Karkkipäivä
Karkkipäivä

Bella Vita -meikit menevät….

….nimimerkille terhi!! Paljon onnea! :) Voittajalle on lähetetty sähköpostia.

IDBellaVita

Olitte muuten jättäneet aivan mielettömästi hyviä kysymyksiä Stephan Øienille! En olisi edes itse keksinyt noin paljon kiinnostavaa kysyttävää, teistä oli paljon apua! :) Valikoin neljän A4:n verran kysymyksiä, oli niin paljon hyviä että oli vaikea seuloa…. Epäilemättä ehdin kysyä haastattelun aikana vain murto-osan. Mutta toivotaan että saan mahdollisimman moneen vastauksen…!

Tapaan Stephanin tänään, palaan raportin kanssa heti kun ehdin!

P.S. Valitettavasti mulla ei ollut eilen aikaa vastata kuin muutamaan hassuun seerumipostauksen kommenteissa esitettyyn kysymykseen, mun äiskä on parhaillaan vierailulla ja olen keskittynyt hänen emännöintiinsä. :) Vastailen loppuihin kysymyksiin myöhemmin kun taas ehdin.

Kommentit (5)

 1. eev_a

  Varmasti huippua ja jännää päästä tapaamaan huippuammattilainen!

  Tästä postauksesta tuli mieleen postaustoive, että näin kevään tullessa olisi tosi mahtavaa nähdä taas pitkästä aikaa värikkäitä ja ennen kaikkea pastelli-sävymaailmassa liikkuvia meikkejä! Kaipaisin kovasti ideoita IsaDoran Blooming Spring -paletin käyttöön, ja sehän taitaa olla sunkin suosiossa? :) Ja muutenkin ideoita pastellisiin meikkeihin, kevät houkuttaisi käyttämään mutta en keksi mitään toimivia yhdistelmiä, omilla räpellyksilläni näytän lähinnä hempeilystä innostuneelta drag queenilta!

  • Sanni

   Kyllä, Blooming Spring on parhaita koskaan hankkimiani paletteja! <3 Pastellitäydellisyyttä.

   Täytyypä katsoa jos saisi jonkun "Blooming Spring revisited" -meikkijutun aikaiseksi kevään aikana.

 2. Minä vain

  Hei Sanni, nyt tulee pitkä kirjoitus, mutta pähkäilin nyt kunnolla ihonhoitoani :) olen sinultakin kysynyt vinkkejä.. Olen nyt ajatellut niin (koska pidän luonnonkosmetiikasta ja ”uskon” niihin aineisiin enemmän kuin silikoneihin ja muihin), että ostan tästä lähin kerralla yhden luonnonkosmetiikkamerkin puhdistusaineen, kasvoveden, voiteet, ja seerumin. Ja testaan siis kerralla ”koko paketin”. Olen kiinnostunut Madarasra, Laverasta, Estelle & Thildistä ja Dr Hauschkasta sekä REN:istä -nyt ainakin-.

  Minulla on noista kokemusta osista sieltä täältä mutta nyt ajattelin muuttaa näin. Nimittäin muistan kun monta vuotta sitten halusin testata ”Hauskaa” ja ostin kerralla kaikki, niin muistan kuinka ihmettelin heleää hipiääni. (jostain kumman syystä käyttö jäi) (Oletko muuten sinä kokeillut?)

  Ja toinen puntaroimani asia: kun minulla on siis mustapäitä nenässä, leuassa, poskipäissä ja otsalla sekä suurentuneita ihohuokosia (jonkun verran) mutta myös hieman coupresoaan taipuva iho (näin olen käsittänyt), niin kumpi mielestäsi parempi? 1. että käytän ns. tujuja aineita (toisaalta herkkäihopuoleni ei välttämättä tykkää vai 2. herkän ihon tuotteita (joista taas ei välttämättä mustapäät ja huokoset muutu miksikään? Mikä on sun arvio (huom. luotan siihen paljon) –> Itse ajattelin että jos kerran tykkään luonnonkosmetiikasta, niin olisiko juuri tuo jokaisen sarjan testaaminen kerralla hyvä juttu? mutta sitten se vaikein: joissakin sarjoissa on eri ihotyypeille eri tuotteet: kumman valitsen? ns. tujun vai ns. herkälle? (tosin olen ajatellut että luonnonkosmetiikka ei liian tujua olisikaan vaikka valitsisin sekaihon/rasvaisen?.

  Toivon että osaat antaa mahtavat kommenttisi.

  • Sanni

   Ensinnäkin, ihotyyppisi perusteella jättäisin laskuista ainakin Estelle & Thildin. Tällä merkillä ei ole tuotteita nimenomaan epäpuhtaalle iholle, ei oikein sekaihollekaan. Pidän Estelle & Thildiä parhaana normaalille ja kuivalle ihotyypille.

   Jos ottaa kaikki tuotteet saman sarjan sisältä, niin ne ainakin optimaalisesti tukevat toistensa vaikutusta, kun tietyn vaikkapa kasviuutteen vaikutus ”kumuloituu” jos/kun sitä on jokaisessa käytetyssä tuotteessa. Normaalilla iholla ei välttämättä ole niin väliä ovatko tuotteet eri sarjoista. Tämä on ainakin minun ”nöyrä” mielipiteeni! :) Itsehän käytän iloisesti sekaisin lukuisia merkkejä. Mutta tosiaan, ongelmallisempi iho saattaa hyötyä paremmin saman sarjan sisällä pysyttelemisestä. Etenkin jos iho on myös herkkä ja sille on ylipäänsä vaikea löytää tuotteita joista se ei ärtyisi.

   Mitä tulee kysymykseesi siitä, ottaako hoidossa ensisijaisesti huomioon ihon herkkyys vai mustapäät, niin itse lähtisin ensisijaisesti hoitamaan mustapäitä mutta valitsisin mahdollisimman hellävaraisia tuotteita ja tarpeen vaatiessa täsmähoitaisin myös couperosa-aluetta. Jos valitsee luonnonkosmetiikan, niin tulee vähän niinkuin automaattiseksi jättäneeksi pois ”tujummat aineet”, sillä luonnonkosmetiikassa ei esimerkiksi ole yhtä voimakkaasti peseviä ainesosia kuin normikosmetiikassa. Siitä ”tujuudesta” en siis kantaisi huolta.

   Jättäisin pois rakeellisen kuorinnan, tai käyttäisin sitä vain rajatulla alueella (esim. otsa, nenä, leuka).

   Ihan hyvä setti sulle luonnonkosmen puolelta voisi olla Madaran tuotteet, sieltähän löytyy salisyylihappopitoinen kasvovesi joka auttaa mustapäihin ja aivan ihana vaahtoputsari. Kosteusvoiteeksi joko geeli tai fluidi riippuen kummasta koostumuksesta tykkäät. Seerumia ei Madaralta löydykään.

   Ja JOS sitten iho joskus punoittelee ja tuntuu ärtyvän, hellisin sitä vaikka Dr Hauschkan herkän ihon naamiolla.

 3. Minä vain

  Kiitos paljon. Madaran kasvovesi minulla jo onkin, ja myös vaahtoputsari. Näin ajattelinkin että jos valitsen luonnonkosmetiikan ja otan sieltä juuri sekaihon tuotteet (mustapäät) niin eivät ole liian ”tujuja” mulle.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.