Karkkipäivä
Karkkipäivä

Arvontakysymysten oikeat vastaukset

Uuden vuoden arvonnan osallistumisaika päättyi tuossa tunti sitten, mutta en ehdi suorittaa itse arvontaa ennenkuin vasta huomenna tai mahdollisesti viikonloppuna. Vietän loppiaista äidin luona ja keskityn nyt perhefiilistelyyn kuusen riisumisen ja lautapelien merkeissä. :)

Mikäli oikeat vastaukset kuitenkin kiinnostavat arvontaan osallistuneita, niin tässä ne tulevat.

1. Mikä on lempivärini meikissä (ja muutenkin)?

Vastaus: violetti. Olen aivan hulluna kaikkeen violettiin, ja sen sävyisiä meikkejäkin löytyy blogista eniten (41 kpl), vaikkakin vihreä tulee ihan kannoilla. Blogin sivupalkissakin oli vuoden verran julistus siitä, että rakastan violettia.

Hämmennyin siitä, kun useampi ihminen oli vastannut tähän ’ruskea’. Mietin, mitä blogin ”sanomassa” on mennyt vikaan, jos lempivärikseni on välittynyt ruskea? :) Karkkipäivä on alusta saakka halunnut kampanjoida beigeen ja ruskeaan jymähtämistä vastaan. Monelle oli ilmeisesti kuitenkin piirtynyt mieleen erityisen voimakkaasti kesän ”meikkiapatiani”, jolloin käytin paljon beigeä. Samoin se lienee vaikuttanut, kun valitsin Rimmelin Smokey Brun -paletin listalle perusmeikkituotteista, joita pitäisi käyttää koko loppuelämä. Lempivärini ruskea ei kuitenkaan ole. Se on käytännöllinen, mutta mahdottoman tylsä. :)

ParlezVousOPI2

2. Minkä nimiset koirulit seikkailevat välillä blogin sivuilla?

Vastaus: Totti ja Viivi. Tämän olivat tienneet käytännössä kaikki, ja vastaushan oli helppo klikata esiin ’chihuahua’-tunnisteella.

Parvekekoirat

3. Mikä perusvaalea luomiväri on ehdoton suosikkini?

Vastaus: L’oreal Golden Beige. Hyväksyn vastauksiksi nekin, jotka muistivat merkin ja sävyn, mutteivat napin nimeä. Hyväksyn tähän myös Revlonin Frosty Whiten, koska käytän sitäkin erittäin paljon.

GoldenBeiget

4. Kauanko olen työskennellyt kosmetiikkamyyjänä?

Vastaus: runsaan vuoden (lokakuussa tuli vuosi täyteen). Tähän hyväksytään vastaukseksi kaikki ”noin vuoden” -vastaukset. Osa oli tiennyt kuukauden tarkkuudella jopa harjoitteluaikani ja vakituisen työsuhteeni pituuden…! ^_^

Bonuskysymys: mitä luomivärisävyä en ollut koskaan käyttänyt ennenkuin aloin pitämään blogia?

Vastaus: keltaista. Päätin lopulta hyväksyä vastaukseksi myös hopean, sillä tein tosiaankin elämäni ensimmäisen hopeisen meikin blogiin marraskuussa. Itse miellän kuitenkin hopean harmaaksi (=metallinen harmaa), joten ihan oma sävynsä se ei ole. Mutta vastaus hyväksytään. :)

Kommentit (26)

 1. Madde

  Musta toi arvontajuttu oli ihan mukava, harmi vaan että uudempi lukija ei oikein pystynyt kaikkeen vastaamaan, ja sen takia olen hieman pettynyt. :(

  • Sanni

   No, tähän kannattaa suhtautua sellaisena arvontana, jossa mahdollinen vaivannäkö palkitaan. :) Mikäli uudempi lukija on kiinnostunut arvontavoitosta eikä tiedä vastauksia, hän voi etsiä niitä blogiarkistosta.

 2. Veeu

  Ethän ole liian ankara skippaamaan osallistujia :( Nyt huomasin että vastasin yhteen väärin, ja olen kuitenki lukenu blogias monta kuukautta, ja ennenkö klikkasin itseni lukijaksesi bloggerin kautta, kävin läpi _kaikki vanhat postauksesi aikajärjestyksessä vanhimmasta uusimpaan… Eli truelukijan mielestä poispudottaminen arvonnasta ei tunnu kivalta =(

 3. AnnaNörtti

  Ohnoes, missasin koko bonarikyssärin. Nouh! Tee lisää kyssäreitä, nää on parhaita :D

 4. toulouse

  Moi! :) Ootko ikinä kokeillut Madame Millyn meikkejä/kynsilakkoja? Jos oot, niin toivoisin jonkinlaista postausta niistä kun netistä ei löydy niistä oikeen mitään juttua.

  Terv. kyseisen merkin meikkipakkauksen omaava

  • Sanni

   En ole kokeillut. Niitähän taitaa Suomessa ilmestyä lähinnä joulumyyntiin.

 5. milipili

  Ouuu, so close!

 6. Charming Nails

  Luin silloin aiemmin että minkä rotuiset koirat seikkailevat täällä ja vastasin tietenkin että chihut :D voi damn mikä tolvana olen :DD

 7. anni

  milloin julkaiset voittajan? O.o

  • Sanni

   Mulla on aikaa käydä vastaukset kunnolla läpi todennäköisesti vasta viikonloppuna, sillä tänään olen vieraana äitini luona ja huomenna olen kotona vasta myöhään illalla.

 8. Noora

  Jes, mulla on vielä mahdollisuuksia!

 9. SaraJana

  Kiva kuulla nämä vastaukset! Tämä oli mielestäni hauska ”tehtävä” jopa ilman arvontaakin. Sai aivonystyrät käyttöön ja näköjään on tuonne hoksottimiin tarttunutkin oikeat vastaukset (tai tarpeeksi lähellä olevat, työskentelyaikaan heitin muistaakseni vajaan vuoden ja LÓrealin napin nimeä en millään muistanut – vaikka mulla on itselläni samanlainen :D).

  Ehdottomasti siis tykkäsin tästä, ja jos jatkossakin järjestät jotain arvontoja, tällainen kysymys-/tietovisatyylinen on mielestäni hyödyllisyyden lisäksi (ei-lukijoiden karsimiseksi) myös viihdyttävä! :)

 10. MiNi

  Mun mielestä tää oli kiva ja tiesin oikeat vastaukset, vaikken ole blogia seurannut kuin ehkä kuukauden pari. Vaivannäkö palkitaan. Tuohon yhteen meinasin vastata, että Loreal Golden Beige, mutta jos highlighteria kulmaluulle kysytään niin Revlon frosty White :D :D

  Löysin blogin siis googlen kautta jokinen aika sitten ja siittä asti olen seurannut, nyttemmin luen aina vanhoja postauksia läpi kun ei tule uusia postauksia nii usein ku haluisin (tää ei silti tarkoita, et niitä pitäis tulla useemmin :D Koska niitä tulee ihan hirmusen usein mikä on tosi kiva, mut mä tykkään nii kauheesti lukee sun uusia postauksia ettei haittaa vaiks tulis useampikin päivässä :D :D)

 11. Mirri

  Minusta ainakin on ihan hyvä, jos vain kaikkiin kysymyksiin oikeinvastanneet otetaan arvontaan mukaan. Eihän tällaisessa ”tietovisassa” :) muuten olisi paljoa mieltä ja onnistumisen riemua niille, jotka saivat koko rivin oikein.
  Muille parempaa onnea sitten ensi kerralla; en oikein ymmärrä miten joku voi näin pienestä pahoittaa mielensä. Leikkimieltä mukaan!

