Bannerikilpailun voittajat!

Bannerikilpailun yleisöäänestys on päättynyt ja minäkin sain vihdoin tehtyä valintani. Voittajakandidaatteja oli useita, ja minua alkoi melkein ahdistaa päätöksen teko. ^_^ Ei pitäisi ottaa näitä juttuja niin vakavasti… :D Keneltä tahansa kaverilta kysyin heidän mielipidettään, oli jokaisella eri suosikki.

Minulla on äänestyksen perusteella hieman erilainen maku kuin blogin lukijoilla. Lukijoiden selkeäksi suosikiksi 192:lla äänellä nousi ehdokas nro 2, joka on A Little Bit Dramatic -blogin Anniinan käsialaa. Kakkoseksi kiri ehdokas 7 123:lla äänellä ja kolmanneksi sijoittui ehdokas 10 äänimäärällä 78.

Ehdokkaathan näkee muistin virkistämiseksi vielä täältä.

Minun valitsemani voittaja on numero 5, jonka on tehnyt Komerossa-blogin Katjamaria. Onnittelut Katjamarialle!

Katjamarian työn simppeli elekieli vetosi minuun, ja kokonaisuus on mielestäni eleetön ja tyylikäs. Tykkään tuosta puhekuplaratkaisusta hurjasti, ja myös fontti on mainio. Ainoastaan harmittaa meikkikuvani huono resoluutio. (Ja tuo säälittävä kulmakarva.. en ollut näköjään edes meikannut sitä tuohon kuvaan…)

Voittajan tittelistä kamppailivat myös nämä neljä suosikkiani:

Ehdokas 15, lukijaäänestyksessä 4 ääntä. By H.S. Tässä bannerissa viehättivät osittain samat asiat kuin voittajassakin, eli puhdas ja selkeä kokonaisuus.

Ehdokas 2, lukijaäänestyksen voittaja. By Anniina @ http://albdramatic.blogspot.com/ Upea kuva jossa karkit & meikkaus tulevat loistavasti esiin.

Ehdokas 18, lukijaäänestyksessä 30 ääntä. By Yeni @ http://yenisshoes.blogspot.com/ Tämä näyttää mielestäni todella ammattimaiselta ja muutenkin erittäin hienolta ja ”erilaiselta”. Sitten joku (olikohan Mr. Karkkipäivä) onnistui hieman pilaamaan suhtautumistani tähän ehdokkaaseen sanomalla, että siitä tulee mieleen jonkun seksipalvelun mainos. :/

Ehdokas 14, lukijaäänestyksessä 3 ääntä. By -bez- Mua ihan ihmetytti miten ihmiset ei äänestäneet tätä! Okei, kuvan tummahiuksinen tyttö on ehkä outo valinta vaaleahiuksisen kirjoittajan blogiin, (vaikka eihän kuvan nyt tarvitse minua muistuttaa), mutta jos se seikka jätetään huomioimatta niin kokonaisuus on mielettömän tyylikäs! Tykkään kovasti!

Kommentit lukijoiden kahdesta muusta suosikista:


Ehdokas 7 on aivan ihana, ja etenkin liikutuin siitä että taustalle oli otettu sivu lapsuuden My Little Pony -päiväkirjastani. Bannerissa oli kaikki blogin henkeä kuvaavat elementit kohdallaan, mutta koska kokonaisuus oli silmääni hieman haalistunut ja tekstit pieniä, se karsiutui loppufinaalista.


Ehdokas 10 on yksinkertaisuudessaan tyylikäs ja herkullinen, mutta koska siinä ei näy meikkaus millään tavalla, jouduin jättämään sen finaalista.

Blogin taustakuvaehdotuksia tuli kolme, mutta arvatkaas mitä… Olen niin avuton näiden ulkoasun muokkausjuttujen kanssa että en ole toistaiseksi saanut vaihdetuksi taustaa. :/ Osaan tietysti vaihtaa valmiiden taustakuvapalveluiden kautta saatavat kuvat kun sivuilta saa valmiiksi koodinpätkän joka lisätään gadgetina, mutta en sitten osannutkaan saada yksittäistä, ”omaa” kuvaa taustaksi. Yritin kyllä seurata netistä löytyneitä ohjeita, mutta….. Katsotaan onnistunko myöhemmin.

Laitan viikonlopun aikana sähköpostia Katjamarialle ja Anniinalle palkintojen tiimoilta. Katjamaria voisi valita haluamansa L’oreal-luomivärin näistä vaihtoehdoista. Voittopakettiin kuuluu myös muuta kivaa. :) Lisäksi neljä muuta finalistia saavat pienet palkinnot. Heidän bannereitaan saatetaan nähdä blogissa tulevaisuudessa.

Iso kiitos vielä kaikille osallistuneille! Mulle tuli tosi iloinen mieli kun niin moni halusi kantaa kortensa kekoon!

Kommentit (14)
  1. Tässä on mielestäni simppeli ohje, ainakin minä (täysi tumpelo näissä asioissa) onnistuin vaihtamaan blogini taustakuvan.
    http://babygabespage.blogspot.com/2009/01/creating-your-own-blog-background_25.html

  2. Jee, valitsit mun suosikin! Itse tykkäsin juuri tästä bannerista eniten: yksinkertaisen kaunis, kaunnit värit, selkeä fontti, ihana tuo puhekupla, ja tykkään myös tuosta meikkikuvasta – en edes huomannut mitään huonoa rsoluutiota tai kulmakarvan harvuutta! Tuo kuva on mielestäni todella sua. =o)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *