Karkkipäivä
Karkkipäivä

BB-voiteita adoptoitavaksi

Haluaisiko joku adoptoida BB-voiteen?

Nämä kaksi unohtuivat kesän kosmetiikkahuutajaisista ja haluaisin mieluusti antaa ne eteenpäin jotta ne saisivat onnellisen elämän jonkun kylppärin kaapissa tai meikkilaatikossa! :)

Terre_BBvoide

Terre D’Ocin BB-voide mun on pitänyt antaa adoptioon jo ajat sitten, mutta se ressukka oli hautautunut Hemnesin uumeniin niin etten löytänyt sitä kootessani kesän huutajaistuotteita.

Sain voiteen vuosi sitten, eli ihan tuoretta se ei enää ole. Olen käyttänyt sitä vain pari kertaa ja tammikuun jälkeen korkkia ei ole avattu. Arvelen tuotteen olevan edelleen ihan kunnossa.

Meikki- ja swatch-kuvia Terren BB-voiteesta löydätte tästä postauksesta. Sävy on 952 Rose des Sables.

Natural_Code_BB

Lumenen Natural Code BB-voiteen olen saanut muistaakseni joskus viime talvena tai keväällä. Pakkaus on avaamaton. Se on mulkoillut minua kylppärin hyllyllä kaikki nämä kuukaudet, mutta koska BB-voiteet eivät ole minulle se kiinnostavin tuoteryhmä, NC:n beebee on jäänyt testaamatta. Elämä lyhyt, testattavia tuotteita paljon, jne….

Eiköhän ole parempi antaa NC BB jolle kulle joka sen oikeasti käyttää. :)

Sävyjä on vain yksi. En valitettavasti osaa sanoa sävystä mitään koska en ole avannut pakkausta. Pakkaustekstissä kerrotaan, että voide on ”tasapainottava”, eli pitäisi näin ollen sopia myös sekaiholle. Voiteessa on suojakerroin 25.

Nämä BB:t lähtevät uusiin koteihinsa ihan mun piikkiin, eli nämä ovat arpajaiset (ei tarvitse siis maksaa postikuluja niinkuin huutajaisissa).

Mikäli haluat antaa kodin joko Terre D’Ocille tai Natural Codelle, huikkaa kommenttiboksiin joko TERRE tai NATURAL CODE. Laita sähköpostiosoitteesi sille varatulle riville, se näkyy vain minulle.

Voit osallistua vain toisen arvontaan. Osallistumisaikaa on tämä päivä (18.8.) eli klo 24.00 saakka.

Kommentit (324)

  1. minnis

    Natural code :)

  2. Leenam

    Terre

  3. Nita

    Natural code kiinnostaa!

Kommentoi »

Comments are closed