Benefit-kulmakarvat

Ensikokemuksia Benefitin Soft & Natural Brows -kulmakarvakitistä ja They’re Real! -maskarasta.

Benefit_IMG_3696

Auttoiko brow-kitti tätä onnetonta kulmakarvameikkaajaa saamaan yhtään symmetrisemmät tai kauniimmat kulmakarvat..?

Nooh… ”Pehmeiksi ja luonnollisiksi” en näitä sanoisi, mutta ovat nämä hitusen erilaiset kuin tavallisesti meikkaamani. Siskoni mielestä nämä olivat ”tosi hyvät”.

Benefit_Brow_meikki_IMG_3727

Huomaako joku eron tavanomaiseen tyyliini..?

Benefit_brows_IMG_3659

Benefit_Brows_IMG_3654

Meikkaamaton kulmakarva – Benefit-kulmakarva

BlackFriday_Ostos_IMG_3490

Minulle olennaisin tuote Benefitin kitissä on sabluuna, jonka antaman linjan mukaan kulmakarvat piirretään ja niistä pitäisi tulla symmetriset ja ihanteellisen muotoiset.

Muotteja on kaksi, Sraight ja Arched. Minä valitsin Archedin eli muodon jossa on terävämpi kulma, koska tykkäisin juurikin sellaisesta korostetun ilmeikkäästä kulmasta, mutta eihän se minun luonnostaan ”lötköpötköissä” kulmissani lopulta näytä juuri yhtään kulmikkaalta. Straight-sabluunaa en näin ollen edes kokeile.

Benefit_Brows_IMG_3729

Lisäksi koin sabluunan käytön hankalana. Sen muodosta on tehty todella pitkä jotta se sopii ”suurempiinkin” kasvoihin ja leveisiin kulmakarvoihin, mutta minun ahtaalla silmänalueellani sabluunan sisäreuna osuu koko ajan nenänvarteeni ja tipahtelee pidikkeestään.

Benedit_Brows_IMG_3667

Lopputuloksena sain kuitenkin lopulta suhteellisen symmetriset kulmakarvat ja rohkenin värittää niitä vähän paksummiksikin kuin normaalisti.

Kitin ohjeet:

 1. Aseta muotti kulmakarvan alle siten, että sen yläreuna on linjassa kulmakarvojesi alareunan kanssa. Kohdenna muotin pinkki linja kulmakarvasi korkeimman kohdan kohdalle.
 2. Piirrä kynällä muotin reunan mukaisesti kulmakarvojen alalinja.
 3. Väritä kulmat. (Tässä ei sabluuna auta ja minullakin vasen kulmakarva lipsahti totuttuun tapaan paksummaksi kuin oikea.)
 4. Tee kulmakarvan alle korostus High Brow -kynällä ja häivytä jälki.
 5. Kiinnitä kulmakarvat 24-Hour Brow Setter -geelillä.

Pakkauksen mukana tullut Goof Proof -kulmakynä tekee makuuni vähän liian vahvaa jälkeä ja sen kärki on paksu, itse tykkään ohuista mikro-kärjellisistä kulmakynistä. Täytyy vielä kokeilla onnistunko ohutkärkisellä kynällä paremmin, mutta toisaalta epäilen, ettei minulle vain ole luotu kykyä piirtää millään kynällä todella kauniita kulmakarvoja. En saa jäljestä tasaista vaikka mitä tekisin. En tiedä mikä ihme siinä on, sillä harjoituksen puutteesta ei minua voi nuhdella.

Benefit_Brows_IMG_3722
Tässä vielä tarkempi esittely Benefit-hankinnoistani.

Benefit_GoofProof

Goof Proof Brow Pencil, sävy 2. Harmaanruskea sävy sopii minulle aika hyvin (ei ole ihan yhtä hyvä kuin Urban Decayn täydellinen Taupe), mutta en tykkää kynän paksusta muodosta. Minusta se on kömpelö ja saan tällaisella kärjellä vielä tavallista helpommin epätasaista jälkeä. Benefitillä on myös ohutkärkinen kulmakynä mutta koska halusin tämän kitin, oli tyytyminen Goof Proofiin.

Harja on tosi hyvä, tykkään ehdottomasti enemmän näistä ”pulloharja”-muotoisista kulmakarvaharjoista kuin suorista.

Benefit_Brows_IMG_3721

High Brow -kynä on yllättävän voidemainen ja pehmeä korostuskynä käytettäväksi kulmakarvan alla. Sävy on aika luonnollinen, se ei kuvissakaan erotu siten että näyttäisi liian vaalealta.

Benefit_IMG_3710

24-Hour Brow Setter on läpinäkyvä kulmageeli, jonka koostumus on tosi märkä mutta pito hyvä. Se ei ole lähellekään yhtä hyvä kuin suosikkini Anastasia, mutta parempi kuin muut viime vuosina testaamani (Lumene, L’Oreal, Dermosil…). Tulee käytettyä.

Harjassa on kaksi erilaista puolta. Pidempiharjaksisella puolella geeli levitetään kulmiin, lyhemmällä puolella muotoillaan. Minä käytän vain pidempiharjaista puolta koska en todellakaan tykkää harjata kulmiani ylöspäin tai käytännössä mihinkään muuhun muotoon kuin niiden luonnollisen suunnan mukaisesti.

Benefit_IMG_3705

They’re Real! -maskara on näitä tunnettuja kulttiripsivärejä. Olen jo pitkään halunnut kokeilla sitä ja nyt se päätyi omakseni eilisellä Salt Lake Cityn Sephora -vierailulla.

Benefit_IMG_3668

Massa tässä ripsarissa on märkää ja ohutta, eli ei ihan suosikkityyppiäni. Tykkään enemmän voidemaisesta koostumuksesta joka kerrostuu nopeammin. Tällainen ohut koostumus yhdistettynä supererotteleviin harjaksiin luo tietysti erittäin siistit, aukikammatut ja paakuttomat ripset muutamalla vedolla, mutta kun tätä lähtee kerrostamaan, alkaa massa pian tehdä hapsuista ja lopulta paakkuista jälkeä. Kuvasta näette mitä tarkoitan, tosin näistä ripsistä vedin sormin pois suurimmat paakut.

Harjasta kyllä tykkään tosi paljon, etenkin piikkipäinen kärki on ihan mielettömän hyvä erottelemaan ja yltää pieniin reunaripsiin. Odotan, että They’re Real! -maskara alkaa pelittää ripsissäni paremmin parin ekan käyttöviikon jälkeen kun massa on vähän kuivunut.

Benefit_Brows_IMG_3689

Vaikkei Soft & Natural Brows -kitti tuntunut ensi kokeilujen perusteella ihan niin fantastiselta kulmakarvataikurilta kuin olin toivonut, voi sen käyttö, eli käytännössä sabluunan, ehkä harjoituksen myötä muuttua, köh, taidokkaammaksi :D Vaikkei kitti auta minua värittämään yhtään kauniimmin, olen kuitenkin tyytyväinen kulmakarvojen skarpimpaan linjaan.

Instagram-kulmakarvat jätän edelleen muille ^_^

Kommentit (46)
 1. Hei! Tuo sabluuna näyttää olevan ohutta muovia, joten voithan leikata sen omiin kasvoihisi sopivaksi :) Hyvältä näyttää kulmat anyway!

  Itse pidän tosi paljon tuosta ripsarista ja juurikin siitä ”piikkipäästä”, ihme ettei sitä ole matkittu enemmän muihin merkkeihin :D

  1. Kiitos leikkausvinkistä, miten en tullut sitä itse ajatelleeksi… :D

   Piikkipää-maskaroita olen muuten mielestäni nähnyt muillakin merkeillä, mutta en nyt saa yhtäkään mieleeni…

   1. W7- merkillä on tuosta Benefitin ripsarista kopio, joka maksaa ehkä 3e ja on paras ripsari mitä olen ikinä käyttänyt.

 2. Nuo on kyllä siistit, mutta veikkaisin, että Dermosilin kynällä tulee nätimmät. Hankala sanoa, kun ei voi verrata.
  Vahvat kulmat vanhentaa. Kulmat on kuitenkin oltava, ne antavat ilmettä.
  Itse vain kestovärjään, vaikka ei montaa karvaa olekaan..

  1. Nuo on kyllä siistit, mutta veikkaisin, että Dermosilin kynällä tulee nätimmät.

   Näin mäkin uskon. Benefitin kynä on vahamaisemman tuntuinen kuin Dermo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *