Arvostelussa matkakosmetiikkani

Arvostelussa kosmetiikkamatkaseuralaiseni – siis ne, joita en ole ennen blogissa käsitellyt. (Blondista kaikki ovat jo varmaan kuulleet tarpeekseen ^_^)

XXMatkakosmereview_CliniqueFacialSoap

XXMatkakosmereview_ClarinsCleansingGel

XXMatkakosmereview_ClarinsWakeUpBooster

XXMatkakosmereview_ClarinsEyeContour

XXMatkakosmereview_CliniqueEyeCream

XXMatkakosmereview_KorresYoghurt

XXMatkakosmereview_Bodyfarm

XXMatkakosmereview_YRhoitoaineet

YvesRocher_hoitikset

Tässä YR-balsamit vielä oikeissa pakkauksissaan. Tykkään kummastakin kovasti mutta Reparation vetää hitusen pidemmän korren koska on pehmentävämpi. Yleensä tällaiset karheille ja pörröisille ja tarkoitetut silottavat hoitoaineet vetävät minun hennon hiusainekseni liian raskaaksi, mutta tämä ei. Aivan ihana! Hoitoaineet saatu Yves Rocherilta blogin kautta.

.

Cliniquen kasvosaippuan olen jo käyttänyt loppuun ja Clarinsin sy-voiteesta on viimeiset pisarat menossa. The Body Shopin kosteusseerumi loppui viime viikolla (mitä iloa kosmetiikkafriikki tunteekaan aina kun täysikokoinen tuote loppuu..! ^_^) ja nyt olen enää kasvovoidenäytteiden varassa (tuo Korresin Jogurtti + parit Laverat). Onneksi tuollaisesta muutaman millin sachetistakin saa puristettua tavaraa kumman moneksi päiväksi.

Bodyfarmin litku loppui eilen, ja nyt yritän sinnitellä Ateenaan saakka ilman uuden vartalovoiteen ostamista koska ystävieni luona voin käyttää heidän kropparasvojaan. :) (Note to self: välillä ei todellakaan ole järkeä säästää muutamaa euroa.) On minulla tosin yksi hätäapu jonka esittelen huomisessa postauksessa.

 

Kommentit (13)
 1. Nyt kun ihosi kaipaa kovasti kosteutta, mitä ajattelet oliiviöljyn levittämisestä suoraan kasvoille? Eri öljyjen käytöstä iholla on netti ja Youtube pullollaan juttuja eivätkä öljyt ole lainkaan niin rasvaisia kuin luulisi eivätkä ne tuki ihohuokosia ym. Oliiviöljy on nimenomaan tehokas antiage-öljy, koska on niin ravitsevaa. Voisithan myös sekoittaa öljyä niihin kosvojenhoitotuotteisiin, jotka eivät nyt kosteuta ihoasi tarpeeksi. Iho jää ihanan pehmeäksi ja kosteustasoa on helppo säädellä itse (kuinka paljon öljyä jättää iholle/ kuinka paljon sitä huuhtoo pois).

  1. mitä ajattelet oliiviöljyn levittämisestä suoraan kasvoille?

   Itse en ole kokeillut oliiviöljyä kasvoille koska se on sen verran paksu öljy (kookos- manteli- ja jojobaöljyä taas olen), mutta kropalle kyllä ja hyvin toimi. Moni käyttää oliivia kasvoillakin ihan onnistuneesti, mutta itse vain koen sen paksun koostumuksen epämiellyttävänä kasvoilla.

   Mutta hmm, ehkäpä voisin tosiaan kokeilla sekoittaa pisaran kasvovoiteeseen. :) Hyvä idea.

 2. hehe, vähän nauratti lukea näitä :D ensin valittelee ”kauhean vaikeasta sivistyssanastosta” (näin yo-opiskelijan näkökulmasta ihan perussettinä menevään tekstiin ;)) ja sit ite viskelee kaikenmaailman viskoosi-asioita mitkä ei sano niin yhtikäs mitään, ihan hepreaa :D että tiedesanastonsa kullakin näköjään! :)

  1. :D ^_^

   Viskositeetti = koostumuksen termi, nesteen (kosmetiikka-aineen) paksuus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *