Auttakaa…!

Kuva täältä. Candy Curls by Will Cotton. Vähänkö ihana.

Hei. Mun tekisi mieli muuttaa Karkkipäivän banneria välillä, mutta graafikon lahjani ovat yhtä sujuvat kuin laskettelutaitoni, joten asiaan paneutuminen tuntuu tylsältä enkä koskaan saa mitään aikaiseksi. Moumoulla oli aikoinaan kilpailu, jossa lukijat saivat suunnitella blogille uuden bannerin. Ajattelin tuolloin, ”vitsi miten kätevää…! Pitäisiköhän munkin…”? No, käsitän kyllä että blogillani ei ole sitä tuhansien lukijakuntaa niinkuin kuin MouMoulla, enkä pistänyt kilpailua pystyyn. Mutta nyt, kun olen katsellut muutamien blogien kivoja uusia bannereita, heräsi ajatus uudestaan…. Voisikohan munkin lukijoista sittenkin joku jaksaa auttaa mua…?

Bannerissa tulisi mielellään näkyä karkit ja meikkaus, ja siinä pitäisi olla violettia. Leveys 660 pikseliä ja korkeus (vai mikä se on?) joku runsas 200 pikseliä. Jos joku osaa tehdä teemaan sopivat reunatkin, niin siitäkin palkitaan! Edit. korjasin vähän sanamuotoja, eli tekstin alle jäävä keskiosio saisi olla valkoinen, mutta sivun reunoissa sitten jotain kuviota. Ulkoasu ei saisi yleisilmeeltään olla kovin levoton, kun blogissa kuitenkin on paljon värikkäitä kuvia.
Kukaan ei varmaan osallistu tähän kilpailuun, mutta pitäähän siinä nyt joku palkinto olla. Voittaja saa valita minkä tahansa L’orealin uusista trio-napeista (sävyjä on Suomen markkinoilla kuusi), ja lisäksi laitan mukaan läjän jotain kivoja ihonhoitonäytteitä. Ja voisin mä laittaa jotain kynsilakkojakin mitä on tullut alesta hamstrattua. :)

Laitetaan kilpailuaikaa vaikka kolme viikkoa, 11.2. saakka. Banneriehdotelmia voi laittaa sähköpostitse osoitteeseen
karkkipaiva[ at ]hotmail.com.

Edit. Jee, olen jo saanut muutamia kilpailutöitä! Olette parhaita!

Onko teille muuten ylipäätään väliä sillä vaihtuuko lukemienne blogien ulkoasu silloin tällöin? Onko vaihtelu kivaa vai turhaa?

Kommentit (22)
  1. Itse luen tätä kuten muitakin blogeja Google Readerin kautta, joten yleensä en edes näe blogien ulkoasua.

  2. Kovin paljoa en ulkoasuja tai niiden vaihtoväliä seuraile, mutta mua ärsyttää jos banneri on järkyttävän suuri. Siis niin suuri, ettei uusimman tekstin otsikko edes näy vaan joutuu rullaamaan alas. Sitä, että paljonko se pikseleissä on en tiedäkään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *