Karkkipäivä
Karkkipäivä

Avec Sofié

Minulla oli eilen ilo viettää päivää avec Sofié.

      Sofie_IMG_7947

Pariisilaistunut bloggaajakollegani sopii Pariisin katukuvaan kuin aito ranskatar, vai mitä tuumaatte? :)

Aurinkokin helli eilen täydeltä teholta, ja Hollannin & Belgian kylmyys oli enää muisto vain… Taisin eilen jopa vähän ruskettua! ^_^

Sofie_IMG_8004

Sofién kotikatu kuhisee elämää.

Sofie_IMG_8008

Mitä ruoka-aineita et täältä löydä, sitä et tarvitse :) Ihania juusto-, hedelmä, kala-, mauste-, jne -kauppoja vieri vieressä.

Sofie_IMG_8025

Sofie_IMG_7962

Sofién koti on ihastuttava ja valoisa. Mitä muuta saattaisi odottaa… ;)

Sofién blogi on aina ollut suosikkejani. Meitä yhdistää rakkaus kauniisiin asioihin ja halu jakaa niitä. Ihan tavallisesta arjesta löytyy niin paljon kauneutta jota emme aina huomaa.

Myös ruoka ja matkailu ovat Sofiélle lähellä sydäntä. Yksi asia, mikä meitä Sofién sanoin ei yhdistä, on kosmetiikka ja meikkaus. Sofié ei kuulema osaa meikata.

Ja tänä iltana minun  pitäisi lähteä Sofién kanssa meikkiostoksille ja opettaa häntä kaunistautumaan :D

Aika hullu tehtävä. ^_^ Miten tällainen nainen enää muuttuu kosmetiikan avulla kauniimmaksi?

Sofie_IMG_7979

Sofie_IMG_7997

Less is definitely more Sofién piirteillä.

.

Sofie_IMG_8120

Iltaa vietettiin latinalaisessa korttelissa.

Sofie_IMG_8108

Sofie_IMG_8113

Ei lainkaan huono päivä! :)

Kommentit (4)

 1. zubi

  Ooh, aivan ihanan kuuloista siellä sun reissussa! Sofien blogi on yksi suosikeistani ja olette kyllä molemmat NIIN upeita naisia, ettette kosmetiikkaa todellakaan tarvitse. Ihanaa reissun jatkoa!

 2. n

  Oi kauniita olette molemmat, ja vaikuttaa olleen mukava päivä Pariisin vilinässä!

  Nyt täysin aiheesta poiketen olisi kysymys ihonhoitoon liittyen, mahtavaa jos ehdit vastata:)
  Eli olisiko sinulla suositella jotain hyvää & kosteuttavaa voidetta kropalle? Olen testaillut kaikenlaista bodyshopin, apteekkituotteiden ja perus niveoiden ja lumeneiden välillä. Tuntuu kuitenki että joko rasva imeytyy nopeasti eli on luirua ja iho on ”suomuilla” taas parin tunnin päästä tai sitten koostumukseltaan niin paksua, että imeytyminen kestää ja kestää, mutta lopputulos ei kuitenkaan ole niin kosteutettu kuin toivoisi. Olenkin miettinyt olisiko luonnonkosmetiikasta nyt apua.Ihoni ei ole siis mitenkään äärikuiva tai atooppinen, mutta varsinkin nyt kesän kynnyksellä olisi kiva saada sääret ja käsivarret pehmeiksi ja sileiksi:)

  • Sanni

   Moi n!

   Harmillisesti suurin suosikkikroppavoiteeni Estelle & Thild on juuri uusittu, enkä tiedä yhtään millainen se uusi on, muuten olisin suositellut sitä.

   Muita hyviä luonnonkosmetiikan kroppavoiteita on esimerkiksi Laveralla, Body Lotionin koostumus on juuri sopivan täyteläinen olematta liian tanakkaa rasvaa. Vesimäisen ohuista luiruvartaloemulsioista en tykkää itse ollenkaan eivätkä ne riitä kosteuttamaan ihoani. Myös Santen ja Logonan uudet vartalovoiteet (esittelin ne just tämän päivän postauksessa :)) on tosi hyviä, mutta vaativat hitusen hieromista ennenkuin imeytyvät.

 3. n

  Kiitos paljon vinkeistä! Täytynee siis ehdottomasti siirtyä kokeilemaan luonnonkosmetiikkaa:)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.