 12. laura

  hei voisitko tehdä postauksen siitä mimmoinen meikki sopii esim sinisille silmille yms, niikun värin perusteella? Yleisesti vinkkejä kivaan siniseen (ilta,smoky) meikkiin kaivattaisiin kun tuntuu etten saa mitään järkevää aikaiseksi näyttää ihan hirrveeltä aina kaikki siniset kokeilut :S itsellä siis syvän siniset silmät, joissa pupilleja ympäröi vaalean sininen josta väri tummenee ulos päin.Tuntuu ettei sininen meikki ainakaan korosta vaikka sanotaan että sen omaan pitäisi sinisiä silmiä korostaa :D

  • Sanni

   Itse asiassa juttu menee niin, että vastavärit korostavat. :) Sinisen vastaväri on oranssi, joten kaikki oranssiset ja punertavat sävyt kuten vaikkapa persikka, kulta, oranssi ja punaruskea tuovat esiin silmän sinisyyttä.

   Jos valitset meikkiin silmiesi sukulaissävyjä, kuten nyt sinisiin silmiin vaikkapa sinistä tai turkoosia, saat aikaan harmonisen meikin, mutta et tuo esiin silmäsi sinisyyttä.

   Aion joskus tehdä jutun silmänvärin korostuksesta. Yhden postauksen olen jo tehnytkin, vihreille silmille.

 13. Milja

  Nyt on ihan superolo kun muistin kaikki vastaukset ilman, että tarvitsi edes yrittää etsiä vastauksia. Hahaa. Ihmetyttää vaan itseäni että vastasin Golden Beigen sijaan tuon Frosty Whiten (vaikkakin sekin oli siis oikein), nyt muistan että päädyin itsekin tuon Golden Beigen hommaamaan juuri sen takia että mainostit sitä joskus lempi perusvaaleanasi. Heh. No, ei sitä voi ihan kaikkea sanatarkkaan muistaa.

 14. Nimetön

  En osallistunut kisaan kun olen niin uusi lukija, mutta haluaisin muuten kiittää loistavasta blogista, etenkin perusmeikkivinkeistä! Ovat helpottaneet aamuja niin paljon, ja saan nyt paljon enemmän ”irti” meikeistäni.

 15. Sannu

  Meinasin kommentoida reilummin, mutta jäänkin vähäsanaisemmaksi, koska MiNi on sanonut kaiken, mitä mäkin meinasin :). Vastaukset meni mullakin oikein (jeee!) ja niiden etsiminen oli kivaa!

 16. Ruu

  Perskeles menin vipuun ensimmäisessä, ajattelin vaan mennyttä vuotta ja silloin oli ruskea niin paljon esillä, ja kun se vielä oli autionsaaren pakissakin mukana, niin oletin sen olevan lempi meikkiväri, no aina ei voi voittaa, muistin sentään bonus kysymyksen oikein :D

 17. Lady

  Miten kenenkään lempiväri voisi edes olla ruskea? :0

  • Anna

   *Nostaa käden ylös*.

   Ruskeahan on mitä parhain väri! Vaatteissa, luomilla, koirassa, sisustuksessa. Just name it. :–)

 18. Hannak

  Lady: minun lempiväri on ruskea :) Ihastuin siihen n. 1½ vuotta sitten. Se on minun uusi musta…

  Sanni: ihania nämä arvonnat, harmi että missasin…

 19. Krista

  Mun mielestä oli ihan loistava idea karsia palkinnon metsästäjät pois. Tällä tavalla ehkä sait myös uusia lukijoita, kun ihmiset alkoivat penkoa vanhoja postauksia. :)

  Itse en kilpailuun osallistunut, enkä mitenkään olisi osannut vastata kaikkiin kysymyksiin oikein, vaikka blogia olen seurannut aivan alkutaipaleelta asti. Jos palkinto olisi ollut minulle mieleisempi, olisin varmasti kolunnut kaikkiin kysymyksiin vastaukset!

 20. c.

  Jännä väritys naamassa tuolla vaalealla koiralla, Viivikö se oli, ihan kuin olisi ruskea meikki vähän levinnyt. ;)

  • Sanni

   Se on Tottero. :) Joo, Totilla on hassut, ilmeikkäät silmät. <3 Tuossa kuvassa tosiaan näyttää siltä kuin Totilla olisi meikit vähän levinneet. ^_^

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.