Karkkipäivä
Karkkipäivä

Behind the scenes: tuokiokuva bloggaajan ”arjesta”

Kaikilla bloggaajilla ei ole kotonaan mitään studiota tai tarkoituksenmukaisilla valoilla varustettua, neutraalitaustaista kuvausnurkkausta jossa ottaa asu/tuote/tilpehööri jne -kuviaan. Niinkuin ei minullakaan.

Manner-kämpillä saan kuitenkin otettua ihan ok-kuvia sillä ikkunat ovat suuret eli luonnonvaloa riittää, kotona on tarpeeksi vaaleita pintoja ja neutraaleja taustoja ja parvekkeella on iltapäivästä varjoisaa (suorassa auringonpaisteessa kuvaaminen on nou-nou). Täällä Maarianhaminan asunnolla tilanne on ihan eri.

Joudun siis olemaan valokuvauksen kanssa hyvinkin luova. ^_^ Tässä kuvia tämän aamun ”studiostani” – parvekkeelta.

Tuokiokuvaparvekkeella3

Neutraalin taustan virkaa toimittaa kumollaan olevan tuolin päälle viritetty matto ja kuvaaja itse on rähmällään lattialla. Minua alkoi jotenkin tämä näky niin huvittaa että halusin ikuistaa sen blogiin. Tällaisista tuokioista ovat peräisin teidän tuotearvosteluissa katselemanne kuvat…! ^_^

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

”Ei siis millään meinaa samperin teksti tarkentua….. Otetaas vielä 47. kuva….”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Terkut teille lukijoille! On tämä aika hupaisaa hommaa välillä tämä bloggaus! :)

Kommentit (15)

 1. Hosuli

  Hahaa, tuttua. Matot, sohvat, tyynyt, viltit ynnä muut mahdolliset taustat on käytetty kuvaustilanteissa, kun joka huoneessa on värikäs tapetti. :D

 2. Piia

  Minulla oli samainen tilanne vielä jokin aikaa sitten, sillä lisällä että kaksi kissaa työntämässä kuonoaan, takapuoltaan tai vähintään tassua kuviin. Joten jos kuvissa ei ollut kissaa, oli ainakin vino pino karvoja. Sitten investoin Ikeasta valkoiseen muovilaatikkoon ja pariin luonnonvalolamppuun…. välillä tuntuu että korukuvista tulee turhankin selviä. Tosin kissankarvoja edelleen…. enkä siltikään aina saa tarkennettua.

  • Sanni

   sillä lisällä että kaksi kissaa työntämässä kuonoaan, takapuoltaan tai vähintään tassua kuviin. Joten jos kuvissa ei ollut kissaa, oli ainakin vino pino karvoja.

   Voi ei, haha… ^_^

 3. Eliisa

  Hih, hauska postaus!

  Mukava muuten, kun jaat taas tätä syksyn reissua meidän lukijoiden kanssa! Olet kyllä yksi suosikkibloggaajani! :)

  • Sanni

   Kiitos Eliisa! :) Ihana kuulla että matkajutut kiinnostaa! :)

 4. Jenni

  Oletko kokeillut isoa valkoista paperia? Sitä suositeltiin jossain valokuvausopuksessa taustaksi, koska siihen ei tule saumoja. Tosin onhan se vähän tylsä tausta, kun ei ole mitään tekstuuria.

  • Sanni

   Oletko kokeillut isoa valkoista paperia?

   En taida omistaa tarpeeksi isoa paperia… :/ Aanelonen kun ei riitä, pitäisi teipata useampi yhteen ja sitten näkyisi kuitenkin saumoja… Ja joo, olet oikeassa siinä että joku tekstuuri tekee taustasta kuitenkin kivemman.

 5. JonnaH.

  Täällä on sama meininki… :D Mullako joku studio, ei tosiaan… Olishan se tietenkin kiva. :p

 6. L

  Ostettiin kesällä lapsille uima-allas.
  Yksi kerta otin kuvan hiustuotteista sen päällä, ja vaikka allas oli tyhjä, tausta näytti kuvissa lainehtivalta vedeltä :D

  http://paastavarpaisiin.blogspot.fi/2013/07/testaa-onko-hiuksesi-kuivat.html

  • Sanni

   vaikka allas oli tyhjä, tausta näytti kuvissa lainehtivalta vedeltä :D

   Niinpä todellakin, upean näköinen! :)

 7. littleB

  Hihih :D Niin tuttua!
  Tänään multa pyydettiin blogissa kuvaa puhelimenjohtoponnareista päässä. Rupes jo huvittamaan ajatuskin siitä oman takaraivon kuvausyrityksestä :D :D

  • Sanni

   XD :D

 8. hannamaria

  Been there done that :D Valokuvatessa muutenkin tulee mentyä ties millaisiin asioihin, se käy joskus jopa liikunnasta! Mukava nähdä välillä tätä behind the scenes-matskua :)

  hannamaria
  http://hannamariav.blogspot.fi/

 9. k

  Näin sinusta unta viimeyönä :D olit jossain pienessä kämpässä ja olin kylässä ja meikkasit mut. Varjostit mun kasvoja niin innolla/nopeasti sutien että mulla puutui poski ja kuola alkoi valumaan :D:D:D se oli jotenkin niin huvittavaa kun heräsin ja mietin että mistä nää unet tulee. lopuksi tarjosit munia kaiken laisilla tavoilla tehtyinä. Sain ehkä yliannostuksen eilen illalla kun ahmin 15 postausta jotka olin tarkoituksella jättänyt lukematta että saan sen oman ”sannihetken” viettää rauhassa tekstiä ahmien, sitten kun tulee sellainen hyvä hetki.

  • Sanni

   Varjostit mun kasvoja niin innolla/nopeasti sutien että mulla puutui poski ja kuola alkoi valumaan :D:D:D

   Siis voi ei! ^_^ :D :D :D Ehkä huvittavin juttu mitä olen kuullut pitkään aikaan…! :D

   Ja tuo munayliannostus joka tulee uniinkin…. Kaikkea blogit saakin aikaan…! :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.