Karkkipäivä
Karkkipäivä

Avon Poppy Bouquet & Proffs Dry Shampoo

Sain joku aika sitten lahjaksi Avonin Marimekko-paletit, ja keskiviikkona vihdoin testasin toista niistä. Sini-violetti-sävyisen paletin nimi on Poppy Bouquet, ja sen värimaailma on aikamoisen kasari. Täytyy heti suoraan sanoa, että en tykkää tuosta sinisen sävystä juuri lainkaan. Se ei ole tarpeeksi kylmä minun makuuni.

Aikaisempi arveluni paletin epäkäytännöllisyydestä piti paikkansa, sillä pienimmillä alueilla olevia sävyjä oli todella vaikea ottaa. Niihin tarvitsee pikkuriikkisen siveltimen. Kaveri ehdotti että kehystän Marimekko-paletit kylppärin seinälle koristeeksi. :)


Tämän kummoisempaa jälkeä ei Poppy Bouquetilla tule. Levitin liikkuvalle luomelle vaaleanviolettia, luomivaon yläpuolelle hopeista vaaleansinistä ja ulkonurkkaan, luomivakoon ja alaluomelle kasari-sinistä. Vaaleanvihreää laitoin alaluomen sisänurkkaan. Se ei näytä iholla vihreältä vaan lähinnä viileältä hohteelta. Rajasin yläluomen sinisellä kynällä (Catrice Deep Blue) ja alaluomen vesirajan nudevaalealla (IsaDora Blonde).


Huulilla Lavera-huulipuna nro 14 + väritön huulikiilto.

Back to the 80’s.
Hankin sitten muuten minäkin vihdoin viimein kuivashampoon. Kaikilla kuuluu nyt ilmeisesti olla sellainen. Olen ollut vähän skeptinen sen toimivuuden suhteen, mutta kyllä se vaan näyttää ajavan asiansa. Olen nyt käytellyt shampoota pesujen välissä parisen viikkoa, ja olen oikein tyytyväinen. Ajattelin innoissani demota teille shampoon vaikutuksen ihan kuvien kera, mutta kuten tavallista, kuvat eivät näytä niin hienoilta kuin pitäisi…

No, uhrauduin ihan esittelemään blogissa likaisen tyvikasvuni. Tältä mun tukka näyttää kun edellisestä pesusta on kulunut vuorokausi.

Hankkimani kuivashampoo on merkiltään Proffs, ja taisin ostaa sen ihan siksi kun se oli halvin minkä sillä hetkellä löysin. Hintaa 4,90€.

Muutama suihkaus Proffsia littanaan tyveen, ja katso! Hiuksethan nousevat peräti irti päänahasta!

Okei, tämä ei näytä järin tuuhealta monenkaan silmään, mutta pahin öljyisyys on kuitenkin absorboitunut pois, ja mun littanaakin littanammat hiukset on oikeasti kohonneet joku 200%! Hentohiuksiset ymmärtänevät minua!
Freesiltä tukka ei kuivashampoon jälkeen näytä, sillä se jää kuivaksi ja kiillottomaksi, – ja aivan karmean tuntuiseksi, mutta hei! Vastaantulijoiden ei tarvitse nähdä päänahkaasi öljyisenä harottavien jakausten läpi. Ohut- ja hentohiuksisten ehdoton pelastus niinä päivinä kun et syystä tai toisesta ehdi tai halua pestä tukkaasi. Tästä tuli mun uusi välipäivien bestis. :)

Kuinka moni on jo hankkinut oman kuivashampoonsa?

Kommentit (30)

 1. milipili

  Olen käyttänyt kuivashampoota jo vuosia, kiva kun sitä saa nykyään suihkutettavassa muodossa. Swiss-o-parin pullot olivat ihan surkeita, mutta Biotzellistä olen tykännyt, pikkupullo ei kestä kauaa, mutta kauemmin kuin isompi Swiss.

  Tuota Proffisia voisi kokeilla.

 2. norppa

  Tuon samaisen ostin itsekin, koska oli halvin Kicksissä. Vielä en oo kauheesti käyttänyt, mutta mun oli pakko saada se testiin kun kaikilla on kuivashampoota nykyään :D

 3. Maittis

  Melkoinen ero! Kuivashampoo on käytössä täälläkin, pelastaa otsaan liimautuvan otsatukan, ettei tarvitse pestä koko päätä sen takia.

  Avonin paletti on korea mutta sävyt ei oikein nappaa. Tuo huulimeikki on nätti!

 4. Anonymous

  Apteekista saa hyvää ja suht halpaa kuivashampoota, jota käytän myös tukan tuuhentamiseen ja kohottamiseen, siis ihan puhtaaseenkin tukkaan.Ja loistava apu jos muotoilutuotetta tulee laitettua liikaa…

 5. Ansku

  Eikös noita kuivashampoita saa mm. hairstoresta? :)
  Itse en ole vielä kokeillut, mutta kai se täytyy jossain vaiheessa testailla.

 6. Inkivääri

  Anonyymi 2 – hyvä postausidea! Katsotaan milloin saan aikaiseksi tehdä tuollaisen vertailun. Samoja ainesosiahan niissä suurimmaksi osaksi on.

  Anonyymi 6 – Kicksistä ostin.

  Ansku – kuivashampoita saa varmasti kaikista kampaamoliikkeistä. Hairstore ei myy Proffsia koska Proffs ei ole kampaamosarja, mutta HS:ltä löytyy varmasti useampien muiden merkkien kuivashampoita. Mua ei itseäni kiinnosta maksaa yli pariakymppiä jostain Tigin Rockaholicista kun kuudellakin eurolla saa ihan vastaavan. ;)

 7. MaijuS

  Vaikka Avonin edustaja olenkin niin mun täytyy sanoa, että noissa Marimekko paleteissa oli kyllä onnettomat pigmentit :/

 8. Chinatown

  Jep, Björn Axénin kuivashamppoo on ollut käytössä ja se on kyllä hyvää!! Ehdoton tuote mulle, en pärjäis ihman. Voisin kyllä kun nykyinen pullo loppuu, koittaa vaikka tota Proffsia, ihan vaan halvan hinnan takia. Proffsilla on myls mielestäni hyvä kiiltosuihke hiuksille! Eli eivät ne halvimmat aina mitään huonoa kamaa ole. :)

 9. MiNi

  Olen nyt täällä asti lukemassa vanhempia postauksia ;)

  Mutta sellainen tuli mieleen, että voisitkohan esitellä eri keittiökosmetiikkajuttuja? jos siis tiedät joitain kikkoja. Itse kun tuumasin kokeilla perunajauhoa kuivashampoona :) Monen mukaan kuulema toimii! =)

  • Sanni

   Kyllä, kuivashampoissahan käytetään öljyä imevänä ainesosana tärkkelystä (yleisimpinä riisi- ja perunatärkkelystä), joten perunajauho toimii varmasti. :) Itse tosin koen suihkutettavan version helpommaksi käyttää, ja pelkään että perunajauhosta jäisi jauhoisen näköinen tyvi.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.