Avain uuteen

Tiedättekö, mikä tässä on?

 

Se on avain mun ensimmäiseen omaan kotiin. ❤️

Sain avaimet tänään.

Haaveeni omasta kodista vuonna 2022 ei antanut kauaa odottaa itseään. Tiesin viime vuoden aikana, että olen tähän nyt valmis ja nyt on viimein mun oman kodin aika. Olin silmäillyt tätä asuntoa monta viikkoa jo viime vuoden puolella, mutta koska se on remonttikuntoinen, en tohtinut ensin edes ajatella, että juuri se voisi olla minun kotini. Enhän ole koskaan edes maalannut.

Sitten päätin kuitenkin käydä katsomassa asuntoa. Ja… mulle tuli hyvä fiilis. Asunnossa on erikoinen pohjaratkaisu, se on tilava mutta siellä on myös hukkaneliöitä, siellä on ihan karmeat kangastapetit ja 90-lukuinen keittiö. Silti… mulle tuli hyvä fiilis.

Se fiilis johti lopulta tähän päivään, kun minulla on ensimmäisen oman kotini avaimet kädessä. ☺️ Kuten totesin joulukalenterissani: jos jää odottamaan sitä täydellistä, ei ehkä saa mitään.

Nyt pääsen myös opettelemaan remppataitoja, joka ei ollut käynyt mielessäkään ikinä – mutta nyt olen aika innoissani..! Opin jotain uutta! :) Tämähän on aika jännää..!

Remontti ja asunnon lopullinen muotoutuminen mun kodiksi tulee varmaankin kestämään pitkään, mutta mihinkäs minulla on kiire. Mulla on vain aikaa. :) Lisäksi asunnon makuuhuone on jo remontoitu, ja se on ihan ok kunnossa. Asun siellä sen aikaa kunnes olohuoneen seinäprojekti on saatu hoidettua – se on ihan ensimmäinen asia, jonka haluan saada tehdyksi. Ja kylppäriin on saatava kunnon allas ja kaappi, tällainen läträilijä tarvitsee ison altaan..! :D

Pääsette varmasti blogissa seuraamaan kotini muotoutumista. Voin kertoa, että minulla ei vielä ole hirveästi mitään ideoita, en esimerkiksi yhtään tiedä, millaisen keittiön haluan. Ideat alkavat varmasti heräämään sitten, kun asunnossa on viettänyt vähän aikaa. En ole sisustushirmu eikä minulla ole oikeastaan mitään visioita mistään. Tiedän vain, että haluan sen ison ruokapöydän josta olen niin pitkään haaveillut, pöydän, jonka ympärille mahtuu kokoontumaan paljon ystäviä ja rakkaita! Sitä tulee olemaan suuri ilo kattaa. ❤️

Ruokatila tulee eteisen ja olohuoneen yhtymäkohtaan, se on ainoa asia, mitä tiedän tulevan kotini sisustuksesta. :)

Tervetuloa, vuosi 2022!

Nyt mulla on oma ikkuna, jonka läpi ulos päin tulee ensi jouluna varmasti näkymään iso, kaunis joulukuusi…!

Haitariovi lähtee, that’s for sure..!

P.S. Tää asunto sijaitsee… mun nykyisen kodin viereisessä talossa..! ☺️ Sekin oli minulle positiivisesti vaikuttava tekijä. Olen asunut tällä alueella Tampereella yli 10 vuotta ja kaupunginosasta on tullut minulle hyvin rakas. Tuttuus rauhoittaa, viehättää ja maadoittaa minua. Tuttuus lisää turvallisuuden tunnetta. Nyt saan jäädä paikkaan, jossa jo viihdyn. Ja voin muuttaa kassi kerrallaan kadun yli..! 

hyvinvointi onnellisuus
Kommentit (69)
  1. Ihanaa! Onnea uuteen kotiin ❤️🗝 Remppa- ja sisustusjutut tulee olemaa kiva lisäys tähän blogiin. Jään innolla odottelemaan. 😊

  2. Onnea kodinomistajalle! :) Odotan jo malttamattomana kaikkia asunto- ja remonttiaiheisia postauksia. Ehkä saa inspiraatiota omaankin elämään tällä saralla! Ja uuden oppiminen, mikä mahtava asia, ihan parasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *