Behind the scenes: tuokiokuva bloggaajan ”arjesta”

Kaikilla bloggaajilla ei ole kotonaan mitään studiota tai tarkoituksenmukaisilla valoilla varustettua, neutraalitaustaista kuvausnurkkausta jossa ottaa asu/tuote/tilpehööri jne -kuviaan. Niinkuin ei minullakaan.

Manner-kämpillä saan kuitenkin otettua ihan ok-kuvia sillä ikkunat ovat suuret eli luonnonvaloa riittää, kotona on tarpeeksi vaaleita pintoja ja neutraaleja taustoja ja parvekkeella on iltapäivästä varjoisaa (suorassa auringonpaisteessa kuvaaminen on nou-nou). Täällä Maarianhaminan asunnolla tilanne on ihan eri.

Joudun siis olemaan valokuvauksen kanssa hyvinkin luova. ^_^ Tässä kuvia tämän aamun ”studiostani” – parvekkeelta.

Tuokiokuvaparvekkeella3

Neutraalin taustan virkaa toimittaa kumollaan olevan tuolin päälle viritetty matto ja kuvaaja itse on rähmällään lattialla. Minua alkoi jotenkin tämä näky niin huvittaa että halusin ikuistaa sen blogiin. Tällaisista tuokioista ovat peräisin teidän tuotearvosteluissa katselemanne kuvat…! ^_^

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

”Ei siis millään meinaa samperin teksti tarkentua….. Otetaas vielä 47. kuva….”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Terkut teille lukijoille! On tämä aika hupaisaa hommaa välillä tämä bloggaus! :)

Kommentit (15)
  1. Hahaa, tuttua. Matot, sohvat, tyynyt, viltit ynnä muut mahdolliset taustat on käytetty kuvaustilanteissa, kun joka huoneessa on värikäs tapetti. :D

  2. Minulla oli samainen tilanne vielä jokin aikaa sitten, sillä lisällä että kaksi kissaa työntämässä kuonoaan, takapuoltaan tai vähintään tassua kuviin. Joten jos kuvissa ei ollut kissaa, oli ainakin vino pino karvoja. Sitten investoin Ikeasta valkoiseen muovilaatikkoon ja pariin luonnonvalolamppuun…. välillä tuntuu että korukuvista tulee turhankin selviä. Tosin kissankarvoja edelleen…. enkä siltikään aina saa tarkennettua.

    1. sillä lisällä että kaksi kissaa työntämässä kuonoaan, takapuoltaan tai vähintään tassua kuviin. Joten jos kuvissa ei ollut kissaa, oli ainakin vino pino karvoja.

      Voi ei, haha… ^_^

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *