Avon Poppy Bouquet & Proffs Dry Shampoo

Sain joku aika sitten lahjaksi Avonin Marimekko-paletit, ja keskiviikkona vihdoin testasin toista niistä. Sini-violetti-sävyisen paletin nimi on Poppy Bouquet, ja sen värimaailma on aikamoisen kasari. Täytyy heti suoraan sanoa, että en tykkää tuosta sinisen sävystä juuri lainkaan. Se ei ole tarpeeksi kylmä minun makuuni.

Aikaisempi arveluni paletin epäkäytännöllisyydestä piti paikkansa, sillä pienimmillä alueilla olevia sävyjä oli todella vaikea ottaa. Niihin tarvitsee pikkuriikkisen siveltimen. Kaveri ehdotti että kehystän Marimekko-paletit kylppärin seinälle koristeeksi. :)


Tämän kummoisempaa jälkeä ei Poppy Bouquetilla tule. Levitin liikkuvalle luomelle vaaleanviolettia, luomivaon yläpuolelle hopeista vaaleansinistä ja ulkonurkkaan, luomivakoon ja alaluomelle kasari-sinistä. Vaaleanvihreää laitoin alaluomen sisänurkkaan. Se ei näytä iholla vihreältä vaan lähinnä viileältä hohteelta. Rajasin yläluomen sinisellä kynällä (Catrice Deep Blue) ja alaluomen vesirajan nudevaalealla (IsaDora Blonde).


Huulilla Lavera-huulipuna nro 14 + väritön huulikiilto.

Back to the 80’s.

Hankin sitten muuten minäkin vihdoin viimein kuivashampoon. Kaikilla kuuluu nyt ilmeisesti olla sellainen. Olen ollut vähän skeptinen sen toimivuuden suhteen, mutta kyllä se vaan näyttää ajavan asiansa. Olen nyt käytellyt shampoota pesujen välissä parisen viikkoa, ja olen oikein tyytyväinen. Ajattelin innoissani demota teille shampoon vaikutuksen ihan kuvien kera, mutta kuten tavallista, kuvat eivät näytä niin hienoilta kuin pitäisi…

No, uhrauduin ihan esittelemään blogissa likaisen tyvikasvuni. Tältä mun tukka näyttää kun edellisestä pesusta on kulunut vuorokausi.

Hankkimani kuivashampoo on merkiltään Proffs, ja taisin ostaa sen ihan siksi kun se oli halvin minkä sillä hetkellä löysin. Hintaa 4,90€.

Muutama suihkaus Proffsia littanaan tyveen, ja katso! Hiuksethan nousevat peräti irti päänahasta!

Okei, tämä ei näytä järin tuuhealta monenkaan silmään, mutta pahin öljyisyys on kuitenkin absorboitunut pois, ja mun littanaakin littanammat hiukset on oikeasti kohonneet joku 200%! Hentohiuksiset ymmärtänevät minua!

Freesiltä tukka ei kuivashampoon jälkeen näytä, sillä se jää kuivaksi ja kiillottomaksi, – ja aivan karmean tuntuiseksi, mutta hei! Vastaantulijoiden ei tarvitse nähdä päänahkaasi öljyisenä harottavien jakausten läpi. Ohut- ja hentohiuksisten ehdoton pelastus niinä päivinä kun et syystä tai toisesta ehdi tai halua pestä tukkaasi. Tästä tuli mun uusi välipäivien bestis. :)

Kuinka moni on jo hankkinut oman kuivashampoonsa?

Kommentit (30)
  1. vautsi mikä efekti!

    Minä pesen hiukseni joka päivä, joten minulla ei ole tarvetta kuivashampoolle. Osaatko suositella jotain ainetta, jolla saisi saman, tuuheuttavan ja nostavan efektin? Pelkään, että kuivashampoon suihkuttaminen puhtaaseen hiukseen vahingoittaa ja kuivattaa hiuksiani.

  2. Nea/ Fashioned in Finland
    20.11.2009, 08:09

    Ei ole kuivashampoota (vielä) mutta näin lättänähiuksisen näkökulmasta tuo vaikutus on kyllä melkoinen :D

    Nätti tuo Marimekko-paletti! Ihailtavaksi ehkä tarkoitettu ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *