Karkkipäivä
Karkkipäivä

Avon #bereMarkable by Karkkipäivä -kauneusboksi nyt myynnissä

Tänään on se päivä :) AVONin oma kauneusboksini on nyt myynnissä :)

#bereMarkable-nimeä kantavan boksin voi tilata täältä.

AVON_Beremarkable_kauneusboksi

Sanni_AVON_Mark_look_IMG_0671

Nyt pääsen vihdoin kertomaan teille mitä tuotteita boksiin valitsin. Tuotteilla tehty look näkyy kuvassa :)

Minullahan oli tosiaan kesän ajan mitä hauskin projekti, kun sain kunnian päästä kokoamaan tuotteita Suomen Avonin ihkaensimmäiseen kauneusboksiin josta tuli Karkkipäivän nimikkoboksi. Vastaanotin testattavaksi lähes koko Mark-linjan yli sadan tuotteen meikkikokoelman ja sain valita boksiin mitkä tahansa 6-7 tuotetta. Olihan siinä puuhaa kesälle :) Ei todellakaan ollut helppo tehtävä, mutta sitäkin inspiroivampi.

Boksin hinta on 39 euroa ja tuotteiden arvo 101 euroa. Avon päätyi lopulta laittamaan boksiin yhteensä 8 tuotetta, sillä peiteaineesta on mukana kumpikin sävyvaihtoehto; vaalea ja medium.

AVON_Beremarkable_Sanni_kauneusboksi

Sannin_Avon_MARK_valinnat_IMG_1122

Tuotteet valintaperusteluineen:

CC-voide sävyssä Nude (30 ml): hoitava meikkipohja SK20-suojakertoimella, luonnollinen ja kestävä tulos. Pidän luonnollisen ja hieman läpikuultavan näköisestä meikkipohjasta ja Mark CC-voide tekee sellaisen. Se myös kestää iholla koko päivän liukumatta paikoiltaan.

Full Cover -peiteaine (1,4 ml): peittävä ja pigmenttinen mutta samalla yllättävän ohutkoostumuksellinen peiteaine. Tuntuu iholla miellyttävältä ja levitty kauniisti jättäen lähes puuterisen pinnan, koostumus ei ole yhtään rasvainen tai jähmeän vahamainen niinkuin tämän tyyppisissä kiinteissä peiteaineissa usein.

Boksissa mukana kumpikin sävyvaihtoehto: Fair ja Medium. Minä sain sopivan sävyn miksaamalla kumpaakin yhteen.

Be Blushed -poskipuna Desert Rose (1,4 g): kaunis, raikas ja kevyesti hohtava roosan sävy joka on tarpeeksi neutraali sopiakseen useimmille ihonsävyille. Naisellinen ja klassinen sävy. Kauniisti levittyvä koostumus ja juuri sopiva pigmenttisyys, ei liian vahva eikä liian mieto.

AVON_Mark_18HourArtist_IMG_1610

18 H Artist Ink -luomiväri sävyssä Lasting Lilac  (5 g): todella kestävä voidemainen luomiväri joka toimii niin loistavana pohjustajana puuterimaisille luomiväreille kuin yksinään. Mark-luomiväri kannattaa levittää sormin parhaan tuloksen saamiseksi, näin saat ohuimman pinnan ja sävyä on helppo kerrostaa syvemmäksi.

Ette varmaan ylläty liilasta sävyvalinnastani <3 Huurteinen, lempeä Lasting Lilac on kaunis, hillitty liila joka ei varmasti shokeeraa neutraalimpaan meikkiinkään tottunutta liialla värikkyydellä.

AVON_Mark_BigStyle_VolumeMascara_IMG_1142

Big & Style Volume Mascara (10 ml): erittäin siististi levittyvä koostumus joka ei paakuta sitten yhtään, voi laittaa vaikka kuinka monta kerrosta ilman pelkoa paakuista tai hapsuisesta jäljestä.

AVON_Mark_BigStyle_VolumeMascara_IMG_0524
Big & Style -ripset

Harja erottelee ripset fantastisesti ja jälki on kaiken kaikkiaan todella siistiä. Ripset jäävät pehmeiksi ja joustaviksi, maskaraa voi kerrostaa tarpeen vaatiessa kesken päivän. Intensiivisen musta sävy.

Kuvassa luomella myös Lasting Lilac -luomivärisävy – ja tummansininen Mark-kynärajaus, mutta kynän sijaan boksiin päätyi seuraava rajaustuote:

AVON_Mark_LiquidEyeliner_

Mega Effects Liquid Eyeliner (1 ml): nestemäinen, tussimuotoinen, erittäin tarkkaa jälkeä tekevä eyeliner joka sopii erityisen hyvin kissamaisiin siipirajauksiin.

Tussin kulmaa muuttamalla saa joko ohuempaa tai paksumpaa jälkeä.

AVON_Mark_PlumpIt_UptownPink_IMG_1132

Plump it -huulipuna sävyssä Uptown Pink (3,6 g): suosikkini! Aivan ihana! Huulipunassa on voidemainen, kermaisen pehmeä ja peittävä koostumus. Puna levittyy kauniisti ja tuntuu huulilla mukavalta, aivan loistava huulipuna joka sopii myös kuivahuuliselle. Tuntuu kaiken kaikkiaan ylellisemmältä kuin hinta antaa odottaa, todellinen löytö.

Ihania sävyjä oli paljon ja valinta oli vaikea, mutta lopulta päädyin murrettuun, marjaisaan ja todella peittävään Uptown Pink -sävyyn. Plump It -sarjan punien välillä on pieniä eroja peittävyyden, kermaisuuden ja ”huulitunnun” suhteen ja Uptown Pinkissä koostumus on aivan erityisen voidemainen mihin rakastuin. Se levittyy pehmeästi ja tuntuu huulilla todella mukavalta. Sävy on myös suosikkiani creme-laatua eli ei sisällä helmiäistä. Kuvailisin sävyä sanoilla ”murrettu-creme-vadelma”.

AVON_Mark_valinnat_IMG_1133

Sanoisin, että aika mahtava hintalaatusuude tässä boksissa; kahdeksan tuotetta 39 euroa…! Jo huulipuna, ripsiväri ja CC-voide maksavat normaalihinnalla yhteensä 43,50 €….!

Boksin voi käydä nappaamassa itselleen Avonin sivulta täällä. Bokseja on myynnissä rajoitettu erä.

Avon Beremarkable

En ehtinyt saada laatikkoa fyysisesti omiin käsiini ennen reissuun lähtöä, mutta Avonilta lähetettiin minulle kuva siitä. Tältä se näyttää :)

Mieletöntä nähdä oma meikkiboksinsa…!

AVON_Mark_meikkipohja_IMG_7501

Tässä kuvassa näkyy Mark CC-voiteen Nude-sävyllä tehty meikkipohja iholla yksinään. Kuulas ja luonnollinen.

CC-voiteesta on viisi eri sävyä, joista kaksi sopi minulle melkeinpä yhtä hyvin; vaaleampi Nude ja päivettyneemmän ihon Light Medium. Kuvailisin kumpaakin neutraalista lämpimähköön päin olevaksi sävyksi, ne eivät ole todella selkeästi keltaiseen tai pinkkiinkään päin. Koska jälki on aika läpikuultavaa, sävyn ei tarvitsekaan olla ihan täydellinen match oman ihon kanssa.

Päädyin valitsemaan boksiin vaaleamman Nude-sävyn koska arvelen sen sopivan useammalle. Nude on sävyastekon viidestä sävystä keskimmäinen.

Koin parhaaksi levittää Mark CC-voiteen sormin. Se levittyy ihan nätisti BB-voidesiveltimelläkin mutta jostain syystä voide tuntui asettuvan iholleni kauniimmin ja saumattomammin kun se sai notkistua sormien lämmössä.

AVON_Mark_huulipuna_luomivari_swatch_IMG_1164

Swatchit luomivärin ja huulipunan sävyistä.

Lasting Lilacin koostumuksesta – se on kovempaa, ”tiiviimpää” ja ikäänkuin puuterisemman tuntuista kuin monet muut voidemaiset luomivärit, minkä vuoksi sillä on helppo tehdä hyvin ohuita kerroksia.

Jotkut voidemaiset luomivärit tekevät vähän liiankin paksua jälkeä jo yhdellä kerroksella jolloin tulos voi olla ”ruttuinen” voiteen kasautuessa jo kuivumisvaiheessaan luomen pieniin vekkeihin, mutta Mark-luomivärin ohut, puuterivoidemainen koostumus levittyy todella ohuesti. Se ei mössöönny kerrostaessa vaan lisäkerroksilla saa helposti ja siististi luotua haluamansa sävysyvyyden kevyestä selkeämpään violettiin.

