Arvonta – uusi kotimainen kampaamosarja LhB

Tästä sarjasta onkin jännä kirjoittaa, olen nimittäin itse ollut alusta saakka mukana tuotekehityksessä konsulttina. Sarjan valmistaa kotimainen Lh-Beauty, joka tunnetaan mm. Suomen vegaanikosmetiikan pioneerina.

LhB-sarjaan kuuluu kosteuttava ja suojaava Color-shampoo ja -hoitoaine, kosteuttava ja tasapainottava Balance-shampoo ja -hoitoaine, hiuksiin jätettävä hoitosuihke sekä silottava latvasuoja.

Ainesosia en ole päässyt hiustuotteisiin valitsemaan, eli eivät nämä toki mitään ”Sannin käsialaa” ole, mutta olin mukana koko sarjan suunnittelussa ja tein ehdotuksia mm. valikoimasta, tuotetyypeistä ja tuoksuista. Sain myös osallistua pakkausten ja logojen valintaan ja olin mukana koostumuspaneelissa. Koostumuksia hiotaan tosi pitkään, voin kertoa että esimerkiksi latvasuojan koostumusta päivitettiin useita kertoja ennen kuin se vastasi paneelin enemmistön mieltymyksiä. On tosi kiinnostavaa seurata tuotesarjan valmistumista ideasta kaupan hyllylle! :)

Ihonhoitosarjaakin LhB:hen on alustavasti mietitty, mutta saa nähdä näkeekö se päivänvalon. (Muuan ”pikku” ilmiö nimeltä Curly Girl on pitänyt Lh-Beautyn tehtaan aika kiireisenä… Valikoimaan kuuluvat sulfaatittomat ja silikonittomat Varpu- ja Oliivi- hiussarjat menevät kuumille kiville.)

LhB-hiussarja on normikosmetiikkaa, mutta mukana on myös luonnonmukaisia ainesosia, mm. yksi hoitavista pääaktiiviaineista on ekosertifioitu betaiiniyhdiste. Tuotteet sisältävät myös sulfaatteja sekä silikoniyhdisteitä eli sarja ei sovellu Curly Girl -metodiin. Kun LhB:tä lähdettiin suunnittelemaan, ei Curly Girl -trendistä vielä kukaan tiennyt mitään..!

Tänään siis arvotaan uunituoreita LhB-sarjan hiustuotteita. LhB-sarja tulee myyntiin parturi-kampaamoihin. Tällä hetkellä tuotteet ovat jo myynnissä valmistajan omassa verkkokaupassa.

Arvontapakettiin kuuluu:

Balance Shampoo 400 ml

Balance-hoitoaine 400 ml

Color-hoitoaine 400 ml

Hair Repair -latvasuoja 75 ml

Balance-tuotteet ovat minusta erityisen kiinnostavia – ne sopivat toki normaaleillekin hiuksille mutta ovat ihanteelliset tilanteessa, jossa hiusten pituudet ovat kuivat ja hiuspohja ärtynyt, kutiseva ja/tai hilseilevä. 

BALANCE SHAMPOO

Balance-shampoo puhdistaa hiukset kiiltäviksi ja tasapainottaa hiuspohjaa. Shampoon sisältämä Genencare OSMS BA -yhdiste lukitsee kosteuden hiuksiin ylläpitäen luonnollista kosteustasapainoa. Piroctone Olamine suojaa hiuspohjaa kuivalta hilseeltä ja kutinalta sekä rauhoittaa hiuspohjaa. Kauraproteiini ja ksylitoli vahvistavat ja suojaavat hiustesi rakennetta, latistamatta hiuksia.

BALANCE HOITOAINE

Balance-hoitoaine hoitaa hiuksia ja hiuspohjaa latistamatta hiuksia. Hoitoaineen sisältämä Genencare OSMS BA -yhdiste lukitsee kosteuden hiuksiin ylläpitäen luonnollista kosteustasapainoa. Hoitoaine vähentää sähköisyyttä. Piroctone Olamine suojaa hiuspohjaa kuivalta hilseeltä ja kutinalta sekä rauhoittaa hiuspohjaa. Kauraproteiini ja ksylitoli vahvistavat ja suojaavat hiustesi rakennetta.

COLOR SHAMPOO

Color-shampoo antaa hiuksillesi kiiltoa ja puhdistaa käsitellyt hiuksesi hellävaraisesti, kuitenkaan latistamatta niitä. Genencare OSMS BA -yhdiste lukitsee kosteuden hiuksiin ylläpitäen luonnollista kosteustasapainoa. Shampoon sisältämä kasvipohjaiset keramidit vahvistavat hiusten rakennetta ja suojaavat väripigmenttejä ulkoisilta rasituksilta.

COLOR HOITOAINE

Color-hoitoaine säilyttää hiusten värin elinvoimaisena ja hoitaa hiuksia. Hoitoaineen sisältämä Genencare OSMS BA -yhdiste lukitsee kosteuden hiuksiin ylläpitäen luonnollista kosteustasapainoa, joka helpottaa hiusten käsiteltävyyttä. Hoitoaineen sisältämät kasvispohjaiset keramidit vahvistavat hiusten rakennetta ja suojaavat väripigmenttejä ulkoisilta rasituksilta.

Ainesosanörtit löytävät lisätietoa Genencare OSMS BA-ainesosasta täältä. Ainesosalla on Ecocert, Cosmos – ja NaTrue-sertifikaatit.

Lisätietoa LhB-hiustuotteista saa valmistajan sivuilta.

ARVONTA SUORITETTU. Voittaja on Bea. Voittajaan on otettu yhteyttä.

ARVONNAN SÄÄNNÖT

 • Arvonnan järjestää Karkkipäivä-blogi
 • Arvontaan voi osallistua 30.9.-7.10.2019
 • Arvontaan voi osallistua jättämällä kommentin ja sähköpostiosoitteen tämän postauksen kommenttilaatikkoon. Jätä sähköpostiosoite sille varatulle riville, se näkyy vain arvonnan järjestäjälle
 • Luovutettuja sähköpostiosoitteita käytetään ainoastaan arvonnan voitosta tiedottamiseen ja palkinnon toimittamiseen
 • Voittaja arvotaan 8.10.2019 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajan nimimerkki julkaistaan myös Karkkipäivä-blogin sivulla
 • Osallistuneiden kesken arvotaan hiustuotepaketti jonka arvo on 77,60 euroa
 • Mikäli osallistuja haluaa peruuttaa suostumuksensa yhteystietojensa käyttöön, sen voi tehdä jättämällä kommentti: ”Peruutan suostumukseni” tämän postauksen kommenttilaatikkoon tai ottamalla yhteyttä arvonnan järjestäjään: karkkipaiva (at) hotmail.com
 • Palkinnon vastaanottaja vapauttaa järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.
 • Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan arvonnan sääntöjä
Kommentit (228)
 1. Täähän on just ku mulle tehty! Ennen rasvoittuva hiuspohja on raskauden jäljiltä/imetyksen vaikutuksesta kuiva ja kutisee, hiuksia lähtee kauheesti ja latvat kaipaa extrakosteutta, vaikka varmaan 15cm lähti jo pituuttakin. Jännitän jo miten talvella käy, kun varmaan kuivuu entisestään!

 2. Mukana arvonnassa. Balancet kuulostais sopivan minulle parhaiten,on ollut ongelmia päänahan kanssa:/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *