Karkkipäivä
Karkkipäivä

Beatnik

Jälleen meikki Linda Masonin Eye Candy -kirjasta. Tämänkertainen on harvinaisen simppeli; tummanvihreää ulkonurkkaan ja oranssia sisänurkkaan, ei mitään keskelle eikä häivytyksiä. Voiko tämä toimia? Lindan kirjan aasialaisella mallilla se näyttää ainakin mielenkiintoiselta, ja kyllä tämä look ehkä sinisissä skandinaavisilmissäkin menisi. Erikoinen, mutta oikeastaan aika viehättävä yksinkertaisuudessaan.Meikkiin käytetty:
* Too Faced The Future Lovers -paletin tummanvihreä
* Fyrinnae Electro-Koi
* Max Factor Masterpiece-ripsari

Kommentit (6)

 1. Anonymous

  paljon kauniimmalta tuo meikki näyttää sinun tekemänäsi, kuin tuossa kirjassa!

 2. Charming nails

  Aivan samaa miletä! Sulla nyt joka idea näyttää hyvältä, sanon kateellisena :D

  Mulla on kanssa tuo kirja mutta en jotenkin tykkää siitä. Liian värikkäitä ja futuristisia mulle :/

 3. Blushing

  Sopii sulle upeasti! Jotenkin erittäin tyylikäs ja arvokkaan oloinen meikki. Paljon parempi tuo sun tekemä kuin kirjan versio :)

 4. Inkivääri

  Kiitos tytöt! (Tai mistäs minä tiedän vaikka anonyymi olisi poika..! :P)

  Charming – osa Lindan kirjan meikeistä onkin aika, ehm, ”kirjavia” vai miten sen nyt sanoisi, ei todellakaan arkikäyttöön eikä välttämättä juhlaankaan. Mutta kyllä niistä ihan kivasti saa inspiraatiota, ja tykkään siitä kun meikit ei näytä pahemmin photoshopatuilta vaan ”aidoilta”, jos ymmärrätte mitä tarkoitan. Niistä saa sen kuvan ettei huippumeikkitaiteilijatkaan oikeasti aina saa häivytyksiä kohdalleen tai rajauksista symmetrisiä. :)

 5. pekaani

  Ihanan yksinkertainen! Tämä taisikin ratkaista mun lauantain luomiväriongelman. Kun haluaisin jotain tummaa harmaata, mutta myös keltaista, ilman turhia kikkailuja. :)

 6. Nea/ Fashioned in Finland

  Kiitos kirjavinkistä, sanoo uunituoreen Eye Candyn omistaja! Kiva saada uusia ideoita väriyhdistelmistä ja tyyleistäkin.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.