Karkkipäivä
Karkkipäivä

Aurinkoaurinkoaurinkooooo.

Auringossa_

Nyt kun ihanat helteet hemmottelevat meitä, on sopiva aika nostaa esiin pari aurinkoon liittyvää aiempaa postaustani ja järkätä teille samalla aurinkoinen arvonta! ^_^

Kirjoitin auringonotosta ja UV-säteiltä suojautumisesta kesäkuussa 2011 kaksi suuren suosion saanutta ja paljon asiaa sisältänyttä artikkelia. Koska lukijoita on tullut tuplasti lisää noiden kahden vuoden jälkeen, on joukossanne varmasti monia jotka eivät ole noita juttuja lukeneet. Toisessa artikkelissa haastattelin ensimmäisessä jutussa heränneiden kysymysten pohjalta kahta ihotautilääkäriä sekä Allergia- ja Astmayhdistyksen kosmetiikka-asiantuntijaa.

Aurinkojutut

Jos siis tietopaketti ruskettumisesta, aurinkoihotyypeistä ja auringon terveellisyydestä kiinnostaa, niin ei kun lukemaan nämä:

Scorchio! Eli juttua rusketuksesta ja suojakertoimista

Aurinkokeskustelu osa 2 – Asiantuntijat vastaavat

(….vaikka sitten illalla kun olette palanneet puistosta tai rannalta… ^_^ Kukapa tällaisena päivänä istuisi sisällä lukemassa blogeja..? :P)

. . .

ARVONTA.

LuisWidmer_Aurinkotuotearvonta

Minulle pätkähti postissa Luis Widmerin PR:ltä paketti, joka sisälsi vedenkestävän, värittömän sprayn ja kätevän tuubipakkauksen jossa on sekä vedenkestävä suojavoide että huulirasva. Kummassakin tuotteessa on suojakerroin 30.

En itse käytä näin korkeita suojakertoimia joten mielelläni arvon kaverukset teille. Arvon tuotteet erikseen, eli kaksi voittajaa saa Widmerin aurinkotuotteen.

Osallistut arvontaan kertomalla kommenttiboksissa, muututko kesällä laiskemmaksi blogien lukijaksi vai kurkkaatko lempiblogeihisi yhtä tiiviisti kuin muulloinkin. (Tilastot nimittäin kertovat, että jengi ei jaksa lukea blogeja kesäisin ^_^)

Eli: aurinko voi blogit? :D

Osallistumisaikaa on maanantaihin 10.6. klo 21.00 saakka.

ARVONTA SUORITETTU. Onni suosi nimimerkkejä eev_a ja Simpukka. Onnittelut! :) Voittajiin on otettu yhteyttä.

Kommentit (251)

 1. Coconut

  Luonnonkosmetiikan puolellahan suhtautuminen kemiallisen suojan sisätäviin aurinkotuotteisiin on aika skeptinen ja negatiivinenkin. Mitä itse olet mieltä? Minulla on kyllä ihan normi aurinkosuoja käytössä, vaikka muuten olenkin luonnonkosmetiikkaan päin kallellaan. Mutta kieltämättä tulee joskus kyllä pohdittua, miten kemikaalit mahtavat reagoida iholla auringossa. Oletko muuten kokeillut mitään luonnonkosmetiikan aurinkosuojaa? Osaatko suositella mitään?

  Ai niin, ja sitten tuo kysymyksesi :) Mielellään molemmat, aurinko ja blogit :) Itse ainakin käy aika lailla yhtä aktiivisesti blogeja lueskelemassa, varsinkin kun lomalla on enemmän aikaa.

  Aurinkoisia kesäpäiviä sinulle! :)

  • Sanni

   Luonnonkosmetiikan puolellahan suhtautuminen kemiallisen suojan sisätäviin aurinkotuotteisiin on aika skeptinen ja negatiivinenkin. Mitä itse olet mieltä?

   Minulla ei oikein ole mielipidettä kemiallisista aurinkosuojista… Olen liian vähän perehtynyt niihin. :/ Itse käytän mieluiten kemiallista suojaa (tai kemiallisen ja fysikaalisen yhdistelmää), sillä fysikaalisella suojalla ei löydy alempia kertoimia kuin SPF 15. Ja onhan sekin myönnettävä, että kyllä ne kemialliset ”normikosmetiikan” suojat on iholla miellyttävämmän tuntuisia kuin mineraalisuojat. Olen löytänyt vain yhden ainoan oikeasti miellyttävän tuntuisen luonnonkosmetiikan aurinkosuojatuotteen, ja sekin lopetettiin (Lovean SPF 15, nyt heillä alin SPF 30).

 2. Riitta

  Kesäisin blogien lukeminen kieltämättä jää vähemmälle, aika ei vain tunnu riittävän. ;D Mut sadepäivän sattuessa lueskelen blogeja taas entistä innokkaammin.

 3. Minä vain

  Kesällä niin kiire että vähemmälle jää, mutta aina kun aikaa. Osallistun!:)

Kommentoi »

Comments are closed