Axe-mies kylppärissäni

Axe-mies teki paluun kylppäriini.

Kyseessä on oma mieheni. Hän ostaa Axea. Kerta toisensa jälkeen.

Mikä tästä tekee niin erikoista on se, että mieheni on kaikkien muiden tuoksutuotteiden suhteen järjetön snobi eikä esimerkiksi koskaan voisi käyttää Bossia ”koska sitähän on kaikilla ja se on ihan halpistuoksu.” Kun vuosi sitten ostin hänelle lahjaksi Armanin tuoksun, sai sekin tuomion, ”Tämähän on ihan sellaista amis-kamaa.” (Itse pidän Armania lähempänä luksusbrändiä…)

Ja silti – – Axen suihkugeeli. Voisi melkein todeta että WTF?

Axea ei näkynyt meillä itse asiassa pitkään aikaan. Mies käytti lahjaksi saamiaan Biothermin tuotteita ja tuoksupakkauksissa tulleita Guccin ja Armanin suihkugeelejä. Olin jo hetkellisesti siinä käsityksessä, että Axea ei meillä enää harrasteta.

Wrong.

Joku aika sitten kylpyhuoneeseen oli ilmestynyt kaksi tuttua, mustaa putelia.

”No kun suihkugeeli loppui”, kuului totinen selitys kun kysyin miksi Axet olivat palanneet.

Kysyin mieheltä oliko hän kenties missannut saunamme lauteilla asustavat kosmetiikkaröykkiöt joiden runsasta suihkugeelisisältöä voisi erittäin mielellään kuluttaa pois, ja mies vain kohautti harteitaan. Halusin tietää, oliko hänelle vastenmielistä käyttää jonkun muun kuin miehen tuoksuista suihkutuotetta. Ei vastausta siihenkään.

Ymmärrän, ettei miesten kai kuulukaan kyetä analysoimaan suihkugeelikäyttäytymistään.

Minua alkoi kuitenkin kiinnostaa tämä Axe-ilmiö. Axehan on (ainakin Unileverin mukaan) maailman ykkönen miesten hygieniatuotteissa. Jokin siinä vain vetoaa, ja äijät opiskelijakundista pukumieheen pesevät itseään halvan makean tuoksuisilla suihkuvaahdoilla. Tai hierovat tuoksua kainaloonsa. Nythän Axe on laajentanut valikoimansa hiustenmuotoiluunkin.

Mikä saa muuten niin merkkitietoisen miehen tarttumaan Axeen kaupan hyllyllä? Tai miehen ylipäänsä? Onko Axe ”tuttu ja turvallinen”? Onko se seksikäs? (Taivas varjele..!) Peseekö se puhtaammaksi kuin muut suihkugeelit?

Vai riittääkö syyksi vain se, että se on ”miehen tuoksuinen”…? Minua nimittäin alkoi kiinnostaa kovasti myös se, miksi miehet (tai ainakin minun mieheni) mielellään valitsevat ”miehekkääksi” parfymoidun suihkusaippuan. Emmehän me naisetkaan yleensä valitse naisten hajuvesillä parfymoituja suihkutuotteita. Eivätkö raikkaat kukat ja hedelmät ole sukupuolineutraaleja…? Entäpä perus-Niveat tai Dovet jotka tuoksuvat lähinnä puhtaalta…? Minun mieheni ei ilmeisesti ikinä valitsisi sellaistakaan suihkugeeliä.

Miten on teidän miestenne laita? Millä teidän äijänne peseytyvät? Lainaavatko he ihan suvereenisti teidän herkullisia hunaja-aprikoosi- ja tiaré-orkidea-suihkugeelejänne vai pysyvät tiukasti MIEStuotteissa? Vai onko teidän taloudessanne yhteiset, neutraalit suihkutuotteet? Asia kiinnostaa minua sen verran että tein siitä sivupalkkiin kyselynkin.

Ja mitä siihen Axe-efektiin tulee….. täytyy myöntää, että kyllä mä itse asiassa ihan tykkään siitä miltä mies tuoksuu Axe-suihkun jälkeen. Ja myönnän pitäväni niitä mainoksiakin ihan hauskoina, vaikka ovatkin järjettömän seksistisiä.

En vain taida koskaan tulla ymmärtämään, miksi Boss Eau de Toilette on ”supernolo”, ja Axe-suihkugeeli ihan ok. Nämä on kai asioita joita vain miehet ymmärtävät.

  

Kommentit (136)
  1. Meilläkin mies käyttää vaan Axen tuotteita. Mutta mä tykkään, ne tuoksuu ihan hyvälle :)

  2. Meillä käytetään unisexsaippuoita, tosin välillä kyllä mies ostaa itselleen miehentuoksuisen saippuan (:D).
    Ensimmäinen kuva, miten ihmeessä toi mies on ammeeseensa vääntäytynyt kun naama on ”normaalisti” mutta nilkat tulevat ammeen yli ”väärinpäin”??? Samalla tavalla kuin makaisi mahallaan ammeessa:D

    1. Ne jalat ei ole sen miehen jalat…. ;)

      1. Hih; ihan samaa katselin jotta onko kylpyammeessa Houdini vai mitä ihmettä *virn*

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *