Karkkipäivä
Karkkipäivä

Arvostelematta jääneet tuotteet

John Frieda -shampoopostausta tehdessä tuli mieleen, että olisi hauska idea käydä läpi ”Tulevat Tuotearvostelut” -kansioni kuvia ja niitä tuotteita, jotka eivät sitten (tai ainakaan toistaiseksi) päätyneetkään blogiin.

Tässä niitä nyt tulee :) Frieda-postauksessa siis kerroin, että minulla on koneella tuotearvosteluille omistettu kuvakansio, jonne kokoan melkein viikoittain kuvia arvosteluaan odottavista tuotteista. Jotkut tuotteet kuvaan heti ennen kuin olen edes kokeillut niitä, koska joistain tulee sellainen fiilis että ”Näistä varmasti kirjoitan!” No, kirjoitus saattaa kuitenkin jäädä. Tai ainakin venyä useilla kuukausilla, jopa vuosilla.

Aloitetaan vanhimmista.

Kansion vanhimmat kuvat on otettu kesäkuussa 2013, ja niissä on Yves Rocherin tuotteita.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Luminelle-linjan luomivärejä.

Muistelen, että minun piti kertoa näiden olevan hinta-laatusuhteeltaan hyviä halpismeikkejä (Luminellethan ovat YR:n halvimpia meikkejä). Näitä olen siis käyttänytkin, jo monta vuotta ennen tätä kuvissa näkyvää viimeisintä pakkausuudistusta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sävyistä minun oli tarkoitus nostaa erityisesti esiin tuo vasemman yläkulman persikan sävy.

Vinkkejä persikansävyisiin luomiväreihin kysellään usein. Kyseinen Luminelle-sävy, #21 Peche Nude, toimii erinomaisesti myös poskipunana.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tästä Rocherin Cure Solutions -antioksidanttiseerumista minun piti kirjoittaa, että tykkään sen koostumuksesta kovasti, vaikka siinä onkin silikonia. Se ei ole sellainen perinteinen supersilikonisen liukas seerumi, vaan oikein raikas ja kaiken kaikkiaan tosi miellyttävän tuntuinen iholla.

En tiedä onko kyseinen seerumi enää edes YR:n valikoimassa… En ainakaan löydä sitä Rocherin sivuilta.

(Nuo Luminelle-luomivärit ainakin ovat vielä olemassa ;))

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä kuvassa ideana oli näyttää, että Rocherilla on nykyvalikoimassaan hyvin samankaltainen poskipunasävy kuin vanha suursuosikkini Luminellen Roosa. Rakastan tuota vanhaa, soikeassa hylsyssä olevaa vaaleaa roosan sävyä niin, että ostin niitä kolme jemmaan kun sävy lopetettiin.

Arvostelematta_LaveraIMG_1059

Lokakuussa 2013 olen kuvannut Laveran Volume-shampoon ja hiuksiin jätettävän hoitoaineen.

En koskaan kokeillut näitä, ja olen muistaakseni sittemmin antanut tuotteet eteenpäin sisarelleni. Syy testaamattomuuteen oli se, etten pitänyt Laveran hiustuoteuudistuksesta. Koska Repair & Care -sarjan shampoo ja hoitis tuntuivat jo todella epähoitavilta, arvelin, ettei Volume ainakaan voi missään nimessä toimia hiuksissani paremmin.

Seuraavat tuotteet on niinikään kuvattu lokakuussa 2013:

Arvostelematta_BornToBioIMG_1008

Born To Bion Monoi-kuivaöljy.

Arvostelematta_ElvitalIMG_1071

Elvitalin Extraordinary Oil -kuivaöljy hennoille hiuksille.

Näihin liittyy traumaattinen kokemus… Nimittäin tein näistä saman vuoden joulukuussa oman pitkän postauksen (hiusteemaviikolle), jossa käsittelin hennoille hiuksille sopivia hiusöljyjä. Ja tämä postaushan sitten katosi taivaan tuuliin kun painoin ”Julkaise”-nappia.

Suutuin niin etten muista koskaan olleeni niin vihainen tietokoneelle ja katkeileville nettiyhteyksille. Enkä koskaan jaksanut kirjoittaa juttua uusiksi.

Tämän välikohtauksen jälkeen olen alkanut kirjoittaa vähänkään pidemmät jutut ensin Wordiin.

Itse asiassa Born To Bion öljy pääsikin myöhemmin blogiin toisen postauksen yhteydessä, mutta se juttu oli hyvin eri tyyppinen kuin tuo kuivaöljyjä yleisesti käsitellyt, blogipostausten taivaaseen kadonnut kirjoitus.

Arvostelematta__AubreyMG_8951

Joulukuussa 2013 olen ollut aikeissa kertoa Aubreyn Rosa Mosqueta -hoitoaineesta.

Sille ei sitten koskaan omistettu omaa postausta, mutta hoitoaine on vilahdellut milloin missäkin hyvistä hoitsikoista puhuvissa sivulauseissa. Viimeiset jämät Rosa Mosqueta -hoitoainetta olivat mukana tällä reissulla.

Arvostelematta__Sensai

Maaliskuussa 2014 olen kuvannut Sensain Ultimate-linjan tuotteita, joita olin saanut Sensai-illassa muutamia kuukausia aikaisemmin. Testasin ensin Sensain peruslinjan tuotteita, aikomuksena testata lyhyen ajan sisällä myös tämä kalliimpi Ultimate-linja.

Purkit ovat edelleen avaamatta.

Arvostelematta_EllaIMG_4546

Myöskään Ella Bachéen Detox Aromatique extra-matifioivaa (onko tämä suomea? :D) emulsiota ei ole kertaakaan kokeiltu, vaikka olen sen toiveikkaasti kuvannut samaan aikaan Sensain tuotteiden kanssa.

Itse asiassa taisi olla niin, että Mr. Karkkipäivän piti testata tämä yhdessä jonkun toisen Ellan rasvoittuvalle iholle tarkoitetun tuotteen kanssa. Hänellä kun on jonkun verran rasoittuva iho, minulla taas ei lainkaan. No, kumpikaan meistä ei ole pulloon koskenut. Ehkä jonain päivänä.

Arvostelematta_LaveraIMG_6900

Toukokuussa 2014 minun piti kertoa teille Laveran My Age -linjan nimiuudistuksesta –> nimi vaihtui Firming’iksi.

Kuvassa rinnakkain vanha My Age -voide ja uusi Firming-voide. Oli tarkoitus kertoa, että nimiuudistuksen myötä myös koostumusta justeerattiin ihan pikkuisen, mutta käytössä voide tuntuu ihan samalta (eli tosi ihanalta, My Age’han on yksi ehdottomia suosikkivoiteitani) kuin vanhakin versio.

Arvostelematta_DrHauschka

Dr. Hauschkan tehdasvierailun jälkeen, kesällä 2014, olin halukas kertomaan teille Dr. Hauschkan ihanista, laadukkaista meikkisiveltimistä, joita ostin mukaani Saksasta. Valitettavasti siveltimiä vain ei myydä Suomessa, joten sinällään niistä oli ehkä pointitonta kertoa.

Alemmassa kuvassa halusin näyttää, että Hauschkan luomivärisivellin (mustakarvainen) on muodoltaan ja kooltaan hyvin lähellä MACin legendaarista Maailman Parasta Luomivärisivellintä #239.

Arvostelematta_LushIMG_9067

Elokuussa 2014 olen kuvannut kaksi Lushin saippuaa.

Alempi näistä, aika mukavan hedelmäisen tuoksuinen (kerrankin ei liian överi ollakseen Lush), on minulla käytössä Ahvenanmaan kämpillä käsisaippuana. Nimeä en muista. Enkä ylipäänsä tiedä miksi olen tuotteet kuvannut, sillä en yleensä koe käsisaippuoita tarpeeksi kiinnostavina blogipostauksen kannalta. Näiden kohdalla olen ilmeisesti kokenut jotain nyt-aukeamatonta inspiraatiota, kun olen kuvannut saippuat jo avaamattomina.

Persikkaisen saippuan miinus on sen todellllla pehmeä koostumus. Pehmein saippua jota olen koskaan käyttänyt. Epämukavan ”muovailuvahamaisen” tuntuinen käsissä.

Arvostelematta_LushIMG_9784

Haa – kansiosta löytyi kuukautta myöhemmin otettu ”käyttökuva” vihreästä saippuasta! :)

Muistankin, että tuo on kuoriva saippua. Mutta sitä en muista, tykkäsinkö siitä jotenkin erityisesti! :D Hahhah, mikähän näillä kuvilla on ollut ideana… ^_^ Jotain minulla on ollut aikomuksena saippuoista kertoa :)

Kuvakansiosta löytyy myös, ehkäpä suhteellisen yllättävästi, paljon MAC-tuotteita. Näistä voisi luulla, että olisin tosi innokas kirjoittamaan. Kuuluuhan MAC suurimpiin suosikkimerkkeihini. Silti tosi moni testiin lähetetty tuote on jäänyt ikuiseen odotustilaan bloginäkyvyyden suhteen.

idArvostelematta_MACIMG_9803

Tykkään tästä kuvasta! :) Muistan kun otin sen ja pidin rivistöä niin herkullisen nätin näköisenä väriensä puolesta.

Näistä oli tarkoitus kirjoittaa viime syksyn Kreikan matkan aikana, kuvasin nämä juuri ennen matkalle lähtöä.

Mutta viime syksyn reissussa en jaksanutkaan kirjoittaa kosmetiikasta.

MAC_juttuja3

Näitä en ole koskaan kokeillut. Huulipunan annoin muistaakseni ystävälleni Milille (Mili – oliko tuo se josta tykkäsit ihan hirveästi?) ja Simpsons-huulikiilto on edelleen Hemnesin uumenissa korkkaamattomana. Niin ihana ja minun tyylinen sävy kuin se onkin.

MAC_juttuja

Sculpt Superblack Lash -ripsarista sentään kirjoitin! :)

MAC_uutuuksia

Voivoi…

Kansiossa on vielä vaikka kuinka paljon tuotteita. Ehkä teen joskus osan 2 ja näytän loputkin :)

Tai ehkä osa niistä päätyy omaan esittelyynsä, lopulta.

.

* * Kaikki jutun tuotteet ovat minulle blogin kautta lähetettyä PR-materiaalia. * *

Kommentit (5)

 1. Petra / Viilankantolupa

  Huuu, mikä vääryys! Ymmärrän ja samaistun venyvään testijonoon täysin, mutta voi MAC-parat! :’) Keksitäänkös yhdessä käyttöä näille reppanoille, hehhe..? ;D

 2. milipili

  Juu , tuo Macin huulipuna on ihana, muttei niin kosteuttava ja pehmeä kuin Nyxin matat. En voi käyttää kahta päivää peräkkäin. Pitääkin ottaa se taas syyskäyttöön.

 3. Niina

  Tämä oli mukava postaus -kiva lukea vaihteeksi myös tällaista. Toivottavasti julkaiset toisenkin osan! :) Löytyi tuolta tuttujakin tuotteita, esim. Laveran Firming -sarja, joka kuuluu vakkarituotteisiini. :)

 4. Satu

  Alempana oleva, oranssi Lushin saippua on ihan selvästi Magnificent, joka on valitettavasti jo poistunut (ainakin Suomessa) valikoimista. Sain juuri pari viikkoa sitten haltuuni Asematunnelin myymälän viimeisen palan :]

 5. H

  Mun piti tulla hehkuttamaan tuota Elvitalin hentojen hiusten öljyä, että on aivan paras hiusöljy maailmassa! :D Ok, olen kokeillut lisäksi vain Glissin öljyä pari purkkia, mutta se ei ollut oikei hyvä omaan päähäni. Hiukseni ovat aika paksut, luonnostaan jossain määrin pörrööntyvät eli taipuisat, mutta yksittäinen hius on ohkainen, lasimainen. Hiuksiani ei ole värjätty. Glissin öljyssä en pitänyt siitä, että se piti aina levittää käsien kautta tukkaan -> kuivat kädet eivät pidä ylimääräisestä pesusta, ja tuon öljyn irroittamiseen käsistä tarvi aina paljon saippuaa. Elvitalin hentojen hiusten öljyä ostin juuri toisen pullon ja toivon, ettei sitä koskaan lopeteta. Se on niin kätevä suihkia pullosta suoraan hiuksiin itseä muuten sotkematta. Tuoksu on todella hyvä. Hiuksista ei tule missään nimessä raskaat vaan öljy tuo pörröisyyteen jonkinlaista ”kiinteytystä” ja pitoa. Taipuisat karvat pysyvät nätteinä suortuvina. Lisäksi ihana kiilto. Eli parasta maailmassa. :D

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.