Vielä vähän ripsarikuvia (ja näissä kuvissa Lasting Lilac -luomiväriä on levitetty 2-3 kerrosta):

AVON_Mark_BigStyle_VolumeMascara_detail_IMG_5762
AVON_Mark_BigStyle_VolumeMascara_IMG_5762

Vaikka  Big & Style -maskaran kuvauksessa puhutaan volyymista, on tämän ripsarin vahvuus ehdottomasti siistissä, täysin paakuttomassa jäljessä.

Koostumus on jopa vähän vesimäinen, ja kerrosten kannattaa antaa hieman kuivua jos haluaa luoda enemmän volyymia. En tiedä onko tällä ripsarilla mahdollista saada paakkuja, mutta minä en siinä onnistunut vaikka sudin massaa kerros toisensa jälkeen :D Koska ripset jäävät joustaviksi, maskaraa voi lisätä kesken päivänkin ja jälki on edelleen siistiä.

Big & Style värjää ja erottelee ripset siististi ja luonnollisesti, hämähäkkiripsiä tai manga-paksuuden heavy-ripsiä et tällä saa.

Heitän loppuun vielä kuvan yhdestä viimeiseen saakka boksipaikasta kilpailleesta tuotteesta, jonka lopulta korvasin peiteaineella koska koen myös peiteaineen tärkeäksi meikkituotteeksi kokonaisuuden kannalta. Ja toinen huulituotehan boksissa jo oli.

AVON_Mark_PlumpIt_kiiltoIMG_1550

Plump It Gloss – huulia täyteläistävä huulikiilto. Pitkän linjan Karkkipäivä-lukijat saattavat muistaa minun rakastavan tämän tyyppisiä, huulilla kevyesti kihelmöiviä kiiltoja.

Tämä kiilto on huulilla tosi ihanan tuntuinen ja olin ihan että aaargh kun en voinut lusikoida boksiin jokaista suosikkiani :P Näitä huulia ”pullistavia” kiiltoja kun ei edes ole kovin monilla merkeillä, ja olin ihan riemuissani kun löysin tämän Mark-valikoiman joukosta.

Tulen esittelemään muita, boksin ulkopuolelle jääneitä lemppareitani vielä myöhemmin omassa postauksessaan.

Sanni_AVON_Mark_look_IMG_0595

Nyt ei muuta kuin kipin kapin hankkimaan oma Avon #bereMarkable by Karkkipäivä -kauneusboksi niin kauan kuin varastoa riittää :)

Boksin voi tilata täältä.

AVON_Beremarkable

Kommentit (15)

 1. Tuikku

  Mua ei nää värikosmetiikkaboxit oikee motivoi, kun oon kalkkilaivan kapteeni :/.

 2. Charming Nails

  Hih, arvasin luonnollisen värisen poskipunan ja marjaisan huulipunan. Arvasin myös että jotain violettia löytyy silmiin laitettavaksi ;) tosi kiva boxi, tuo rajaustussi olisi mulle sopivin tuote.

  • Sanni

   Hahah, sä tunnet mut hyvin ^_^ Marjaisat huulipunat on parhaita <3

 3. Jonttu

  Onko tuohon huulipunaan tulossa ’Sannin suosikki’ tai ’Löytö’-lätkä?

  • Sanni

   Heheh, siihen kyllä kuuluisi se ^_^

 4. Kommodori

  Aivan mahtava idea! Olin jo tilaamassa, mutta maksu näyttää toimivan vain luottokortin avulla. Voiko tilausta maksaa nettipankin välityksellä?

  • Sanni

   Tarkistan tämän, laitoin heti Avonille viestiä.

  • Sanni

   Avonilta vastataan: ”Kyllä, valitettavasti boksin voi maksaa vain kortilla. Tämän ei kuitenkaan tarvitse olla nimenomaan luottokortti, vaan mikä tahansa maksukortti, jossa on Visa-, Mastercard- tai Maestro-tunnus toimii (eli myös debit-kortit käyvät). Jos ei omista lainkaan maksukorttia, niin siinä tapauksessa tätä boksia ei valitettavasti voi tilata”.

 5. Martta

  Moi! Vaikuttaa eri hyvältä valitsemasi tuotteet Avon boksiin,Mahtavaa!!
  Postaukset Soulista ovat mielenkiintoisia, kiitos siitä!
  Onko asiakaspalvelu ravintoloissa ja kaupoissa ystävällistä?
  Entä miten siellä juhlitaan??
  Energistä viikkoa sinne!!!

  • Sanni

   Moi Martta!

   Asiakaspalvelu ravintoloissa on asiallista ja ”tavallista”, miten sen nyt sanoisi, ei mitään perusstandardin ylittävää, tosin syön 90-prosenttisesti ruokatoreilla tai korealaisissa buffeteissa joissa on itsepalvelu (buffetit ovat kaikkein helpoin tapa syödä jos haluaa välttää lihaa). (Vaate)kaupoissa myyjät eivät ole ottaneet mitään kontaktia, mutta kosmetiikkamyymälöissä myyjät liimautuvat kylkeen kiinni ja seuraavat sinua ääneti ympäri myymälää vaikka sanoisit että et tarvitse apua. Se on ärsyttävää. Siis nekin myyjät, jotka eivät osaa englantia, eli eivät käytännössä voisi auttaa minua vaikka apua tarvitsisinkin, jäävät kylkeen. En ole kiinnittänyt huomiota seuraavatko myyjät myös kaikkia korealaisia asiakkaita tällä tavoin, ehkä tämä ”palvelu” kohdistuu vain länkkäriasiakkaisin tai ehkä mun habituksessa on jotain epäilyttävää ja mun epäillään pöllivän jotain..? :D En tiedä mutta ihan hullua. Kun haluaisi rauhassa hypistellä kaikkea ja joku on kirjaimellisesti käsivarressa kiinni siinä vieressä ja seuraa jokaista elettäsi, niin ei tunnu kivalta.

   Juhlinnasta en tiedä koska en itse juhli täällä (jos siis tarkoitat yöelämää) :) Soulin Airbnb-emäntänikään ei ole juhlivaa tyyppiä.

   • Martta

    Kiitos vastauksesta?. Näin asiakaspalvelijana aina itse kiinnittää väistämätkin kolleegoidensa toimintaa erimaissa.
    Todellakin ”kyttääminen”, seuraaminen niiiiin ärsyttävää?.
    Mutta jatketaan ihmettelyä?

 6. Sylvia

  Miten levität voidemaisen luomivärin? Minulla on vähän sellainen ”kermainen” Kikon voideluomiväri, ja sitä on tosi vaikea saada häivyttymään :/

  • Sanni

   Miten levität voidemaisen luomivärin?

   Riippuu koostumuksesta. Voidemainen luomiväri on muuten aina vähän hankalampi häivyttää kuin puuterimainen, siksi levitän itse usein rajan kohdalle vielä puuterimaista luomiväriä lisähäivyttämään. Pehmeälaatuiset purkkiin pakatut voidemaiset luomivärit levitän luomelle napakalla synteettisellä siveltimellä ja häivyttelen / tasoitan jäljen vielä sormin. Tuubiin pakatut tai kovempilaatuiset (kuten Avon Mark) levitän pelkästään sormin.

 7. sara

  Kerrankin boksi, jossa KAIKKI tuotteet sellaisia, jotka olisin ehkä valinnut itsekin! :) Tällä hetkellä en tosin tarvitse meikkejä, joten taitaa jäädä väliin, mutta itse merkki alkoi kiinnostaa.
  On aivan vieras merkki mulle ja se, että Saksikäsi Edvardin ”äiti” tätä merkkiä myi, oli hauska lisäinfo. :D

  Kuvista tuli mieleen, että miten sun ylläpidät sun hiusväriä siellä reissussa ja onko väri herättänyt kiinnostusta muissa?

  • Sanni

   Kerrankin boksi, jossa KAIKKI tuotteet sellaisia, jotka olisin ehkä valinnut itsekin! :)

   Onpa kiva kuulla ^_^

   Kuvista tuli mieleen, että miten sun ylläpidät sun hiusväriä siellä reissussa ja onko väri herättänyt kiinnostusta muissa?

   Väripurkki kulkee jo mukana rutiinilla :) Minulla on mukana Biozellin tosipigmemnttistä Color Mask INK -sävyä jota tarvitsee sekoittaa hoitoaineeseen vain teelusikallinen (hoitsikkaa laitan pari ruokalusikallista ylläpitosävytyksessä) ja se riittää pitämään sävyn ihan kivana :) Lisäksi mulla on pysynyt väri päässä paljon paremmin sen jälkeen kun tein syväpuhdistavan kuurin (josta kerroin tuossa muutama postaus takaperin). Ihmetyttää saattoiko syväpuhdistuksella oikeasti olla tällainen vaikutus mutta joka tapauksessa hiusväri on pystynyt jopa vastustamaan Korean aurinkoa hämmästyttävän hyvin.

   Tähän mennessä vain kaksi ihmistä on kommentoinut hiusväriäni. Vaikka täällä ei näe juuri kellään shokkivärjättyjä hiuksia, minun liilat kutrini eivät herätä huomiota eikä kukaan erityisesti katso hiuksiani.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.