BareMinerals Healthy Glow Look

A.k.a näin meikkaisin aina, jos olisin fiksu. En tarkoita, että meikkaisin aina bareMineralsilla, mutta tähän tyyliin. Eli lämmintä hohdetta kasvoille ja aina niin korrektia beigeä luomille. Tämä meikki on sukua aiemmin esittelemälleni persikkaiselle Estee Lauder -lookille, joka oli ehkä vieläkin onnistuneempi ns. arkisena kauneusmeikkinä. Ja kauneusmeikillä tarkoitetaan tässä siis meikkiä, joka tuo kantajansa parhaat piirteet esiin ja sopii täydellisesti henkilön väreihin. Mikään ei pomppaa silmiin ja meikki on harmoninen ja saa kantajansa hehkumaan.

BareMineralslookk Meikkaamattomasta meikkiin.

Iho näyttää muuten valotuksen takia liian tummalta keskimmäisessä kuvassa.

Kuvat eivät tuo sitä niin hyvin esiin (vaikka siihen tähtäsin), mutta haluan jälleen kerran painottaa, miten tärkeä merkitys poskipunalla on. Se todellakin saa kasvot hehkumaan – ja vain muutama kevyt sipaisu riittää. En kertakaikkiaan osaa enää olla ilman poskipunaa, se tuo terveet omenaposket meille olmeillekin. Kunhan vain opettelee oikean annostelun – siis EI NÄIN.

BareMineralslook1

Kasvomeikkiin käytetty:

 • bareMinerals Foundation, sävy Light. Light sopii kesäiholleni, mutta on hieman kellertävämpi kuin Lily Lolon In The Buff joka uppoaa ihooni vieläkin paremmin.
 • Concealer Summer Bisque (silmänalusilla)
 • Well-Rested For Eyes (silmänalusilla ja silmän sisänurkassa)
 • Dusk-poskipuna (aivan ihana sävy, lemppareitani!)
 • Pure Radiance -hohtopuuteri (levitin poskipäille reilusti poskipunan alle – normaalisti laitettaisiin päälle mutta tavoittelin lookkia jossa hehku kumpuaisi ikäänkuin ihosta itsestään)
 • Lipstick Parfait
 • Lipgloss Sugar Cookie

BareMineralsEye2

Silmämeikkiin käytetty:

 • Prime Time Eyelid Primer
 • Glimmer Eyeshadow Nude Beach (koko luomella)
 • Eyeshadow Java (ulkonurkassa)
 • Glimmer Eyeshadow Queen Tiffany (luomivaossa)
 • Eyeshadow Vanilla Sugar (luomivaon sisäkaaressa)
 • Eyeshasow Blush (kulmaluulla)
 • Liner Shadow Bark (yläluomen rajaus)

BareMineralsEye

BareMineralslook2

Ihon pintakuivuus on tullut taas esiin, näkyy hiema posken alaosassa. Tuohon olisi kannattanut käyttää kosteussuihke-kikkaa!

En kuitenkaan ole fiksu, joten harvemmin tulee meikattua näin. (Paitsi nyt kesän beigeaallossa…)

P.S. Jälleen kerran pahoittelut englanninkielisestä otsikosta. Tiedän, että se ärsyttää joitain lukijoita. Jotkut otsikot vain toimii paremmin lontooksi.

Kommentit (27)
 1. Kaunis meikki. Ja totta, poskipuna viimeistelee lookin. Mä yritän opetella käyttämään, tuntuu vaan, että kirjavalla iholla se on vähän yhtä tyhjän kanssa. :( No, kyl se jotain sentään tekee.

 2. Olen vasta kuluneen vuoden aikana opetellut käyttämään poskipunaa ja se todellakin antaa kalpealle ilmeelle nopean kasvojenkohotuksen. Vielä, kun oppisin annostelemaan täydellisesti siveltimeen tulevaa värin määrää. Joskus väriä riittää yksi sipaisu ja joskus se on liian vähän mutta toisella tulee liikaa. Kannattaisiko jokaisella ihmisellä olla kaksi poskipunaa kylmä ja lämmin sävyinen vai pärjääkö yhdellä? Oma poskipunani on pohjasävyltään kylmä (ainakin uskoisin niin) ja joskus kaipaisin lämpimämpää sävyä mutta en ole raaskinut ostaa. Kauanko poskipunat säilyvät hyvinä ja miten löytää itselleen se täydellinen sävy?

  1. Poskipunat säilyvät ikuisuuksia, koska ovat puuterimaisia (=kuivia) tuotteita, eivätkä bakteerit lisäänny kuivassa.

   Itselläni on sekä viileän että lämpimän sävyisiä poskipunia. Olen väritykseltäni ”lämmin neutraali”, eli vaikka olen selvästi lämmin, niin minulle sopivat myös viileät sävyt. Kaikille lämmin-sävyisille eivät viileät välttämättä sovi, tai toisinpäin; viileille lämpimät. Lämpimät sävyt voivat saada jonkun todella kylmän ihmisen ihon näyttämään likaiselta ja tunkkaiselta. Kokeilemalla selviää. :)

   Mä en pärjäisi pelkästään lämpimillä poskipunilla, koska teen myös viileäsävyisiä silmämeikkejä. Poskipunan sävy kannattaa mielellään sitoa silmämeikin sävyyn lämmin/kylmä, muuten kokonaisuus voi näyttää vähän hassulta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *