillä. Äitillä ei oo ees ripsiä eikä kulmakarvoja, niin värjää niitä aina välillä:D Miun ei huoli, koska kulmakarvat on niin tummat, harvoin vaan vahvistan että täytän aukkoja ja sillai, koska yleensä jos vahvistan kulmia niin näytän ihan miehelle, koska miulla on niin miehiset kasvot:D Ripsiväriä käytän, vaikka ripset onkin tummat ja melko pitkätkin.

     Tuo on kyllä totta, että miehes ei vaan kehtaa sanoo:( Eiköhä se miestenilloissa humalassa tai baarissa muille miehille valita, mutta ei sitten siule kehtaa sanoo. Mutta ei niille karvoille voi mitään, ellei miehesi ostaisi esim. synttäri- tai joululahjaksi tuollaista karvojenpoistolaitetta.

     Mie en oo kokeillu vahaliuskoja, koska oon niin kipuherkkä ja kun kulmakarvoja yritin kerran sellasilla Veetin kasvoille tarkoitetuilla niin kulmakarvat jäi, mut vahat jäi naamaa eikä meinannu lähtee pois. Nyppiminen on helpompaa eikä se oo kivuliastakaan, kun siihen tottuu.

     Koetan kestää karvojani sinne saakka kun olen aikuinen ja on ylimääräistä rahaa, vaikka kyllä miulla nytkin on yli 700€ kesätyörahat tilillä, joilla voisin ostaa:D Mutta en viitsi vielä, kestän kyllä vielä karvojani jonkun aikaa.

     Ja miulle kun tuli 8 vai 9 vuotiaana alapäähän karvat niin ne oli sillonki yhtä tuuheet ja paksut kuin nyt, mutta ei näin levinneet. En pysty höyläämään, kun sitten tulee näppyjä ja kun se sänki kasvaa niin hankaa ja pistelee hirveesti.. :/ Sisäreisilläki kivat karvat:(

     1. Sama. Karvat ei siis lopu vaan jatkuu alapäänkarvoista sisäreisiin ja alas. Ei siis ole karvatonta kohtaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *