Karkkipäivä
Karkkipäivä

Aurinkotuotteita jaossa

Aika rientää ja kesä valuu eteenpäin kuin hiekka lasissa…

KesaArvonta_IMG_2941

Kesäarvontatuotteita on vielä mukava laatikollinen jäljellä. Tänään niistä lähtee arvottavaksi joukko aurinkotuotteita + itseruskettavia.

Tämän kesän sää näkyy selvästi suosivan itseruskettavia, mutta toivotaan että aurinkosuojatuotteillekin tulisi vielä tarvetta. :)

Terveiset sateisesta Maarianhaminasta ;) Tänään luvassa mm. kesäteatteria sateenvarjon alla… No ei olekaan. Peruttu sään takia. Höh.

Arvottavana seuraavat setit:

KesaArvonta_IMG_2946

1. Lumene:

* Itseruskettava ja kosteuttava voide kasvoille

* Kevyesti päivettävä itseruskettava ja kosteuttava voide kasvoille ja vartalolle

* Heleyttävä BB-vartalovoide (tuo iholle sävyä joka lähtee pois pesussa)

KesaArvonta_IMG_2967

2. Biosolis:

(luonnonkosmetiikkaa, fysikaalinen aurinkosuoja)

* Aurinkosuojaöljy vartalolle SK 6

* Aurinkosuojavoide kasvoille ja vartalolle SK 15

* Itseruskettava Spray

Aurinkosuojaöljyä ja -voidetta minulla on kaksin kappalein. Toisia on testattu muutaman kerran viime kesänä (juttu täällä), toiset ovat avaamattomat. Itseruskettavaa on yksi kappale, avaamaton. Arvon kaksi settiä, toisen itseruskettavan kera, toisen ilman.

  KesaArvonta_IMG_2952

3. Korres

Sävyttävä aurinkosuojavoide kasvoille SK 50.

Sisältää aitoa luonnonjogurttia. UV-suoja sekä kemikaalinen että fysikaalinen.

Voiteesta kerrotaan näin: ”Runsaasti luonnollista laktoosia, proteiineja, mineraaleja ja vitamiineja sisältävä jogurtti lisää ihon ylimpien kerrosten vesipitoisuutta ja raikastaa sitä. Pihatataruute, joka sisältää runsaasti flavonoideja, suojaa ihon säikeitä infrapunasäteilyltä, kiinteyttää sitä ja vähentää näkyviä juonteita sekä estää auringon aiheuttamia ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä. Aloe vera yhdessä B5-provitamiinin kanssa rauhoittaa, kosteuttaa ja vahvistaa ihon vastustuskykyä.”

Arvonnan tuotteet on saatu blogin kautta.

*

Tällä kertaa ajattelin vaivata teitä kysymyksellä. Karkkipäivä-blogilla tuntuu olevan monen eri tyyppisiä lukijoita, tai lukijoita, jotka lukevat blogia eri syistä. Osa kertoo lukevansa vain ruokajutut, osa kommentoi palaavansa aina kun on matkajuttuja (etenkin Kreikkaa ;)), osa on uskollisia kosmetiikkalukijoita ja skippaa muut jutut. Osa lukee kaiken :)

Nyt haluaisin kuulla, millainen lukija sinä olet.  

Mitä juuri Sinä luet Karkkipäivässä? Kuulutko tietyn aihealueen lukijaryhmään vai oletko kaikkiruokainen?

Osallistut arvontaan vastaamalla ylläolevaan uteluun ja kirjoittamalla kommenttiin minkä settien arvontaan haluat osallistua. Kaikkien arvontaan saa osallistua. :)

Osallistumisaikaa on torstaihin 9.7. kello 24.00 saakka.

*

Kesäarvonnat jatkuvat elokuussa – – maanantaina tämä nainen poistuu jälleen Suomen rajojen ulkopuolelle ja palaa heinäkuun lopussa. :) Toivottavasti silloin on vielä Suomen kesää jäljellä! Hyvällä tuurilla se Kunnon Kesä alkaa vasta sitten ;)

Kommentit (449)

 1. Anniina

  Luen blogistasi ihan kaikkia juttuja! Ja osallistun Lumenen tuotteiden arvontaan.

 2. Eeva

  Voih, hirveän vaikea arvioida mitä juttuja luen ja mitä en. :D Olen varmaan aika kaikkiruokainen. Jos nyt kuitenkin pitäisi miettiä mitkä eniten kiinnostaa, niin meikkivinkit, opiskelijabudjettiin sopivat herkän ihon tuotteet sekä ehdottomasti kaikki ravintoon liittyvät jutut!

  Osallistuisin lumene-setin arvontaan! :)

 3. Lumi

  Olen melko kaikkiruokainen, mutta kyllä eniten kiinnostaa luonnonkosmetiikka jutut ja matkailupostaukset.

  Osallistun biosolis-tuotepaketin arvontaan.

 4. Emma L.

  Olen melko kaikkiruokainen postaustesi suhteen. Hivenen hassua kyllä varsinaiset meikkipostaukset kiinnostavat tällä hetkellä vähiten – ehkä siksi, koska ihoni on täysin päinvastainen sinun ihoon verrattuna akne- ja muine ongelmineen. Luonnonkosmetiikan meikkituotteiden pysyvyys- ja peittokapasiteetit ei kerta kaikkiaan vaan riitä, eikä myöskään tuotteiden koostumukset ja tuoksut oikein houkuttele. Rullaan luonnonkosmepostausten ohi puolella silmällä – toki täytyy välillä niellä ennakkoluulonsa ja pysähtyä! :) Lemppareitani ovat kyllä muut kosmetiikkapostaukset sekä matkailu- ja ruoka-aiheiset jutut.

  Osallistun Lumenen paketin arvontaan!

 5. Krista

  Täältäkin löytyy yksi kaikkiruokainen blogin lukija!
  Kaikkein eniten kiinnostavat ruokajutut, olen saanut paljon kivoja ideoita ujutettua omaankin ruokavaliooni. :)
  Osallistuisin mielelläni kaikkien pakettien arvontaan!

 6. Kikkis

  Osallistun kaikkien settien arvontoihin. :)

  Olen kaikkiruokainen postausten suhteen. Tarkemmin kun asiaa ajattelin, hoksasin että on jotain mistä en niin välitä.. Siispä: Ainoastaan koirapostaukset(!!) tunnustan skippaavani, koska olen kissaihminen (joidenkin mielestä jopa sillä kajahtaneella tavalla) enkä koe chihuja söpöinä. :D Pahoittelen. :D Ruokapostauksista yleensä eniten innostun ja muistanpa painelleeni uunipuuron kohdalla samantien keittiöön ”Miksipä ei?” -asenteella tyrkkimään jogurttia puuroon. Ja hyvää on, NAM.

  • Sanni

   enkä koe chihuja söpöinä. :D Pahoittelen. :D

   Hahah, ei se mitään ^_^ Ei kaikkien tarvitse tykätä koirista – tai kaikista roduista :)

   muistanpa painelleeni uunipuuron kohdalla samantien keittiöön ”Miksipä ei?” -asenteella tyrkkimään jogurttia puuroon. Ja hyvää on, NAM.

   :) :) Uunipuuro jogusydämellä on kyllä suurimpia herkkuruokia!

 7. Mirkku

  Erityisesti kosmetiikka-ja reissujuttusi kiinnostavat, ja hauska lukea myös kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä. Paneutumisesi asioihin on niin ihailtavaa :)
  Osallistun arvontoihin 1 ja 2.

 8. Santsuli

  Tykkään lukea kosmetiikka- ja matkajuttuja :)
  Osallistun Lumenen ja Korresin arvontaan :)

 9. marika.t

  Olen kaikkiruokainen, joten luen kaikki sinun postauksesi :) Osallistun 2 ja 3 pakettien arvontaan

 10. Naapurit

  Olen lukenut kaikki postauksesi jo ties kuinka monen vuoden ajan! Osallistun Biosolis-paketin arvontaan (ei itseruskettavaa), vain luonnonkosmetiikka kiinnostelee.

 11. tiiu

  kosmetiikkajuttuja lähinnä. Osallistun kaikkien arvontaan.

 12. ansu88

  Kaikkien kolmen arvonnassa mukana! Eniten luen kosmetiikkajuttuja joissa testatataan kiinnostavia tuotteita.

 13. mr

  Minä olen kaikkiruokainen ja luen kaikki jutut, mutta erityisesti luonnonkosmetiikkaan liittyvät kirjoitukset mutustelen huolella. Tykkään todella paljon ajatuksenjuoksustasi ja tavastasi kirjoittaa ja varmaan lukisin blogia, vaikka kirjoittaisit raejuuston koostumuksesta. No wait… :D
  Aurinkotuotteista kiinnostaa ehdottomasti eniten biosolis-paketti.

 14. Nani

  Osallistun mielelläni kaikkien settien arvontaan. :)

  Luen lähes kaikki postauksesi, aiheella ei ole niin väliä. Kausittain vaihtelee mitkä aihealueet kiinnostavat eniten, mutta postaukset kohtaamisistasi erilaisten ihmisten kanssa ovat aina yhtä ihania ja kiinnostavia. :)

 15. sarita

  Aikalailla kaikkiruokainen. Mikä tahansa kolmesta käy:)

 16. heidil

  vielä ehdin mukaan! osallistun kaikkien arvontaan, kyllä niille käyttöä löytyisi. Ehkä eniten kiinnostavat luonnonkosmetiikkajutut. Usein ihailen myös matkailukuvia joita kyllä voisi olla enemmänkin.

 17. sepi

  matkailu, kaikkien arvontaan

 18. Ann

  Pääasiallisesti löysin tänne kosmetiikan perässä jo vuosia takperin. Kosmetiikkaan liittyviä postauksia kaipaankin usein enemmän. Muitakin juttuja tulee silmäiltyä, karppailut yleensä skippaan. :)

  Ainiin tuli yhden uuden tutun kanssa puheeksi seuraamamme blogit ja mainitsin Karkkipäivän. Tuttu vastasi että bannerin perusteella hän ei ollut kiinnostunut blogista kun siitä saa vaikutelman ettei blogis ole vuosiin päivitetty. Kerroin sitten että siult löytyy paljon luonnonkosmetiikkan liittyviä juttuja ja johan alkoi tuutukin lämmetä. :D muistelen kun jokin aika sitten pohdit bannerin vaihtoa, ehkä jokin banneri joka kuvastaisi nykyistä meininkiä, toisi enemmän juuri sinun jutuistasi kiinnostuneita lukijoita. :) hauskaa reissua!

Kommentoi »

Comments are closed