Karkkipäivä
Karkkipäivä

Aurinkomeikki

Pronssin ja kullan hehku kasvoilla tuo kesän. :)

Aurinkomeikki

Kasvoilla Lily Lolon ja Couleur Caramelin mineraalipohjasekoitus, Yves Rocherin kesälookin kullanhohtoista kasvovettä ja samaisen lookin aurinkopuuteria.

Aurinkomeikki_detail

Yläluomella kolmea eri beigen sävyä (vaikka eivät kuvassa erotukaan): sisänurkassa L’orealin Platinum Beige, ulkonurkassa Lumenen kesälookin Ilta Toiveiden ja luomivaossa Guerlainin Blonde Metal. Alaluomella Yves Rocherin kultakynä Or Soleil. Rajaukset Indelible Gel Eyeliner sävyssä Chocolate Mousse.

Aurinkomeikki2

Silmiä pani siristyttämään aamuauringossa. :)

YR_pearlywater

Tällaista kultavettä on kasvoillani.

YR_aurinkopuuteri

Ja tällaista aurinkopuuteria.

YR_kultakyna

Ja tähän kultakynään olen ihastunut kovin.

Lisää Yves Rocherin kesälookista seuraavassa postauksessa, jossa tarkempia tuotearvioita. Tämä oli vain tällainen aurinkofiilispostaus! :)

Aurinkomeikki_silmat

Kommentit (69)

 1. Salla

  Kultavettä…iik! Mä oon myyty, vaikka en edes ole tuotetta vielä nähnyt ;D Miten olet tuotetta käyttänyt, meikkivoiteen alle vai päälle ja koko kasvoilleko? :)

  • Sanni

   Olen kokeillut laittaa sekä meikkipohjan alle että päälle, ja on toiminut kummallakin tavalla. Olen tykännyt ehkä mieluummin taputella meikkipohjan päälle, koska en halua kultaa koko kasvoille, ja jos kultaveden laittaa ennen mineraalipohjaa niin kultahiput buffautuvat kabukin mukana ympäri naamaa.

 2. Roosa

  Ihana meikki,varsinki toi alaluomen meikki on kaunis!

 3. Janita

  Aivan ihana meikki! Näytät glamourilta hollywood tähdeltä!
  Onko mahdollista saada vaihe vaiheelta -tutoriaalia tästä meikistä? Olisi ihana osata tehdä samanlainen, mutta koska olen vielä aloittelija kuvat auttavat enemmän kuin teksti.

 4. badbomben

  Törkeän himosikaihanamahtiiqiihquiqutursomeikki! Jestas että osaa olla kaunista. Tuo kultakynä meni shoppailulistalle pronto.

 5. Nimetön

  Millainen tuon YR:n kultakynän koostumus on? Voisiko sitä laittaa sormella normin luomivärin tapaan koko yläluomelle? Sävy on nimittäin se aivan täydellisen kultainen, jota olen yrittänyt jo tovin bongailla :).

 6. Ida

  Hei, kiitos ihanasta silmämeikistä! Piti heti käydä hakemassa oma kultakynä (ei tosin YR:n..), en tiennyt kaipaanavi juuri sitä tulevaan kesääni ;)

 7. Pauliina

  Kerrassaan mielettömän upea meikki! Pakko yrittää metsästää noita tuotteita itselleenkin. Voisitko vielä kertoa, että missä kohdin kasvoja sulla siis on sitä kultavettä? Entä mitä sulla on huulilla? Ja mistähän saisin tietooni tuon aurinkopuuterin ainesosat? T. Kyselyiässä oleva…

  • Sanni

   Kultavettä on poskilla, aika suurella alueella. Huulilla on Yves Rocherin kesälookin roosaa ja läpikuultavaa huulikiiltoa (laitoin läpikuultavaa päälle kun roosa kiiltää niin vähän).

   Aurinkopuuterin inci:

   talc
   hydrogenated polydecene
   zinc stearate
   methylparaben
   tocopheryl acetate
   propylparaben
   maltodextrin
   aloe barbadensis leaf juice
   parfum
   linalool
   limonene
   (+/-
   mica
   CI77491
   CI77492
   CI77499
   CI77891)

 8. Oona

  Hei! Mulla on sulle todella tärkeä kysymys, (toivottavasti vastaisit)
  Mistä REVLONIN tuotteita saa nykyään? Musta tuntuu, että ne ovat kadonneet kaikkialta. Päätin nyt kysyä epätoivossa sulta koska tunnet tietävän paljon meikeistä.

  Kiitos paljon etukäteen ja aurinkoista kesää! (kumpa se paistaisikin, haha!)

 9. MirjaTeina

  Käytätkö puuteria jos on kesähelle????

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.