Oma Avon-kauneusboksini

Iiik, nyt saan paljastaa jotain josta en saanut hiiskua koko kesänä :)

AVON_Mark_IMG_1528

Pääsin mukaan ehkä hauskimpaan yhteistyöhön blogihistoriassani; sain valita omat Avon Mark -lempparituotteeni Avonin Back To School -kauneusboksiin.

Olen ollut koko kesän niin tohkeissani..! En ole saanut paljastaa yhteistyötä kenellekään, arvatkaa onko ollut vaikea pitää tätä salassa.

AVON_Mark_IMG_5787

Sain kotiin lähestulkoon koko Avonin Mark-kokoelman, ja onhan tässä ollut työsarkaa tutustua valikoimaan. :) Kaikkein vaikeinta oli rajata valinta vain seitsemään, joka oli maksimimäärä tuotteita jotka sain boksiin valita. Viimeiseen saakka kolme yhtä suureksi suosikiksi muodostunutta tuotetta kilpaili viimeisestä paikasta boksissa, ja niistä oli vain sitten pakko ”raa’asti” valita yksi. Ai että oli vaikeaa.

Valintoja tehdessä mietin ensin, tulisiko minun mieluummin valita lempituotteistani sellaiset sävyt, jotka sopisivat mahdollisimman monen kuluttajan makuun, jolloin boksi varmaankin olisi myyvempi. Mutta Avonilta sanottiin että he haluavat minun ehdottomasti valitsevan juuri omat suosikkisävyni koska tämä on Sannin boksi. <3 Mikä kunnia mutta samalla ”paine”, – tulevatkohan Avonin asiakkaat tykkäämään tuotteistani..?

AVON_Mark_IMG_5863_lips

Joka tapauksessa, ihan älyttömän hauska yhteistyö ja voitte kuvitella, kuinka kivaa on ollut tehdä kesän ajan tällaista projektia. :)

Boksi ilmestyy syyskuussa, ja vasta sitten saan paljastaa mitkä seitsemän tuotetta valitsin.

AVON_Mark_IMG_1637

Mikä AVON?

Avon on amerikkalainen kosmetiikkayhtiö ja yksi maailman johtavista kosmetiikan suoramyyntiyrityksistä. Avonin historia alkaa jo vuodesta 1886 eli ihan nuoresta firmasta ei ole kysymys.

Avon on brändinä niin vakiintunut että pidän sitä jo melkeinpä osana populäärikulttuurin historiaa – kuka muistaa esimerkiksi Edward Saksikäsi -elokuvan Avon-konsulttina työskentelevän Peg-äidin? Kohtaus, jossa Peg maskeeraa Edwardista ihmisemmän näköistä Avon-meikeillä on yksi lemppareitani, no koko elokuva on kyllä yhtä suurta lempparia. <3

AVON_Mark_IMG_1606

Minulle Avon tuli tutuksi jo lapsuudessa kun Amerikan tätien joulupaketeista paljastui aina Avon-kosmetiikkaa. Äiti sai ihania Avon-suihkugeelejä ja vartalovoiteita ja kun itse tulin teini-ikään, minunkin Amerikan paketeistani alkoi kuoriutua jännittäviä Avon-tuotteita kuten hajuvesiä ja kasvovoiteita. :) Tuotteet tuntuivat jänniltä ja merkki erityiseltä koska Avonia ei tuolloin saanut Suomesta.

Avon Finland aloitti toimintansa vuonna 2005. Tuotteita voi tilata avon.fi-sivustolta tai ostaa  Avon-kauneusneuvojalta.

AVON_Mark_IMG_1621

Värikosmetiikan puolella Avonilla on kolme sarjaa; True, Mark ja Luxe.

Mark-sarja, jonka tuotteista minun boksini koostuu, profiloituu sarjoista nuorekkaimmaksi ja on trendikäs, rohkea, leikkisä ja taiteellinen.

AVON_Mark_IMG_5794

Pidän Mark-sarjan vahvuutena aivan ehdottomasti huulimeikkejä.

Olin ihan ällikällä lyöty valtavan laajan huulimeikkivalikoiman äärellä ja minä, joka normaalisti olen enemmän silmämeikkien ystävä, löysin Mark-huulipunista niin monta suosikkia että jo niistä yksinään olisi saanut oman boksin.

AVON_Mark_IMG_1554

 

Mark-sarjassa on vaatimattomasti seitsemän erilaista huulipuna- ja kiiltokokoelmaa.

Minun suosikkejani ovat Plump It – ja The Bold -huulipunat sekä Plump It – ja Glossy Tube -huulikiillot. Huulipunien laatu on niin loistava että näitä vertaisin suoraan selektiiviseen kosmetiikkaan; koostumus, pigmentti ja sävyvalikoima saavat minulta ykkösarvosanat.

AVON_Mark_IMG_1595

Myös poskipunat ja rajauskynät saavat kiitosta. Poskipunien neljä sävyä ovat kaikki erittäin kauniita ja toimivia lempeän vaaleasta persikasta viileään pinkkiin.

Artist-geelirajauskynien koostumus on ihan nappiin (ei liian pehmeää kuten joissain tämän tyyppisissä geelikynissä) ja sävyistäkin löytyi pari tosi hyvää.

AVON_Mark_IMG_1569

AVON_Mark_IMG_5863_silmat

Avonin Back To School -kauneusboksia tulee myyntiin rajoitettu määrä syyskuussa. Ilmoitan blogissa kun päivä koittaa :) En ole vielä itsekään nähnyt miltä valmis boksi layoutteineen näyttää, jännää…! Boksin voi tilata Avonin sivuilta.

Kommentit (14)
 1. Mira | Blinger shimmer -blogi
  28.8.2017, 12:55

  Onpas ihan loistava idea Avonilta, jään mielenkiinnolla odottamaan mitä kaikkea olet boxiin mukaan valinnut :)

  1. Mua jännittää ihan sairaana miten mun valinnat otetaan vastaan…! ^_^

 2. Charming Nails
  28.8.2017, 12:56

  Aika jännää! Ja arvaan kyllä mitä tuotteita olet boxiin valinnut ;) jos ei ole hirmu kallis niin voisi raaskia ostaa! Hirmu kiva että olet päässyt tuollaiseen mukaan, onnea oikein kovasti <3

  1. Ja arvaan kyllä mitä tuotteita olet boxiin valinnut ;)

   Hää, mitenkäs sää jo arvaat..? ^_^ :D :D Ei sieltä ainakaan seitsemää violetin väristä tuotetta löydy, sen verran voin varmaan jo paljastaa… ^_^

   Kiitos onnitteluista, olin kyllä tosi otettu kun minua pyydettiin mukaan. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *